Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widze, ze nikt tu nie podziela mojej milosci do wszelkiego robactwa... no, chyba ze ślimaczki, bo je chyba wszyscy lubia :loveu:

Gosiek napisał(a):

Gosiu,
mi tez brakuje już słów zachwytu, więc poprostu sobie popatrzę...

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bosszzz ja myślałam, że już piękniejszych zdjęć Gosia nie może zrobić, ale te są naj naj naj - aż miałam świeczki w oczach jak je oglądałam sa takie piękne :mdleje: i porozsyłałam linka do znajomych żeby zobaczyli jakie cuda :oops:

Posted

o qrczę... dziewczyny ... dzięki i jeszcze raz dzięki wielkie za komentarze - bardzo sie cieszę ze foteczki sie podobają :multi::multi: od razu mi sie humorek poprawił :multi::multi:

to jeszcze nie koniec "pajęczynek mglistych" :cool3: choć na razie dam coś innego

Posted

Teklunia napisał(a):
dziewczyno! i Ty mi mówisz, że nie wygrałabyś konkrsu fotograficznego?!? chyba żrtujesz! popatrz tylko na te zdjęcia!!!

Goniu - podziwiam Cię :buzi:

Patrzę Kasiu, patrzę.... i jak zaglądam do innych galerii choćby na Fotosiku to dochodzę do wniosku ze moje zdjecia są takie jakieś... nieciekawe.
Bo wiesz.. zanim, zaczniesz krzyczeć to Ci powiem czemu...... moje zdjecia są że tak powiem statyczne i pod wpływem chwili... a inne są zaplanowane, mają w sobie jakis przekaz, kompozycję, przemyślenie itp......
a u mnie? Ja ide na żywioł :diabloti:

o.... zapomniałam wczoraj różyczkę wkleić :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):

:crazyeye: o rany Gosiu! :mdleje: Co to za cuda :loveu: :loveu: :loveu: i te na poprzedniej stronie też!!! To prawda, że brak słów! :modla: :modla: :modla: Trwam w zachwycie :angel:

Posted

Gosiek napisał(a):
o qrczę... dziewczyny ... dzięki i jeszcze raz dzięki wielkie za komentarze - bardzo sie cieszę ze foteczki sie podobają :multi::multi: od razu mi sie humorek poprawił :multi::multi:

to jeszcze nie koniec "pajęczynek mglistych" :cool3: choć na razie dam coś innego

taaaaaaaaaaaaaaaaaa nie mam więcej pytań

Gosiu jesteś moja ulubioną macro fotografką :lilangel:

Posted

Gosiu................cudeńka

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

...weszłam, zobaczyłam i :placz: :placz: :placz: z zachwytu :loveu: :loveu: i zazdrości ;)

Wydaje mi się, że ta wakacyjna "przerwa" dobrze podziałała na Twój warsztat fotograficzny :cool3: ...nie będę cytowac zdjęć, które mnie urzekły i prawde pisząc, aż się prosi wywołać kilka rodzynków w dużym formacie i powiesić na ścianie :p

ŚLICZNOŚCI!!! :loveu:

Posted

cześc !:p

Gosiu, pamiętam ,że jak dotarłam do yorkowego forum od razu zwróciłam uwagę na Twoje foty.Twoje ,Wind i Agaty wyróżniały się niesamowicie.
Ale przyznam szczerze ,że rozwinęłaś się w szalonym tempie.Zdolniacha...

nie mam innych emotek...wrrrrr

Posted

Cześć dziewczyny

ja bardzo proszę zebyście jednak nie mdlały bo nie chcę mieć Was na sumieniu :diabloti: jeszcze która mdlejąc huknie się o coś i będzie kłopot :evil_lol:

Weekendowe lenistwo za nami wiec trzeba ponadrabiać zaległosci.... najważniejsze ze DG sie wreszcie naprawiło (tfu, tfu) i nareszcie wszystko normalnie widać :multi:
nie czuję sie juz zagubiona :evil_lol: i wstawiam reszte mgielnych zdjeć.... kilka na Fotosiku zostało :oops:

Posted

oj Maga.. chociaż Ty nie mdlej ;)

dwa maleńkie ślimaczki

potem zgram dzisiejsze fotki i wieczorkiem wstawię a teraz zmykam robić obiadek i sałatkę śledziową (mniam.. dawno sledzików nie jadłam)

Posted

hej!:multi:

Zajrzałam tu już wcześniej , ale patrze wszyscy mdleją więc się nie odezwałam:oops:
wiesz Gosiu co ja sądzę na temat twoich fotek , CUDOWNE!!!REWELACYJNE!!!

a ta spodobała mi się najbardziej

Posted

[quote name='Gosiek']
...... a teraz zmykam robić obiadek i sałatkę śledziową (mniam.. dawno sledzików nie jadłam)A jak już zrobisz sałątkę i ją zjecie, to ja poproszę o przepisik (dawno nie korzystałam z Twoich talentów :evil_lol: )

Posted

[quote name='Poświata']A jak już zrobisz sałątkę i ją zjecie, to ja poproszę o przepisik (dawno nie korzystałam z Twoich talentów :evil_lol: )oki - zdjecie już zrobiłam... sałatka wyszła przepyszna... uwielbiam śledziki w lekkim occie :loveu:

wstawię wieczorkiem do galerii smaków... sałatkę i .... zapiekankę śniadaniową