Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
:bigcool::thumbs: już Was mam :bigcool::bigcool:
Ja Ciebie też !!! Ale powiedz mi, dlaczego jak jestem na twojej stronie i chce się zalogowac, to nie mogę ? Loguje mnie tylko ze strony głównej. Chciałam skomentować twoją fote i nie zalogowało mnie. A jak jestem w swoich albumach, to nie moge wleźć na główną, albo chcę wyszukać Ciebie, to mi mówi że "nie ma takiego"???

Posted

Poświata napisał(a):
Ja Ciebie też !!! Ale powiedz mi, dlaczego jak jestem na twojej stronie i chce się zalogowac, to nie mogę ? Loguje mnie tylko ze strony głównej. Chciałam skomentować twoją fote i nie zalogowało mnie. A jak jestem w swoich albumach, to nie moge wleźć na główną, albo chcę wyszukać Ciebie, to mi mówi że "nie ma takiego"???
nie mam pojęcia - ja mam logowanie zapamiętane i jak wchodzę na Fotosik to jestem od razu zalogowana... kilka osób już mi mówiło ze nie może się dostać do moich albumów... jeszcze trochę i chyba napiszę do admina.

Posted

Gosiek napisał(a):
nie mam pojęcia - ja mam logowanie zapamiętane i jak wchodzę na Fotosik to jestem od razu zalogowana... kilka osób już mi mówiło ze nie może się dostać do moich albumów... jeszcze trochę i chyba napiszę do admina.

To ja tez tak mam, ale na stronie głównej. Otwierając jakiś album otwiera się nowa strona, na której muszę się znowu zalogować :roll: i on juz nie pamięta że ja to ja :lol: .

Posted

Poświata napisał(a):
To ja tez tak mam, ale na stronie głównej. Otwierając jakiś album otwiera się nowa strona, na której muszę się znowu zalogować :roll: i on juz nie pamięta że ja to ja :lol: .
hmm u mnie jest inaczej - jak otwieram stronkę jakiegoś użytkownieka to nadal jestem normalnie zalogowana :razz:

Posted

[quote name='Gosiek']cześć dziewczyny

jestem.. mamy gości wiec i mało czasu na dogo... teraz mam 3 dni "wolnego" a od soboty znów bedzie mnie mało... ech i znów mam straszne zaległości ;)
Gosu TY to jesteś jak ten murzyn na pasach z dowcipu :lol: Pojawiasz sie i znikasz ;)

skąd oni wzieli moja podobiznę? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

dzieńdoberek :p

Pika - szalona kobieto :lol:

wstawiam resztę zdjeć z Kazimierza

te dechy bardzo mi się podobały

a ta jaka fajna, prawda?

:lol::lol::lol:

idąc do samochodu spotkaliśmy yoraska

zmęczony Axio czeka aż państwo łaskawie wsiadą do domku i wreszcie nie trzeba bedzie tyle łazić :evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Gosiu!:multi:
Zostajesz już na stałe, czy znów do gości wybywasz? ;)

Rejestracja tego motoru niczego sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hahaha motor miał wzięcie ;)

do soboty jestem... w soboitę po południu wybywam na koncert Duran Duran... w niedzielę mam gości (mam rocznicę slubu), w sumie goście są do środy wieczór więc "pełna parą" bedę od czwartku ;)

Posted

Moniś napisał(a):
Gosiu, śliczny avatarek!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
dzięki - tak mnie właśnie naszło ... ostatnio na same zmiany mnie nachodzi ;) łącznie za zmiana fryzury :evil_lol: i siebie :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
dzięki - tak mnie właśnie naszło ... ostatnio na same zmiany mnie nachodzi ;) łącznie za zmiana fryzury :evil_lol: i siebie :evil_lol:

bardzo dobrze! :cool3:trzeba sobie umilać życie :evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
bardzo dobrze! :cool3:trzeba sobie umilać życie :evil_lol::evil_lol:
no nie? A przynajmniej cokolwiek urozmaicac... od 3-4 lat miałam taka samą fryzurę (non stop zapuszczałam włosy i non stop miałam właściwie identyczna długość)... wreszcie zachciało mi się zmiany i teraz mam o połowę krótsze włoski :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
no nie? A przynajmniej cokolwiek urozmaicac... od 3-4 lat miałam taka samą fryzurę (non stop zapuszczałam włosy i non stop miałam właściwie identyczna długość)... wreszcie zachciało mi się zmiany i teraz mam o połowę krótsze włoski :lol:

Pokaż się nam KONIECZNIE w nowej fryzurce :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Gosiek']no nie? A przynajmniej cokolwiek urozmaicac... od 3-4 lat miałam taka samą fryzurę (non stop zapuszczałam włosy i non stop miałam właściwie identyczna długość)... wreszcie zachciało mi się zmiany i teraz mam o połowę krótsze włoski :lol: Witajcie w ten pochmurny poranek :lol: . Ja też bym coś zrobiła z moimi włosami, ale że są krótkie, to mam ograniczone możliwości :roll: , bo albo musiałabym na łyso, albo perukę sobie kupić :evil_lol: . Ja też chcę zobaczyć te krótsze włoski :-D .
Avatar śliczny, zrób jeszcze banerek do kompletu :loveu: .
ps. ja też wczoraj pozmieniałam i jedno i drugie.

Posted

[quote name='Gosiek']

Paula i ja :cool1:

Witaj Gosiu! Obejrzałam wszystkie foty z Kazimierza i ...śliczne są! :multi: A na tym zdjęciu, obie z Paulą prezentujecie się pięknie :loveu: Ja mam dodatkowo wrażenie, że schudłaś, to prawda? :lol: