bigos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 dziękuję Kasiu (sama dziergałam).. AAAAAAAAA zdolniacha jesteś:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 dziękuję Kasiu :buzi: a to Axio z prezencikiem :loveu: Quote
bigos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Gosiek']dziękuję Kasiu :buzi: a to Axio z prezencikiem :loveu: To jest Pan Por?:razz::razz::razz::cool3::cool3::cool3: Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 bigos napisał(a):To jest Pan Por?:razz::razz::razz::cool3::cool3::cool3: nie... to ogryzek jabłka ;) Quote
nikusia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='nikusia'] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :multi::multi::multi:ojej nikusiu :buzi: - bardzo dziekuję - sliczne zyczonka :loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Gosiek napisał(a):nie... to ogryzek jabłka ;) Rzeczywiście, teraz to widzę:razz::razz::p:p:p Quote
Juszes Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 STO LAT!!!!!!! :********** :laola::laola::laola::laola::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort::tort::bday::bday::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Megula Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Sto lat dla Axelka! :multi: :BIG: :new-bday: Quote
PIKA Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 O trafilam na impreze :multi: Wiem kiedy przyjśc :evil_lol: Sto lat dla Axelka :multi::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::cunao::drink1::cunao::drink1::cunao::drink1: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 :laola::new-bday::cunao::new-bday: Sto Lat, Sto Lat niech Axelek zyje Nam :laola::new-bday::cunao::new-bday: Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Oleńko, Juszes, Megula, Daga - dziekujemy pieknie za życzonka :buzi: :Rose::Rose::Rose: szanowny jubilat swiruje z ogryzkiem :lol: i ma swietny humorek :loveu: [quote name='PIKA']O trafilam na impreze :multi: Wiem kiedy przyjśc :evil_lol: Sto lat dla Axelka :multi::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::cunao::drink1::cunao::drink1::cunao::drink1::crazyeye: woooow Agniecha, gdzieś Ty była? :mad: Dziekujemy za przyłączenie do urodzinek i czekamy na wyjaśnienia Twojego zaginięcia :lol: Quote
dbsst Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: STO LAT W SZCZESCIU I MIŁOSCI DUZO KOŚCI I KOSTECZEK ZABAWECZEK Z PISZCZAŁECZKA ŻYCZA DEBE I SZPILATRON :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
Magdalena1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ale trafiłam :cool3: akurat na Axelkową imprezkę :p Dla Niunia stu lat w radości :loveu: p.s. Witaj Gosieńko ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 STO LAT STO LAAAAAAT DLA AXIATKA :loveu: :loveu: :loveu: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :new-bday::BIG: :new-bday: :BIG::new-bday::BIG: :new-bday: Quote
Alka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Axelku - wszystkiego najlepszego !!! [SIZE=2]życzonka nieco spóżnione ale szczere:buzi: Quote
Gosiek Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 dzień dobry kochane dziewczyny :p po pierwsze dziękuję ślicznie jeszcze raz za zyczonka dla mojego skarba :buzi: Alu to jest śliczne :loveu:- dzięki wielkie :buzi: Madziu - fajnie ze się pojawiłaś..... i pamiętaj ze bedę trzymać kciuki :p ............................................................................................ dziś jakoś ciepło na dworku - na porannym spacerku mieliśmy 9 stopni więc miło sie spacerowało :lol: Teraz zerwał się wiatr :roll: wiec juz nie jest tak fajnie. Quote
Hanna R. Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ja się spóźniłam :-( - ale chyba mnie zrozumiesz, Gosiu ;) Z opźnieniem więc całuję Axelka :loveu: Uciekam, bo mnie wyrzucą z matki-pracy :cool3: Quote
Gosiek Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ja się spóźniłam :-( - ale chyba mnie zrozumiesz, Gosiu ;) Z opźnieniem więc całuję Axelka :loveu: Uciekam, bo mnie wyrzucą z matki-pracy :cool3:kochana Haniu ależ oczywiscie ze rozumiem :buzi: i dziękuję w imieniu Axelka :loveu: pozdrawiam serdecznie :p Quote
malawaszka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 uhh to chorowanie nie pozwoliło mi swiętować urodzinek Axia :shake: ale co się odwlecze.. ;) 100 lat Axelku :laola: :drinking: Quote
Teklunia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Gosiek napisał(a): tak miwstyd, że przegapiłam urodziny Axia :oops: Bardzo przepraszam! Ale najlepsze życzenia mimo iż spóźnione, są jak najbardziej szczere!!! Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że praca mnie pochłonęła totalnie... Nawet w niedzielę będę pracować :-( Quote
Hanna R. Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Gosiu, czy masz Zespół Dnia Wczorajszego ? Po imprezce axelkowej ? :p Quote
Teklunia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 dzień dobry :) chyba się nie pogniewałaś, że się spóźniłyśmy na imprezę, co? :oops::shake: Quote
Recommended Posts