Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goisu - oj mylisz sie, mam z czego się odchudzic. Ja nie chce wyglądac jak jakas "szkapa" bo za takim typem urody to nie przepadam. Po prostu dla własnego, lepszego samopoczucia i poprawy swojego brzucha :eviltong: chciałabym co nieco zrzucic. Wysoka nie jestem, mam niecale 165 cm wzrostu i waga 50kg byłaby idealna. Chce wrócic do tego, co bylo nie tak dawno, bo raptem w maju, ale przez wakacje sie troche przytyło, a tu cholewcia zima idzie :oops:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieńdoberek :p

ja już po spacerku - chłodno dziś bo tylko 9 stopni ale na dworku o dziwo sie tego nie odczuwa :crazyeye:

Daga
- powiem Ci tak - wystarczy że nie będziesz przez jakiś czas jadła białego pieczywa i ziemniaków, no i oczywiście słodyczy a waga sama sobie grzecznie spadnie :p
50 kilo mówisz... dla mnie nierealne - mam budowe grubokościstą i tyle nigdy nie ważylam... w czasach że tak powiem młodzieńczych ważyłam 56-57 kilo :cool3: i było extra...... teraz mam jeszcze sporo więcej. Wychodząc za mąż ważyłam chyba 64kilo i miałam gdzieniegdzie trochę ciałka.... do tej wagi mi jeszcze troszkę brakuje ale.. bliżej niż dalej :multi:
w każdym razie na przyszłe wakacje będę wyglądała OK i tego się mocno trzymam :p

Madzia - jak długo można ciągnąć na pomidorach? A nie odbiło Ci się to na zdrowiu?
Ja teraz jem baaardzo zdrowo i wcale niemało i tryskam zdrowiem i humorem
:p

miłego dzionka dziewczyny :buzi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:o nie ....dalej sie odchudzają ....co za kobity :shake:a nie powiedział wam kto ze kochanego ciałka nigdy za wiele ;)
czesc Gosik:p
...powiedziała ta, co akurat kochanego ciałka to z pewnością za wiele nie ma :evil_lol::evil_lol:

czesc Gosieńko :)

Posted

cześć Gosia!:multi:

Temacik"odchudzanie" wciąż na topie... Ja dorzucę swoje 3 grosze i powiem,że dobre efekty dają ćwiczenia.Wiem , w domu ciężko samemu , brak motywacji.:cool3:Ja powtarzam sobie stale od "jutra zaczynam".Poćwicze kilka dni i znowu przerwa...a na zajęcia aerobowe 2 razy w tygodniu nie chce mi się ganiać ...

a tak a propo ciekawam czy Madzia nadal lubi pomidory...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witaj Gosiu :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:o nie ....dalej sie odchudzają ....co za kobity :shake:a nie powiedział wam kto ze kochanego ciałka nigdy za wiele ;)

Taaaa......słyszałam i to wiele razy od TZta, ale jakoś podtuczyć się mnie nie da :roll: i chodze taki kościotrup :evil_lol: zasuszona śliwka jak TZ mawia :evil_lol: :evil_lol: a wszystko temu winna przeprowadzona kilka lat temu dieta na poprawę przemiany materii :mad:

Edit: Zauważyłam, że jest całkiem sporo pajęczynek i ich zawartość :cool3: Super!!! ...a to jest boskie

Jak ja chcę znowu wrócić do Kazimierza...

Posted

[quote name='Teklunia']...powiedziała ta, co akurat kochanego ciałka to z pewnością za wiele nie ma :evil_lol::evil_lol:

czesc Gosieńko :)
cześć Kasiu - masz swietą racje... Alicja moze sobie pogadać o kochanym ciałku :eviltong:
zawsze to milej i przyjemniej dla oka jak kobietka zdrowo i ładnie wygląda i nie opływa w zwały tłuszczu... choć wieszaków bardzonie lubie więc bez przesady w żadną stronę :p

Ala - no tak, najgorzej się w ćwiczenia wciągnąć.. ale po jakimś czasie wchodzi w krew i całkiem przyjemnie sobie poćwiczyć :lol:
Ja codziennie jeżdżę na rowerku przynajmniej 10-15kilometrów i potem od razu czuję się lepiej.. jakaś taka lżejsza i mam więcej siły :lol:

Cola
bardzo się cieszę ze rosa pajęcza Ci się podoba - ma to swój niezaprzeczalny urok :cool1:
e tam - niech ten Twój TZ nie przesadza... mam sąsiadke która o sobie mówi ze chodzi i grzechocze :evil_lol: a do niej Ci sporo brakuje :razz:

zmykam upichcić coś dobrego na obiadek :cool3:

Posted

[quote name='Gosiek']Madzia - jak długo można ciągnąć na pomidorach? A nie odbiło Ci się to na zdrowiu?
Ja teraz jem baaardzo zdrowo i wcale niemało i tryskam zdrowiem i humorem :p

czesc Gosia :buzi:

no wlasnie o dziwo przezyłam, i mam sie dobrze, taka dieta na 2 miesiące i nie dosc, że sie człowiek lepiej czuje, to jeszcze inne rzeczy mi sie poustawiały przez taką diete (np. trądzik mi zmalał)
zeby ktos nie pomyślał, ze jestem walnięta czy cos, ale w takich dietach pije sie baaaardzo duzo wody (niegazowana) soki (pomidorowy oczyszcza ;) ) i zielona herbata :p

Posted

[quote name='Gosiek'] Cola bardzo się cieszę ze rosa pajęcza Ci się podoba - ma to swój niezaprzeczalny urok :cool1:
e tam - niech ten Twój TZ nie przesadza... mam sąsiadke która o sobie mówi ze chodzi i grzechocze :evil_lol: a do niej Ci sporo brakuje :razz:

Szczególnie ma to swój urok o poranku na wrzosowisku :loveu: Coś pięknego i naprawdę zapierającego dech :cool3:
Skąd wiesz jak ja wyglądam :lol: brzuch to mam przy kręgosłupie :evil_lol: więc też moge chodzic grzechotać kręgami :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
diety dietami ,ważne żeby przestrzegać wskazówek;)

ja na przykład narzuciłam sobie dietę MŻ (mniej zreć) i nijak nie mogę wytrwać:evil_lol:

Skąd ja to znam;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']

Daga - powiem Ci tak - wystarczy że nie będziesz przez jakiś czas jadła białego pieczywa i ziemniaków, no i oczywiście słodyczy a waga sama sobie grzecznie spadnie :p
50 kilo mówisz... dla mnie nierealne - mam budowe grubokościstą i tyle nigdy nie ważylam... w czasach że tak powiem młodzieńczych ważyłam 56-57 kilo :cool3: i było extra...... teraz mam jeszcze sporo więcej. Wychodząc za mąż ważyłam chyba 64kilo i miałam gdzieniegdzie trochę ciałka.... do tej wagi mi jeszcze troszkę brakuje ale.. bliżej niż dalej :multi:
w każdym razie na przyszłe wakacje będę wyglądała OK i tego się mocno trzymam :p

Gosiu własnie mam zamiar odstawic ziemniaki i zastąpić je ryżem. Jezeli chodzi o pieczywo to jadam go bardzo mało, prawie w ogóle :eviltong: Rano płatki, ale jak to mama mówi, że ledwo dla wróbelka by starczyło, ale mnie to zapycha :p potem o normalnej porze obiadek i na kolacje staram się także jeść patki, ale z tym to już gorzej, bo tak to jest jak się ma pokój blisko kuchni :evil_lol: zawsze korci tam iść i zajrzeć do lodówki :evil_lol:
Moim podstawowym napojem jest woda niegazowana, żadnych bąbelkowych przyjemności nie pijam, bo nie lubiem, za sokami też nie przepadam bo są dla mnie na ogół za słodkie :eviltong:
Co do ćwiczeń to rzeczywiście są one najlepsze i nie groźne ;) tylko tak jak Aluś napisałaś w domu nie ma takiej motywacji, ja mam to samo, ze poćwiczę kilka dni, a potem kilka miesięcy nic :cool3:
Z siostrą na wiosnę obiecałyśmy sobie, ze bedziemy choziły regularnie raz w tygodniu na basen. Kupiłyśmy sobie kostiumy, ale wody to one jeszcze nie ujrzały :oops:
I tak to własnie wygląda, ale trzeba się ostro wziąć za siebie i do lata myślę, ze 50kg osiągnę :evil_lol:

Posted

Witaj Gosiu :multi:

Chcialam wejśc na Twoj profil na fotosiku :lol: i mi wyskoczylo okienko, z zapytaniem czy mam 18 lat bo ta strona zawiera treści erotyczne :evil_lol:

Wiesz coś o tym? :evil_lol:

Posted

:eviltong: bo to chyba przez te zdjecia biedronek :eviltong:
chyba mi mod tam tak nabroił bo ja nic takiego w opcjach nie zaznaczałam :evil_lol:

a wogóle to cześć Wam i dziękuję za odwiedzinki :multi:

Posted

Gosieńko kochana , mało mnie ostatnio na DG - dzisiaj zaczęłam od Twoich zdjęć - bo wiedziałam, że będą ładne . No i oczywiście się nie zawiodłam.
No i jeszcze Ciebie zobaczyłam !!! :loveu:
Kazimierz piękny jak zwykle. Ja rodem lublinianka - wiec to moje rejony.
A Kazimierz - nawet ten przaśny, sprzed wielu lat był magiczny ...
I w jednym bardziej mi się podobał . Nie było w nim tak nieprzytomnie tłoczno ...
Całuję ! Ciebie i Axelka .

Posted

Gosiek napisał(a):
:eviltong: bo to chyba przez te zdjecia biedronek :eviltong:
chyba mi mod tam tak nabroił bo ja nic takiego w opcjach nie zaznaczałam :evil_lol:

ale jaka Ty musisz miec oglądalnośc :evil_lol:

Gosu wysłalam Ci zaproszenie na fotosiku tylko nie wiem, czy dobrze to zrobilam, :oops: dostalas? :oops:

Posted

cześć babeczki... wpadłam na chwilkę :p
Miałam dzis pracowity dzionek - powywalałam sporo kwiatków :diabloti: bo juz za bardzo moje mieszkanko zaczynało dżunglę przypominać :evil_lol:
Dostałam od meża
(akonto niedzieli)cudną orchideę i muszę ją przecież ładnie wyeksponować - nie moze być jednym z kolejnych kwiatków przecież ;)
:bigcool: więc mam juz dwie orchidee w domku :bigcool:

[quote name='PIKA']ale jaka Ty musisz miec oglądalnośc :evil_lol:

Gosu wysłalam Ci zaproszenie na fotosiku tylko nie wiem, czy dobrze to zrobilam, :oops: dostalas? :oops::-o nic nie mam :shake:

oglądalność mówisz.. moze i jakaś tam jest bo widze ze jest ponad 6300 wejść :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Haniu kochana jak ja Cie juz dawno u mnie nie widziałam :buzi: