Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

No z Herką to różnie bywa, ale zazwyczaj męczy sie wczesniej niż yorczek (Ona jest nimi otoczona 8) Axel, Kaja, Sara, Laki, Kuba itd.) A twoj Axelek jest cudowny :buzi: strasznie mi sie podoba :D A gdzies na kompie nawet mam fotki z trzema malutki yorciami ;) Spałam u koleżanki której suczka Kaja akurat miała szczeniaczki :D

paździoszki

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ci zazdroszczę Bernulko tych szkrabów yoraskowych w pobliżu. U mnie nei ma tak dobrze - mamy tylko 3 znajome yoraski 8)
No i bardzo, bardzo sie cieszę ze Axio Ci się podoba :P :P

a teraz dziwne dzisiejsze kadry

Posted

anetta napisał(a):
Rewelacyjne foty na lajbie :D supe rsuglada w tej kamizelce :angel:
dzięki, dzięki.. bo to pies o wszechstronnych zainteresowaniach jest :wink:
Lubi i po trawce biegać i pływać lajbą :lol: i podróżować itp itd

Posted

Hihi - w sumie to takie troszkę śmieszne jest bo Axio podchodzi do siatki a kotek łapką próbuje go sięgnąć ale Axio nie pozwala na to i odskakuje :wink:

Ale jak tylko powiem "kotek" to leci do siatki i sie za kociakiem rozgląda 8)

Posted

[quote name='Gosiek']

UFO :o :lol: ....Gosiu, bardzo zabawna ta fotka! A Axelek ma takie zdziwione oczka :wink: Pozostałe fotki śliczne, ale widzę, że u yoreczków to normalka bo są bardzo fotogeniczne! :P

Posted

[quote name='Gosiek']Ale ci zazdroszczę Bernulko tych szkrabów yoraskowych w pobliżu. U mnie nei ma tak dobrze - mamy tylko 3 znajome yoraski 8)
No i bardzo, bardzo sie cieszę ze Axio Ci się podoba :P :P

a teraz dziwne dzisiejsze kadry

O Balonik :wink:
śliczne zdjątka , z kociakiem rewelacja 8)

Guest bernulka
Posted

Mam nadzieje ze mnie nie zabijesz za to... :

Ja i dwa yorcie (kurka wodna juz ich nie rozrozniam :/

Psiapsiola, ja i gromadka :D

Niestety jeden z psiaczków odszedł na teczowy mosst :cry:

nie bij...

i plose wiecej fotek Axia!!! :angel:

paździoszki

Posted

Jakie kochane slodziaczki! :angel: :angel: :angel:

Gosiu , jak fajnie, ze zalozylas galeryjke Axelkowi. Robisz swietne zdjecia i ciesze sie, ze bede mogla je podziwiac. :P :lol:

Odnosnie zdjatka z pilka, to tez bylam przekonana, ze to balon. :o

A Axelek zeglarz jest rewelacyjny i bardzo mu popyszcznie w kapoczku. :wink: :D To chyba moje ulubione zdjecie. :wink: Nie przypuszczalam, ze szyja gdzies takie miniaturowe kapoczki. :D

Posted

[quote name='bernulka']Mam nadzieje ze mnie nie zabijesz za to... :

Ja i dwa yorcie (kurka wodna juz ich nie rozrozniam :/

Psiapsiola, ja i gromadka :D

Niestety jeden z psiaczków odszedł na teczowy mosst :cry:

nie bij...

i plose wiecej fotek Axia!!! :angel:

paździoszki

bernulko, spoko, Gosia nie taka straszna :evil_lol: co najwyżej może ugryżć, hehe

małe słodziachy rozkoszne :angel: :angel: :angel:

Posted

Gosieńko fotki jak zwykle piękne :buzi: , Axelek mnie zachwyca ilościom włosków - Super :bluepaw: . A pytałas o ciasteczka, ooo już dawno zjedzonę :-? , trzeba będzie coś nowego upiec. :eating: całuski :buzi:
Bernulka słodziutkie yoreczki :angel:

Posted

Bernulko - no jasne ze nie mam nic przeciwko wstawianiu takich foteczek 8)
Piękne scenioreczki.. ach jak fajnie sie z takimi maluchami czas spędza :D a co sie stało z 1 biedactwem?

Agatko jest mi bardzo, bardzo miło ze zajrzałaś do galeryjki Axia. Mam nadzieje Cię tu często gościć 8)

Agniesiu dziękuję... a może wstaw foteczki Snoopcia jak zajada ciacha? Ja Axelka niestety nie ufociłam przy tej smakowitej czynności 8)

Evelinko :B-fly: ach jak się cieszę ze zajrzałaś do nas :P Zapraszamy jak najczęściej :sweetCyb:

Posted

[quote name='Gosiek']Alicjo to piłka nie balonik :wink:

zdjęc z koteczkiem mamy więcej... kilka tygodni temu sąsiad sobie kotecka przywiózł 8)

Ale kociak zaciekawiony :lol: :lol: Axel również :lol: :lol:

Posted

KaRa,
kociak jest prześmieszny - jak słyszy ze wychodzimy do ogródka to leci pedem do siatki i czeka aż Axio sie zbliży 8) a potem zaczyna łapeczki przez siatkę przekładać i za wszelką cenę Axia dotknąć :lol: komicznie to wygląda :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
KaRa,
kociak jest prześmieszny - jak słyszy ze wychodzimy do ogródka to leci pedem do siatki i czeka aż Axio sie zbliży 8) a potem zaczyna łapeczki przez siatkę przekładać i za wszelką cenę Axia dotknąć :lol: komicznie to wygląda :lol:

A Axel jak raguje na koteczka? :D

Posted

jak kot jest za siatka to Axel z zaciekawieniem podchodzi sie przywitać lecz nie daje się kociakowi dotykać... ale jak tylko zobaczy tego samego kota na ulicy to szczeka na niego :lol:
Tak więc wg Axia miejsce kota musi być za siatką a po ulicy nie wolno mu biegać :wink: :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
jak kot jest za siatka to Axel z zaciekawieniem podchodzi sie przywitać lecz nie daje się kociakowi dotykać... ale jak tylko zobaczy tego samego kota na ulicy to szczeka na niego :lol:
Tak więc wg Axia miejsce kota musi być za siatką a po ulicy nie wolno mu biegać :wink: :lol:

Axel pilnuje żeby kot nie błąkał się po ulicy,żeby nie wpadł pod samochód :lol: Mądrego masz psa :wink:

Posted

:lol: :lol: a wiesz? może faktycznie "krzyczy" na kota ze po ulicy samemu nie wolno biegać :lol: :lol:

Ech jak dziś ponuro na dworku - aż się odechciewa wychodzić :-?

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Gosiu - drugie ciasto drożdżowe - swietne. Likier - też ! Jest taki sam, jak ten, który sprzed lat zapamietałam. Dziękujemy ! :buzi:
Zauszkowe drapki dla Axelka :angel:

Haniu, już kiedyś pisałam ,że przepisiki Gosieńki są niezawodne.Sama mam kilka jej przepisów co jakiś czas cosik tam upichce i wszyscy są zachwyceni... :D :D :D