Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']
Za oknem typowa mokra i zimna jesień ale mam jeszcze piątkowe zdjecia Axelka (i kilka swoich) ;) inaczej :evil_lol:

Cześc Gosiu !

Dzisiaj pogoda o niebo lepsza od wczorajszej.Co prawda jest chłodno ale słonecznie :multi:

Zdjęcia Axelka cudowne :loveu:, na tej focie fajną ma minkę :loveu:

Gosiu, Axelka zapodałas :loveu:, a teraz czas na ...twoje foteczki :multi::multi::multi:

Posted

cześć Ala :p
prosze bardzo - oto ja jesienna ;)

u mnie zimno (rano spacerowalismy w dwustopniowym mrozie) - teraz jest 5 stopni i na szczęście świeci piękne słonko wiec nie jest tak źle ;)

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Ala :p

u mnie zimno (rano spacerowalismy w dwustopniowym mrozie) - teraz jest 5 stopni i na szczęście świeci piękne słonko wiec nie jest tak źle ;)

wow, rewelacja :loveu:, a szczególnie 2 fota :loveu:

jestem pełna podziwu :klacz:, pieknie wychodzisz na zdjęciach Gosiu, jesteś mega- fotogeniczna :p

Posted

[quote name='Alka']wow, rewelacja :loveu:, a szczególnie 2 fota :loveu:

jestem pełna podziwu :klacz:, pieknie wychodzisz na zdjęciach Gosiu, jesteś mega- fotogeniczna :pdziękuję Alu :buzi:

no cóż... przyznam sie że ja sie sobie na zdjeciach raczej mało podobam :oops:
teraz i tak jest lepiej niz np przed wakacjami - lepiej bo przestałam uciekać sprzed obiektywu i pozwalam sobie robić zdjecia :evil_lol:

mam jeszcze dwie foteczki z tamtej "sesji" - wstawię wieczorkiem :lol:

[SIZE=3]aha - chciałam Wam powiedzieć ze "sezon na sople sie zaczął" :diabloti:

Posted

super foteczki / kurcze nie umię dawać emotek........

Posted

No nie ja się tylko na dogomani dołuję :shake: ;)

Jak to sezon na sople? :crazyeye: już?

Dzisiaj sie tak na cmentarzu wymarzłam brrrrrrrrrrrrr a rano odszroniałam samochód :shake:

Posted

[quote name='olcha']No nie ja się tylko na dogomani dołuję :shake: ;)

Jak to sezon na sople? :crazyeye: już?

Dzisiaj sie tak na cmentarzu wymarzłam brrrrrrrrrrrrr a rano odszroniałam samochód :shake: oj Ola

nio - sezon na sople i sopelki czas zacząć
będą sie Wam pewnie kojarzyły.... ale jeszcze nie te dzisiejsze... te dzisiejsze są po prostu maleńkie i sliczne (ale i tak nie lubię zimy)

Ola - dziś w nocy musiał być niezły mrozik bo wszystkie kałuże były pozamarzane :crazyeye:
i cholera temperatura spada jak szalona - juz jest 0 stopieńków... rano znów mi łapki zgrabieja jak zapomnę rękawiczek :placz:

Posted

[quote name='Gosiek'] oj Ola
będą sie Wam pewnie kojarzyły.... ale jeszcze nie te dzisiejsze... te dzisiejsze są po prostu maleńkie i sliczne (ale i tak nie lubię zimy)

Ola - dziś w nocy musiał być niezły mrozik bo wszystkie kałuże były pozamarzane :crazyeye:
i cholera temperatura spada jak szalona - juz jest 0 stopieńków... rano znów mi łapki zgrabieja jak zapomnę rękawiczek :placz:

Witaj Gosiu!
Śliczne te Twoje foty ....... :klacz:
Ano - sie zaczął - sezon na sopelki:angryy:
Mam sopelka - jeszcze "ciepły" - z dzisiejszego ranka - nie tak ładny jak Twój, ale poszło mu "w ilość" ;)
(w południe słońce go stopiło........)

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Gosiu!
Śliczne te Twoje foty ....... :klacz:
Ano - sie zaczął - sezon na sopelki:angryy:
Mam sopelka - jeszcze "ciepły" - z dzisiejszego ranka - nie tak ładny jak Twój, ale poszło mu "w ilość" ;)
(w południe słońce go stopiło........)
Aguś - no właśnie widziałam tego twojego sopla w galerii Ozzulca - hmm pokaźny był :diabloti:
u mnie były maleńkie - w sam raz do makro :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
Ten sopel zrobił się na złączce rynnowej - dlatego taki wielki - jeszcze przed zimą trzeba ten kawałek rynny naprawić:angryy:
uuu to nie fajnie :shake:
Właśnie podawali w pogodzie że w czwartek ma juz śnieg padać :crazyeye:
To się lepiej spiesz z tym naprawianiem :cool3:

Posted

[quote name='Gosiek'] oj Ola

Hhiihihih Gosiu? Czemu masz jednego zęba? :roll: :evil_lol:

O jakie śliczne małe sopelki! Ty to nawet mróz człowiekowi umilisz :p BTW uwielbiam taki kolor niebieskiego jak widać w tym sopelku :loveu:

A ja dzisiaj byłam zaopatrzona w dwa kaptury, rękawiczki i szaliczek :grins: i coś czuję, że muszę się zacząć do nich przyzwyczajać :shake:

Posted

[quote name='Gosiek']

Gosiu, cudo! Wygląda jak klejnocik :loveu:

[quote name='Gosiek']
Właśnie podawali w pogodzie że w czwartek ma juz śnieg padać :crazyeye:

:crazyeye:śnieg? Już? O nieeeeeeeeeeee :placz:

[quote name='Gosiek']

Axio wystawił jęzorek i tak mu już zostało? :evil_lol: śliczności malutkie :loveu:

[quote name='Gosiek']

[quote name='Gosiek']

[quote name='Gosiek']

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:.........:siara::siara::siara::siara::siara:..........:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Gosiu, cudo! Wygląda jak klejnocik :loveu:

:crazyeye:śnieg? Już? O nieeeeeeeeeeee :placz:prawda? uwielbiam takie małe sopelki w których sie odbija błękitne niebo :loveu:

[quote name='mmbbaj']Axio wystawił jęzorek i tak mu już zostało? :evil_lol: śliczności malutkie :loveu: :buzi: hahaha włoski mu w pyszczek wchodzą wiec "mieli jezorkiem" żeby sie ich pozbyć :lol: a mi w to graj - pstrykam jak najwiecej zdjeć bo uwielbiam psiaki sfotografowane z jęzorkami :loveu:

[quote name='mmbbaj']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:.........:siara::siara::siara::siara::siara:..........:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::crazyeye: hmmm proszę o tłumaczenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
O jakie śliczne małe sopelki! Ty to nawet mróz człowiekowi umilisz :p BTW uwielbiam taki kolor niebieskiego jak widać w tym sopelku :loveu:

A ja dzisiaj byłam zaopatrzona w dwa kaptury, rękawiczki i szaliczek :grins: i coś czuję, że muszę się zacząć do nich przyzwyczajać :shake:
ha - dziś sie ciepło ubrałam, nawet rękawiczek nie zapomniałam :multi:
Kurczę muszę sobie koniecznie kupic jakąś czapkę :roll: łepetyna mi marznie :roll:
dobrze że w kurtce mam kaptur z cieplusim misiem :loveu:

malawaszka napisał(a):
Gosia - cudne portreciki i kropelki/sopelki :loveu: :loveu: :loveu:

u mnie też zimno :placz:
Monisiu - a co będzie jak zacznie mocno wiać jak zapowiadają? Patrzyłam na ICMie pogodę i widzę ze na porannym spacerku temp odczuwalna była -12 :crazyeye:

Posted

Gosiek napisał(a):
Patrzyłam na ICMie pogodę i widzę ze na porannym spacerku temp odczuwalna była -12 :crazyeye:

Cześc Gosiu!:multi:

Wiesz, na moim termometrze było 0 stopni.Ale zmarzłam o wiele mocniej niż wczoraj.Dziś paskudnie zimno było...:diabloti:

Posted

Gosiek napisał(a):

:crazyeye: hmmm proszę o tłumaczenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

proszę bardzo :lol:

:crazyeye:"oczy mi z orbit wyszły........no,no,no( jestem pełna podziwu).....jaka laseczka(podziwu dla jej urody) :loveu: Oj, dobrze wiesz co chciałam powiedzieć :eviltong: Śliczne fotki Gosiu :loveu::loveu::loveu: i proszę o jeszcze :grins:

Dzień doberek Gosiu :lol: Ja już po spacerku i nie ma takiej emotki, która by tak ziewała jak ja teraz :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']proszę bardzo :lol:

:crazyeye:"oczy mi z orbit wyszły........no,no,no( jestem pełna podziwu).....jaka laseczka(podziwu dla jej urody) :loveu: Oj, dobrze wiesz co chciałam powiedzieć :eviltong: Śliczne fotki Gosiu :loveu::loveu::loveu: i proszę o jeszcze :grins:

Dzień doberek Gosiu :lol: Ja już po spacerku i nie ma takiej emotki, która by tak ziewała jak ja teraz :evil_lol:bardziej ziewasz niż ta emotka?
:lol::lol::lol:

Gosiu - hihi dziękuje za tłumaczenie ;)
i niech Ci oczka nie wychodzą z orbit bo nie maja po co :eviltong: hahaha lekki retusz i można jakos fotę pokazać ;)

wstawię dwie ostatnie foteczki - wiecej swoich już nie mam :cool3:

Ala
- bo u Was odczuwalna była -10 więc nei ma co sie dziwic ze zmarzłaś ;)

Najgorzej ma być 2.11 bo z tego co widzę to będzie mocno wiało i odczuwalna będzie około -18 :crazyeye: straszne.... trzeba chyba bedzie psiakom kubraki pozakładać :razz:

Posted

[quote name='Gosiek'] bardziej ziewasz niż ta emotka?
:lol::lol::lol:

Bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Gosiek'] niech Ci oczka nie wychodzą z orbit bo nie maja po co :eviltong: hahaha lekki retusz i można jakos fotę pokazać ;)

Nie bądź taka skromna :eviltong:

[quote name='Gosiek'] wstawię dwie ostatnie foteczki - wiecej swoich już nie mam :cool3:

:crazyeye:, Boszzzz, nie dość, że dobrze gotujesz, jesteś miła to jeszcze taka ładna :loveu::loveu::loveu:, twój mąż to szczęściarz :happy1: Śliczne fotki :multi:

[quote name='Gosiek'] Najgorzej ma być 2.11 bo z tego co widzę to będzie mocno wiało i odczuwalna będzie około -18 :crazyeye:

Łooooo jesucicku to zamarzniemy :placz:

Posted

[quote name='Gosiek']

wstawię dwie ostatnie foteczki - wiecej swoich już nie mam :cool3:

Najgorzej ma być 2.11 bo z tego co widzę to będzie mocno wiało i odczuwalna będzie około -18 :crazyeye: straszne.... trzeba chyba bedzie psiakom kubraki pozakładać :razz:

Gosiu, brat powinien częściej do Ciebie przychodzić :razz:

No własnie, już patrzyliśmy na pogodę na 2.11. TŻ wraz z tatą Marcina jaką na lotnisko do Krakowa.Oby to nie był prawdziwy atak zimy...:diabloti:

Posted

[quote name='Gosiek']

Gosia witaj face to face :evil_lol: ależ Ty śliczna jesteś !!! zupełnie jak te fotki co je tworzysz :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie bądź taka skromna :eviltong:

:crazyeye:, Boszzzz, nie dość, że dobrze gotujesz, jesteś miła to jeszcze taka ładna :loveu::loveu::loveu:, twój mąż to szczęściarz :happy1: Śliczne fotki :multi:

Łooooo jesucicku to zamarzniemy :placz:
hihi dam mu to do przeczytania ;)
Może nie zamarzniemy ale na pewno trzeba sie naprawde ciepło ubrać na poranny spacerek ;)

Alka napisał(a):
Gosiu, brat powinien częściej do Ciebie przychodzić :razz:

No własnie, już patrzyliśmy na pogodę na 2.11. TŻ wraz z tatą Marcina jaką na lotnisko do Krakowa.Oby to nie był prawdziwy atak zimy...:diabloti:
nie no - mysle że zima jeszcze sobie poczeka :angryy: przynajmniej mam taką nadzieję - jak ja nie lubię marznąć :placz: