Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 olcha napisał(a): O kurka blada, ale super wygladasz!!! 16 jak nic :eviltong: Jak tam dieta? hahaha dzieki Ola :cool1: toż to prawie dwa razy tyle mam :eviltong: dietka... ciągle do przodu - grzeczna jestem i wciąż powolutku sobie chudnę :p Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 wstawiam reszte wczorajszych zdjeć i zmykam pomarznąć troszke z Axiem na dworku ;) z daleka..... .... i z bliska Quote
olcha Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha dzieki Ola :cool1: toż to prawie dwa razy tyle mam :eviltong: dietka... ciągle do przodu - grzeczna jestem i wciąż powolutku sobie chudnę :p Ale Ci zazdraszczam silnej woli :watpliwy: Quote
mmbbaj Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a): No i ja od rana mam skojarzenia :evil_lol: Gosiek napisał(a): cieszę się ze zdjecie się Wam podoba.... nie ma to jak dobra obróbka foty, prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawda! :evil_lol: Gosiek napisał(a): mam jeszcze jedną fotę tego typu ale juz nie tajemniczą :evil_lol: za to słoneczną ;) I też śliczną :loveu: Gosiek napisał(a): Jak ja lubię przeróbeczki :multi: nareszcie jestem zadowolona z moich zdjeć :eviltong: wszystkie sie poodmładzamy i wypięknimy :evil_lol: A jak się kiedyś spotkamy w realu, to się nie rozpoznamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Gosieńko :multi: Quote
olcha Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 mmbbaj napisał(a):A jak się kiedyś spotkamy w realu, to się nie rozpoznamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahahaha :lol: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 mmbbaj napisał(a):No i ja od rana mam skojarzenia :evil_lol: A jak się kiedyś spotkamy w realu, to się nie rozpoznamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Gosieńko :multi: hahaha i powiemy tak: ooo jakiś ten maszkaron podobny do XX z Dogomanii :roflt::roflt::roflt: skojarzenia? hihi :evil_lol: zima idzie ;) Quote
mmbbaj Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha i powiemy tak: ooo jakiś ten maszkaron podobny do XX z Dogomanii :roflt::roflt::roflt: :megagrin::megagrin::megagrin: Gosiek napisał(a): skojarzenia? hihi :evil_lol: zima idzie ;) Prawda? Jakoś w zimie nam się najczęściej kojarzyło :evil_lol: ;) Quote
Moniś Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gosiu! Prześlicznie wyglądasz :loveu: Nastka jak nic :lol::lol: Zazdraszczam urody :oops: Quote
Evelina Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gosieczku witaj :buzi: i pozycz mi brata :roll: :lol: Ulubiam tak samo patrzec :loveu: i sweterek w identycznym kolorku (bo strasznie mnie kolorek zauroczyl) :crazyeye: ostatnio sobie sprawilam. :lol: Piekna fotka, takie uwielbiam. Ciepla, tajemnicza kobiecosc :loveu: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 jejku dziewczyny, dziękuje ślicznie za komplementy :buzi: Evelinko - a jakoś tak z tym kolorkiem to niechcący wyszło - w rzeczywistości nie jest tak ślicznie różowiutki :shake: raczej taki brudny róż. Bardzo sie cieszę ze wpadłaś do mnie - czytałam że czasu Ci brakuje :buzi: Gosiu - bo w zimie trzeba mocno wyobraźnia pracować w monotonnej bieli ;) więc i sopelki się kojarzą :evil_lol: Monisiu - nie masz czrgo, naprawdę. Pamiętam Twoje foty :cool1: troszkę jesiennych fotek Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 dawno już nie było robali :diabloti: więc dzisiaj to nadrobię :diabloti: Quote
Alka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Piękne , Gosiu:loveu: szczególnie biedroneczka i ... ten mały robaczek :loveu: Quote
Alicja Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :pile robalków........................ o rany będę znów mieć 18:multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 miniaturowe grzybeczki ;) dziadostwo wszędzie rosnie - w trawie, w ogródku...... Ala - przecież kobieta ma zawsze 18 :cool1::lol: Quote
Moniś Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a): Monisiu - nie masz czrgo, naprawdę. Pamiętam Twoje foty :cool1: Moje to NIC w porównaniu z Twoimi! Jesteś śliczna i koniec :loveu::multi: Taka czerwona mrówa jak na Twojej focie dwa razy ugryzła Nodiego :angryy: Kulał biedak na łapke :angryy: Wszystkie fotki cudne :loveu: A Axelek przede wszystkim :loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Axelka tez bardzo często gryzą te wstrętne mrówy :angryy: przybiega wtedy do mnie z podkulonym ogonkiem - musi go to nieźle piec. na szczęście im chłodniej tym mniej tych skubańców ;) Quote
PIKA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Witaj Gosiu :multi: Gosiek napisał(a): a teraz JA :p REWELACJA :multi: Gosiu ślicznie wyszlaś :loveu: i masz wielce zdolnego brata :razz: Gosiek napisał(a)::evil_lol: takie zdjecia mi sie podobają :diabloti: Przynajmniej ładnie wyglądam :lol: TY i tak ladnie wyglądasz :cool3: na zywo :cool3: Gosiek napisał(a):d Ala - powiem bratu... kiedy będziesz w Warszawie? :lol: zrobimy Cię na osiemnastkę :cool3: No ja za daleko nie mam, ale i tak mnie to nic nie pomoze :shake: mmbbaj napisał(a):No i ja mam skojarzenia :evil_lol: ja też :evil_lol: Quote
Teklunia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Och, Gosiu, jakie robale :loveu::loveu::loveu: A ja nie mam nawet czasu żeby dokładnie pooglądać :shake: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Gosiu :multi: TY i tak ladnie wyglądasz :cool3: na zywo :cool3: cześć Agniesiu - dzięki wielkie ze tak mówisz ale.... hihi mozemy sobie pogadać ;) Teraz i tak lepiej wyglądam od czasu kiedy mnie widziałaś ;) Jeszcze trochę i moze zaczne wierzyc w delikatne komplementy :eviltong: Dawaj swoją fotę - podeślę bratu i zobaczymy co z nia zrobi :diabloti: Kasieńko- zabiegana jesteś ostatnio aż za bardzo :shake: na pocieszenie mam dla Ciebie specjalne robalki... a właściwie 1 owada :p trzeba się tylko odpowiednio ustawić.... oo właśnie tak... i można sobie zjeżdżać po sosnowych igłach... łłłiiiiiiiiiii czasem wypadnie sie z trasy :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a): trzeba się tylko odpowiednio ustawić.... oo właśnie tak... i można sobie zjeżdżać po sosnowych igłach... łłłiiiiiiiiiii czasem wypadnie sie z trasy :evil_lol: :lol::lol::lol: Gosiu :klacz::klacz::klacz: REWELACJA , toż ona się dla ciebie tak popisywała :evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 mmbbaj napisał(a)::lol::lol::lol: Gosiu :klacz::klacz::klacz: REWELACJA , toż ona się dla ciebie tak popisywała :evil_lol::lol::lol::lol: śnięta już zdeko była i niemrawa... taka ciapa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a):Kasieńko- zabiegana jesteś ostatnio aż za bardzo :shake: na pocieszenie mam dla Ciebie specjalne robalki... a właściwie 1 owada :p trzeba się tylko odpowiednio ustawić.... oo właśnie tak... i można sobie zjeżdżać po sosnowych igłach... łłłiiiiiiiiiii czasem wypadnie sie z trasy :evil_lol: Gosia, są piękne! A na tym ostatnim ta biedna oska tak umęczona, walczy żeby nie spaść... Aż się ją chce utulić :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a): Dawaj swoją fotę - podeślę bratu i zobaczymy co z nia zrobi :diabloti: matko a skąd ja Ci wezmę moja aktulaną fotę na której w miarę przyzwoicie wyglądam ? :crazyeye: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 PIKA napisał(a):matko a skąd ja Ci wezmę moja aktulaną fotę na której w miarę przyzwoicie wyglądam ? :crazyeye: :cool1: a pstryknij sobie szybciutko :p Kasia - chciałabym zobaczyć jak tulisz ta oskę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts