Gosiek Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] kocham czarno-białe :loveu: mam slabosc do takich zdjec, a do twoich gosia to juz wogole :loveu: ps. pochwal sie zdjeciami jakie ci brat zrobił :eviltong: lubisz B&W :cool3: to proszę bardzo Madziu Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Gosiek']lubisz B&W :cool3: kocham :eviltong: [quote name='Gosiek'] to proszę bardzo Madziu kurna poczułam sie jakbys sie Gosia tylko do mnie usmiechała :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kurna poczułam sie jakbys sie Gosia tylko do mnie usmiechała :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: az sie jakac zaczełam, cholinda :eviltong: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kocham :eviltong: kurna poczułam sie jakbys sie Gosia tylko do mnie usmiechała :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::lol: bo się przecież uśmiecham ;) prosto do obiektywu więc i do tego, kto patrzy na foteczkę :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: bo się przecież uśmiecham ;) prosto do obiektywu więc i do tego, kto patrzy na foteczkę :lol: cwaniara, tak sobie to ładnie wymysliła :eviltong: ps. czy twój brat jest fotografem?normalnie macie obydwoje jakis dar fotografowania:loveu: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']cwaniara, tak sobie to ładnie wymysliła :eviltong: ps. czy twój brat jest fotografem?normalnie macie obydwoje jakis dar fotografowania:loveu: nie jest fotografem, - po prostu tak jak mi... fotografowanie sprawia mu frajdę :p a teraz kolorek ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Gosiek']nie jest fotografem, - po prostu tak jak mi... fotografowanie sprawia mu frajdę :p a teraz kolorek ;) sliczne oczy :loveu: przypominasz mi jedną moją nauczycielke angielskiego z liceum :eviltong: tez taka laska :diabloti: ps.dobranooooc, prosze axia wymiziac ;) Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):sliczne oczy :loveu: przypominasz mi jedną moją nauczycielke angielskiego z liceum :eviltong: tez taka laska :diabloti: ps.dobranooooc, prosze axia wymiziac ;)a dziękuję... :buzi: mam nadzieję ze nauczycielka miła :razz: Axio śpi słodko.. jak zwykle zresztą... to nie jest godzina dla niego.... lubi wcześnie chodzić spać ;) Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 :razz:Gosiu co fota to ładniej wychodzisz Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Gosiu co fota to ładniej wychodzisz dziękuję :buzi: i wcale nie widać że jestem mocno przeziębiona ;) Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Gosiek']dziękuję :buzi: i wcale nie widać że jestem mocno przeziębiona ;) nie zartuj ze tu byłaś chora na tej focie ...mi to zaraz wychodzi kichawka jak buraczek:oops: Masz slicznie zrobione kolorki na włoskach ...Ala mnie namawia na pokolorowanie czuprynki ...może się skuszę:razz: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']nie zartuj ze tu byłaś chora na tej focie ...mi to zaraz wychodzi kichawka jak buraczek:oops: Masz slicznie zrobione kolorki na włoskach ...Ala mnie namawia na pokolorowanie czuprynki ...może się skuszę:razz: poważnie - jestem "mocno pociągająca" i tak sobie się czuję... fajnie ze tego tak nie widać ;) Kolorki wyszły w sumie niechcący - miał być blond z ciemną wiśnią a wyszły jakieś takie fioletowe :evil_lol: w każdym razie po pierwszym szoku doszłam do wniosku ze mi się ten kolorek podoba :p a kumpela mi powiedziała że teraz wyglądam na osrtrą babkę :diabloti: wredna sie chyba nie zrobiłam... mam nadzieję ;) Quote
Hanna R. Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][SIZE=2]Aha, Gosiu, zapomniałam napisać, że niezła z Ciebie ...... panienka ! :evil_lol: No właśnie - dobrze napisane :grins: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No właśnie - dobrze napisane :grins:Haniu... :-o sama siebie cytujesz :crazyeye: dziwne :diabloti: dobranoc Quote
Hanna R. Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Gosiek']Haniu... :-o sama siebie cytujesz :crazyeye: dziwne :diabloti: dobranoc Czasami warto inteligentną osobę zacytować, Gosiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Czasami warto inteligentną osobę zacytować, Gosiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:oj Haniu - uwielbiam Twoje komentarze :multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Gosiek']alez oczywiście że u mnie tez jest jesniennie :lol: tylko trawka jakaś taka strasznie zielona ;) http://images2.fotosik.pl/219/ce416d15f7e55e38.jpg nie no padam systko cuuuuuuudne nie cytuje wiecej bo musze wyciagnac wiekszosc :shake: Quote
PIKA Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Witaj Gosiu :multi: Zaskakujesz mnie :razz: Sliczne te Twoje portreciki :loveu: Quote
bigos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Jak dla mnie to one nie są monotematyczne-są piękne:loveu::loveu::loveu: Bigos tez miał kiedyś takie kółko. Zakładał na głowę a że głowa już duża więc kółko nie było na szyi tylko zatrzymywało się w polowie i wyglądał jak kosmita:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Gosiu co fota to ładniej wychodzisz w pełni zgadzam się z opinią mojej sąsiadki :p Gosiu, poproszę tylko Twoje i Axelka foteczki ,:loveu::multi: a na końcu wszystko inne ... Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Gosia kurcze normalnie piękniejsza już chyba być nie możesz!! REWELACYJNE portreciki!!! i włoski też mi sie bardzo podobają - chyba w tym mies skoczę do fryzjera - pozazdrościłam Wam :lol: Quote
olcha Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 o żesz ty kurka same lachony na dogomani :placz: Era każe przekazać Axelkowi, że się z nim może podzielić swoim fioletowym kółeczkiem, jesli Axelek odda jej swoje na stałe :evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 czesć babeczki - witam niedzielnie. Za oknem typowa mokra i zimna jesień ale mam jeszcze piątkowe zdjecia Axelka (i kilka swoich) ;)[quote name='olcha']o żesz ty kurka same lachony na dogomani :placz: Era każe przekazać Axelkowi, że się z nim może podzielić swoim fioletowym kółeczkiem, jesli Axelek odda jej swoje na stałe :evil_lol:Ola - no wieesz co? Nie przesadzaj... przynajmniej na pewno nie ze mną :eviltong: Foty jak foty ;) Hahaha Axelek mowi że to jego kółeczko to już mocno zniszczone jest i wstydziłby się dać taki złom :evil_lol: [quote name='malawaszka']Gosia kurcze normalnie piękniejsza już chyba być nie możesz!! REWELACYJNE portreciki!!! i włoski też mi sie bardzo podobają - chyba w tym mies skoczę do fryzjera - pozazdrościłam Wam :lol:Monisiu - leć koniecznie - nie ma to jak kolorowe włoski :diabloti: zawsze to jakoś inaczej :evil_lol: [quote name='bigos']Jak dla mnie to one nie są monotematyczne-są piękne:loveu::loveu::loveu: Bigos tez miał kiedyś takie kółko. Zakładał na głowę a że głowa już duża więc kółko nie było na szyi tylko zatrzymywało się w polowie i wyglądał jak kosmita:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu - Axelkowi tez sie nieraz zdażyło zalożyć kółko na łepetynkę - wyglądał wtedy jak by miał kryzę :razz: Quote
Juszes Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Gosiek'] dobranoc :p zmykam na MagdęM Jakie piękne!! A i te nowsze fotki sa słodziaste GŁASKI DLA YORKUSIA PIĘNIUSIA :*** :loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts