Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu?? A co to za palmy za Tobą?:cool3:

A te robalkii eehhh. Cudne.

Przypomniałaś mi nimi dlaczego nie zabijam owadów tylko latam jak głupia i wypuszczam.

Posted

ja także. Ale w końcu my baby jesteśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A jakby się uprzec to tę foteczke ponizej takze mozna by było sobie kobitki skojarzyc z tym i owym:razz::razz::razz:

Posted

cześć dziewczyny

Monisiu - mróz to nie - teraz mam 12,5 stopnia i cudne słonko :multi:
ale na porannym spacewrku zmarzłam bo było 0,2 na plusie :crazyeye: i szron na trawie.. dziś ludziki musieli skrobać szyby samochodów ;)
oj zima idzie wielkimi krokami.... w sumie moze tak lepiej - moze szybciej sie skonczy i nas nie wymęczy jak ubiegłoroczna :diabloti:

Posted

cześć dziewczyny

dopadła mnie grypa i zdychałam.... dopiero teraz w miarę się czuję i wpadłam do Was :p

Ponoć panuje teraz taka wstrętna jednodniowa infekcja żółądkowa - koszmar :roll: mozna się wykończyć.

Zdjęć więc nie robiłam...

Posted

Gosiek napisał(a):
Ponoć panuje teraz taka wstrętna jednodniowa infekcja żółądkowa - koszmar :roll: mozna się wykończyć.
...

a wierze wiesz rok temu zdychałam po mojej studniowce na taka grype, moge potwierdzic ze nic ciekawego, człowiek spac nie moze jesc nie moze pic nie moze tylko oddaje wszystko włacznie z watrąbą w wc kazdym mozliwym otworem ciała :oops: :evil_lol:

Posted

cześć :p

Juz wyzdrowiałam :multi: Na szczęście to naprawdę jednodniówka.... ufff już po wszystkim.... hihi przy okazji schudłam kolejne pół kilograma :diabloti:

zgrałam zdjecia z przedwczoraj więc cosik niedługo wrzucę - tylko je pozmniejszam :cool3:

miłego dzionka