Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
O widzę , że sierpóweczka to już domownik;)
Fajna para zAxia i kolezanki .
Gosiu ty już się pakujesz , czy pieczesz smakołyki na wyjazd ;)
Tak, sierpówki non stop kręcą sie gdzieś w pobliżu :lol:
A kolezanka - sąsiadka zza płotu ;)

Nie pakuję sie jeszcze i nic nie piekę na wyjazd... na wyjazdach zywimy się turystycznie :p czyli paszteciki, piure ziemniaczane z czymś tam ze słoika itp :lol:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pakuję sie jeszcze i nic nie piekę na wyjazd... na wyjazdach zywimy się turystycznie :p czyli paszteciki, piure ziemniaczane z czymś tam ze słoika itp
i żadnych ciasteczek :crazyeye: to ja bym z Tobą nie pojechała :shake: ja zawsze na wyjazd piekę rogaliczki , a moja babcia /śp/ piekła nam zawsze jagodzianki i ciasto drozdzowe cynamonem na wyjazdy :cool1:

Posted

[quote name='PIKA']O matko ona wygląda jak sztuczna :oops:
ja podejrzewam, ze wszystkie te ptaszki, co tu nam Gosia pokazuje to są sztuczne... I Ona tylko tak nam oczy mydli, ze niby prawdziwe... ;) Przeciez takich zdjec zywemu ptaszkowi nie da sie zrobic! :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']ja podejrzewam, ze wszystkie te ptaszki, co tu nam Gosia pokazuje to są sztuczne... I Ona tylko tak nam oczy mydli, ze niby prawdziwe... ;) Przeciez takich zdjec zywemu ptaszkowi nie da sie zrobic! :evil_lol:

Gosia robi nas w balona :mad::evil_lol: :lol::lol:

Posted

[quote name='Gosiek']No wiecie co?
Te ptaszyny są najprawdziwsze na swiecie :mad:

Plosie - to zdjecie nie kadrowane i nie obrabiane :eviltong:

ale to nie jest dowod :razz:
widac za to drugiego sztucznego ptaszka :evil_lol:
Rozgryzłysmy Cię, Gosiu!;)

Posted

[quote name='Teklunia']ja podejrzewam, ze wszystkie te ptaszki, co tu nam Gosia pokazuje to są sztuczne... I Ona tylko tak nam oczy mydli, ze niby prawdziwe... ;) Przeciez takich zdjec zywemu ptaszkowi nie da sie zrobic! :evil_lol:
... kropelki tysz ma sztuczne :oops:

Posted

[quote name='Gosiek']No wiecie co?
Te ptaszyny są najprawdziwsze na swiecie :mad:

Plosie - to zdjecie nie kadrowane i nie obrabiane :eviltong:

No, no! Może teraz uwierzymy:cool3: :razz:

Posted

Teklunia napisał(a):
ale to nie jest dowod :razz:
widac za to drugiego sztucznego ptaszka :evil_lol:
Rozgryzłysmy Cię, Gosiu!;)
Kaaaśka :mad:
Przyjedź do mnie i sprawdź na miejscu :mad:

Posted

[quote name='Gosiek']Kropelki też najprawdziwsze :mad:

i taki robal tysz :eviltong:

ojjjj :crazyeye: Ukatrupiłaś go czy sam tak dzielnie pozował ? :evil_lol: :roll:

Posted

[quote name='Teklunia']aha Gosiu, mam nadzieje ze ze swojego wyjazdu przywieziesz całą furę zdjec sztucznych plenerów i ustawianych widoczkow... ;) :oops:

podpisano - zazdrosnica Kasia ;):evil_lol: dobra - tylko czy górale poustawiają mi ładne makiety do widoczków?:lmaa:

Posted

Moniś napisał(a):
ojjjj :crazyeye: Ukatrupiłaś go czy sam tak dzielnie pozował ? :evil_lol: :roll:
Ja go nie ukatrupiłam :crazyeye:

ale ze trupek to fakt :diabloti:

Posted

Gosiu robal rewelacyjny, a gdzie Ty takiego trzymasz??
piekne kolorki wyszły, ale on taki sztuczny dlatego tak ładnie pozuje :P :lol: :lol:

a o górali to się nie martw, kazdy płatek poukładają by zdjecie było supper :lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Gosiu robal rewelacyjny, a gdzie Ty takiego trzymasz??
piekne kolorki wyszły, ale on taki sztuczny dlatego tak ładnie pozuje :P :lol: :lol:

a o górali to się nie martw, kazdy płatek poukładają by zdjecie było supper :lol:
no a jesce jak im dudków za układanie sypnies to bedzies dobre ceprowoe dziewce ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:shake: ślązaczka z krwi i kości z dziada pradziada ;)

no prosze to może w szkole Was gorolskiego uczyli?? :lol:

To moze po slansku se pogodomy? chociaz ze mnie taka slonzoczka jak z Ozzulca morderca :lol: :lol: