Teklunia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Gosiek napisał(a): Gosiu, piekne światełko miałaś przy robieniu tych zdjęc :p Quote
madzia20sosnowiec Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 unik niczym huck norris :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc gosia:buzi: Quote
PIKA Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witaj Gosiu szronik śliczny chciaz zimno mi sie zrobilo jak zobaczylam :evil_lol: kfiatek sąsiadki ciekawy :razz: Quote
Gosiek Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 :lol: sąsiadce kwiatek się podobał jak go u kogoś widziała... teraz już jej się nie podoba - tym bardziej jak widziała moje obrzydzenie tymi korzeniami powietrznymi :evil_lol: tak więc kwiatek jest przeznaczony na... śmietnik ;) a sąsiadka-Zuzka (czyli kumpelka Axla) jest tak samo zwariowana jak on i się świetnie dogadują :lol: wariują aż ciężko nadążyć za nimi z aparatem :evil_lol: Quote
AlKil Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Witaj Gosiu! Ja też kiedyś miałąm takiego kwaiatka, ale mi go córcia ususzyła jak pojechałam na działeczkę...nie udało się go odratować!!! Quote
Hanna R. Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 No, Gosiu, zrobiłam sobie wreszcie przyjemność - i pooglądałam Twoje zdjęcia. No i jak zwykle, była to PRAWDZIWA przyjemnosć ! :p Czy ten potwór żuje gumę balonową ??? A to ??? Wam się znowu kojarzy ??? :crazyeye: Chyba z jakimś takim przytrzaśniętym ... :diabloti: Taki siny ... :-( :-( :-( Bidulek ... Quote
bigos Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ależ piękna ta sasiadeczka:loveu::loveu::loveu: Quote
Rybc!a Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Robisz śliczne zdjęcia. A najlepsze Axelka to właśnie to: Świetna galeria. Quote
madzia20sosnowiec Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 łooooo jacieeee:oops: ona faktycznie zuje gume?:oops: :eviltong: Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No, Gosiu, zrobiłam sobie wreszcie przyjemność - i pooglądałam Twoje zdjęcia. No i jak zwykle, była to PRAWDZIWA przyjemnosć ! :p Czy ten potwór żuje gumę balonową ??? A to ??? Wam się znowu kojarzy ??? :crazyeye: Chyba z jakimś takim przytrzaśniętym ... :diabloti: Taki siny ... :-( :-( :-( Bidulek ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosiu ....to Hania zaczęła:razz: Quote
Hanna R. Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosiu ....to Hania zaczęła:razz: A kuku, Alu :evil_lol: To nie ja ! :p KIlka stron wcześniej paru dziewczynkom się kojarzyło :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A kuku, Alu :evil_lol: To nie ja ! :p KIlka stron wcześniej paru dziewczynkom się kojarzyło :lol: :lol: :lol::oops:i wyszło na jaw że nie przejżałam wstecza:evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 hahaha oj Ala :mad: no ale rozumiem.. przecież musisz być w miare na bieżąco w masie galerii ;) dzisiejszy Axelek Quote
Juszes Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha oj Ala :mad: no ale rozumiem.. przecież musisz być w miare na bieżąco w masie galerii ;) dzisiejszy Axelek piękne :loveu::loveu::loveu: najbardzij mi się podoba to pierwsze :*** Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 coz za kompozycja :loveu: perfekcja w kazdym calu :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Cześć Gosiu :multi: Mamy taką cudną jesień, z przyjemnością się spaceruje po parczku, nie wybieracie się może z rodzinką i Axiem na małą wyprawę w str Śląska :razz: zapraszamy :p Quote
Gosiek Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 dzieńdoberek Daga - nie wybieram się na razie nigdzie... ale dzięki za zaproszenie :cool3: niestety zdjecia Axia kiepskie ale... brak słonka nie sprzyja dobrym zdjeciom niestety :( Quote
Alka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 cześc Gosiu!:multi: Nasze dzisiejsze słoneczko jakoś niezdecydowane, próbuje wyjśc ale tak nieśmiało :cool3: Axio sliczny i bez słonka :loveu: mały pędziwiatr , ciężko mu byłolo wyrobić na zakręcie :evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 [LEFT]dzięki - ja nie lubię takich zdjęć - wkurza mnie ich jakość ... no ale co można poradzić? Nasze sszkraby są strasznie szybkie i nie można ich robić "na krótkim czasie" :shake: wczoraj go dopadła głupawka w ogródku ;) i ganiał aż miło... [/LEFT] Quote
Gosiek Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 leżałem sobie grzecznie na trawce..... a tu nagle "coś" mnie chwyciło za ogonek :crazyeye: aaaaa wystraszyłem się i zwiałem :diabloti: Quote
mmbbaj Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Gosiek napisał(a): O ja cię! Co za fryzura! Aż dwa kucorki :lol: Ten to ma włosów, że pozazdrościć ;) Gosiek napisał(a):wczoraj go dopadła głupawka w ogródku ;) i ganiał aż miło... Ja bardzo lubię takie psie głupawki :lol: Nie wiem czemu nie zacytowało mi zdjęć z tego posta :angryy: Są fajne! Quote
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Dzień doberek Gosiu :multi: U nas słoneczko wyszło i wydaje się ładnie i ciepło :loveu: ale jak jest w rzeczywistości to nie wiem :lol: Masz racje, ze zdjęcia dużo lepiej wychodzą kiedy towarzyszy im słoneczko, ale jak go nie ma to co zrobić :roll: Ale Axelek minke zrobił haha :lol: Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 hahahah wystrzelił jak z procy:evil_lol: Quote
AlKil Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witaj Gosiu! Dzisiaj mam wielkie pakowanie, więc wpadłam się pożegnać...:bye::bye::bye: Quote
Recommended Posts