Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Cześć Gosiu.
Nie lubię zimy ! Bardzo nie lubię ! :placz:
A Ty ???
[quote name='malawaszka']cześć Gosia :cool1: ja też nie lubię takiego zimnictwa :placz: żeby to chociaż nie wiało tak strasznie, ale nie - MUSI wiać :angryy:
[quote name='Teklunia']no i masz ci los - zdążyłam to napisać, patrzę w okna a tam...śnieg :placz::placz::placz:
[quote name='Cola']hello :p
u mnie też pada śnieg :placz: :multi:hahaha oj dziewczyny... no cóż - popadało sobie całkiem nieźle ale... duze miasta mają to do siebie że jest o wiele cieplej więc i śnieżek szybko topnieje :evil_lol:

Haniu
- ja bardzo nie lubię zimna. Co do zimy... jeśli jest śnieżnie, słonecznie, bezwietrznie - to nawet da sie przeżyć ;)

Madziu
- u mnie też troszkę znalazłam - nawet porobiłam skubańcowi zdjecia :diabloti: tylko że mnie zawiódł mocno bo nie było śnieżynek :angryy:

Posted

o1 A u mnei nei ma jeszcze śniegu! :placz::placz: Nienawidze jesieni, jeich już szybciej będzie ten grad śnig i w ogóle pozostałe wspaniałe rzecyz :** Ahh jak ja kocham zimę! :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']no dobra....

Haniu - specjalnie dla Ciebie wstawiam zdjęcia

Gosia Ty się zdecyduj! Albo zima albo lato! ;)

Zdjęcia jak zwykle....brak mi słów :loveu:

Posted

dzieńdoberek :p
mroźno dziś na dworku - Axel powędrował na spacerek w kubraczku :cool3:
przynajmniej w grzbiecik było mu ciepło bo widziałam ze łapeczku Axiowi zmarzły ;)

co do śniegu to było u nas "tyle co kot napłakał" więc gdzieniegdzie tylko w oko wpadła biała plamka :evil_lol:

Posted

Witaj Gosiaczku i Axelku

Dawno nas tu u Was nie było, ale muszę się przyznać, że zaległości zostały bardzo dokładnie nadrobione.

U nas w dalszym ciągu sypie i nawet Alma nie jest skora do wyjścia na polko, ale gdy tylko się ją z domu wyniesie to na polku szaleje z radości.

Pozdrawiamy

Posted

[quote name='Sylwcia']Witaj Gosiaczku i Axelku

Dawno nas tu u Was nie było, ale muszę się przyznać, że zaległości zostały bardzo dokładnie nadrobione.

U nas w dalszym ciągu sypie i nawet Alma nie jest skora do wyjścia na polko, ale gdy tylko się ją z domu wyniesie to na polku szaleje z radości.

PozdrawiamySylwunia :bigcool::bigcool::bigcool:
cześć kochana - co u Was? jejku ale dłuuugo Cię nie było :cool3:

mam dla Was coś wesołego na początek dnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://www.maxior.pl/?p=index&id=16817&5

http://www.maxior.pl/?p=index&id=5524&5

Posted

Że kompleksów się nabawiłam oglądając Twoje fotki to rzecz jasna...:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Piękne foteczki- jak zwykle:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Gosiek'] no i co Haniu? Jak wstawiłam zdjecia to Ty sobie gdzieś poszłaś

Gosiu, wczoraj pojechałam do weta w trybie pilnym . Ale wszystko jest ok.
Zdjęcia śliczne :loveu: