Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] cudo cudo cudo!!:-o :-o :-o wiecej gosiu wiecej!:loveu: :loveu: :loveu: dziękuje Madziu - nie mam wiecej fot... jakos dziś nia miałam wcale czasu na zdjęcia - jutro może nadrobię ;) [quote name='HankaRupczewska']Gosiu, wczoraj pojechałam do weta w trybie pilnym . Ale wszystko jest ok. Zdjęcia śliczne :loveu:och to dobrze Haniu ze jest Ok :buzi: bardzo sie cieszę ze z psiurkami nic złego sie nie dzieje :multi: [quote name='bigos']Że kompleksów się nabawiłam oglądając Twoje fotki to rzecz jasna...:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne foteczki- jak zwykle:loveu::loveu::loveu: Kasiu - jakie kompleksy? Nie przesadzaj :buzi: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 anetta napisał(a):Te krople..normalnie cudo :loveu: boskie, boskie :loveu:dzięki Anetko... mam takie jedno miejsce na skalniaczku gdzie kropelki są prawie zawsze... i właśnie "pajęczynka" jest pozioma co pozwala na takie fajne ujęcia :multi: Teklunia napisał(a):czesc Goniu :) cześć Kasieńko :buzi: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 już nigdy przenigdy tu nie wejdę CZEŚĆ GOSIEŃKO kropelki zrobiły ze mna to :modla: :shake: są WSPANIAŁE:loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst'] już nigdy przenigdy tu nie wejdę CZEŚĆ GOSIEŃKO kropelki zrobiły ze mna to :modla: :shake: są WSPANIAŁE:loveu: :loveu: jak to juz nigdy? Jak to? Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 nigdy przenigdy nigdy never ever never no.................... Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']nigdy przenigdy nigdy never ever never no.................... Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Gosiek'] no i nie zatrzymuj mnie i nie zagaduj bo ja tu nie zaglądam to nie ja to mój duch :cool1: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']no i nie zatrzymuj mnie i nie zagaduj bo ja tu nie zaglądam to nie ja to mój duch :cool1: ja nie zagaduję... jestem cichutka i zasmucona ze mnie opuszczasz Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 taaaaaaaaaaaaak taaaaaaak oczywiście ciągle coś tu piszesz a, że ja kulturalna jestem to muszę odpisać żeby nie było :evil_lol: :evil_lol: a to powoduje, że tu zaglądam a wcale mnie tu juz byc nie powinno :cool1: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']taaaaaaaaaaaaak taaaaaaak oczywiście ciągle coś tu piszesz a, że ja kulturalna jestem to muszę odpisać żeby nie było :evil_lol: :evil_lol: a to powoduje, że tu zaglądam a wcale mnie tu juz byc nie powinno :cool1: hahahaha bo Ty po prostu masz dzisiaj świetny humorek i masz chęć pogadać z czego się NTB baaaardzo cieszę :p Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha bo Ty po prostu masz dzisiaj świetny humorek i masz chęć pogadać z czego się NTB baaaardzo cieszę :p :bigcool: rozszyfrowałaś mnie służy mi nie zaglądanie częste na dgm :grin: :grin: Quote
mmbbaj Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:2gunfire: [quote name='Gosiek']no dobra.... Haniu - specjalnie dla Ciebie wstawiam zdjęcia Gosiu, to Hanka cię zabija, a ty jej jeszcze takie piękne foty podarowujesz? :cool1: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']:bigcool: rozszyfrowałaś mnie służy mi nie zaglądanie częste na dgm :grin: :grin:hihi bo mnie też czasem tak nachodzi.... przeważnie jak nikogo na DG nie ma :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to Axio z połowy listopada zeszłego roku.... nie było mowy o sniegu wtedy :angryy: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Gosiu, to Hanka cię zabija, a ty jej jeszcze takie piękne foty podarowujesz? :cool1: :lol: :lol: :lol: zastraszyła mnie :oops: musiałam sie wkupić w jej łaski :cool3: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 hmmmmmmmmmmmm jaka wtedy była bezśnieżna trawa :shake: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']hmmmmmmmmmmmm jaka wtedy była bezśnieżna trawa :shake:no właśnie - a dziś? dzis znów padał snieg :angryy: gdyby popadał rano to bym sie nawet ucieszyła bo było lepsze swiatło i były szanse na zdjecia snieżynek... ale nie... musiał padać juz wieczorem jak sie ciemno zrobiło Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 hahahahhahahahhahaha no tak grunt to światło :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 dbsst napisał(a):hahahahhahahahhahaha no tak grunt to światło :evil_lol: :evil_lol::eviltong: a co? Może nie? :mad: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Gosiek napisał(a)::eviltong: a co? Może nie? :mad: no właśnie tak i co gorsza czuje sie jakbym siebie słyszała mój luby zawsze mnie przedrzeźnia z tym światłem :diabloti: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 dbsst napisał(a):no właśnie tak i co gorsza czuje sie jakbym siebie słyszała mój luby zawsze mnie przedrzeźnia z tym światłem :diabloti: :evil_lol::lol::lol::lol: no ale qrczaczki co zrobić kiedy taka jest prawda? Przecież nie zrobisz dobrej foty jak nie ma swiatła :evil_lol: do doopy sa delikatnie powiedziawszy - zwłaszcza próby ufocenia psa w biegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ech - pojechałabym chetnie gdzieś w plener... słoneczny plener ;) Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 uuuuuu sama sobie napisałam 8000 pościk Quote
Alka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Gosiek'] a to Axio z połowy listopada zeszłego roku.... nie było mowy o sniegu wtedy :angryy: Axio śliczny jak zwykle, a trawka wygląda jak w środku lata :loveu: [quote name='Gosiek']uuuuuu sama sobie napisałam 8000 pościk chwalipęta :cool3::evil_lol: Gosiu, gratuluję 800 stronki i 8000 pościku :laola: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Gosiek napisał(a)::lol::lol::lol: no ale qrczaczki co zrobić kiedy taka jest prawda? Przecież nie zrobisz dobrej foty jak nie ma swiatła :evil_lol: do doopy sa delikatnie powiedziawszy - zwłaszcza próby ufocenia psa w biegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ech - pojechałabym chetnie gdzieś w plener... słoneczny plener ;) weź mnie ze soba w ten plener :D wow 800 to jest dopiero cos :drinking: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 dbsst napisał(a):weź mnie ze soba w ten plener :D wow 800 to jest dopiero cos :drinking: hihih wezmę chętnie tylko...... ja jakos nigdzie nie jeżdżę :placz: ale marzy mi sie jakaś wyprawa..... w fotogeniczne rejony :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 cudny psiak :) jak planujecie jakiś wyjazd to ja tez sie pisze :) Quote
Recommended Posts