Gosiek Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Alka napisał(a): Wiesz, że przechowuje w kompie te "śnieżne" z Karpacza? ;) Mam nadzieję ,że jak wrócisz ze Zwardonia to zasypiesz nas slicznymi zimowymi fotami.Traficie na piekną pogodę , już dziś zapowiadają mrozik na koniec tygodnia.:multi:No coś Ty, poważnie masz tamte fotki? Ale mi miło :cool3: Taaak zapowiadaja - nawet sprawdzałam dla Zwardonia prognozy i ma mocno śnieżyć :razz: - dobrze że mamy porządne łańcuchy - może dojedziemy ;) No i mam nadzieje porobić jakieś śliczne widoczki :p Quote
Gosiek Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 [quote name='Alka']proszę bardzo, jedna z nich :lol::lol: ach kiedy to było ;) A to moja ulubiona fota z zeszłego roku :cool3: Quote
Alka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 haha, mamy taką samą , tylko w srodku widać Tuffciowego pańcia...:multi: Quote
Gosiek Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Alka napisał(a):haha, mamy taką samą , tylko w srodku widać Tuffciowego pańcia...:multi:Hihihi pokaż :cool1: Quote
Alka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Gosiek napisał(a):Hihihi pokaż :cool1: chętnie ... ale mam zwykłą foteczkę. Przy najbliższej okazji wezme ją do Alicj i i zrobimy zdjęcie zdjęciu.;) Quote
Gosiek Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Alka napisał(a):chętnie ... ale mam zwykłą foteczkę. Przy najbliższej okazji wezme ją do Alicj i i zrobimy zdjęcie zdjęciu.;)OKI fajnie :) Już sie nie mogę doczekać Ależ wstrętnie dzis na dworku- dwa razy o mało orła nie wywinęłam jak byłam po zakupy :diabloti: a mam dobre buty... a jak paniusie na szpileczkach smiesznie drepczą :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Gosiek']:lol::lol: ach kiedy to było ;) A to moja ulubiona fota z zeszłego roku :cool3: :evil_lol: ja widziałam taka podobna u Tuffików :lol: Quote
Gosiek Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: ja widziałam taka podobna u Tuffików :lol::megagrin: i co? Marian też tak groźnie wyszedł jak Axio? :megagrin: Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Gosiek napisał(a)::megagrin: i co? Marian też tak groźnie wyszedł jak Axio? :megagrin::evil_lol: bardzo :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 [quote name=' Gosiek'] :megagrin: i co? Marian też tak groźnie wyszedł jak Axio? :megagrin: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: bardzo :evil_lol:No to już sie nie moge doczekac zeby zobaczyc "groźnego Mariana Winnetou" :lol::lol: No dobra zmykam robić naleśniki..... Miało byc co innego na obiad ale ekhm jaja mi zleciały z szafki i będą naleśniki z tych co się udało uratować :p Quote
Hanna R. Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Jezu, Gośka ! Jezeli nie przestaniesz robić TAKICH zdjęć kropelek - popełnię seppuku ! Przestań NATYCHMIAST !!!! :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Gosiu te Twoje kropelki są wykonane po mistrzowsku, brawo :klacz: Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jezu, Gośka ! Jezeli nie przestaniesz robić TAKICH zdjęć kropelek - popełnię seppuku ! Przestań NATYCHMIAST !!!! :angryy: :angryy: :angryy: :evil_lol: a ja popatrzę :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jezu, Gośka ! Jezeli nie przestaniesz robić TAKICH zdjęć kropelek - popełnię seppuku ! Przestań NATYCHMIAST !!!! :angryy: :angryy: :angryy: Hmmm no cóż Haniu..... w takim razie nie bedę już robiła żadnych zdjęć kropelek skoro tak źle na Ciebie wpływają :bigcry: :evil_lol::knuje: Daga - dzięki Alicja - takaś ciekawa seppuku Hani? Jak tam dzis pogoda? Nam na spacerku porannym pięknie śnieżek towarzyszył i Axel miał radochę - brykał po świeżym śnieżku aż miło było patrzeć :lol: Quote
Alka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Jak tam dzis pogoda? Nam na spacerku porannym pięknie śnieżek towarzyszył i Axel miał radochę - brykał po świeżym śnieżku aż miło było patrzeć :lol: Ha, dzisiaj jeszcze więcej śniegu mamy! :multi: Pada non stop ale z coraz mniejszą intensywnością. Zauważyłam ,że na spacerkach Tuffi czuje się nieswojo.Na osiedlu porobione mamy takie "korytarzyki" po których ludziska chodzą gęsiego, a Tuffcio jest niski i idąc widzi tylko zaspy.Kładzie łapeczki na zwały i rozgląda się wokół, a tu nic tylko śnieg i śnieg...;) Jeżeli zboczy ze ścieżki to śmiga jak zając , bardzo zabawnie to wygląda.:loveu: Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 No to zazdroszczę bo w Wawce tylko poprószyło minimalnie - nawet nie widać zeby coś napadało :-? Ale pocieszam sie tym ze juz w sobotę nacieszę sie śnieżkiem w górach :cool3: Dzisiejsze fotaski Axio wstydliwa sierpówka - chowała sie za choinką :lol: a to z dedykacją dla Hani :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosia - te zdjecia sa genialne! Nie moge wyjsc z podziwu!!!:modla::modla::modla: A Axio jedzie z Wami w gory? Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='Teklunia']Gosia - te zdjecia sa genialne! Nie moge wyjsc z podziwu!!!:modla::modla::modla: A Axio jedzie z Wami w gory?:oops: dziekuję No jasne ze jedzie - bez psa sie nie ruszam - jest tak mały że nie zawadza nikomu i każdy sie na yoraska godzi :lol: Zwiedził juz kawałek świata ;) Quote
Moniś Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Kurde blade!! Nie moge wyjść z podziwu :happy1::cool2::thumbs: Fotki są profesjonalne :loveu: Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Gosiu , ptaszyna jak sztuczna :cool1: a zmarznięte śnieżynki PROFESIONAL;) Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 No cóż, zdjeciom daleko do profesjonalnych ale jestem z nich zadowolona :p a nie mniej jestem zadowolona z tego ze nie tylko mnie sie podobają :p Dzięki dziewczyny że doceniacie moje dzisiejsze bieganie za śnieżynkami :lol: Quote
aga1215 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Gosiek napisał(a):No cóż, zdjeciom daleko do profesjonalnych ale jestem z nich zadowolona :p a nie mniej jestem zadowolona z tego ze nie tylko mnie sie podobają :p Dzięki dziewczyny że doceniacie moje dzisiejsze bieganie za śnieżynkami :lol: podziwiamy i zazdrościmy :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Recommended Posts