Teklunia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 widze, ze nikt tu nie podziela mojej milosci do wszelkiego robactwa... no, chyba ze ślimaczki, bo je chyba wszyscy lubia :loveu: Gosiek napisał(a): Gosiu, mi tez brakuje już słów zachwytu, więc poprostu sobie popatrzę... Quote
Daga_i_Oskar Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gosiu - :klacz: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :modla: :modla: :modla: :loveu: Te obrazki mówią same za siebie ;) Quote
malawaszka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 bosszzz ja myślałam, że już piękniejszych zdjęć Gosia nie może zrobić, ale te są naj naj naj - aż miałam świeczki w oczach jak je oglądałam sa takie piękne :mdleje: i porozsyłałam linka do znajomych żeby zobaczyli jakie cuda :oops: Quote
bigos Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nie mam pytań. jakie zaj***** fotki:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 o qrczę... dziewczyny ... dzięki i jeszcze raz dzięki wielkie za komentarze - bardzo sie cieszę ze foteczki sie podobają :multi::multi: od razu mi sie humorek poprawił :multi::multi: to jeszcze nie koniec "pajęczynek mglistych" :cool3: choć na razie dam coś innego Quote
Teklunia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gosiek napisał(a): dziewczyno! i Ty mi mówisz, że nie wygrałabyś konkrsu fotograficznego?!? chyba żrtujesz! popatrz tylko na te zdjęcia!!! Goniu - podziwiam Cię :buzi: Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Teklunia napisał(a):dziewczyno! i Ty mi mówisz, że nie wygrałabyś konkrsu fotograficznego?!? chyba żrtujesz! popatrz tylko na te zdjęcia!!! Goniu - podziwiam Cię :buzi: Patrzę Kasiu, patrzę.... i jak zaglądam do innych galerii choćby na Fotosiku to dochodzę do wniosku ze moje zdjecia są takie jakieś... nieciekawe. Bo wiesz.. zanim, zaczniesz krzyczeć to Ci powiem czemu...... moje zdjecia są że tak powiem statyczne i pod wpływem chwili... a inne są zaplanowane, mają w sobie jakis przekaz, kompozycję, przemyślenie itp...... a u mnie? Ja ide na żywioł :diabloti: o.... zapomniałam wczoraj różyczkę wkleić :lol: Quote
Moniś Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gosiek napisał(a): :loveu::loveu::loveu::loveu: i tyle powiem............ :crazyeye: Cześć Gosiu! Talencie niesamowity!! Quote
mmbbaj Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gosiek napisał(a): :crazyeye: o rany Gosiu! :mdleje: Co to za cuda :loveu: :loveu: :loveu: i te na poprzedniej stronie też!!! To prawda, że brak słów! :modla: :modla: :modla: Trwam w zachwycie :angel: Quote
dbsst Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gosiek napisał(a):o qrczę... dziewczyny ... dzięki i jeszcze raz dzięki wielkie za komentarze - bardzo sie cieszę ze foteczki sie podobają :multi::multi: od razu mi sie humorek poprawił :multi::multi: to jeszcze nie koniec "pajęczynek mglistych" :cool3: choć na razie dam coś innego taaaaaaaaaaaaaaaaaa nie mam więcej pytań Gosiu jesteś moja ulubioną macro fotografką :lilangel: Quote
Alicja Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gosiu................cudeńka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cola Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 ...weszłam, zobaczyłam i :placz: :placz: :placz: z zachwytu :loveu: :loveu: i zazdrości ;) Wydaje mi się, że ta wakacyjna "przerwa" dobrze podziałała na Twój warsztat fotograficzny :cool3: ...nie będę cytowac zdjęć, które mnie urzekły i prawde pisząc, aż się prosi wywołać kilka rodzynków w dużym formacie i powiesić na ścianie :p ŚLICZNOŚCI!!! :loveu: Quote
Poświata Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 No tak, nie dziwota że u mnie tak cicho , wszyscy u Gosi pomdleli z zachwytu . :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 cześc !:p Gosiu, pamiętam ,że jak dotarłam do yorkowego forum od razu zwróciłam uwagę na Twoje foty.Twoje ,Wind i Agaty wyróżniały się niesamowicie. Ale przyznam szczerze ,że rozwinęłaś się w szalonym tempie.Zdolniacha... nie mam innych emotek...wrrrrr Quote
Magda Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Hej Gosiu! Coz moge powiedziec......tylko Eh..... Napatrzec sie nie moge:loveu: Jak ty to robisz? Quote
Zuza96 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Cześć wszystkim!!! Dopiero wczoraj znalazłam to forum.Bardzo podoba mi się Axelek! Jest cudowny!!! Quote
PIKA Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Witaj Mistrzu :modla: Oglądalam zdjęcia, chyba z 10 razy, siedze i jopie się w monitor i mi słów zbrakło. Osągnęłaś szczyt Quote
Hanna R. Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Poświata']wszyscy u Gosi pomdleli z zachwytu . :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja dołączyłam do grona zemdlonych ! Cześć Gosieńko . Quote
bigos Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :lying: :lying: :lying: :lying:-jak zwykle jestem pod ogromnym wrażeniem piekna, srebrzysta foteczka:loveu: Quote
Gosiek Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Cześć dziewczyny ja bardzo proszę zebyście jednak nie mdlały bo nie chcę mieć Was na sumieniu :diabloti: jeszcze która mdlejąc huknie się o coś i będzie kłopot :evil_lol: Weekendowe lenistwo za nami wiec trzeba ponadrabiać zaległosci.... najważniejsze ze DG sie wreszcie naprawiło (tfu, tfu) i nareszcie wszystko normalnie widać :multi: nie czuję sie juz zagubiona :evil_lol: i wstawiam reszte mgielnych zdjeć.... kilka na Fotosiku zostało :oops: Quote
Maga100 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 powiem krótko i na temat: padłam i ja :mdleje: Quote
Gosiek Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 oj Maga.. chociaż Ty nie mdlej ;) dwa maleńkie ślimaczki potem zgram dzisiejsze fotki i wieczorkiem wstawię a teraz zmykam robić obiadek i sałatkę śledziową (mniam.. dawno sledzików nie jadłam) Quote
Alka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 hej!:multi: Zajrzałam tu już wcześniej , ale patrze wszyscy mdleją więc się nie odezwałam:oops: wiesz Gosiu co ja sądzę na temat twoich fotek , CUDOWNE!!!REWELACYJNE!!! a ta spodobała mi się najbardziej Quote
Poświata Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Gosiek'] ...... a teraz zmykam robić obiadek i sałatkę śledziową (mniam.. dawno sledzików nie jadłam)A jak już zrobisz sałątkę i ją zjecie, to ja poproszę o przepisik (dawno nie korzystałam z Twoich talentów :evil_lol: ) Quote
Gosiek Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='Poświata']A jak już zrobisz sałątkę i ją zjecie, to ja poproszę o przepisik (dawno nie korzystałam z Twoich talentów :evil_lol: )oki - zdjecie już zrobiłam... sałatka wyszła przepyszna... uwielbiam śledziki w lekkim occie :loveu: wstawię wieczorkiem do galerii smaków... sałatkę i .... zapiekankę śniadaniową Quote
Recommended Posts