Gosiek Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Lucy*']Gosia witaj face to face :evil_lol: ależ Ty śliczna jesteś !!! zupełnie jak te fotki co je tworzysz :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:Lucynko :multi::multi::multi: jak ja Cię juz dawno nie widziałam - gdzie byłaś łobuzico? dziękuję... kurcze ja chyba nie umiem przyjmować komplementów :oops::oops::oops: Quote
Lucy* Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Gosiek']Lucynko :multi::multi::multi: jak ja Cię juz dawno nie widziałam - gdzie byłaś łobuzico? dziękuję... kurcze ja chyba nie umiem przyjmować komplementów :oops::oops::oops: ach nie było mnie z powodu w skrócie mojej ulubionej uczelni :angryy: ale długo by opowiadać .... ale jestem w końcu :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 foty śliczne ...:loveu: Gosiu nie strasz ze zimno bo Ozzy jeszcze nie ma ciuchów na zimę :cool3: Quote
dbsst Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Gosiu naprawdę jesteś kroplekowym mistrzem :loveu: czesc :D Quote
malawaszka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Gooosiaaaa znowu piękne portreciki :loveu: :mdleje: Quote
Teklunia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Gośka! Ja się nie mogę nadziwić, że Ty się przez tyle czasu w ogóle nie pokazywałaś na forum :mad: No, ale gruny, że wreszcie zrozumiałaś, że masz się czym pochwalić :) A w ogóle to dzień dobry po przerwie :bye: ale sezonem na sople to mnie dobiłaś :shake: Quote
Gosiek Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Teklunia']Gośka! Ja się nie mogę nadziwić, że Ty się przez tyle czasu w ogóle nie pokazywałaś na forum :mad: No, ale gruny, że wreszcie zrozumiałaś, że masz się czym pochwalić :) A w ogóle to dzień dobry po przerwie :bye: ale sezonem na sople to mnie dobiłaś :shake:oj Kasiu.... nie pokazywałam sie bo nie pozwalałam sobie robić zdjeć :eviltong: zastraszałam focących :eviltong: teraz wyglądam hmmm powiedzmy ze lepiej i już pozwalam sobie robić zdjecia :evil_lol: i tyle :evil_lol: niestety nadal utrzymują że w czwartek będzie padał śnieg i bedzie zimno :placz: Quote
Gosiek Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='dbsst'] Gosiu naprawdę jesteś kroplekowym mistrzem :loveu: czesc :Dcześć Dominisiu - cieszkam ze zamrożona kropelka wpadła Ci w oko :multi: [quote name='malawaszka']Gooosiaaaa znowu piękne portreciki :loveu: :mdleje:dziekuję w imieniu brata :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']foty śliczne ...:loveu: Gosiu nie strasz ze zimno bo Ozzy jeszcze nie ma ciuchów na zimę :cool3: Ala - hmm czy mi sie wydaje czy Ozzy miał mieć uszyty nowy kubrak? :razz: mam dla Was coś śmiesznego :p http://realnyy.wrzuta.pl/film/xwbftLEnNM/ Quote
Alicja Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 noooo miał mieć .....ale jeszcze nie ma:p...ma stary:razz: Filmik bowski:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']noooo miał mieć .....ale jeszcze nie ma:p...ma stary:razz: Filmik bowski:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha no nie? Nieźle sie uśmiałam mam jeszcze zabawę http://www.sztronka.inds.pl/misc/kacz.html i coś do posłuchania :lol::lol::lol::lol: czyli jak się nagrywa reklamy http://stuleja.patrz.pl/ Quote
Juszes Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 te filmiki są świetne, chociaż ten I widziałam juz wcześniej ;] Quote
PIKA Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Cześć Gosiu :multi: Od tych Twoich portrecikow oderwać oczu nie moglam :loveu: Cudne są, czy to tez robil Twoj brat? :razz: Zdolny chlopak :razz: Ale i modelka cudna :loveu: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Gosiek'] Padam do stóp. Genialne!:loveu: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']noooo miał mieć .....ale jeszcze nie ma:p...ma stary:razz: jesuu Bolo też jeszcze nie ma ocieplanka zimowego :placz: tak jak co roku zima zaskakuje drogowców tak w tym roku zaskoczyła mnie :p i muszę yneczkowi szybko uszyć cosik - tylko nie wiem jak bo nie umiem :evil_lol: teraz jesteśmy na wsi i tak zimno, że Bolo leży na łóżku opatulony polarem OD :evil_lol: a filmiki obejrzę w domu dopiero bo tu się nie da :placz: Quote
bigos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak zwykle pod wrażeniem jestem ogromnym:crazyeye::crazyeye::crazyeye: BRAWO!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 cześć dziewczyny jak tam po wczorajszym świecie? Ja jestem wymęczona i obolała - nie wiem czemu ale mnie większosć mięśni boli :roll: no i pada śnieg :crazyeye: jednak synoptycy z ICM przewidzieli :crazyeye: Quote
Alka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Gosiek'] no i pada śnieg :crazyeye: jednak synoptycy z ICM przewidzieli :crazyeye: no tak ,przewidywania sprawdziły się :cool3: Cześc Gosiu!:multi: U nas sypie i mocno wieje, że zawierucha śnieżna się zrobiła.Co prawda są "tylko" - 2stopnie , ale odczuwalne jest dużo większe zimno.:cool3: Quote
Gosiek Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Alka napisał(a):no tak ,przewidywania sprawdziły się :cool3: Cześc Gosiu!:multi: U nas sypie i mocno wieje, że zawierucha śnieżna się zrobiła.Co prawda są "tylko" - 2stopnie , ale odczuwalne jest dużo większe zimno.:cool3:uuu no tak - u Was zimniej. U mnie +1,5 stopieńka i śnieżek sobie tylko od czasu do czasu bardzo delikatnie prószy wczoraj padał grad :angryy: akurat jak byliśmy na jednym z cmentarzy :angryy: nie cierpię takiej pogody :angryy: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 cześć Gosia :cool1: ja też nie lubię takiego zimnictwa :placz: żeby to chociaż nie wiało tak strasznie, ale nie - MUSI wiać :angryy: Quote
Teklunia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cześć Gosieńko :) A u mnie nie pada :multi: Jeszcze mam jesień, a nie zimę ;) Quote
Teklunia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 no i masz ci los - zdążyłam to napisać, patrzę w okna a tam...śnieg :placz::placz::placz: Quote
Cola Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 hello :p u mnie też pada śnieg :placz: :multi: Quote
Moniś Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Teklunia napisał(a):no i masz ci los - zdążyłam to napisać, patrzę w okna a tam...śnieg :placz::placz::placz: hahahaha :eviltong::eviltong: i po co to było się chwalić? ;);););) U mnie o 6 rano to taki śnieżysko sypał, że aż w szoku byłam :crazyeye::crazyeye: Cześć Gosiu! Miłego dzionka!:multi::multi: Quote
Recommended Posts