Teklunia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosia, Gosia :multi: uwielbiam Kazimierz :loveu: no ale kto go nie uwielbia... ;) Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 oj tak _ Kazimierz ma niesamowity urok no to jeszcze troszkę zdjeć Quote
Poświata Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Gosiek napisał(a)::bigcool::thumbs: już Was mam :bigcool::bigcool:Ja Ciebie też !!! Ale powiedz mi, dlaczego jak jestem na twojej stronie i chce się zalogowac, to nie mogę ? Loguje mnie tylko ze strony głównej. Chciałam skomentować twoją fote i nie zalogowało mnie. A jak jestem w swoich albumach, to nie moge wleźć na główną, albo chcę wyszukać Ciebie, to mi mówi że "nie ma takiego"??? Quote
Alicja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 :pale śliczne fotki uroczych znajomych dziewcząt;) jeżyczki rozkoszne:loveu: Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Poświata napisał(a):Ja Ciebie też !!! Ale powiedz mi, dlaczego jak jestem na twojej stronie i chce się zalogowac, to nie mogę ? Loguje mnie tylko ze strony głównej. Chciałam skomentować twoją fote i nie zalogowało mnie. A jak jestem w swoich albumach, to nie moge wleźć na główną, albo chcę wyszukać Ciebie, to mi mówi że "nie ma takiego"???nie mam pojęcia - ja mam logowanie zapamiętane i jak wchodzę na Fotosik to jestem od razu zalogowana... kilka osób już mi mówiło ze nie może się dostać do moich albumów... jeszcze trochę i chyba napiszę do admina. Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Gosiek'] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Poświata Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Gosiek napisał(a):nie mam pojęcia - ja mam logowanie zapamiętane i jak wchodzę na Fotosik to jestem od razu zalogowana... kilka osób już mi mówiło ze nie może się dostać do moich albumów... jeszcze trochę i chyba napiszę do admina. To ja tez tak mam, ale na stronie głównej. Otwierając jakiś album otwiera się nowa strona, na której muszę się znowu zalogować :roll: i on juz nie pamięta że ja to ja :lol: . Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Poświata napisał(a):To ja tez tak mam, ale na stronie głównej. Otwierając jakiś album otwiera się nowa strona, na której muszę się znowu zalogować :roll: i on juz nie pamięta że ja to ja :lol: . hmm u mnie jest inaczej - jak otwieram stronkę jakiegoś użytkownieka to nadal jestem normalnie zalogowana :razz: Quote
PIKA Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Gosiek']cześć dziewczyny jestem.. mamy gości wiec i mało czasu na dogo... teraz mam 3 dni "wolnego" a od soboty znów bedzie mnie mało... ech i znów mam straszne zaległości ;) Gosu TY to jesteś jak ten murzyn na pasach z dowcipu :lol: Pojawiasz sie i znikasz ;) skąd oni wzieli moja podobiznę? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Gosiek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 dzieńdoberek :p Pika - szalona kobieto :lol: wstawiam resztę zdjeć z Kazimierza te dechy bardzo mi się podobały a ta jaka fajna, prawda? :lol::lol::lol: idąc do samochodu spotkaliśmy yoraska zmęczony Axio czeka aż państwo łaskawie wsiadą do domku i wreszcie nie trzeba bedzie tyle łazić :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 a to już droga powrotna :cool3: i świetlna wariacja Quote
Moniś Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cześć Gosiu!:multi: Zostajesz już na stałe, czy znów do gości wybywasz? ;) Rejestracja tego motoru niczego sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Gosiu!:multi: Zostajesz już na stałe, czy znów do gości wybywasz? ;) Rejestracja tego motoru niczego sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha motor miał wzięcie ;) do soboty jestem... w soboitę po południu wybywam na koncert Duran Duran... w niedzielę mam gości (mam rocznicę slubu), w sumie goście są do środy wieczór więc "pełna parą" bedę od czwartku ;) Quote
Moniś Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Gosiu, śliczny avatarek!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Moniś napisał(a):Gosiu, śliczny avatarek!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dzięki - tak mnie właśnie naszło ... ostatnio na same zmiany mnie nachodzi ;) łącznie za zmiana fryzury :evil_lol: i siebie :evil_lol: Quote
Moniś Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Gosiek napisał(a):dzięki - tak mnie właśnie naszło ... ostatnio na same zmiany mnie nachodzi ;) łącznie za zmiana fryzury :evil_lol: i siebie :evil_lol: bardzo dobrze! :cool3:trzeba sobie umilać życie :evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Moniś napisał(a):bardzo dobrze! :cool3:trzeba sobie umilać życie :evil_lol::evil_lol:no nie? A przynajmniej cokolwiek urozmaicac... od 3-4 lat miałam taka samą fryzurę (non stop zapuszczałam włosy i non stop miałam właściwie identyczna długość)... wreszcie zachciało mi się zmiany i teraz mam o połowę krótsze włoski :lol: Quote
Gosiek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 wrzucam ostatnią fotę i uciekam na zakupy Paula i ja :cool1: miłego dzionka Quote
Moniś Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Gosiek napisał(a):no nie? A przynajmniej cokolwiek urozmaicac... od 3-4 lat miałam taka samą fryzurę (non stop zapuszczałam włosy i non stop miałam właściwie identyczna długość)... wreszcie zachciało mi się zmiany i teraz mam o połowę krótsze włoski :lol: Pokaż się nam KONIECZNIE w nowej fryzurce :lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Moniś napisał(a):Pokaż się nam KONIECZNIE w nowej fryzurce :lol::lol::lol: no przecież masz tyyyyle zdjęć z Kazimierza :eviltong: Quote
Moniś Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Gosiek napisał(a):no przecież masz tyyyyle zdjęć z Kazimierza :eviltong: Ale wiesz.. ma być sesja domowa, skupiona głównie na fryzurze :evil_lol:;) Quote
Poświata Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Gosiek']no nie? A przynajmniej cokolwiek urozmaicac... od 3-4 lat miałam taka samą fryzurę (non stop zapuszczałam włosy i non stop miałam właściwie identyczna długość)... wreszcie zachciało mi się zmiany i teraz mam o połowę krótsze włoski :lol: Witajcie w ten pochmurny poranek :lol: . Ja też bym coś zrobiła z moimi włosami, ale że są krótkie, to mam ograniczone możliwości :roll: , bo albo musiałabym na łyso, albo perukę sobie kupić :evil_lol: . Ja też chcę zobaczyć te krótsze włoski :-D . Avatar śliczny, zrób jeszcze banerek do kompletu :loveu: . ps. ja też wczoraj pozmieniałam i jedno i drugie. Quote
Moniś Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Poświata'] ps. ja też wczoraj pozmieniałam i jedno i drugie. widzimy, widzimy- ślicznie! :loveu: Quote
AlKil Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Witaj Gosiu! Udało mi się tylko przejrzeć kilka ostatnich stron i już muszę pędzić. Zdjęcia super, avatarek boski. Kiedyś wszystko nadrobię...:lol: Quote
mmbbaj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Gosiek'] Paula i ja :cool1: Witaj Gosiu! Obejrzałam wszystkie foty z Kazimierza i ...śliczne są! :multi: A na tym zdjęciu, obie z Paulą prezentujecie się pięknie :loveu: Ja mam dodatkowo wrażenie, że schudłaś, to prawda? :lol: Quote
Recommended Posts