dbsst Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 boshe WSPANIAŁE :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 :p fajnie ze się podobują foty :multi: to teraz wstawię Wam reszte zdjątek i uciekam.. od jutra postaram sie więcej bywać i ponadrabiać zaległości :cool1: dobranoc Quote
olcha Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Clematis :loveu: :loveu: :loveu: Trzymam pare takich puszków w maleńkim wazoniku. Czy jedna część składowa puszka właśnie opadała? Jeśli tak to :-o :mdleje: Quote
Alka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 wow, cudna ta foteczka !:loveu: Cześc Gosiu!:multi: Obiecałaś bywać częściej i co ?:cool3: Axelek ślicznie wyszedł na zdjęciach :loveu:, lubię jak te nasze szkraby noszą piłkę w zębach :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jakie sielskie zdjęcie :loveu: Nawet piłeczka uśmiechnięta ;) Witaj Gosiu :multi: Quote
Gosiek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 cześć dziewczyny jestem, jestem :p teraz będę częściej bywać... mam nadzieję przynajmniej :evil_lol: dzieki za komentarze do zdjęć :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Gosiu zdjęcia jak zwykle powalające :klacz: wczoraj próbowałam kilkakrotnie napisać komentarz do nich, ale straciłam za 3 razem kiedy to ciągle wyskakiwało, ze serwer jest busy :angryy: Quote
Gosiek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 kilka zdjątek żebyście o mnie nie zapomnieli ;) przezroczysty motylek :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 no i specjalnie dla Agniesi moje pozostałe 2 storczyki (bo pierwszy juz się przecież wczesniej prezentował ;) ) Quote
dbsst Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 uwoelbiam foty z taka głebią :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Gosiu, no przecież coś takiego to można tylko u ciebie zobaczyć :evil_lol: Kapitalne :klacz: Quote
Gosiek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 dbsst napisał(a): uwoelbiam foty z taka głebią :loveu: :loveu: :loveu::p ja też :p a przy tej nawet nie kombinowałam :razz: sama taka wyszła :lol: mam jeszcze slimaczka... chcesz? w sumie chcesz czy nie chcesz... i tak dostaniesz :lol: Quote
Gosiek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 mmbbaj napisał(a): Gosiu, no przecież coś takiego to można tylko u ciebie zobaczyć :evil_lol: Kapitalne :klacz: eee... :-o myślisz ze tylko u mnie latają motylki po domu? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Gosia cudne!!!! ja kcem ślimaczka :loveu: Quote
Gosiek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 malawaszka napisał(a):Gosia cudne!!!! ja kcem ślimaczka :loveu:już dałam jednego ale... skoro tak ładnie prosisz to specjalnie dla Ciebie dam jeszcze jedno zdjecie..... namnożyło się tych kurdupli ostatnio strasznie :roll: Quote
aga1215 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Gosiek napisał(a):no i specjalnie dla Agniesi moje pozostałe 2 storczyki (bo pierwszy juz się przecież wczesniej prezentował ;) ) czy to naprawdę dla mnie???? :oops: dzięki :multi: storczyki CUDO:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Juszes Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jaju ja zawsze jak tylko wejde to takie cudeńka widze! Do kwiatuszki to motylki no poprostu wspaniale! A takie ładne roślinki to tylko u ciebie można zobaczyć :loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 nasze psiury mają takiego samego tukana , mamy granatowego...:multi: Quote
dbsst Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Gosiek napisał(a)::p ja też :p a przy tej nawet nie kombinowałam :razz: sama taka wyszła :lol: mam jeszcze slimaczka... chcesz? w sumie chcesz czy nie chcesz... i tak dostaniesz :lol: oł jeeeeeeeeeeeeee ja lubić śłimakowate ślimaki :multi: dziękuje :multi: :multi: :multi: :multi: zdjęcie rewelka Quote
Teklunia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Gosiek napisał(a): piękne :loveu::loveu::loveu: wiem, że to nie dla mnie, ale i tak sobie patrzę :evil_lol: Quote
olcha Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Gosiek napisał(a): Ale piękne zdjęcie. Cudny kolor róż :loveu: Quote
PIKA Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Witaj Gosiu :multi: Motylek i slimaczek rewelacyjny :multi: Masz jeszcze takie slimaczki ? :razz: Quote
Gosiek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 olcha napisał(a):Ale piękne zdjęcie. Cudny kolor róż :loveu:;) to akurat pączek hibiskusa :razz: tu masz różyczkę Oleńko nie wiedziałam ze tak lubicie slimaki i więcej slimaczych fot nie ma :shake: Jutro popstrykam ślimozom portreciki OK? dziś mogę Wam przedstawić jeszcze mszyce :diabloti: jeśli chcecie :diabloti: Quote
Recommended Posts