Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):

Wiesz, że przechowuje w kompie te "śnieżne" z Karpacza? ;) Mam nadzieję ,że jak wrócisz ze Zwardonia to zasypiesz nas slicznymi zimowymi fotami.Traficie na piekną pogodę , już dziś zapowiadają mrozik na koniec tygodnia.:multi:
No coś Ty, poważnie masz tamte fotki? Ale mi miło :cool3:
Taaak zapowiadaja - nawet sprawdzałam dla Zwardonia prognozy i ma mocno śnieżyć :razz: - dobrze że mamy porządne łańcuchy - może dojedziemy ;)
No i mam nadzieje porobić jakieś śliczne widoczki :p

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
Hihihi pokaż :cool1:

chętnie ... ale mam zwykłą foteczkę. Przy najbliższej okazji wezme ją do Alicj i i zrobimy zdjęcie zdjęciu.;)

Posted

Alka napisał(a):
chętnie ... ale mam zwykłą foteczkę. Przy najbliższej okazji wezme ją do Alicj i i zrobimy zdjęcie zdjęciu.;)
OKI fajnie :)
Już sie nie mogę doczekać
Ależ wstrętnie dzis na dworku- dwa razy o mało orła nie wywinęłam jak byłam po zakupy :diabloti: a mam dobre buty... a jak paniusie na szpileczkach smiesznie drepczą :evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol: ja widziałam taka podobna u Tuffików :lol:
:megagrin: i co? Marian też tak groźnie wyszedł jak Axio? :megagrin:

Posted

[quote name='
Gosiek']
:megagrin: i co? Marian też tak groźnie wyszedł jak Axio? :megagrin: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: bardzo :evil_lol:No to już sie nie moge doczekac zeby zobaczyc "groźnego Mariana Winnetou" :lol::lol:

No dobra zmykam robić naleśniki.....
Miało byc co innego na obiad ale ekhm jaja mi zleciały z szafki i będą naleśniki z tych co się udało uratować :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jezu, Gośka ! Jezeli nie przestaniesz robić TAKICH zdjęć kropelek - popełnię seppuku ! Przestań NATYCHMIAST !!!! :angryy: :angryy: :angryy: :evil_lol: a ja popatrzę :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jezu, Gośka ! Jezeli nie przestaniesz robić TAKICH zdjęć kropelek - popełnię seppuku ! Przestań NATYCHMIAST !!!! :angryy: :angryy: :angryy: Hmmm no cóż Haniu..... w takim razie nie bedę już robiła żadnych zdjęć kropelek skoro tak źle na Ciebie wpływają :bigcry:
:evil_lol::knuje:

Daga - dzięki

Alicja
- takaś ciekawa seppuku Hani?

Jak tam dzis pogoda? Nam na spacerku porannym pięknie śnieżek towarzyszył i Axel miał radochę - brykał po świeżym śnieżku aż miło było patrzeć :lol:

Posted

Jak tam dzis pogoda? Nam na spacerku porannym pięknie śnieżek towarzyszył i Axel miał radochę - brykał po świeżym śnieżku aż miło było patrzeć :lol:

Ha, dzisiaj jeszcze więcej śniegu mamy! :multi: Pada non stop ale z coraz mniejszą intensywnością.

Zauważyłam ,że na spacerkach Tuffi czuje się nieswojo.Na osiedlu porobione mamy takie "korytarzyki" po których ludziska chodzą gęsiego, a Tuffcio jest niski i idąc widzi tylko zaspy.Kładzie łapeczki na zwały i rozgląda się wokół, a tu nic tylko śnieg i śnieg...;)
Jeżeli zboczy ze ścieżki to śmiga jak zając , bardzo zabawnie to wygląda.:loveu:

Posted

No to zazdroszczę bo w Wawce tylko poprószyło minimalnie - nawet nie widać zeby coś napadało :-?
Ale pocieszam sie tym ze juz w sobotę nacieszę sie śnieżkiem w górach :cool3:

Dzisiejsze fotaski

Axio

wstydliwa sierpówka - chowała sie za choinką :lol:

a to z dedykacją dla Hani
:evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Gosia - te zdjecia sa genialne! Nie moge wyjsc z podziwu!!!:modla::modla::modla:

A Axio jedzie z Wami w gory?:oops: dziekuję

No jasne ze jedzie - bez psa sie nie ruszam - jest tak mały że nie zawadza nikomu i każdy sie na yoraska godzi :lol:
Zwiedził juz kawałek świata ;)

Posted

No cóż, zdjeciom daleko do profesjonalnych ale jestem z nich zadowolona :p a nie mniej jestem zadowolona z tego ze nie tylko mnie sie podobają :p

Dzięki dziewczyny że doceniacie moje dzisiejsze bieganie za śnieżynkami :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
No cóż, zdjeciom daleko do profesjonalnych ale jestem z nich zadowolona :p a nie mniej jestem zadowolona z tego ze nie tylko mnie sie podobają :p

Dzięki dziewczyny że doceniacie moje dzisiejsze bieganie za śnieżynkami :lol:

podziwiamy i zazdrościmy :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: