madzia20sosnowiec Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 gosia czy ty nie robisz zdjec dla national geograpic czy jakos tam jak sie to pisze (mam ciezki umysł dzisiaj, wybacz:eviltong: ) bo tam tez takie ładne są :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Gosiu begonia wyszła Ci cudna, a pręciki rzeczywiście jak aksamit :loveu: bardzo mi sie podoba, aż chciałoby się do nich przytulić, wyglądają na takie milutkie i cieplutkie :loveu: Quote
Gosiek Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a):olcha napisał(a): Ma oczy jak Tekila :lol: aaahahahaha :roflt: Olcha umarłam ze śmiechu :lol: :lol: :lol: :roflt::roflt::roflt: oj dziewczyny :roflt::roflt::roflt: a tak wogóle to dzień dobry... może i będzie....ale na pewno jest zimno :shake: dziś w porze spacerku były tylko 2 stopnie.. wstretna zima sie zbliża :-( a ja tak lubie ciepełko :razz: Quote
Alka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 cześc Gosiu!:multi: Oj zimno, brrr... :diabloti:chociaż przed 7 były aż 4 stopnie.;) Tuffcio po rannym spacerku wygląda jak zmokła kura, wchodzi w trawy i mokry jest jak diabli.:cool3:Potem mokrymi łapeczkami do piaseczku... teraz jest niezadowolony bo Pańcia wsadziła go do wanny i umyła .:evil_lol: Quote
AlKil Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Witaj Gosiu!! Czasu mam tak mało, że chce mi się płakać...dogo całkiem leży odłogiem...:placz: A Twoje zdjęcia jak zwykle cudowne!!! mam nadzieję, że po powrocie kupię sobie w końcu laptopika i siedząc w sklepie będę mogła się rozczulać nad każdym Twoim zdjątkiem...Na razie mam pełne szaleństwo, zamówiłam sobie podwodną obudowę, ale niestety miękką, bo sztywnej do mojego aparaciku nie ma... Mam nadzieję, że mi szlag nie trafi aparatu, bo się zapłaczę...:placz: Quote
aga1215 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 witaj Gosiu! U nas też zimno, za to słońce usiłuje się przebić - czego mu szczerze życzę :multi: Quote
PIKA Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Witaj Gosiu :multi: ja powiem ogólnie cuuudne,:loveu: ale ty to wiesz ;) Quote
Gosiek Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 cieszkam bardzo :multi::multi::multi: a teraz JA :p Quote
AlKil Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Wow! Jaka artystyczno -tajemnicza Gosia.... Quote
Teklunia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Gosiek napisał(a):a teraz JA :p matko Gosiu, jaka Ty piękna :-o wyglądasz tu na 17-nastke! Quote
Gosiek Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 AlKil napisał(a):Wow! Jaka artystyczno -tajemnicza Gosia.... Teklunia napisał(a):matko Gosiu, jaka Ty piękna :-o wyglądasz tu na 17-nastke! :grins: :bigcool:to brat mi zrobił taką fotę :bigcool: Quote
Gosiek Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 AlKil napisał(a):Brat zdolny tak jak siostra....:cool3::evil_lol: takie zdjecia mi sie podobają :diabloti: Przynajmniej ładnie wyglądam :lol: Quote
mmbbaj Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Gosiek napisał(a): Jakie piękne zdjęcie Axelka, po prostu miód :loveu::loveu::loveu: Gosiek napisał(a): a teraz JA :p :mdleje::mdleje::mdleje: Gosiu, foteczka marzenie :loveu::loveu::loveu: Na okładkę :multi: Śliczna jesteś :loveu: Quote
Alicja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :pGosiu ja poprosze też taką ładna fotkę ....bo jak brat takie ładne robi to może i mnie by tak ładnie ufocił :oops: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 dzieńdoberek :p cieszę się ze zdjecie się Wam podoba.... nie ma to jak dobra obróbka foty, prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala - powiem bratu... kiedy będziesz w Warszawie? :lol: zrobimy Cię na osiemnastkę :cool3: mam jeszcze jedną fotę tego typu ale juz nie tajemniczą :evil_lol: za to słoneczną ;) Quote
Alka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a): Ala - powiem bratu... kiedy będziesz w Warszawie? :lol: zrobimy Cię na osiemnastkę :cool3: mam jeszcze jedną fotę tego typu ale juz nie tajemniczą :evil_lol: za to słoneczną ;) cześć Gosiu! Ja się nie zgadzam ,żeby Alicja R. była na 18-tkę zrobiona:obrazic:,ja też chcę :placz::evil_lol: Gosiu - śliczne te Twoje foteczki :loveu: , :klacz:dla modelki i jej brata ! Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Alka napisał(a):cześć Gosiu! Ja się nie zgadzam ,żeby Alicja R. była na 18-tkę zrobiona:obrazic:,ja też chcę :placz::evil_lol: Gosiu - śliczne te Twoje foteczki :loveu: , :klacz:dla modelki i jej brata !:lol::lol::lol: to przyjedź z Alą - zrobimy Wam sesyjkę a potem ładnie poobrabiamy foteczki :diabloti: Quote
Alka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a)::lol::lol::lol: to przyjedź z Alą - zrobimy Wam sesyjkę a potem ładnie poobrabiamy foteczki :diabloti: a to co innego :evil_lol:, dzięki!:multi: Gosiu, ja już zapomniałam jak wyglądałam w wieku 18 lat :cool3::evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 wracamy do codziennej tematyki ;) mech otulony rosą...... różyczka :cool1: szafirowa burza i jesienna azalia :razz: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Alka napisał(a):a to co innego :evil_lol:, dzięki!:multi: Gosiu, ja już zapomniałam jak wyglądałam w wieku 18 lat :cool3::evil_lol::lol: nie masz albumu ze zdjęciami? ;) Jak ja lubię przeróbeczki :multi: nareszcie jestem zadowolona z moich zdjeć :eviltong: wszystkie sie poodmładzamy i wypięknimy :evil_lol: Quote
Alka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: nie masz albumu ze zdjęciami? ;) mam się dołować :evil_lol: Śliczne jesienne foty, a szczególnie azalia.:loveu: Quote
olcha Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 O kurka blada, ale super wygladasz!!! 16 jak nic :eviltong: Jak tam dieta? Quote
Recommended Posts