Alka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 cześć Gosiu! Znów cię nie ma ...:cool3: wracaj natychmiast!!! :mad::mad::mad: a ta parka yorasków jest boska.:loveu: Rozumiem ,że "gwiazdą" jest Axio :loveu::loveu::loveu: miłego dnia ! p.s.Jak wrócę ze spacerku masz cosik skrobnąć :cool3: Quote
Alka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 no masz:cool3::cool3::cool3: , dalej cicho...:diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 gosia pewnie lata po ogródku i okolicy i fociii i bedzie duuuuuuuuuzo ładnych fotasków :loveu: Quote
Moniś Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Gosiu zawędrowaliście aż na 6 stronke :-o:-o Gdzie się podziewasz? :shake: Quote
Basia&Safi Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 hmmm a jak sie na to patrzy :):):) Quote
Alka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Gosia nikogo nie słucha,:mad: gdzie się podziewasz?:cool3: w r a c a j !!! Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 cześć dziewczyny jestem.. mamy gości wiec i mało czasu na dogo... teraz mam 3 dni "wolnego" a od soboty znów bedzie mnie mało... ech i znów mam straszne zaległości ;) Quote
Alka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 witaj!:multi: Co to za ważni goście ,że zabierają nam ciebie :cool3: dobrze,że chociaż się odezwałaś :multi: a ja dziś jadę w gości, do teściowej:evil_lol:, ma urodzinki:loveu: Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 no ważni, ważni - odwiedzają nas raz na kilka lat więc trzeba im masę czasu poświecić.. z przyjemnością zresztą bo są fajni :p Axio "ogrodowy" Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Gosiek'] przepięknie tu wyszedł :loveu::loveu::loveu: zadowolona, biegająca morducha :loveu: Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 w niedzielę wybraliśmy się na wycieczkę do Kazimierza... po drodze mijało nas mn óstwo motocyklistów ale ten bardzo mi się podobał więc go sfotografowałam a to już Kazimierz: śliczne, prawda? kawka obserowała jak pijemy kawę :lol: widok na Kzimierz ze wzgórza trzech krzyży widok na Wisłę z owego wzgórza niektórzy rysowali :cool3: i pozwalali sie przy tej czynności sfocić cdn...... nawet ja sie wyjatkowo ujawnię :diabloti: Quote
Alka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 są foteczki :multi: Axiowe, widokowe, super :multi: Quote
Poświata Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Gosiek']w niedzielę wybraliśmy się na wycieczkę do Kazimierza... ................................................ cdn...... nawet ja sie wyjatkowo ujawnię :diabloti: Ja na skróty poszłam i już sobie wszystkie obejrzałam :multi: :multi: :multi: , są prześliczne, humor mi się od razu poprawił!!! W Kazimierzu byłam.... z wycieczka w szkole średniej, czyli jakieś sto lat temu......... Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='Poświata']Ja na skróty poszłam i już sobie wszystkie obejrzałam :multi: :multi: :multi: , są prześliczne, humor mi się od razu poprawił!!! W Kazimierzu byłam.... z wycieczka w szkole średniej, czyli jakieś sto lat temu......... Hmmm czyżbyś zwiedzała Fotosika? a z ta wycieczką, to i tak lepiej nmiż ja bo... ja byłam pierwszy raz :oops: jak była szkolna wycieczka to ja sie pochorowałam.... ale teraz chyba nadrobiłam... kilometrów conieco narobilismy ;) baszta widok z baszty na Wisełkę i na zamek Axio Axio na zamkowych murach Quote
Poświata Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Gosiek napisał(a):Hmmm czyżbyś zwiedzała Fotosika?:-D :-D :-D powiem więcej nawet się jakiś czas temu zalogowałam i rozgościłam :evil_lol: . Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Poświata napisał(a)::-D :-D :-D powiem więcej nawet się jakiś czas temu zalogowałam i rozgościłam :evil_lol: .:-o Beata :mad: czy to nie Ty masz taką króciutką ksywkę na "i" ? Quote
Moniś Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Piękne fotki! :multi::multi::multi::multi: Przyznam, że ja też śledzę bacznie Twoje fotki na fotosiku :lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='Moniś']Piękne fotki! :multi::multi::multi::multi: Przyznam, że ja też śledzę bacznie Twoje fotki na fotosiku :lol::lol::lol::-o no aj nie mogę... jakiś spisek hę? proszę mi natychmiast na GG podać niki z Fotosika to Was dodam do przyjaciół Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 hmm mimo wszystko wstawiam zdjecia - moze nie wszyscy oglądają moje foty na Fotosiku :diabloti: Quote
Moniś Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Gosiek']hmm mimo wszystko wstawiam zdjecia - moze nie wszyscy oglądają moje foty na Fotosiku :diabloti: No na pewno nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ta Pani to Mim? We Wrocławiu na starówce też są fajne :lol::lol: A jak byliśmy w Polanicy Zdroju to był Mim cały złoty :evil_lol: - złoty chłopak :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 tak - a wiesz ze naprawdę niezła była - stałam kilka minut i patrzyłam czy mrugnie a ona skubana nie mrugnęła nawet :crazyeye: szok Quote
Poświata Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Gosiek']:-o Beata :mad: czy to nie Ty masz taką króciutką ksywkę na "i" ?Nie, ja mam pokrewną od rsy mojego psa :lol: , a co ktoś Ci za skórę zalazł ?[quote name='Gosiek']:-o no aj nie mogę... jakiś spisek hę? proszę mi natychmiast na GG podać niki z Fotosika to Was dodam do przyjaciółWłaśnie chciałam sobie Ciebie dodać i poprosić o to, ale mi się nie chciało zrobić :placz: , poprosił mnie o zalogowanie i nie zalogował :angryy: . Quote
Moniś Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Gosiek napisał(a):tak - a wiesz ze naprawdę niezła była - stałam kilka minut i patrzyłam czy mrugnie a ona skubana nie mrugnęła nawet :crazyeye: szok Oni dobrzy w tym są, czasem to naprawdę człowiek z podziwu nie może wyjść :crazyeye: Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='Poświata']Nie, ja mam pokrewną od rsy mojego psa :lol: , a co ktoś Ci za skórę zalazł ?Właśnie chciałam sobie Ciebie dodać i poprosić o to, ale mi się nie chciało zrobić :placz: , poprosił mnie o zalogowanie i nie zalogował :angryy: . :bigcool::thumbs: już Was mam :bigcool::bigcool: nie... tylko dziewczyna skomentowała masę moich zdjeć i była bardzo, bardzo miła :razz: i tak sobie pomyślalam ze kurcze, moze mnie zna czy jak :evil_lol: bo inni komentują tylko niektóre foty :cool1: Quote
Recommended Posts