Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lucy*']Gosia witaj face to face :evil_lol: ależ Ty śliczna jesteś !!! zupełnie jak te fotki co je tworzysz :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:Lucynko :multi::multi::multi: jak ja Cię juz dawno nie widziałam - gdzie byłaś łobuzico?
dziękuję... kurcze ja chyba nie umiem przyjmować komplementów :oops::oops::oops:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']Lucynko :multi::multi::multi: jak ja Cię juz dawno nie widziałam - gdzie byłaś łobuzico?
dziękuję... kurcze ja chyba nie umiem przyjmować komplementów :oops::oops::oops:

ach nie było mnie z powodu w skrócie mojej ulubionej uczelni :angryy: ale długo by opowiadać .... ale jestem w końcu :evil_lol:

Posted

Gośka!
Ja się nie mogę nadziwić, że Ty się przez tyle czasu w ogóle nie pokazywałaś na forum :mad:
No, ale gruny, że wreszcie zrozumiałaś, że masz się czym pochwalić :)

A w ogóle to dzień dobry po przerwie :bye:

ale sezonem na sople to mnie dobiłaś :shake:

Posted

[quote name='Teklunia']Gośka!
Ja się nie mogę nadziwić, że Ty się przez tyle czasu w ogóle nie pokazywałaś na forum :mad:
No, ale gruny, że wreszcie zrozumiałaś, że masz się czym pochwalić :)

A w ogóle to dzień dobry po przerwie :bye:

ale sezonem na sople to mnie dobiłaś :shake:oj Kasiu.... nie pokazywałam sie bo nie pozwalałam sobie robić zdjeć :eviltong: zastraszałam focących :eviltong:
teraz wyglądam hmmm powiedzmy ze lepiej i już pozwalam sobie robić zdjecia :evil_lol:

i tyle :evil_lol:

niestety nadal utrzymują że w czwartek będzie padał śnieg i bedzie zimno :placz:

Posted

[quote name='dbsst']

Gosiu naprawdę jesteś kroplekowym mistrzem :loveu:

czesc :Dcześć Dominisiu - cieszkam ze zamrożona kropelka wpadła Ci w oko :multi:

[quote name='malawaszka']Gooosiaaaa znowu piękne portreciki :loveu: :mdleje:dziekuję w imieniu brata :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']foty śliczne ...:loveu:

Gosiu nie strasz ze zimno bo Ozzy jeszcze nie ma ciuchów na zimę :cool3:
Ala - hmm czy mi sie wydaje czy Ozzy miał mieć uszyty nowy kubrak? :razz:

mam dla Was coś śmiesznego :p
http://realnyy.wrzuta.pl/film/xwbftLEnNM/

Posted

Cześć Gosiu :multi:

Od tych Twoich portrecikow oderwać oczu nie moglam :loveu:

Cudne są, czy to tez robil Twoj brat? :razz: Zdolny chlopak :razz: Ale i modelka cudna :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']noooo miał mieć .....ale jeszcze nie ma:p...ma stary:razz:

jesuu Bolo też jeszcze nie ma ocieplanka zimowego :placz: tak jak co roku zima zaskakuje drogowców tak w tym roku zaskoczyła mnie :p i muszę yneczkowi szybko uszyć cosik - tylko nie wiem jak bo nie umiem :evil_lol: teraz jesteśmy na wsi i tak zimno, że Bolo leży na łóżku opatulony polarem OD :evil_lol:

a filmiki obejrzę w domu dopiero bo tu się nie da :placz:

Posted

cześć dziewczyny

jak tam po wczorajszym świecie? Ja jestem wymęczona i obolała - nie wiem czemu ale mnie większosć mięśni boli :roll:

no i pada śnieg :crazyeye: jednak synoptycy z ICM przewidzieli :crazyeye:

Posted

[quote name='Gosiek']

no i pada śnieg :crazyeye: jednak synoptycy z ICM przewidzieli :crazyeye:

no tak ,przewidywania sprawdziły się :cool3:

Cześc Gosiu!:multi:

U nas sypie i mocno wieje, że zawierucha śnieżna się zrobiła.Co prawda są "tylko" - 2stopnie , ale odczuwalne jest dużo większe zimno.:cool3:

Posted

Alka napisał(a):
no tak ,przewidywania sprawdziły się :cool3:

Cześc Gosiu!:multi:

U nas sypie i mocno wieje, że zawierucha śnieżna się zrobiła.Co prawda są "tylko" - 2stopnie , ale odczuwalne jest dużo większe zimno.:cool3:
uuu no tak - u Was zimniej.
U mnie +1,5 stopieńka i śnieżek sobie tylko od czasu do czasu bardzo delikatnie prószy

wczoraj padał grad :angryy: akurat jak byliśmy na jednym z cmentarzy :angryy: nie cierpię takiej pogody :angryy:

Posted

Teklunia napisał(a):
no i masz ci los - zdążyłam to napisać, patrzę w okna a tam...śnieg :placz::placz::placz:

hahahaha :eviltong::eviltong: i po co to było się chwalić? ;);););)
U mnie o 6 rano to taki śnieżysko sypał, że aż w szoku byłam :crazyeye::crazyeye:

Cześć Gosiu!
Miłego dzionka!:multi::multi: