Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cześć Gosiu. Nie lubię zimy ! Bardzo nie lubię ! :placz: A Ty ??? Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 zimą powiało :cool3: czesc Gosia, u nas juz znajdziesz śnieżek :cool3: Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Cześć Gosiu. Nie lubię zimy ! Bardzo nie lubię ! :placz: A Ty ??? [quote name='malawaszka']cześć Gosia :cool1: ja też nie lubię takiego zimnictwa :placz: żeby to chociaż nie wiało tak strasznie, ale nie - MUSI wiać :angryy: [quote name='Teklunia']no i masz ci los - zdążyłam to napisać, patrzę w okna a tam...śnieg :placz::placz::placz: [quote name='Cola']hello :p u mnie też pada śnieg :placz: :multi:hahaha oj dziewczyny... no cóż - popadało sobie całkiem nieźle ale... duze miasta mają to do siebie że jest o wiele cieplej więc i śnieżek szybko topnieje :evil_lol: Haniu - ja bardzo nie lubię zimna. Co do zimy... jeśli jest śnieżnie, słonecznie, bezwietrznie - to nawet da sie przeżyć ;) Madziu - u mnie też troszkę znalazłam - nawet porobiłam skubańcowi zdjecia :diabloti: tylko że mnie zawiódł mocno bo nie było śnieżynek :angryy: Quote
Juszes Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 o1 A u mnei nei ma jeszcze śniegu! :placz::placz: Nienawidze jesieni, jeich już szybciej będzie ten grad śnig i w ogóle pozostałe wspaniałe rzecyz :** Ahh jak ja kocham zimę! :loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Gosiu, podobno porobiłaś zdjęcia ????? :roll: Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosiu, podobno porobiłaś zdjęcia ????? :roll:tak Haniu - robiłam :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Gosiek napisał(a):tak Haniu - robiłam :evil_lol: Dlaczego mnie prowokujesz ??? :diabloti: Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dlaczego mnie prowokujesz ??? :diabloti:ja?:crazyeye: ależ gdzież bym śmiała :diabloti: Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:2gunfire: Haniu - skad u Ciebie taka agresja? Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Gosiek'] Haniu - skad u Ciebie taka agresja? Bo mnie sprowokowałaś :evil_lol: Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Bo mnie sprowokowałaś :evil_lol: eeee ale przeciez ja tylko grzecznie odpowiedziałam na Twoje pytanie kochana Haniu Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 no dobra.... Haniu - specjalnie dla Ciebie wstawiam zdjęcia Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 no i co Haniu? Jak wstawiłam zdjecia to Ty sobie gdzieś poszłaś Quote
olcha Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Gosiek']no dobra.... Haniu - specjalnie dla Ciebie wstawiam zdjęcia Gosia Ty się zdecyduj! Albo zima albo lato! ;) Zdjęcia jak zwykle....brak mi słów :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Gosiek']no dobra.... Haniu - specjalnie dla Ciebie wstawiam zdjęcia chociaz sniezek to i tak ciepełkiem powiało, kolory iscie wiosenne :loveu: Quote
Juszes Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ŚNIEG!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy tylko u mnie wciąż jeszcze nie pada?? :angryy::angryy::angryy: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 dzieńdoberek :p mroźno dziś na dworku - Axel powędrował na spacerek w kubraczku :cool3: przynajmniej w grzbiecik było mu ciepło bo widziałam ze łapeczku Axiowi zmarzły ;) co do śniegu to było u nas "tyle co kot napłakał" więc gdzieniegdzie tylko w oko wpadła biała plamka :evil_lol: Quote
Sylwcia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Witaj Gosiaczku i Axelku Dawno nas tu u Was nie było, ale muszę się przyznać, że zaległości zostały bardzo dokładnie nadrobione. U nas w dalszym ciągu sypie i nawet Alma nie jest skora do wyjścia na polko, ale gdy tylko się ją z domu wyniesie to na polku szaleje z radości. Pozdrawiamy Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Sylwcia']Witaj Gosiaczku i Axelku Dawno nas tu u Was nie było, ale muszę się przyznać, że zaległości zostały bardzo dokładnie nadrobione. U nas w dalszym ciągu sypie i nawet Alma nie jest skora do wyjścia na polko, ale gdy tylko się ją z domu wyniesie to na polku szaleje z radości. PozdrawiamySylwunia :bigcool::bigcool::bigcool: cześć kochana - co u Was? jejku ale dłuuugo Cię nie było :cool3: mam dla Was coś wesołego na początek dnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.maxior.pl/?p=index&id=16817&5 http://www.maxior.pl/?p=index&id=5524&5 Quote
bigos Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Że kompleksów się nabawiłam oglądając Twoje fotki to rzecz jasna...:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne foteczki- jak zwykle:loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 cudo cudo cudo!!:-o :-o :-o wiecej gosiu wiecej!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Gosiek'] no i co Haniu? Jak wstawiłam zdjecia to Ty sobie gdzieś poszłaś Gosiu, wczoraj pojechałam do weta w trybie pilnym . Ale wszystko jest ok. Zdjęcia śliczne :loveu: Quote
anetta Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Te krople..normalnie cudo :loveu: boskie, boskie :loveu: Quote
Recommended Posts