Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek'];) to akurat pączek hibiskusa :razz:

tu masz różyczkę Oleńko

W takim razie piękny hibiskus. Reszty nie komentuję, powiem tylko, że siedzę u Ciebie na jednej stronie pare minut i kontempluje ;)

Posted

:oops: Ola :buzi:

to teraz .. dla odmiany ;) kwiatuszki
zakwitł ponownie wiciokrzew :crazyeye:

a to są różyczki z 1 krzaczka.. codziennie mają inny kolor :p

Posted

[quote name='PIKA']Witaj Gosiu :mdleje:

to wygląda jak jakiś naszyjnik :loveu:Agniesiu, bo to mgła nawlekła koraliki na pajęcze nici.... poetycko, co? :cool1:

:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Gosiek']Agniesiu, bo to mgła nawlekła koraliki na pajęcze nici.... poetycko, co? :cool1:

:lol::lol::lol:

widzisz, a twierdzisz ,że Twoje foty są bez przekazu:cool3:

cześc Gosiu!

Zaraz lecimy z Tuffciem na spacerek, ale przedtem wpadłam sie przywitać .:multi:Dzisiaj musiałam się zerwać po 6 i biec po pieczywo.:cool3:

miłego dzionka!

Posted

Jeju Ala - co tak wczesnie? Pieczywa zabrakło czy jak?
Ja co prawda codziennie wstaję własnie o 6 ale u mnie to norma ;) a u Ciebie raczej chyba nie?
My juz po spacerku, ja po kawce... zaraz idę sobie śniadanko zjeść ....

przekaz... no cóż... udało sie zrobić 1 fotę o czymś mówiącą :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']Jeju Ala - co tak wczesnie? Pieczywa zabrakło czy jak?
Ja co prawda codziennie wstaję własnie o 6 ale u mnie to norma ;) a u Ciebie raczej chyba nie?
My juz po spacerku, ja po kawce... zaraz idę sobie śniadanko zjeść ....

no niestety teraz norma.:cool3:Wiesz Mateusz dojeżdża do szkoły i wstaje o 6,30.A dzisiaj nie tyle że zabrakło, ale chciałam świeże ...:evil_lol:
Miałam jeszcze chlebek od soboty , ale już nieco przyschnięty ;)

Posted

[quote name='Alka']no niestety teraz norma.:cool3:Wiesz Mateusz dojeżdża do szkoły i wstaje o 6,30.A dzisiaj nie tyle że zabrakło, ale chciałam świeże ...:evil_lol:
Miałam jeszcze chlebek od soboty , ale już nieco przyschnięty ;):lol: od soboty? No to sie nie dziwię że leciałaś po świeże i chrupiące pieczywko na śniadanko ;):razz:

Posted

Alka napisał(a):

.Dzisiaj musiałam się zerwać po 6 i biec po pieczywo.:cool3:
miłego dzionka!

Cześć ranne ptaszyny ,

zamiast biegac o 6 po świeże pieczywko proponuję zakupić maszynę do wypiekania chleba. Nastawiasz na noc, a rano masz świeżutki i pyszniutki chlebek. I smak chleba może być najróżniejszy, już nawet chyba książki z przepisami są. A specem od pieczenia chlebka w maszynce jest Aga1215 :cool3: .

Posted

[quote name='Poświata']Cześć ranne ptaszyny ,

zamiast biegac o 6 po świeże pieczywko proponuję zakupić maszynę do wypiekania chleba.

Poświata, a wiesz ,że kiedyś piekłam chlebek według przepisu Gosi? pyszniutki...:razz:

Gosiu
, wczoraj nie tylko chlebek od soboty miałam.;)Zakupiłam tostowy, który w całości zjedliśmy wczoraj na kolację...;)

Posted

[quote name='Alka']Poświata, a wiesz ,że kiedyś piekłam chlebek według przepisu Gosi? pyszniutki...:razz: No widzisz, to już masz wprawę :cool3:, a jaka wygoda przy okazji :lol: , no i można pospać 15 minut dłużej ;) .
Ja jadłam chleb pieczony przez Agę, to było niebo w gębie :loveu: .

Posted

oj tak - chlebek własnorecznie upieczony to jest to :) no i można do niego dodać czego tylko dusza zapragnie :p
ale... jakos się juz całkiem odzwyczaiłam od chleba i nawet zapach z piekarni mnienie rusza :evil_lol:

Axio

Posted

[quote name='Gosiek']
ale... jakos się juz całkiem odzwyczaiłam od chleba i nawet zapach z piekarni mnienie rusza :evil_lol:

twarda jesteś...:evil_lol: ja zajadam właśnie drożdżówkę ;)

Axio

wow, przeróbeczka :multi: jaka sliczna :loveu:

Posted

[quote name='Teklunia']
Twoje zdjęcia jak zwykle sa doskonałe, a te dwa naj, naj, najdoskonalsze!!! :loveu::loveu::loveu:

Wszystkie są doskonałe! :p Ja się tu nabawiam strasznych kompleksów :placz: Gdybyście zobaczyły moje wczorajsze zdjęcia :errrr::diabloti:

Cześć Gosiu! A gdzie nowe fotki? ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Wszystkie są doskonałe! :p Ja się tu nabawiam strasznych kompleksów :placz: Gdybyście zobaczyły moje wczorajsze zdjęcia :errrr::diabloti:

Cześć Gosiu! A gdzie nowe fotki? ;)
jakie wczorajsze zdjecia? Ja chcę zobaczyć :cool3:

Gosiu - nie wstawiam nowych fotek... mam tylko kwiatki/roslinki.. nieciekawe :eviltong:

Posted

Gosiek napisał(a):

Gosiu - nie wstawiam nowych fotek... mam tylko kwiatki/roslinki.. nieciekawe :eviltong:

Hej Gosiu!:multi:

Już po 12 a Ciebie nie ma...:mad:

jeżeli pomiędzy kwiatowo-roślinkowe foty wstawisz Axelka to będę je oglądała z wielką przyjemnością :multi:

Posted

[quote name='Gosiek'] jakie wczorajsze zdjecia? Ja chcę zobaczyć :cool3:

Już są :cool1:

[quote name='Gosiek'] Gosiu - nie wstawiam nowych fotek... mam tylko kwiatki/roslinki.. nieciekawe :eviltong:

Oj Gosiu, kokietka z ciebie :evil_lol: Dawaj kwiatki :mad:

Posted

Ja poproszę kwiatki. U Ciebie mogę je oglądać w każdych ilościach. Axio się nie zmienia w tak szybkim tempie jak przyroda.

To jest superowe:

A tutaj super światło: