malawaszka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: nawet z takich zwykłych małych ślimaczków Gosia robi acydzieło natury :loveu: Quote
olcha Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Gosiek'];) to akurat pączek hibiskusa :razz: tu masz różyczkę Oleńko W takim razie piękny hibiskus. Reszty nie komentuję, powiem tylko, że siedzę u Ciebie na jednej stronie pare minut i kontempluje ;) Quote
olcha Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Gosiek'] Nie no musiałam :mdleje: Quote
Gosiek Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 :oops: Ola :buzi: to teraz .. dla odmiany ;) kwiatuszki zakwitł ponownie wiciokrzew :crazyeye: a to są różyczki z 1 krzaczka.. codziennie mają inny kolor :p Quote
an3czka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Gosiaczku witaj. Piękny masz avatarek:loveu: A na temat zdjęć, to nic już nie powiem! Quote
PIKA Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Witaj Gosiu :mdleje: to wygląda jak jakiś naszyjnik :loveu: Quote
Gosiek Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 cześć Aniu :multi: ciesze sie ze kropelkowy Axio Ci wpadł w oko :multi: jeszcze troszki kwiatków wrrr znów Dg pooooowooooooli chodzi :angryy: Quote
Gosiek Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='PIKA']Witaj Gosiu :mdleje: to wygląda jak jakiś naszyjnik :loveu:Agniesiu, bo to mgła nawlekła koraliki na pajęcze nici.... poetycko, co? :cool1: :lol::lol::lol: Quote
Alka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Gosiek']Agniesiu, bo to mgła nawlekła koraliki na pajęcze nici.... poetycko, co? :cool1: :lol::lol::lol: widzisz, a twierdzisz ,że Twoje foty są bez przekazu:cool3: cześc Gosiu! Zaraz lecimy z Tuffciem na spacerek, ale przedtem wpadłam sie przywitać .:multi:Dzisiaj musiałam się zerwać po 6 i biec po pieczywo.:cool3: miłego dzionka! Quote
Gosiek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Jeju Ala - co tak wczesnie? Pieczywa zabrakło czy jak? Ja co prawda codziennie wstaję własnie o 6 ale u mnie to norma ;) a u Ciebie raczej chyba nie? My juz po spacerku, ja po kawce... zaraz idę sobie śniadanko zjeść .... przekaz... no cóż... udało sie zrobić 1 fotę o czymś mówiącą :evil_lol: Quote
Alka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Gosiek']Jeju Ala - co tak wczesnie? Pieczywa zabrakło czy jak? Ja co prawda codziennie wstaję własnie o 6 ale u mnie to norma ;) a u Ciebie raczej chyba nie? My juz po spacerku, ja po kawce... zaraz idę sobie śniadanko zjeść .... no niestety teraz norma.:cool3:Wiesz Mateusz dojeżdża do szkoły i wstaje o 6,30.A dzisiaj nie tyle że zabrakło, ale chciałam świeże ...:evil_lol: Miałam jeszcze chlebek od soboty , ale już nieco przyschnięty ;) Quote
Gosiek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='Alka']no niestety teraz norma.:cool3:Wiesz Mateusz dojeżdża do szkoły i wstaje o 6,30.A dzisiaj nie tyle że zabrakło, ale chciałam świeże ...:evil_lol: Miałam jeszcze chlebek od soboty , ale już nieco przyschnięty ;):lol: od soboty? No to sie nie dziwię że leciałaś po świeże i chrupiące pieczywko na śniadanko ;):razz: Quote
Poświata Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Alka napisał(a): .Dzisiaj musiałam się zerwać po 6 i biec po pieczywo.:cool3: miłego dzionka! Cześć ranne ptaszyny , zamiast biegac o 6 po świeże pieczywko proponuję zakupić maszynę do wypiekania chleba. Nastawiasz na noc, a rano masz świeżutki i pyszniutki chlebek. I smak chleba może być najróżniejszy, już nawet chyba książki z przepisami są. A specem od pieczenia chlebka w maszynce jest Aga1215 :cool3: . Quote
Alka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Poświata']Cześć ranne ptaszyny , zamiast biegac o 6 po świeże pieczywko proponuję zakupić maszynę do wypiekania chleba. Poświata, a wiesz ,że kiedyś piekłam chlebek według przepisu Gosi? pyszniutki...:razz: Gosiu, wczoraj nie tylko chlebek od soboty miałam.;)Zakupiłam tostowy, który w całości zjedliśmy wczoraj na kolację...;) Quote
Poświata Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Alka']Poświata, a wiesz ,że kiedyś piekłam chlebek według przepisu Gosi? pyszniutki...:razz: No widzisz, to już masz wprawę :cool3:, a jaka wygoda przy okazji :lol: , no i można pospać 15 minut dłużej ;) . Ja jadłam chleb pieczony przez Agę, to było niebo w gębie :loveu: . Quote
Gosiek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 oj tak - chlebek własnorecznie upieczony to jest to :) no i można do niego dodać czego tylko dusza zapragnie :p ale... jakos się juz całkiem odzwyczaiłam od chleba i nawet zapach z piekarni mnienie rusza :evil_lol: Axio Quote
Alka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Gosiek'] ale... jakos się juz całkiem odzwyczaiłam od chleba i nawet zapach z piekarni mnienie rusza :evil_lol: twarda jesteś...:evil_lol: ja zajadam właśnie drożdżówkę ;) Axio wow, przeróbeczka :multi: jaka sliczna :loveu: Quote
Gosiek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 co prawda widzę że kwiatki mało Was interesują ;) ale mam jeszcze kilka wczorajszych ujęć :diabloti: Quote
Teklunia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Gosiek'] Witaj Gosiu :) Twoje zdjęcia jak zwykle sa doskonałe, a te dwa naj, naj, najdoskonalsze!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Teklunia'] Twoje zdjęcia jak zwykle sa doskonałe, a te dwa naj, naj, najdoskonalsze!!! :loveu::loveu::loveu: Wszystkie są doskonałe! :p Ja się tu nabawiam strasznych kompleksów :placz: Gdybyście zobaczyły moje wczorajsze zdjęcia :errrr::diabloti: Cześć Gosiu! A gdzie nowe fotki? ;) Quote
Gosiek Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Wszystkie są doskonałe! :p Ja się tu nabawiam strasznych kompleksów :placz: Gdybyście zobaczyły moje wczorajsze zdjęcia :errrr::diabloti: Cześć Gosiu! A gdzie nowe fotki? ;) jakie wczorajsze zdjecia? Ja chcę zobaczyć :cool3: Gosiu - nie wstawiam nowych fotek... mam tylko kwiatki/roslinki.. nieciekawe :eviltong: Quote
Alka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Gosiek napisał(a): Gosiu - nie wstawiam nowych fotek... mam tylko kwiatki/roslinki.. nieciekawe :eviltong: Hej Gosiu!:multi: Już po 12 a Ciebie nie ma...:mad: jeżeli pomiędzy kwiatowo-roślinkowe foty wstawisz Axelka to będę je oglądała z wielką przyjemnością :multi: Quote
mmbbaj Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Gosiek'] jakie wczorajsze zdjecia? Ja chcę zobaczyć :cool3: Już są :cool1: [quote name='Gosiek'] Gosiu - nie wstawiam nowych fotek... mam tylko kwiatki/roslinki.. nieciekawe :eviltong: Oj Gosiu, kokietka z ciebie :evil_lol: Dawaj kwiatki :mad: Quote
olcha Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ja poproszę kwiatki. U Ciebie mogę je oglądać w każdych ilościach. Axio się nie zmienia w tak szybkim tempie jak przyroda. To jest superowe: A tutaj super światło: Quote
PIKA Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Witaj Gosiu :multi: wpadlam, zeby se fotki pooglądac a tu kicha :shake: Quote
Recommended Posts