Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']i poranna rosa :p

do juterka

O kuuurka, no co nie przerzucę strony w Twojej galerii to sama się dziwię, że ze mnie ochy i achy wyskakują. A właściwie to czemu tu się dziwić :-o Cudne zdjęcia! Przepiękne!!! Kropelki wymiatają!

Pzdr.

Posted

[quote name='Gosiek']Dostałam od meża (akonto niedzieli)cudną orchideę i muszę ją przecież ładnie wyeksponować - nie moze być jednym z kolejnych kwiatków przecież ;-)

Gosiu - liczę na fotki Twoich orchidei :modla:
moje zrzuciły poprzednie kwiatki, na jednej (białej) są świeże pączki ........

[quote name='Gosiek']ale ta koleżanka wielka :crazyeye:

Posted

cześć dziewczyny

muszę przyznać że jestem jakaś taka zmęczona :lol: pewnie przez to przesiadywanie wczoraj w kuchni a potem bieganie przy stole zeby wszyscy wszystko mieli :evil_lol:
No i te wycieczki, koncert (swoja drogą nie powalił mnie na kolana... no chyba że Myslovitz, których bardzo lubię), odwiedziny u rodzinki - och ostatnio mam nadmiar towarzyskich obowiazków :lol: ale w sumie to całkiem fajne.

Alu - goście wyjeżdżają w środę wieczorkiem więc jeszcze troszkę sie niemi nacieszę.

foteczek ostatnio nie robiłam - brak czasu :razz: ale dzis troszke chociaż Axia obfocę i może moją nową orchideę :p więc pod wieczór cosik wrzucę ;)

miłego dzioneczka - taka piekna pogoda że aż sie buzia cieszy :multi:

Posted

Cola napisał(a):
cześć Gosiu :)

Fakt pogoda cudna :loveu: aż trudno uwierzyć, że to jesień :p

Poranna rosa :mdleje: :mdleje: :mdleje: :loveu:
och tak - pogoda wrecz wymarzona :multi: oby trwała jak najdłuzej :p

dziękuję bardzo :buzi:

Posted

Witaj Gosiu :multi:

Wlasnie chcialam zapytac o wrażenia z koncertu na zywo :razz: ale jak stwierdszilas nie powalil na kolana :shake: w telewizorku oglądalam i przelaczylam :oops:

Posted

Gosiu, widziałam ,że pojawiłaś się w kilku galeriach a u Was cicho...:cool3:

skrobnełabys cosik ...;)

Mam nadzieje ,że od jutra (dziś goście wyjeżdżają ,prawda?) będziesz regularnie do dogo :p

Posted

[quote name='Alka']Gosiu, widziałam ,że pojawiłaś się w kilku galeriach a u Was cicho...:cool3:

skrobnełabys cosik ...;)

Mam nadzieje ,że od jutra (dziś goście wyjeżdżają ,prawda?) będziesz regularnie do dogo :pskrob, skrob cosik :evil_lol:

od jutra będę już na DG... czuję ze wypadłam z obiegu i mam straszne zalregłości :roll: ogólnie jestem zdeko przemęczona i niewyspana :evil_lol: ale było fajnie i szkoda ze już dziś nasi goście nas opuszczają :shake:

zmykam pichcić szaszłyczki na obiadek - będę wieczorkiem