Alka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 cześć Gosiu!:multi: Gdybyś nie napisała ,że skróciłaś włosy , ja spostrzegawcza inaczej :oops: bym nie zauważyła.:oops: Ale przyznasz ,że radykalnej zmiany nie zrobiłas :eviltong:.Rozumiem, że przez lata to samo na głowie, a potem skrócenie to dla Ciebie przemiana. Ja sama chociaż stale mam krótkie , a jak się obetnę to czuję jakby mi co najmniej 10 lat ubyło.:evil_lol:a już jak zmienię kolorek to siebie nie poznaję ...:evil_lol: Gosiu, piękny nowy awatar! Gratuluję pomysłu.:loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Gosiu! Obejrzałam wszystkie foty z Kazimierza i ...śliczne są! :multi: A na tym zdjęciu, obie z Paulą prezentujecie się pięknie :loveu: Ja mam dodatkowo wrażenie, że schudłaś, to prawda? :lol:Gosiu kochana :buzi: dziekuję ze zauważyłaś :loveu: jestem przeszczęśliwa i wreszcie mam odwagę kilka swoich zdjeć wstawiać na DG :oops: sesyjkę fryzurkową zamówię u męża więc na dniach coś Wam zaprezentuję pod tym kątem :p włosy ogólnie ścięłam o połowę :evil_lol: i na dokładkę pocieniowałam ostro... teraz czuję sie młodsza i jakbym miała więcej włosów na głowie :lol: Beatko - widziałam i podziwiałam tylko przez ta sprawę z kurtałką zapomniałam napisać :oops: piekne pastelowe kolorki - takie najbardziej lubię :p Ewuś - wpadaj częściej... ostatnio bardzo mało Cie na dogo :shake: Quote
mmbbaj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Gosiek napisał(a):Gosiu kochana :buzi: dziekuję ze zauważyłaś :loveu: jestem przeszczęśliwa i wreszcie mam odwagę kilka swoich zdjeć wstawiać na DG :oops: :multi: , no to mam dobre oko! I powiem ci nawet, że mam wrażenie, że sporo schudłaś! Wyglądasz ślicznie i cieszę się, że taraz będziemy oglądać nie tylko twoje fotki, ale i ciebie :lol: Czekam na sesyjkę fryzurkową ;) PS. Avatarek jest przpiękny i taki...w twoim stylu :loveu: Quote
Gosiek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 mmbbaj napisał(a)::multi: , no to mam dobre oko! I powiem ci nawet, że mam wrażenie, że sporo schudłaś! Wyglądasz ślicznie i cieszę się, że taraz będziemy oglądać nie tylko twoje fotki, ale i ciebie :lol: Czekam na sesyjkę fryzurkową ;) PS. Avatarek jest przpiękny i taki...w twoim stylu :loveu:dziekuję Gosieńko :buzi: Myślę ze teraz bedzie więcej moich zdjęc bo już nie uciekam sprzed obiektywu :evil_lol: musiałam w avatarek wcisnąć Axia.. w moją ulubioną ostatnio kropelkę :lol: Quote
Teklunia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Czesc Gosienko :) [quote name='Gosiek']Gosiu kochana :buzi: dziekuję ze zauważyłaś :loveu: jestem przeszczęśliwa i wreszcie mam odwagę kilka swoich zdjeć wstawiać na DG :oops:co Ty wypisujesz ze wreszcie masz odwage! a do tej pory to co? jestes blondynką, masz ładną karnację i jeszcze narzekasz :mad: a szkieletory ładnie wygładaja tylko na wybiegach, w normalnym życiu wzbudzaja raczej negatywne uczucia! wiem co mówię, bo jak troche mi sie zdarzy schudnąć, to zaraz słyszę że brzydziej wygladam... :roll: [SIZE=2]mi osobiście bardzo się podobasz :) Quote
Alicja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 :multi::multi:Gosiu awatarek przesliczny Mają dziewczyny 100% racji wyglądasz imponująco , a co do skracania włosów to chyba ja najwiecej mogę w tym temacie powiedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ile razy wychodzę od fryzjera to mam 18 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Gosienko :) co Ty wypisujesz ze wreszcie masz odwage! a do tej pory to co? jestes blondynką, masz ładną karnację i jeszcze narzekasz :mad: a szkieletory ładnie wygładaja tylko na wybiegach, w normalnym życiu wzbudzaja raczej negatywne uczucia! wiem co mówię, bo jak troche mi sie zdarzy schudnąć, to zaraz słyszę że brzydziej wygladam... :roll: [SIZE=2]mi osobiście bardzo się podobasz :) oj Kasiu - kochana jesteś :loveu: ale wiesz.. nie widziałaś mnie latem na plaży :diabloti: było kiepsko szczerze mówiąc... teraz jest lepiej ale... będzie jeszcze lepiej na następne wakacje :lol: zawzięłam się.... wyszło na to ze dzis poznałyście mój sekret z odchudzaniem :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:Gosiu awatarek przesliczny Mają dziewczyny 100% racji wyglądasz imponująco , a co do skracania włosów to chyba ja najwiecej mogę w tym temacie powiedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ile razy wychodzę od fryzjera to mam 18 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol: no wiesz.. jednak te fryzurki coś do siebie widocznie mają bo teraz czuję się jak gówniara :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nie powiem zeby mi z tym źle było :p Jesteście naprawdę cudowne - bardzo mnie teraz podbudowałyscie za co dziekuję :buzi: Cieszy mnie że to jednak widać że schudłam i przemiło o tym słuchać :p haha to moze teraz kolejne zdjęcia wstawię za jakieś 5 kilo? ;) :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cześć Gosiu :multi: Dziewczyny jak najbardziej mają rację - wyglądasz bosko i zdecydowanie młodziej :loveu: Fryzurkę masz idealnie dopasowaną do Ciebie, a o figurce to już nie wspomnę :loveu: Schudłas sporo i wyglądasz rewelacyjnie, tylko, ze teraz na miejscu Robka ro bałabym się Ciebie samą "wypuszczać" z Axiem, bo wiesz na "takiego pieska" to łatwo idzie coś złowic :lol: :cool3: P.S ja mam do Ciebie Gosiu taką prośbę, czu napiszesz mi prosze swoją metodę chudnięcia - chętnie z niej skozrystam i z przyjemnością zrzucę nawet i 5 kg, wtedy to już nie bede miała zastrzezen do siebie :lol: Avatarek cudny, siwetnie to wykombinowalas - :klacz: zdjecia jak zawsze boskie no i co ja jeszcze mogę napisac - przyjezdzaj na Śląsk na spotkanie :loveu: Quote
Teklunia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] P.S ja mam do Ciebie Gosiu taką prośbę, czu napiszesz mi prosze swoją metodę chudnięcia - chętnie z niej skozrystam i z przyjemnością zrzucę nawet i 5 kg, wtedy to już nie bede miała zastrzezen do siebie :lol:powariowały dziewczyny, będą się odchudzać wszystkie i nic z nich niedługo nie zostanie... :evil_lol: i kto wtedy będzie ze mną na dogo gadał, jak Wy nie będziecie miały nawet siły w klawiaturę stukać? ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 jejku jejku chwile mnie nie było a tutaj takie zmiany, gosia zdjecie piękne, myśle ze 17lat bym ci dała:eviltong: i avatarek jaki słodki :loveu: Quote
Alka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] bo wiesz na "takiego pieska" to łatwo idzie coś złowic :lol: :cool3: P.S ja mam do Ciebie Gosiu taką prośbę, czu napiszesz mi prosze swoją metodę chudnięcia - chętnie z niej skozrystam i z przyjemnością zrzucę nawet i 5 kg, wtedy to już nie bede miała zastrzezen do siebie :lol: na "takiego pieska" idzie nawet pospolitego menela załapać ,:cool3: sama ostatnio miałam kilka propozycji:evil_lol::evil_lol::evil_lol: , kuszących bardzo :megagrin::megagrin::megagrin: Daga, chyba powariowałaś :cool3:, jakie ty masz kompleksy dziewczyno ,:-o wieszaki jak pisała Kasia nie są w modzie :evil_lol: Quote
Poświata Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Teklunia napisał(a):i kto wtedy będzie ze mną na dogo gadał, jak Wy nie będziecie miały nawet siły w klawiaturę stukać? ;)JA, bo ja mam do zrzucenia tak duuuużo,, że to nieprędko nastąpi, więc spokojnie siły na stukanie w klawiaturę się znajdą :evil_lol: . Byle do wiosny :multi: . Quote
Daga_i_Oskar Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Dziewczyny - ze mnie wieszaka zrobić się nie da, ale niezbędne kg, a jest ich trochę z przyjemnością zrzucę i na pewno nie będzie to takie widoczne na pierwszy rzut oka jak u Gosi, ale ja będę się czuła zdecydowanie lepiej i komfortowo, a o to przecież chddzi :multi: Zawsze mi się marzyła waga 48kg :oops: ale jak będzie 50 to będę w pełni zadowolona, tak więc Gosiu licze na Twoje wskazówki :cool3: Quote
Poświata Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Zawsze mi się marzyła waga 48kg :oops: ale jak będzie 50 to będę w pełni zadowolona, tak więc Gosiu licze na Twoje wskazówki :cool3:Ależ masz problemy:roll: , jak dla mnie to waga 50 kg to juz wieszak. No ale cóż poodchudzaj się z kości na ości. Quote
Alka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 diety dietami ,ważne żeby przestrzegać wskazówek;) ja na przykład narzuciłam sobie dietę MŻ (mniej zreć) i nijak nie mogę wytrwać:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Gooosiaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: ale ślicznie wyglądasz :loveu: i Avatarek bowski :loveu: Axio w kropelce mmmmmnnniiaammm :multi: Gosieńko jak masz jakiś super sposób na zrzucenie kg to ja tyż poproszę :razz: :lol: bo ze mnie raczej jeszcze nie da sięwieszaka zrobić, a cokolwiek by się przydało zrobić miejsca na zimowe zapasy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Zawsze mi się marzyła waga 48kg :oops: ale jak będzie 50 to będę w pełni zadowolona, tak więc Gosiu licze na Twoje wskazówki :cool3:a ile Ty masz wzrostu, Dagus? Bo 48 to już chyba by sporo za mało było dla Ciebie... Ja waże 49 ale to i tak mało, a ja chyba jestem niższa od Ciebie... Quote
Moniś Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 To i ja się włączę do dyskusji :cool3::cool3: Też się dietuję i jak coś zrzucę to też się na dogo pokażę :evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 uuuulala no to niezłą burzę widzę wywołałam :evil_lol: dziewczyny... bez przesady... kto się ma odchudzać to doskonale o tym wie ale np Daga... zartujesz chyba co? Ile masz wzrostu? No i jakos nie widzę zebyś sie musiała odchudzić ;) chyba ze cwiczeniami ;) Bo wiesz - wieszaki są naprawdę niemodne i coraz wiecej sie o tym słyszy :eviltong: Beatko... a zresztą.. Ty wiesz :buzi: Bardzo serdecznie dziekuje za pochwały - to mnie mocno podbudowuje :loveu: zmykam na spacerek z Axiem Quote
Nadia86 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 muze powiedziec ze robisz rewelacyjne zdjecia:)..sa swietne..a axelek jest przeuroczy...i w ziemie dzielne chodzi bez ubranka:) moze moja tez nie zamarznie to bezie w koncu jej 1 zima:) Quote
Nadia86 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Musze powiedziec ze robisz rewelacyjne fotk isa swietne a axelek przeuroczy..i dzieki Twoim zdjeciom zimowym jak widze ze axelek chodzi bez ubranek to napawam sie nadziejom ze moja tez nie bedzie musiec ale zobaczymy w koncu to jej 1 zima Quote
Alicja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 :pA ja się nie odchudzam i nigdy tego nie robiłam :shake:, bo jak mój organizm sobie powie ze mam przytyć to choćbym tydzień nie jadła to i tak ze 3 kg wrzuce na wage a jak stwierdzi że mam zrzucić to se sam zwali ile trzeba / jemu nie mi:angryy:/ Tak już mam i nie ma siły :p. Byle zdrowie było ;) Quote
PIKA Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cześć Gosiu :multi: Wygladasz rewelacyjne :multi: Gosiek napisał(a):uuuulala no to niezłą burzę widzę wywołałam :evil_lol: dziewczyny... bez przesady... kto się ma odchudzać to doskonale o tym wie ale np Daga... zartujesz chyba co? Ile masz wzrostu? No i jakos nie widzę zebyś sie musiała odchudzić ;) chyba ze cwiczeniami ;) Bo wiesz - wieszaki są naprawdę niemodne i coraz wiecej sie o tym słyszy :eviltong: No dobra Daga sie odchudzac nie musi, ale ja powinnam, :evil_lol: więc zapodaj jak to sie robi :razz: Quote
Poświata Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Ha, ha, ha widzę że powstanie ekskluzywny Dogomaniacki Klub Plażowiczek :multi: , a Gonia zostanie honorowym Prezesem :multi: . Quote
Recommended Posts