Alka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Gosiek'] Za oknem typowa mokra i zimna jesień ale mam jeszcze piątkowe zdjecia Axelka (i kilka swoich) ;) inaczej :evil_lol: Cześc Gosiu ! Dzisiaj pogoda o niebo lepsza od wczorajszej.Co prawda jest chłodno ale słonecznie :multi: Zdjęcia Axelka cudowne :loveu:, na tej focie fajną ma minkę :loveu: Gosiu, Axelka zapodałas :loveu:, a teraz czas na ...twoje foteczki :multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 cześć Ala :p prosze bardzo - oto ja jesienna ;) u mnie zimno (rano spacerowalismy w dwustopniowym mrozie) - teraz jest 5 stopni i na szczęście świeci piękne słonko wiec nie jest tak źle ;) Quote
Gosiek Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 a to dzisiejsze foteczki brrr zmrożona trawka szron na listkach kropelka zmieniona w lód :cool3: Quote
Alka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Ala :p prosze bardzo - oto ja jesienna ;) u mnie zimno (rano spacerowalismy w dwustopniowym mrozie) - teraz jest 5 stopni i na szczęście świeci piękne słonko wiec nie jest tak źle ;) wow, rewelacja :loveu:, a szczególnie 2 fota :loveu: jestem pełna podziwu :klacz:, pieknie wychodzisz na zdjęciach Gosiu, jesteś mega- fotogeniczna :p Quote
Gosiek Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='Alka']wow, rewelacja :loveu:, a szczególnie 2 fota :loveu: jestem pełna podziwu :klacz:, pieknie wychodzisz na zdjęciach Gosiu, jesteś mega- fotogeniczna :pdziękuję Alu :buzi: no cóż... przyznam sie że ja sie sobie na zdjeciach raczej mało podobam :oops: teraz i tak jest lepiej niz np przed wakacjami - lepiej bo przestałam uciekać sprzed obiektywu i pozwalam sobie robić zdjecia :evil_lol: mam jeszcze dwie foteczki z tamtej "sesji" - wstawię wieczorkiem :lol: [SIZE=3]aha - chciałam Wam powiedzieć ze "sezon na sople sie zaczął" :diabloti: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Ala :p prosze bardzo - oto ja jesienna ;) u mnie zimno (rano spacerowalismy w dwustopniowym mrozie) - teraz jest 5 stopni i na szczęście świeci piękne słonko wiec nie jest tak źle ;) super foteczki / kurcze nie umię dawać emotek........ Quote
olcha Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Ala :p prosze bardzo - oto ja jesienna ;) u mnie zimno (rano spacerowalismy w dwustopniowym mrozie) - teraz jest 5 stopni i na szczęście świeci piękne słonko wiec nie jest tak źle ;) No nie ja się tylko na dogomani dołuję :shake: ;) Jak to sezon na sople? :crazyeye: już? Dzisiaj sie tak na cmentarzu wymarzłam brrrrrrrrrrrrr a rano odszroniałam samochód :shake: Quote
Gosiek Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='olcha']No nie ja się tylko na dogomani dołuję :shake: ;) Jak to sezon na sople? :crazyeye: już? Dzisiaj sie tak na cmentarzu wymarzłam brrrrrrrrrrrrr a rano odszroniałam samochód :shake: oj Ola nio - sezon na sople i sopelki czas zacząć będą sie Wam pewnie kojarzyły.... ale jeszcze nie te dzisiejsze... te dzisiejsze są po prostu maleńkie i sliczne (ale i tak nie lubię zimy) Ola - dziś w nocy musiał być niezły mrozik bo wszystkie kałuże były pozamarzane :crazyeye: i cholera temperatura spada jak szalona - juz jest 0 stopieńków... rano znów mi łapki zgrabieja jak zapomnę rękawiczek :placz: Quote
aga1215 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Gosiek'] oj Ola nio - sezon na sople i sopelki czas zacząć będą sie Wam pewnie kojarzyły.... ale jeszcze nie te dzisiejsze... te dzisiejsze są po prostu maleńkie i sliczne (ale i tak nie lubię zimy) Ola - dziś w nocy musiał być niezły mrozik bo wszystkie kałuże były pozamarzane :crazyeye: i cholera temperatura spada jak szalona - juz jest 0 stopieńków... rano znów mi łapki zgrabieja jak zapomnę rękawiczek :placz: Witaj Gosiu! Śliczne te Twoje foty ....... :klacz: Ano - sie zaczął - sezon na sopelki:angryy: Mam sopelka - jeszcze "ciepły" - z dzisiejszego ranka - nie tak ładny jak Twój, ale poszło mu "w ilość" ;) (w południe słońce go stopiło........) Quote
Gosiek Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='aga1215']Witaj Gosiu! Śliczne te Twoje foty ....... :klacz: Ano - sie zaczął - sezon na sopelki:angryy: Mam sopelka - jeszcze "ciepły" - z dzisiejszego ranka - nie tak ładny jak Twój, ale poszło mu "w ilość" ;) (w południe słońce go stopiło........) Aguś - no właśnie widziałam tego twojego sopla w galerii Ozzulca - hmm pokaźny był :diabloti: u mnie były maleńkie - w sam raz do makro :evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ten sopel zrobił się na złączce rynnowej - dlatego taki wielki - jeszcze przed zimą trzeba ten kawałek rynny naprawić:angryy: Quote
Gosiek Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 aga1215 napisał(a):Ten sopel zrobił się na złączce rynnowej - dlatego taki wielki - jeszcze przed zimą trzeba ten kawałek rynny naprawić:angryy:uuu to nie fajnie :shake: Właśnie podawali w pogodzie że w czwartek ma juz śnieg padać :crazyeye: To się lepiej spiesz z tym naprawianiem :cool3: Quote
olcha Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Gosiek'] oj Ola nio - sezon na sople i sopelki czas zacząć będą sie Wam pewnie kojarzyły.... ale jeszcze nie te dzisiejsze... te dzisiejsze są po prostu maleńkie i sliczne (ale i tak nie lubię zimy) Ola - dziś w nocy musiał być niezły mrozik bo wszystkie kałuże były pozamarzane :crazyeye: i cholera temperatura spada jak szalona - juz jest 0 stopieńków... rano znów mi łapki zgrabieja jak zapomnę rękawiczek :placz: Hhiihihih Gosiu? Czemu masz jednego zęba? :roll: :evil_lol: O jakie śliczne małe sopelki! Ty to nawet mróz człowiekowi umilisz :p BTW uwielbiam taki kolor niebieskiego jak widać w tym sopelku :loveu: A ja dzisiaj byłam zaopatrzona w dwa kaptury, rękawiczki i szaliczek :grins: i coś czuję, że muszę się zacząć do nich przyzwyczajać :shake: Quote
malawaszka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Gosia - cudne portreciki i kropelki/sopelki :loveu: :loveu: :loveu: u mnie też zimno :placz: Quote
mmbbaj Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu, cudo! Wygląda jak klejnocik :loveu: [quote name='Gosiek'] Właśnie podawali w pogodzie że w czwartek ma juz śnieg padać :crazyeye: :crazyeye:śnieg? Już? O nieeeeeeeeeeee :placz: [quote name='Gosiek'] Axio wystawił jęzorek i tak mu już zostało? :evil_lol: śliczności malutkie :loveu: [quote name='Gosiek'] prosze bardzo - oto ja jesienna ;) [quote name='Gosiek'] [quote name='Gosiek'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:.........:siara::siara::siara::siara::siara:..........:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='mmbbaj']Gosiu, cudo! Wygląda jak klejnocik :loveu: :crazyeye:śnieg? Już? O nieeeeeeeeeeee :placz:prawda? uwielbiam takie małe sopelki w których sie odbija błękitne niebo :loveu: [quote name='mmbbaj']Axio wystawił jęzorek i tak mu już zostało? :evil_lol: śliczności malutkie :loveu: :buzi: hahaha włoski mu w pyszczek wchodzą wiec "mieli jezorkiem" żeby sie ich pozbyć :lol: a mi w to graj - pstrykam jak najwiecej zdjeć bo uwielbiam psiaki sfotografowane z jęzorkami :loveu: [quote name='mmbbaj']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:.........:siara::siara::siara::siara::siara:..........:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::crazyeye: hmmm proszę o tłumaczenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 olcha napisał(a):O jakie śliczne małe sopelki! Ty to nawet mróz człowiekowi umilisz :p BTW uwielbiam taki kolor niebieskiego jak widać w tym sopelku :loveu: A ja dzisiaj byłam zaopatrzona w dwa kaptury, rękawiczki i szaliczek :grins: i coś czuję, że muszę się zacząć do nich przyzwyczajać :shake:ha - dziś sie ciepło ubrałam, nawet rękawiczek nie zapomniałam :multi: Kurczę muszę sobie koniecznie kupic jakąś czapkę :roll: łepetyna mi marznie :roll: dobrze że w kurtce mam kaptur z cieplusim misiem :loveu: malawaszka napisał(a):Gosia - cudne portreciki i kropelki/sopelki :loveu: :loveu: :loveu: u mnie też zimno :placz:Monisiu - a co będzie jak zacznie mocno wiać jak zapowiadają? Patrzyłam na ICMie pogodę i widzę ze na porannym spacerku temp odczuwalna była -12 :crazyeye: Quote
Alka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Gosiek napisał(a): Patrzyłam na ICMie pogodę i widzę ze na porannym spacerku temp odczuwalna była -12 :crazyeye: Cześc Gosiu!:multi: Wiesz, na moim termometrze było 0 stopni.Ale zmarzłam o wiele mocniej niż wczoraj.Dziś paskudnie zimno było...:diabloti: Quote
mmbbaj Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Gosiek napisał(a): :crazyeye: hmmm proszę o tłumaczenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: proszę bardzo :lol: :crazyeye:"oczy mi z orbit wyszły........no,no,no( jestem pełna podziwu).....jaka laseczka(podziwu dla jej urody) :loveu: Oj, dobrze wiesz co chciałam powiedzieć :eviltong: Śliczne fotki Gosiu :loveu::loveu::loveu: i proszę o jeszcze :grins: Dzień doberek Gosiu :lol: Ja już po spacerku i nie ma takiej emotki, która by tak ziewała jak ja teraz :evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='mmbbaj']proszę bardzo :lol: :crazyeye:"oczy mi z orbit wyszły........no,no,no( jestem pełna podziwu).....jaka laseczka(podziwu dla jej urody) :loveu: Oj, dobrze wiesz co chciałam powiedzieć :eviltong: Śliczne fotki Gosiu :loveu::loveu::loveu: i proszę o jeszcze :grins: Dzień doberek Gosiu :lol: Ja już po spacerku i nie ma takiej emotki, która by tak ziewała jak ja teraz :evil_lol:bardziej ziewasz niż ta emotka? :lol::lol::lol: Gosiu - hihi dziękuje za tłumaczenie ;) i niech Ci oczka nie wychodzą z orbit bo nie maja po co :eviltong: hahaha lekki retusz i można jakos fotę pokazać ;) wstawię dwie ostatnie foteczki - wiecej swoich już nie mam :cool3: Ala - bo u Was odczuwalna była -10 więc nei ma co sie dziwic ze zmarzłaś ;) Najgorzej ma być 2.11 bo z tego co widzę to będzie mocno wiało i odczuwalna będzie około -18 :crazyeye: straszne.... trzeba chyba bedzie psiakom kubraki pozakładać :razz: Quote
mmbbaj Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Gosiek'] bardziej ziewasz niż ta emotka? :lol::lol::lol: Bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Gosiek'] niech Ci oczka nie wychodzą z orbit bo nie maja po co :eviltong: hahaha lekki retusz i można jakos fotę pokazać ;) Nie bądź taka skromna :eviltong: [quote name='Gosiek'] wstawię dwie ostatnie foteczki - wiecej swoich już nie mam :cool3: :crazyeye:, Boszzzz, nie dość, że dobrze gotujesz, jesteś miła to jeszcze taka ładna :loveu::loveu::loveu:, twój mąż to szczęściarz :happy1: Śliczne fotki :multi: [quote name='Gosiek'] Najgorzej ma być 2.11 bo z tego co widzę to będzie mocno wiało i odczuwalna będzie około -18 :crazyeye: Łooooo jesucicku to zamarzniemy :placz: Quote
Alka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Gosiek'] wstawię dwie ostatnie foteczki - wiecej swoich już nie mam :cool3: Najgorzej ma być 2.11 bo z tego co widzę to będzie mocno wiało i odczuwalna będzie około -18 :crazyeye: straszne.... trzeba chyba bedzie psiakom kubraki pozakładać :razz: Gosiu, brat powinien częściej do Ciebie przychodzić :razz: No własnie, już patrzyliśmy na pogodę na 2.11. TŻ wraz z tatą Marcina jaką na lotnisko do Krakowa.Oby to nie był prawdziwy atak zimy...:diabloti: Quote
Lucy* Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosia witaj face to face :evil_lol: ależ Ty śliczna jesteś !!! zupełnie jak te fotki co je tworzysz :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 mmbbaj napisał(a):Bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie bądź taka skromna :eviltong: :crazyeye:, Boszzzz, nie dość, że dobrze gotujesz, jesteś miła to jeszcze taka ładna :loveu::loveu::loveu:, twój mąż to szczęściarz :happy1: Śliczne fotki :multi: Łooooo jesucicku to zamarzniemy :placz:hihi dam mu to do przeczytania ;) Może nie zamarzniemy ale na pewno trzeba sie naprawde ciepło ubrać na poranny spacerek ;) Alka napisał(a):Gosiu, brat powinien częściej do Ciebie przychodzić :razz: No własnie, już patrzyliśmy na pogodę na 2.11. TŻ wraz z tatą Marcina jaką na lotnisko do Krakowa.Oby to nie był prawdziwy atak zimy...:diabloti:nie no - mysle że zima jeszcze sobie poczeka :angryy: przynajmniej mam taką nadzieję - jak ja nie lubię marznąć :placz: Quote
Recommended Posts