Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 dobrej nocki życzę i uciekam już na dzisiaj Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Gosiek napisał(a):hihih wezmę chętnie tylko...... ja jakos nigdzie nie jeżdżę :placz: ale marzy mi sie jakaś wyprawa..... w fotogeniczne rejony :evil_lol: SAFARII moje marzenie ja kontra lwice :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']SAFARII moje marzenie ja kontra lwice :loveu: :loveu: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o masz znów na szaloną bliźniaczkę trafiłam Gosiu ...jade z Wami;) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Gosiek']dobrej nocki życzę i uciekam już na dzisiaj Dobranoc Gosiu i Axelku :loveu: Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 O rany Gosiu, ale ty masz talent do tych zdjęc:loveu: Do dzis nie moge sie nadziwic:razz: cudne:) Quote
Gosiek Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='*luthien*']O rany Gosiu, ale ty masz talent do tych zdjęc:loveu: Do dzis nie moge sie nadziwic:razz: cudne:) dziękuję bardzo staram sie pokazać na zdjeciach to co sama widzę ;) czesć dziewczyny... no niestety i u mnie juz jest biało Axelek poszalał sobie na snieżku.... znów sie zaczęły kule sniegowe z jego łapeczek robić... ach jak ja tego nie cierpię... biedulek z wielkim obciążeniem musi tuptać :roll: Quote
Moniś Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Cześć Gosiu! Nas też biel przykryła ;) Noddy przeszczęśliwy- nie chce z dworku do domu wracać :crazyeye: i też kulki śniegowe się nam robią :angryy: Widać na fotkach, że Axio też się ze śnieżku ucieszył :razz: Quote
Gosiek Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Gosiu! Nas też biel przykryła ;) Noddy przeszczęśliwy- nie chce z dworku do domu wracać :crazyeye: i też kulki śniegowe się nam robią :angryy: Widać na fotkach, że Axio też się ze śnieżku ucieszył :razz:oj tak - Axelek uwielbia biegać po śnieżku - wariatek mały :loveu: i jak widać kulki mu mało przeszkadzają... chyba ze powoli łazi albo chce siknąć :evil_lol: wtedy ciężko mu łapkę podnieść :diabloti: Quote
Gosiek Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='malawaszka'] widze qrólika??? :crazyeye:hahaha nio... i muchomorka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosia, masz nowego zwierzaczka :multi: Ale nie karm go muchomorami, bo mu mogą zaszkodzić ;) Quote
Gosiek Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Teklunia napisał(a):Gosia, masz nowego zwierzaczka :multi: Ale nie karm go muchomorami, bo mu mogą zaszkodzić ;)no wiesz? Qrólik sie przyjaźni z muchomorkami :obrazic: Quote
mAKU Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Yh... to ten "kłólik" co się na mnie tak dziwnie i złowieszczo patrzył ? ;) a wstawie jesio z jedną Twoją fotkę mojej "wizji" :p Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 mAKU to TY jesteś bratem Gosi?? :crazyeye: no taaak oboje robicie cudne makro :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 dzieńdoberek jak tam po weekendzie? mAKU :lol: a jednak wstawiłeś ta fotę :eviltong: niezła jazda dzisiaj - oblodzone ulice ze szok :-o nie zazdroszczę kierowcom :shake: Monisiu - mozna było się domyślec że mAKU to mój brat po tym jak wstawialiśmy na wątku makro identyczne ujecia ;) cześć Dominisiu :multi: Quote
bigos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ale piękny kubraczek:loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='bigos']Ale piękny kubraczek:loveu::loveu::loveu: dziękuję Kasiu (sama dziergałam).. przypomniałaś mi ze mam jeszcze zdjęcia Axelka z tamtego dnia :lol: Quote
Moniś Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cześć Gosiaczku! :multi: To Wy jesteście rodzeństwem? :-o Miłego dzionka! :multi: Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 cześć Moniś ... zgadza się :cool3: dziś mój szkrab kończy 3 latka :loveu: ach jak ten czas leci - przecież dopiero co przywiozłam go do domku :loveu: a tu już 3 lata przemknęły :-o Axio dostał nową, piszczącą zabaweczkę i właśnie biega z nią jak szalony :lol: Quote
Moniś Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Wszystkiego Najlepszego dla Solenizanta!! :BIG::BIG::tort::tort::new-bday::new-bday::laola: Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Moniś napisał(a):Wszystkiego Najlepszego dla Solenizanta!! :BIG::BIG::tort::tort::new-bday::new-bday::laola:dziękuję w imieniu Axelka :buzi: Quote
bigos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Moniś ... zgadza się :cool3: dziś mój szkrab kończy 3 latka :loveu: ach jak ten czas leci - przecież dopiero co przywiozłam go do domku :loveu: a tu już 3 lata przemknęły :-o Axio dostał nową, piszczącą zabaweczkę i właśnie biega z nią jak szalony :lol: :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::laola::laola::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Quote
Recommended Posts