malawaszka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Gosia :mdleje: mnie brak już słów na te cudowne kropelki :loveu: Quote
olcha Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Gosiek']i poranna rosa :p do juterka O kuuurka, no co nie przerzucę strony w Twojej galerii to sama się dziwię, że ze mnie ochy i achy wyskakują. A właściwie to czemu tu się dziwić :-o Cudne zdjęcia! Przepiękne!!! Kropelki wymiatają! Pzdr. Quote
aga1215 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Gosiek']Dostałam od meża (akonto niedzieli)cudną orchideę i muszę ją przecież ładnie wyeksponować - nie moze być jednym z kolejnych kwiatków przecież ;-) Gosiu - liczę na fotki Twoich orchidei :modla: moje zrzuciły poprzednie kwiatki, na jednej (białej) są świeże pączki ........ [quote name='Gosiek']ale ta koleżanka wielka :crazyeye: Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Gosiu rosa mnie powaliła na kolana :mdleje: Nie wiem jak Ci mam wyslac zaproszenie na fotosiku :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 padłam :modla::modla::modla: a widze gosia ze i ty miałas dzisiaj wizyte :cool3: Quote
Tośka_m Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Mój zachwyt nie znajduje odzwierciedlenia w mych słowach :loveu: Quote
Teklunia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Czesc Gosiu :) Bylam na grzybach!!! Cale 2 dni! :p ;) Quote
Juszes Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Matko, jakie słodzaste :loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 cześć Gosiu!:multi: co u Ciebie ? Goście już wyjechali? :roll: Pogoda piękna, zachęca do focenia...;) Quote
Gosiek Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 cześć dziewczyny muszę przyznać że jestem jakaś taka zmęczona :lol: pewnie przez to przesiadywanie wczoraj w kuchni a potem bieganie przy stole zeby wszyscy wszystko mieli :evil_lol: No i te wycieczki, koncert (swoja drogą nie powalił mnie na kolana... no chyba że Myslovitz, których bardzo lubię), odwiedziny u rodzinki - och ostatnio mam nadmiar towarzyskich obowiazków :lol: ale w sumie to całkiem fajne. Alu - goście wyjeżdżają w środę wieczorkiem więc jeszcze troszkę sie niemi nacieszę. foteczek ostatnio nie robiłam - brak czasu :razz: ale dzis troszke chociaż Axia obfocę i może moją nową orchideę :p więc pod wieczór cosik wrzucę ;) miłego dzioneczka - taka piekna pogoda że aż sie buzia cieszy :multi: Quote
Cola Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 cześć Gosiu :) Fakt pogoda cudna :loveu: aż trudno uwierzyć, że to jesień :p Poranna rosa :mdleje: :mdleje: :mdleje: :loveu: Quote
Gosiek Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Cola napisał(a):cześć Gosiu :) Fakt pogoda cudna :loveu: aż trudno uwierzyć, że to jesień :p Poranna rosa :mdleje: :mdleje: :mdleje: :loveu:och tak - pogoda wrecz wymarzona :multi: oby trwała jak najdłuzej :p dziękuję bardzo :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Gosiek napisał(a):... no chyba że Myslovitz, których bardzo lubię a to zapraszam do mnie, ja mam ich za płotem, czasami spotykam ich w sklepie :cool3: Quote
aga1215 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Gosiu - jaki ładny ten Twój nowy avatar:loveu: Quote
PIKA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Witaj Gosiu :multi: Wlasnie chcialam zapytac o wrażenia z koncertu na zywo :razz: ale jak stwierdszilas nie powalil na kolana :shake: w telewizorku oglądalam i przelaczylam :oops: Quote
Alka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Gosiu, widziałam ,że pojawiłaś się w kilku galeriach a u Was cicho...:cool3: skrobnełabys cosik ...;) Mam nadzieje ,że od jutra (dziś goście wyjeżdżają ,prawda?) będziesz regularnie do dogo :p Quote
Moniś Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 No właśnie :mad: Innych odwiedziła, a u siebie cisza :shake: Czekamy! Quote
Gosiek Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Alka']Gosiu, widziałam ,że pojawiłaś się w kilku galeriach a u Was cicho...:cool3: skrobnełabys cosik ...;) Mam nadzieje ,że od jutra (dziś goście wyjeżdżają ,prawda?) będziesz regularnie do dogo :pskrob, skrob cosik :evil_lol: od jutra będę już na DG... czuję ze wypadłam z obiegu i mam straszne zalregłości :roll: ogólnie jestem zdeko przemęczona i niewyspana :evil_lol: ale było fajnie i szkoda ze już dziś nasi goście nas opuszczają :shake: zmykam pichcić szaszłyczki na obiadek - będę wieczorkiem Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :pGosiu , nareszcie sie pokazałaś ;) Quote
Juszes Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Gosiek']kilka fote roślinki Matko, jakie piękności! :loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 jakie cudne :loveu: Witaj Gosiu :multi: Quote
Recommended Posts