Gosiek Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):O widzę , że sierpóweczka to już domownik;) Fajna para zAxia i kolezanki . Gosiu ty już się pakujesz , czy pieczesz smakołyki na wyjazd ;)Tak, sierpówki non stop kręcą sie gdzieś w pobliżu :lol: A kolezanka - sąsiadka zza płotu ;) Nie pakuję sie jeszcze i nic nie piekę na wyjazd... na wyjazdach zywimy się turystycznie :p czyli paszteciki, piure ziemniaczane z czymś tam ze słoika itp :lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Nie pakuję sie jeszcze i nic nie piekę na wyjazd... na wyjazdach zywimy się turystycznie :p czyli paszteciki, piure ziemniaczane z czymś tam ze słoika itp i żadnych ciasteczek :crazyeye: to ja bym z Tobą nie pojechała :shake: ja zawsze na wyjazd piekę rogaliczki , a moja babcia /śp/ piekła nam zawsze jagodzianki i ciasto drozdzowe cynamonem na wyjazdy :cool1: Quote
Gosiek Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Ala, miejscowe smakołyczki trzeba jeść przecież :crazyeye::lol: a zabieram andruty własnej roboty - jeszcze mam 1 wafel :razz: Quote
PIKA Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Gosiek'] O matko ona wygląda jak sztuczna :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 PIKA napisał(a):O matko ona wygląda jak sztuczna :oops: pewnie Gosia posadziła tam jakiegoś ptaka :lol: :lol: bo jak zywy to rzeczywiście on nie wygląda :oops: Quote
Teklunia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='PIKA']O matko ona wygląda jak sztuczna :oops: ja podejrzewam, ze wszystkie te ptaszki, co tu nam Gosia pokazuje to są sztuczne... I Ona tylko tak nam oczy mydli, ze niby prawdziwe... ;) Przeciez takich zdjec zywemu ptaszkowi nie da sie zrobic! :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Teklunia']ja podejrzewam, ze wszystkie te ptaszki, co tu nam Gosia pokazuje to są sztuczne... I Ona tylko tak nam oczy mydli, ze niby prawdziwe... ;) Przeciez takich zdjec zywemu ptaszkowi nie da sie zrobic! :evil_lol: Gosia robi nas w balona :mad::evil_lol: :lol::lol: Quote
Gosiek Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 No wiecie co? Te ptaszyny są najprawdziwsze na swiecie :mad: Plosie - to zdjecie nie kadrowane i nie obrabiane :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Gosiek']No wiecie co? Te ptaszyny są najprawdziwsze na swiecie :mad: Plosie - to zdjecie nie kadrowane i nie obrabiane :eviltong: ale to nie jest dowod :razz: widac za to drugiego sztucznego ptaszka :evil_lol: Rozgryzłysmy Cię, Gosiu!;) Quote
aga1215 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Teklunia']ja podejrzewam, ze wszystkie te ptaszki, co tu nam Gosia pokazuje to są sztuczne... I Ona tylko tak nam oczy mydli, ze niby prawdziwe... ;) Przeciez takich zdjec zywemu ptaszkowi nie da sie zrobic! :evil_lol: ... kropelki tysz ma sztuczne :oops: Quote
Moniś Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Gosiek']No wiecie co? Te ptaszyny są najprawdziwsze na swiecie :mad: Plosie - to zdjecie nie kadrowane i nie obrabiane :eviltong: No, no! Może teraz uwierzymy:cool3: :razz: Quote
Gosiek Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Teklunia napisał(a):ale to nie jest dowod :razz: widac za to drugiego sztucznego ptaszka :evil_lol: Rozgryzłysmy Cię, Gosiu!;)Kaaaśka :mad: Przyjedź do mnie i sprawdź na miejscu :mad: Quote
Moniś Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Gosiek napisał(a):Kaaaśka :mad: Przyjedź do mnie i sprawdź na miejscu :mad: Nie pobijcie się tylko :evil_lol::evil_lol: Bo ptasiorki spłoszycie :cool1: Quote
Teklunia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 aha Gosiu, mam nadzieje ze ze swojego wyjazdu przywieziesz całą furę zdjec sztucznych plenerów i ustawianych widoczkow... ;) :oops: podpisano - zazdrosnica Kasia ;) Quote
Gosiek Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='aga1215']... kropelki tysz ma sztuczne :oops:Kropelki też najprawdziwsze :mad: i taki robal tysz :eviltong: Quote
Moniś Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Gosiek']Kropelki też najprawdziwsze :mad: i taki robal tysz :eviltong: ojjjj :crazyeye: Ukatrupiłaś go czy sam tak dzielnie pozował ? :evil_lol: :roll: Quote
Gosiek Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Teklunia']aha Gosiu, mam nadzieje ze ze swojego wyjazdu przywieziesz całą furę zdjec sztucznych plenerów i ustawianych widoczkow... ;) :oops: podpisano - zazdrosnica Kasia ;):evil_lol: dobra - tylko czy górale poustawiają mi ładne makiety do widoczków?:lmaa: Quote
Gosiek Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Moniś napisał(a):ojjjj :crazyeye: Ukatrupiłaś go czy sam tak dzielnie pozował ? :evil_lol: :roll:Ja go nie ukatrupiłam :crazyeye: ale ze trupek to fakt :diabloti: Quote
Moniś Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Gosiek napisał(a):Ja go nie ukatrupiłam :crazyeye: ale ze trupek to fakt :diabloti: Dobra, dobra :razz: Pewnie też sztuczny :mad: Quote
Teklunia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Gosiek napisał(a)::evil_lol: dobra - tylko czy górale poustawiają mi ładne makiety do widoczków?:lmaa: juz Ty sie o to postarasz, wiem to :lol: :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Gosiu robal rewelacyjny, a gdzie Ty takiego trzymasz?? piekne kolorki wyszły, ale on taki sztuczny dlatego tak ładnie pozuje :P :lol: :lol: a o górali to się nie martw, kazdy płatek poukładają by zdjecie było supper :lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Gosiu robal rewelacyjny, a gdzie Ty takiego trzymasz?? piekne kolorki wyszły, ale on taki sztuczny dlatego tak ładnie pozuje :P :lol: :lol: a o górali to się nie martw, kazdy płatek poukładają by zdjecie było supper :lol:no a jesce jak im dudków za układanie sypnies to bedzies dobre ceprowoe dziewce ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ala :crazyeye: :crazyeye: czy Ty z gór pochodzisz :lol: :lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Ala :crazyeye: :crazyeye: czy Ty z gór pochodzisz :lol: :lol::shake: ślązaczka z krwi i kości z dziada pradziada ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake: ślązaczka z krwi i kości z dziada pradziada ;) no prosze to może w szkole Was gorolskiego uczyli?? :lol: To moze po slansku se pogodomy? chociaz ze mnie taka slonzoczka jak z Ozzulca morderca :lol: :lol: Quote
Recommended Posts