:: FiGa :: Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ojjjj bravo :loveu: Choc za muszkami niespecjalnie przepadam, zdjęcia sa cudowne :) Quote
Alka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 :-oGosiu, co robisz na forum o tak póżnej porze ?:roll: Quote
dbsst Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Gosiu przeuwielbiam Twoje kropelki :loveu: sa wystrzalowo bombastyczne :loveu: :loveu: czesc :multi: bedziesz na pikniku w niedziele na polach mokotowskich :cool3: Quote
PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Gosiu te pajęczynki są rewelcyjne :crazyeye: :multi: Quote
Alka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Cześć Gosiu ! Jakie foty dziś zobaczymy ? :multi: Quote
Juszes Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Jejku te foty są nadzwyczajne! Jak ci się udaje takie momenty uchwycić?! Gdzie ty znajdujesz w ogóle takie piękne roślinki i owady?! Quote
Gosiek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 dzieńdoberek weekendowy :p Juszes - wszystkie foty robie u siebie w ogródku.. są ze tak powiem monotematyczne bo focę non stop te same roślinki ;) wpadłam teraz na chwileczke - wstawię Wam reszte wczorajszych zdjeć i uciekam :razz: Quote
Gosiek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 muszka i nie tylko :diabloti: Quote
Juszes Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 O matko to ty naprawde cudne rzeczy w ogródku masz! Quote
Gosiek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='Juszes']O matko to ty naprawde cudne rzeczy w ogródku masz! nio.. trawkę, kilka słabo kwitnących wrzosów, kilka kwiatków i troche choinek różnej maści ;) no i jakieś krzaczki sie znajdą... w sumie nic ciekawego :evil_lol: no chyba ze patrzymy na to przez pryzmat makro :razz: teraz już naprawdę koniec wczorajszych zdjęć KONIEC :diabloti: Quote
Juszes Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 A możę pare zdjęć psinki wstawisz? :razz: Quote
Gosiek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Juszes napisał(a):A możę pare zdjęć psinki wstawisz? :razz:a może, może ;) wstawię oczywiście, tyle ze troszkę później - teraz zmykam jakiś obiadek uichcić a potem zgram zdjecia bo siedzą sobie jeszcze w aparacie :cool3: Quote
Alicja Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Cześć Gosiu .......................i już mnie zdołowałaś :shake:masz takie cudne makro:placz: Quote
malawaszka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 jenyyy znowu uczta dla oka :multi: :multi: :multi: :loveu: Gosieńko jesteś zdecydowanie Mistrzynią Makro :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Gosia -skąd Ty bierzesz kropelki w ogródku? Padało u was? Btw - te kropelki :loveu: Quote
Gosiek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='aga1215']Gosia -skąd Ty bierzesz kropelki w ogródku? Padało u was? Btw - te kropelki :loveu:cześć Agniesiu - to poranna rosa :p Ala - a czym Cie tak zdołowałam? :crazyeye: Waszeczko - nie przesadzaj... ale dziekuję bardzo :buzi: a teraz Axio... wczorajszy :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Agniesiu - to poranna rosa :p Ala - a czym Cie tak zdołowałam? :crazyeye: Waszeczko - nie przesadzaj... ale dziekuję bardzo :buzi: a teraz Axio... wczorajszy :evil_lol: skąd masz drugiego Axia??????????????????????? Quote
Gosiek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='aga1215']skąd masz drugiego Axia???????????????????????:lol: sklonowałam, zmniejszyłam, obcięłam mu siusiaka .... hihi i wyszła sąsiadeczka ;) przyleciały sobie wczoraj wróble na basen :diabloti: i czekały grzecznie w kolejce :diabloti: ale pewien pies nie lubi wróbli... brudzą mu wodę do picia... wiec je pogonił :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 rewelcyjne :loveu: [quote name='Gosiek'] a teraz Axio... wczorajszy :evil_lol: a co pil? :evil_lol: Quote
Juszes Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Gosiek gdzie ty mieszkasz?! U mnie w mieście nigdzie takich łądnych wróbli nie ma! Nie no nawet wróble masz lepsze! A ten drugi Axi to kto to? Quote
Gosiek Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Juszes napisał(a):Gosiek gdzie ty mieszkasz?! U mnie w mieście nigdzie takich łądnych wróbli nie ma! Nie no nawet wróble masz lepsze! A ten drugi Axi to kto to?w Warszawie... na obrzeżach :evil_lol: to drugie to Zuzka... młodsza kumpelka Axia i zarazem sąsiadka więc sie często widują :p Pika.. na szczęście nic nie pił bo wodę po wróblim basenie omija szerokim łukiem ;) Quote
Tośka_m Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Gosiu, przed wejściem do Twojej galerii trzeba przygotować husteczki na otarcie łez wzruszenia po napatrzeniu się na przecudnoseuperaśne makra... ... nawet muchy płaczą wiedząc, że to właśnie na nie skierowałaś swój obiektyw :cool3: Perły przed wi...dzów :razz: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 ja stanowczo składam reklamacje!jeszcze tylko nie wiem gdzie :eviltong: przeciez za chiny ludowe nie udaje mi sie zrobic takiego zdjecia :placz: ku mej wielkiej rozpaczy, witam cie gosiu ;) Quote
Teklunia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 czesc moj mistrzu niedościgły :bye: [quote name='Gosiek'] Gosiu, to arcydzieło!!! :modla: [quote name='Gosiek'] haha, taniec z gwiazdami :D Quote
Moniś Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Teklunia napisał(a): haha, taniec z gwiazdami :D Para finałowa tańcząca walca angielskiego :evil_lol::evil_lol: Cześć Gosiu! Quote
Recommended Posts