Gosiek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pdoszłam , zobaczyłam.........;):roflt::roflt: no cóż.. u Gosi bajankowej dotarłaś... u mnie doszłaś... hmmmm :roflt::roflt::roflt: Quote
Teklunia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Gosiek napisał(a):dziś mogę Wam przedstawić jeszcze mszyce :diabloti: jeśli chcecie :diabloti: tak tak :multi: ja lubiam mszyce:multi: daj! Quote
Poświata Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Teklunia napisał(a):tak tak :multi: ja lubiam mszyce.........na kolacje, to chociaż piwkiem popij :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
Gosiek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Teklunia napisał(a):tak tak :multi: ja lubiam mszyce:multi: daj! Kasiu - doczekałaś się zdjeć dla Ciebie :lol: bardzo proszę oto mszyce a ja juz uciekam na dzisiaj i zyczę dobrej nocki i kolorowych snów :p Quote
Teklunia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Poświata napisał(a):....na kolacje, to chociaż piwkiem popij :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .nie jeść!!!:crazyeye: kochać je, przyjaźnić się z nimi - to lubię :loveu: :evil_lol: Gosiek napisał(a):Kasiu- doczekałaś się zdjeć dla Ciebie :lol: bardzo proszę oto mszyce a ja juz uciekam na dzisiaj i zyczę dobrej nocki i kolorowych snów :p ha, dla mnie! dziękuję ślicznie :buzi: i dobranoc :bye: Quote
malawaszka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :crazyeye: Gosia one niosą kropelki???? :mdleje: Quote
dbsst Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ja tu nie zaglądam już więcej :placz: :placz: wspaniałości :multi: :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Gosiu mszyce jak mszyce, ale za to jakie kropleki cudne :loveu: motylki, ślimaczki, kfiatuszki i Axelki powalające na kolanka :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 witam mgliscie i wilgotno :cool3: malawaszka napisał(a)::crazyeye: Gosia one niosą kropelki???? :mdleje:hihi nie wiem czy je niosły - wyszłam na dworek od razu po burzy więc pewnie po prostu napadało na nie :evil_lol: a burza była całkiem porządna wczoraj... za to dziś nic nie widać bo mgła straszliwie gęsta :-o idę sobie drugą kawkę zrobić bo sie dobudzić nie mogę .... jakoś nawet po spacerku jestem śpiąca :lol: miłego dzionka dziewczyny i dziekuję slicznie za wszystkie przemiłe słowa :buzi: Debe... tia.. pogadaj, pogadaj.... a co ja mam powiedzieć na Twoje psiowe foty co? :diabloti: Quote
dbsst Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 mgła zawodowa klimatyczna a ja bez emila :placz: a na urlopie :multi: Gosiu tylko, że zdjęcia macro jest miliard razy trudniej zrobić niż psiowe :razz: Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 dbsst napisał(a):mgła zawodowa klimatyczna a ja bez emila :placz: a na urlopie :multi: Gosiu tylko, że zdjęcia macro jest miliard razy trudniej zrobić niż psiowe :razz: na urlopie i juz nie śpisz? :crazyeye: a gdzie sprzedałaś Emila? hmm a może urlopujesz sie od zdjęć, co? :diabloti: a poza tym .. nie będziemy sie przeca licytować co trudniej zrobić.... i tak się nie zgodzimy pod tym względem :eviltong: buziak Dominisiu Quote
Alka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 cześc Gosiu! U nas też mgła i to dość gęsta :cool1:.Zaraz wychodzę na spacerek ale przed wyjściem zerknełam jak dogo dziś chodzi...:evil_lol: fajne te kropelkowe mszyce ,ale nie rozumiem dlaczego Kasia je kocha :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 cześć Ala ja tez nie wiem jak można uwielbiać mszyce :evil_lol: no chyba że mają na sobie kropelki i można zrobić śmieszne fotki ;) własnie wróciłam z ogródka.. oj napstrykałam pajęczo-mgielnych zdjeć całkiem sporo :oops: zaraz zgram i cosik pewnie wrzucę zebyście zobaczyły jak fajnie to wszystko z bliska wyglada :cool1: Quote
Alka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 a ja wróciłam ze spacerku ...:multi: Właśnie zasuwam śniadanie przy kompie i za chwilę lecę na zakupy...:cool1: ciekawam tych pajęczo-mgielnych ujęć ... Quote
Poświata Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gosiek napisał(a): zaraz zgram i cosik pewnie wrzucę zebyście zobaczyły jak fajnie to wszystko z bliska wyglada :cool1:Wrzucaj, wrzucaj, póki dogo dziala w miarę normalnie :diabloti: . Zaraz polecę na skróty sprawdzić co robisz :evil_lol: . Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Alu - zdjeć mgły sie nie spodziewaj :evil_lol: zdjęcia mgliste to u mnie zdjecia z efektem opadajacej mgły czyli... kropelki :diabloti: Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Poświata napisał(a):Wrzucaj, wrzucaj, póki dogo dziala w miarę normalnie :diabloti: . Zaraz polecę na skróty sprawdzić co robisz :evil_lol: . ach Ty łobuzico.... oj trzeba chyba zdjecia "prywata" oznaczać :eviltong: ;):lol::lol::lol: Quote
dbsst Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 emil wyjechał z tz w delegacje :D ja ni eśpie bo musiałam napisac coś do jednej z prac przed wyjazdem w niedziele wyjezdzam na kurs :multi: :multi: no pewnie ze sie spierac nie bedziemy bo ja swoje wiem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Poświata Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gosiek napisał(a):ach Ty łobuzico.... oj trzeba chyba zdjecia "prywata" oznaczać :eviltong: ;):lol::lol::eviltong: :eviltong: :eviltong: co ja poradzę na to, że w gorącej wodzie jestem kąpana :roll: :evil_lol: . Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 dbsst napisał(a):emil wyjechał z tz w delegacje :D ja ni eśpie bo musiałam napisac coś do jednej z prac przed wyjazdem w niedziele wyjezdzam na kurs :multi: :multi: no pewnie ze sie spierac nie bedziemy bo ja swoje wiem :evil_lol: :evil_lol: no właśnie - ja swoje też wiem :cool1: mam ślimozy dzisiejsze :razz: ryzykować.... nie ryzykować... oto jest pytanie może zaryzykuję...... :nerwy: i pooooszło :errrr: Quote
aga1215 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gosiu- mnie już brakuje słów, coby wyrazić odczucia przy ogladaniu Twoich fotek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Poświata Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 aga1215 napisał(a):Gosiu- mnie już brakuje słów, coby wyrazić odczucia przy ogladaniu Twoich fotek:loveu: :loveu: :loveu:Mnie już dawno zabrakło :shake: :oops: , dlatego podziwiam w milczeniu :evil_lol: . A Gosia....Gosiek napisał(a): ja ...wiem.... no właśnie, i tak wie.......;) :loveu: . Quote
Recommended Posts