Gosiek Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Teklunia napisał(a):jakie skupienie na twarzy :evil_lol: czesc Gosiu :) Lucy* napisał(a):Dzień dobry Gosiu :buzi: i zarazem dobranoc :evil_lol: cześć Kasiu i Lucynko :buzi: Cieszę sie ze ktoś o mnie pamięta :razz: Kasiu - Axelek był mocno skupiony w utrzymaniu pozycji do sikania :evil_lol: przy takim wietrze jaki wtedy był, nie było to łatwe :lol::lol::lol: buziaki dziewczyny i miłej niedzieli Wam życzę Quote
Teklunia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Cześć Gosiu :) A dokąd Ty się wybierasz, bo ja nie w temacie jestem? Quote
Gosiek Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Kasiu- po prostu jakos ostatnio czas stanowczo za szybko pędzi i brakuje mi go w ciagu doby... na DG czas bedzie dopiero wieczorkami :-( Quote
Teklunia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gosiek napisał(a):Kasiu- po prostu jakos ostatnio czas stanowczo za szybko pędzi i brakuje mi go w ciagu doby... na DG czas bedzie dopiero wieczorkami :-(o tak... rozumiem Cię doskonale. Quote
Hanna R. Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gosiek napisał(a)::evil_lol: Bo na stanowczą komendę- do mnie - i lekkie napięcie smyczki Axel stara sie mimo wszystko reagować..... Oooooooo ! To zupełnie, jak mój Gezesławek ... A to jedt bardzo ładne : Quote
Lucy* Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 DZIEŃ DOBRY GOSIU :loveu: jakie dziś zaserwujesz fotki :cool3: Quote
Teklunia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Gosiu, zbliża sie wieczór,a mówiłaś że wieczorami będziesz :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ahahahaha gosia ty po prostu masz refleks, w takim momencie biednego axia :eviltong: :cool3: Quote
Gosiek Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Teklunia napisał(a):Gosiu, zbliża sie wieczór,a mówiłaś że wieczorami będziesz :cool3: no to przecież jestem :lol: cześć wszystkim... zdjęć nie mam.. nie wiem kiedy będą bo nie mam kiedy ich robić :shake: Quote
olcha Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 O jesienna Gosia :cool3: :cool3: :cool3: fiu fiu tylko nie wiem po co Ci te dodatkowe zmarszczki :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):...witaj Gosiu ....wpadłam popatrzeć ja tez, ja ja ja!:p Quote
Teklunia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Gosiu, nadszedł kolejny wieczór, więc czas żebyś się zjawiła :p Quote
Gosiek Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Teklunia napisał(a):Gosiu, nadszedł kolejny wieczór, więc czas żebyś się zjawiła :p oj Ty Kasieńko kochana :buzi: szukałam swojej galerii już na 8-9 stronce :evil_lol: a Ty nnie właśnie wyciągnęłaś :buzi: oj ciężko znaleść chwilkę na kompik :-( wogóle nie mam czasu.... o zdjeciach mogę chwilowo zapomnieć :roll: miłego wieczorku zyczę wszystkim zaglądającym do mnie (mimo braku zdjeć) i pozdrawiam bardzo serdecznie :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Gosiek napisał(a):oj Ty Kasieńko kochana :buzi: szukałam swojej galerii już na 8-9 stronce :evil_lol: a Ty nnie właśnie wyciągnęłaś :buzi: oj ciężko znaleść chwilkę na kompik :-( wogóle nie mam czasu.... o zdjeciach mogę chwilowo zapomnieć :roll: miłego wieczorku zyczę wszystkim zaglądającym do mnie (mimo braku zdjeć) i pozdrawiam bardzo serdecznie :loveu: Gosienko głowa do góry, to tylko taka jesienna chandra, wiec czekamy i czekamy i bedziemy zaglądać ;) Quote
Gosiek Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Gosienko głowa do góry, to tylko taka jesienna chandra, wiec czekamy i czekamy i bedziemy zaglądać ;)cześć Madziu niestety to brak czasu.... chandra mnie jeszcze nie dopadła.... jeśli nie liczyć wielkiego zalu i smutku dotyczącego Bajaneczka :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Madziu niestety to brak czasu.... chandra mnie jeszcze nie dopadła.... jeśli nie liczyć wielkiego zalu i smutku dotyczącego Bajaneczka :placz: ja ostatanio tez nie czasowa jestem, jak nie praca to uczelnia, jak nie uczelnia to cos tam cos tam i tak w kółko oszalec mozna, dnia człowiekowi brakuje :oops: Quote
Gosiek Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 oj tak Madziu.... rozumiem Cię :glaszcze: znalazłam jakąś fotę Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Gosiek']oj tak Madziu.... rozumiem Cię :glaszcze: znalazłam jakąś fotę miod na me spracowane oczy :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Witaj zapracowana Gosiu :buzi: jakoś nie wierzę,że jednego, jedynego zdjątka Axia nie zrobiłaś ... ani żadnej kropelki ... :shake: Quote
AlKil Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Witaj Gosiu! Pogoda jest taka be.... Nie mogę się pozbierać po tym błękicie nieba, palmach i ciepełku... Tak tu strasznie szaro i mokro :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 dzien doberek gosia, jak mija sroda :cool3: :p Quote
olcha Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Gosiek'] znalazłam jakąś fotę jakąś? jakąś? Ty moich oczu tu nie oszukuj! One wiedzą co widzą :nono: Quote
Gosiek Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 wieczór dobry dziekuję za odwiedzinki - cieszą mnie ogromnie :multi::multi::multi: środa minęła migusiem... nawet nie wiem kiedy zrobił się wieczór ;) a u Was? Quote
Recommended Posts