Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

kocham czarno-białe
:loveu: mam slabosc do takich zdjec, a do twoich gosia to juz wogole :loveu: ps. pochwal sie zdjeciami jakie ci brat zrobił :eviltong: lubisz B&W :cool3:

to proszę bardzo Madziu

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
kocham :eviltong:

kurna poczułam sie jakbys sie Gosia tylko do mnie usmiechała :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:lol: bo się przecież uśmiecham ;)
prosto do obiektywu więc i do tego, kto patrzy na foteczkę :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol: bo się przecież uśmiecham ;)
prosto do obiektywu więc i do tego, kto patrzy na foteczkę :lol:

cwaniara, tak sobie to ładnie wymysliła :eviltong:
ps. czy twój brat jest fotografem?normalnie macie obydwoje jakis dar fotografowania:loveu:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']cwaniara, tak sobie to ładnie wymysliła :eviltong:
ps. czy twój brat jest fotografem?normalnie macie obydwoje jakis dar fotografowania:loveu:
nie jest fotografem, - po prostu tak jak mi... fotografowanie sprawia mu frajdę :p

a teraz kolorek ;)

Posted

[quote name='Gosiek']nie jest fotografem, - po prostu tak jak mi... fotografowanie sprawia mu frajdę :p

a teraz kolorek ;)

sliczne oczy :loveu:

przypominasz mi jedną moją nauczycielke angielskiego z liceum :eviltong: tez taka laska :diabloti:
ps.dobranooooc, prosze axia wymiziac ;)

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
sliczne oczy :loveu:

przypominasz mi jedną moją nauczycielke angielskiego z liceum :eviltong: tez taka laska :diabloti:
ps.dobranooooc, prosze axia wymiziac ;)
a dziękuję... :buzi:
mam nadzieję ze nauczycielka miła :razz:

Axio śpi słodko.. jak zwykle zresztą... to nie jest godzina dla niego.... lubi wcześnie chodzić spać ;)

Posted

[quote name='Gosiek']dziękuję :buzi:

i wcale nie widać że jestem mocno przeziębiona ;)
nie zartuj ze tu byłaś chora na tej focie ...mi to zaraz wychodzi kichawka jak buraczek:oops:
Masz slicznie zrobione kolorki na włoskach ...Ala mnie namawia na pokolorowanie czuprynki ...może się skuszę:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nie zartuj ze tu byłaś chora na tej focie ...mi to zaraz wychodzi kichawka jak buraczek:oops:
Masz slicznie zrobione kolorki na włoskach ...Ala mnie namawia na pokolorowanie czuprynki ...może się skuszę:razz:

poważnie - jestem "mocno pociągająca" i tak sobie się czuję... fajnie ze tego tak nie widać ;)
Kolorki wyszły w sumie niechcący - miał być blond z ciemną wiśnią a wyszły jakieś takie fioletowe :evil_lol: w każdym razie po pierwszym szoku doszłam do wniosku ze mi się ten kolorek podoba :p
a kumpela mi powiedziała że teraz wyglądam na osrtrą babkę :diabloti:
wredna sie chyba nie zrobiłam... mam nadzieję ;)

Posted

[quote name='Gosiek']Haniu... :-o sama siebie cytujesz :crazyeye:

dziwne :diabloti:

dobranoc

Czasami warto inteligentną osobę zacytować, Gosiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Czasami warto inteligentną osobę zacytować, Gosiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
oj Haniu - uwielbiam Twoje komentarze :multi::multi::multi:

Posted

Jak dla mnie to one nie są monotematyczne-są piękne:loveu::loveu::loveu:

Bigos tez miał kiedyś takie kółko. Zakładał na głowę a że głowa już duża więc kółko nie było na szyi tylko zatrzymywało się w polowie i wyglądał jak kosmita:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Gosiu co fota to ładniej wychodzisz

w pełni zgadzam się z opinią mojej sąsiadki :p

Gosiu, poproszę tylko Twoje i Axelka foteczki ,:loveu::multi: a na końcu wszystko inne ...

Posted

Gosia kurcze normalnie piękniejsza już chyba być nie możesz!! REWELACYJNE portreciki!!! i włoski też mi sie bardzo podobają - chyba w tym mies skoczę do fryzjera - pozazdrościłam Wam :lol:

Posted

o żesz ty kurka same lachony na dogomani :placz:

Era każe przekazać Axelkowi, że się z nim może podzielić swoim fioletowym kółeczkiem, jesli Axelek odda jej swoje na stałe :evil_lol:

Posted

czesć babeczki - witam niedzielnie.
Za oknem typowa mokra i zimna jesień ale mam jeszcze piątkowe zdjecia Axelka (i kilka swoich) ;)[quote name='olcha']o żesz ty kurka same lachony na dogomani :placz:

Era każe przekazać Axelkowi, że się z nim może podzielić swoim fioletowym kółeczkiem, jesli Axelek odda jej swoje na stałe :evil_lol:Ola - no wieesz co? Nie przesadzaj... przynajmniej na pewno nie ze mną :eviltong: Foty jak foty ;)
Hahaha Axelek mowi że to jego kółeczko to już mocno zniszczone jest i wstydziłby się dać taki złom :evil_lol:

[quote name='malawaszka']Gosia kurcze normalnie piękniejsza już chyba być nie możesz!! REWELACYJNE portreciki!!! i włoski też mi sie bardzo podobają - chyba w tym mies skoczę do fryzjera - pozazdrościłam Wam :lol:Monisiu - leć koniecznie - nie ma to jak kolorowe włoski :diabloti: zawsze to jakoś inaczej :evil_lol:

[quote name='bigos']Jak dla mnie to one nie są monotematyczne-są piękne:loveu::loveu::loveu:

Bigos tez miał kiedyś takie kółko. Zakładał na głowę a że głowa już duża więc kółko nie było na szyi tylko zatrzymywało się w polowie i wyglądał jak kosmita:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu - Axelkowi tez sie nieraz zdażyło zalożyć kółko na łepetynkę - wyglądał wtedy jak by miał kryzę :razz:

Posted

[quote name='Gosiek']

dobranoc :p zmykam na MagdęM

Jakie piękne!!

A i te nowsze fotki sa słodziaste

GŁASKI DLA YORKUSIA PIĘNIUSIA :***

:loveu:
:loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu: