Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
ale się wstrzeliłam :oops: zadałam pytanie tuż po tym, jak Ty wszstko opowiedziałaś :oops: :evil_lol:

A teraz Gosiu, mam nietypowe pytanko: czy Twoje cisato marchewkowe jest dobre/pyszne/zniewalająco pyszne? Pytam, bo bardzo chcę zrobić właśnie takie ciasto,a nigdy wcześniej nie próbowałam i szukam sprawdzonego przepisu... Takiego, przez który nie wygłupię się przy gościach ;)

A jeśli nie marchewkowe,to może polecasz jakieś inne swoje ciacho, które robi furorę? (Oprócz szrlotki, bo tę zrobię z przepisu naszej kochanej Pani Moderator :lol:)

Napoleonka full wypas robi furore :lol: polecam

A jak samkuje ciasto marchewkowe? To na słodko jest? Spróbowałabym :D

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Gosiu

Axelek doszedl do siebie ,ma apetyty (nawet większy niz dotychczas :evil_lol:) to znaczy, ze wszytsko wrocilo do normy :multi: i tak trzymac :multi:

Milego, slonecznego tygodnia bez chorobsk :loveu:

Posted

cześć babeczki :p
zdjęcia? a co to są zdjęcia? :evil_lol:
chyba jakieś mam w aparacie wiec później zgram - jakos nie miałam ostatnio głowy do pstrykania.. zreszta ileż mozna pstrykać w tym samym ogródku ;)
a na wycieczki nie jeżdżę więc monotonnie bardzo w tych moich fotkach :cool1:

strasznie dziś nieprzyjemnie na dworku - tylko 6 stopni rano... brrr zimnica jakiej nie lubię :shake:

Kasiu - ciasto marchewkowe jest... przepyszne :loveu:
jeśli smakują Ci pierniki (a z tego co pamiętam to lubisz pierniczki) to dodaj pełną łyzeczke cynamonu do ciasta - wyjdzie piernikowe :loveu:
jest mokrutkie, słodkie choć prawie w nim nie ma cukru i cudownie smakuje.

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć babeczki :p
zdjęcia? a co to są zdjęcia? :evil_lol:
chyba jakieś mam w aparacie wiec później zgram - jakos nie miałam ostatnio głowy do pstrykania.. zreszta ileż mozna pstrykać w tym samym ogródku ;)
a na wycieczki nie jeżdżę więc monotonnie bardzo w tych moich fotkach :cool1:

strasznie dziś nieprzyjemnie na dworku - tylko 6 stopni rano... brrr zimnica jakiej nie lubię :shake:

cześc Gosiu!

U nas po 7 rano było tylko 5 stopni, ale nie odczuwało się zimna.Nie ma wiatru , nawet przyjemnie się spacerowało.:p

Wiesz,:hmmmm: ja tam żadnej monotonii w twoich ujęciach nie widzę.Każde twoje zapodane zdjęcie jest inne.I proszę nie marudzić tylko pstrykać i wklejać foty.:cool3: Czekamy...:multi:

pozdrowionka i buziaki!:loveu:

Posted

Dzień doberek :p

Super, że Axio jest już zdrowy jak rybka :multi: i nie będzie miał zastrzyków :multi:

Fajne zdjęcia :loveu: slimaczek :loveu: i różyczka :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']Kasiu - ciasto marchewkowe jest... przepyszne :loveu:
jeśli smakują Ci pierniki (a z tego co pamiętam to lubisz pierniczki) to dodaj pełną łyzeczke cynamonu do ciasta - wyjdzie piernikowe :loveu:
jest mokrutkie, słodkie choć prawie w nim nie ma cukru i cudownie smakuje.
Cześc Gosiu :)

To świetna wiadomość, bo miałam na nie wielką ochotę :multi:

Posted

Ile można siedzieć przed komputerem, obrabiać zdjęcia. Kiedy można się poświęcać swojej pasji - czyli fotografia, psy no i rodzina jak sądzę (chociaż chyba powinnam umieścić ją na pierwszy miejscu).

Ale ja również Gosiu na zdjęcia czekam. Chociaż nieobecność calkowicie rozumiem :eviltong:

Posted

czesć Dziewczyny

bardzo się cieszę ze o mnie pamiętacie mimo mojej nieobecności :buzi:
dziś posiedzę dłuzej z Wami :)

ciemka dla Madzi - chciała co prawda pyszczek robala z zębolami ale... cierpliwosci - moze kiedyś takowe foty będą ;)