olcha Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Teklunia napisał(a):ale się wstrzeliłam :oops: zadałam pytanie tuż po tym, jak Ty wszstko opowiedziałaś :oops: :evil_lol: A teraz Gosiu, mam nietypowe pytanko: czy Twoje cisato marchewkowe jest dobre/pyszne/zniewalająco pyszne? Pytam, bo bardzo chcę zrobić właśnie takie ciasto,a nigdy wcześniej nie próbowałam i szukam sprawdzonego przepisu... Takiego, przez który nie wygłupię się przy gościach ;) A jeśli nie marchewkowe,to może polecasz jakieś inne swoje ciacho, które robi furorę? (Oprócz szrlotki, bo tę zrobię z przepisu naszej kochanej Pani Moderator :lol:) Napoleonka full wypas robi furore :lol: polecam A jak samkuje ciasto marchewkowe? To na słodko jest? Spróbowałabym :D Quote
Juszes Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Moja siostra jets nowicjuszką w sprawach kulinarnych, ale jak robiła ciato marchewkowe to wyszło jej pyyyycha :p:p Quote
PIKA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Witaj Gosiu Axelek doszedl do siebie ,ma apetyty (nawet większy niz dotychczas :evil_lol:) to znaczy, ze wszytsko wrocilo do normy :multi: i tak trzymac :multi: Milego, slonecznego tygodnia bez chorobsk :loveu: Quote
aga1215 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Witaj Gosiu! To kiedy będą zdjęcia????????? Quote
Gosiek Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 cześć babeczki :p zdjęcia? a co to są zdjęcia? :evil_lol: chyba jakieś mam w aparacie wiec później zgram - jakos nie miałam ostatnio głowy do pstrykania.. zreszta ileż mozna pstrykać w tym samym ogródku ;) a na wycieczki nie jeżdżę więc monotonnie bardzo w tych moich fotkach :cool1: strasznie dziś nieprzyjemnie na dworku - tylko 6 stopni rano... brrr zimnica jakiej nie lubię :shake: Kasiu - ciasto marchewkowe jest... przepyszne :loveu: jeśli smakują Ci pierniki (a z tego co pamiętam to lubisz pierniczki) to dodaj pełną łyzeczke cynamonu do ciasta - wyjdzie piernikowe :loveu: jest mokrutkie, słodkie choć prawie w nim nie ma cukru i cudownie smakuje. Quote
Alka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Gosiek napisał(a):cześć babeczki :p zdjęcia? a co to są zdjęcia? :evil_lol: chyba jakieś mam w aparacie wiec później zgram - jakos nie miałam ostatnio głowy do pstrykania.. zreszta ileż mozna pstrykać w tym samym ogródku ;) a na wycieczki nie jeżdżę więc monotonnie bardzo w tych moich fotkach :cool1: strasznie dziś nieprzyjemnie na dworku - tylko 6 stopni rano... brrr zimnica jakiej nie lubię :shake: cześc Gosiu! U nas po 7 rano było tylko 5 stopni, ale nie odczuwało się zimna.Nie ma wiatru , nawet przyjemnie się spacerowało.:p Wiesz,:hmmmm: ja tam żadnej monotonii w twoich ujęciach nie widzę.Każde twoje zapodane zdjęcie jest inne.I proszę nie marudzić tylko pstrykać i wklejać foty.:cool3: Czekamy...:multi: pozdrowionka i buziaki!:loveu: Quote
Gosiek Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Alka']I proszę nie marudzić tylko pstrykać i wklejać foty.:cool3: Czekamy...:multi:tak jest :nerwy: Quote
Cola Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Dzień doberek :p Super, że Axio jest już zdrowy jak rybka :multi: i nie będzie miał zastrzyków :multi: Fajne zdjęcia :loveu: slimaczek :loveu: i różyczka :loveu: Quote
Teklunia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Gosiek']Kasiu - ciasto marchewkowe jest... przepyszne :loveu: jeśli smakują Ci pierniki (a z tego co pamiętam to lubisz pierniczki) to dodaj pełną łyzeczke cynamonu do ciasta - wyjdzie piernikowe :loveu: jest mokrutkie, słodkie choć prawie w nim nie ma cukru i cudownie smakuje. Cześc Gosiu :) To świetna wiadomość, bo miałam na nie wielką ochotę :multi: Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Witaj Gosiu :multi: jaka fajna glowa smoka ;) Quote
Juszes Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Przepiekne!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Gosia - Ty nie portafisz zrobić monotonnych zdjęć :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 malawaszka napisał(a):Gosia - Ty nie portafisz zrobić monotonnych zdjęć :shake: no własnie tego słowa mi zawsze brakowało:eviltong: monika popieram cie w 100%:cool3: Quote
Alka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 i znowu Gosia zniknęła...:cool3: zapodała kilka zdjątek i cisza...:cool3: Gosiu, pamiętamy o Was , ślemy pozdrowienia !:loveu: Quote
Alka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 właśnie, gdzie jesteś :roll:... hop, hop ... Quote
Moniś Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 coś Gosia ostatnio nas nie lubi :-( wpada i wypada :-( Quote
olcha Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ile można siedzieć przed komputerem, obrabiać zdjęcia. Kiedy można się poświęcać swojej pasji - czyli fotografia, psy no i rodzina jak sądzę (chociaż chyba powinnam umieścić ją na pierwszy miejscu). Ale ja również Gosiu na zdjęcia czekam. Chociaż nieobecność calkowicie rozumiem :eviltong: Quote
Gosiek Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 czesć Dziewczyny bardzo się cieszę ze o mnie pamiętacie mimo mojej nieobecności :buzi: dziś posiedzę dłuzej z Wami :) ciemka dla Madzi - chciała co prawda pyszczek robala z zębolami ale... cierpliwosci - moze kiedyś takowe foty będą ;) Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 oooo Gosia ....super fotki ...ciemka milutka:p Quote
Teklunia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Gosiek'] aaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: Quote
Recommended Posts