Teklunia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Gosiek'] Axio na dzień dobry :cool3: dzien dobry, Axiu :) masz bardzo wesołą piłeczkę :D Quote
Moniś Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='mmbbaj']Gosiu, prawdziwe cuda nam tu wstawiłaś :loveu: Popieram :loveu::loveu::loveu::loveu: Cuda nam cudami :loveu::loveu::loveu: Miłego dzionka Gosiu! Quote
Alka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='mmbbaj']Gosiu, prawdziwe cuda nam tu wstawiłaś :loveu: Chyba nikt tu na dogo nie robi tak pięknych zdjęć kwiatów jak ty :loveu: dokładnie:thumbs: , w pełni się zgadzam :p Quote
Gosiek Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 :-o O rany :oops: dziekuję dziewczyny :buzi: Quote
mmbbaj Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Gosiek'] :lol: Kropelki są!!!!!!!!!!! :multi: I jakie śliczne ! Jak diamenciki :loveu: Ach jak się cieszę Gosiu, że znowu focisz :sweetCyb: Quote
Alynkaaa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 sliczne foteczki robisz naprawde!!!!!!!!!a piunio poporstu extra super sliczny:) Quote
jo-jo Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Gosiek'] Moje ukoffane kropelki :loveu: Dobry Wieczór Gosiu, domagam się więcej tych pięknych kropelek:multi: Nie mówiąc już o reszcie którą również z przyjemnością obejrze :loveu: Quote
Gosiek Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Gosiu - ze tak powiem "zmusiłyście" mnie do focenia :evil_lol: Cieszę sie ze kropelki się podobają :multi: Klaudia... nie ma łatwo, musisz poczekać aż będzie porządna poranna rosa ;) a deszczu lepiej nie przywołujmy :lol: Alynkaaa witam i bardzo dziękuję :kiss_2: a taką cudną dzidzię dziś gościłam :loveu: Waszeczko, zgadniesz jak jej na imię? :cool3: Quote
jo-jo Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Gosiek; napisał(a): Czyżby Oliweczka? :loveu: A na kropleki poczekam :lol: Quote
Teklunia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 a czyje to maleństwo cudne? :loveu: Quote
aga1215 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Witaj Gosiu! Jak zwykle WSZYSTKIE fotki CUDNE (chyba sie powtarzam???) :multi: :multi: :multi: ale ten KWIATUSZEK na ostatnich fotkach :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 tak tak to na pewno Oliwia :loveu: :loveu: :loveu: ale piękna :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Cześć Gosiu :buzi: za kazdym razem kiedy wchodzę do Twojej galerii to zapiera mi dech w piersiach z wrazenia :loveu: :loveu: Wszytskie foty niesamowite, z przyjemnością sie je oglada i dzięki nim zawsze można sobie poprawic zły nastrój :oops: Dzidzia niczego sobie, śliczna :loveu: Quote
Alka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 cześć Gosiu !:multi: Hop, hop, dawno po 9 , gdzie jesteś ?:roll: Quote
Gosiek Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 cześć dziewczyny :buzi: zgadza sie - ta śliczna dzidzia to Oliwia :loveu: córeczka mojej koleżanki :p słodki szkrabek - cichutka, roześmiana dziewczyneczka :loveu: foteczki na dzień dobry: a kuku :cool3: ps... Klaudia - ufociłam dziś jakieś kropelki, zgram niedługo foty i zobaczymy cóż mi dziś wyszło ;) Quote
aga1215 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Gosiek']cześć dziewczyny :buzi: zgadza sie - ta śliczna dzidzia to Oliwia :loveu: córeczka mojej koleżanki :p słodki szkrabek - cichutka, roześmiana dziewczyneczka :loveu: foteczki na dzień dobry: a kuku :cool3: ps... Klaudia - ufociłam dziś jakieś kropelki, zgram niedługo foty i zobaczymy cóż mi dziś wyszło ;) czy już pisałam, że robisz ładne zdjęcia? :loveu: Witaj Gosiu!!!! Quote
Gosiek Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 aga1215 napisał(a):czy już pisałam, że robisz ładne zdjęcia? :loveu: Witaj Gosiu!!!!hmm nie pamiętam :mdrmed:;) cześć Agniesiu i dziekuję :buzi: Quote
malawaszka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Gosiek']zgadza sie - ta śliczna dzidzia to Oliwia :loveu: córeczka mojej koleżanki :p słodki szkrabek - cichutka, roześmiana dziewczyneczka :loveu: jesteś pewna, że to Oliwia??? :roll: :evil_lol: [quote name='Gosiek'] :snipersm: :2gunfire: :zly7: Quote
Gosiek Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 :lol: poranny Axel :lol: Axel portretowy ;) Quote
Gosiek Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='malawaszka']jesteś pewna, że to Oliwia??? :roll: :evil_lol: hihi spokojnie.. na razie ma miesiąc ;) Jeszcze zdąży dać znać o sobie :evil_lol: [quote name='malawaszka'] :snipersm: :2gunfire: :zly7:hahaha nawet nie będę udawać ze nie wiem, czemu gołębi nie lubisz Quote
malawaszka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha nawet nie będę udawać ze nie wiem, czemu gołębi nie lubisz a ja bym wolała nie wiedzieć czemu ich tak nie lubię :angryy: wczoraj miałam cały samochód obs**** :mad: one sie na mnie uwzięły :-o :mad: Quote
Gosiek Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 malawaszka napisał(a):a ja bym wolała nie wiedzieć czemu ich tak nie lubię :angryy: wczoraj miałam cały samochód obs**** :mad: one sie na mnie uwzięły :-o :mad::evil_lol::evil_lol: a ja do niedawna miałam sąsiada hodujacego gołębie :angryy: Na szczęście juz ich nie ma i teraz tylko sierpówki i inne ptaszydła goscinnie przelatują :evil_lol: Quote
Alka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Gosiek'] Axel portretowy ;) śliczne portreciki :loveu::loveu::loveu: Po porannym spacerku Tuffcio też taki mokrutki.;)Mordzia , łapeczki mokre i wtedy wydaje mi się jeszcze mniejszy :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Gosiek'] barwy ochronne:evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts