Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My postanowiliśmy z racji tej rocznicy na początku listopada pojechać na 4 dni w Pieniny , mam nadzieję ,że plany się ziszczą :razz: Tuffi i Mati zostaną w domu ;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Gosiu :multi:
Sympatycznie Axio wygląda z tym balonikiem :lol::lol::lol: U nas taka zabawa skonczyła by się w sekundę :crazyeye::evil_lol: Ostatnio kupiłam Nodiemu piłkę- pobawił się może z 5 minut :evil_lol: po tych 5 minutach był flak i strzępy po całym mieszkaniu :mad:

Stroczyk prześliczny, czekam na wrzosiki:loveu:
Miłego dzionka!

Posted

Monia - po wrzosach to za wiele sie nie spodziewaj - dopiero zaczynają kwitnąć lub wręcz mają pączki ;)
No ale co się da to ufocę i później wstawię :p

Waszeczko - oj foczka z Axia niezła, tylko żonglować piłką na nosku nie potrafi :evil_lol: choć podbijanie noskiem ma opanowane do perfekcji :lol:

Ala
- w takim razie zyczę by nic nie stanęło wam na przeszkodzie względem wyjazdu :p

Posted

[quote name='Gosiek']

Gosiu.. na razie mój nowy domowy kwiatuszek :loveu::loveu::loveu::loveu:

niedługo skoczę do ogródka i obfocę wrzosiki

Gosiu przepiękny ten storczyk :loveu: A te kwiaty bez okazji, chyba sprawiają jeszcze większą radość prawda? No bo jak jest okazja to się ich i tak spodziewamy :lol: Choć raz zdarzyło się mojemu mężowi, że zapomniał o moich urodzinach :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha no wiesz.. Axio rozbroił 2 baloniki w pół godzinki... z tym drugim obchodził sie łagodniej bo pierwszy się popsuł po kilkunastu sekundach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gosiu.. na razie mój nowy domowy kwiatuszek :loveu::loveu::loveu::loveu:

niedługo skoczę do ogródka i obfocę wrzosiki

ale śliczny :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']

:crazyeye: Gosiu, to jest powrót w wielkim stylu :happy1: CUDOWNE te wrzosy :loveu: A ta ostatnia fotka to już mnie powaliła, przepiękna :Cool!:

Posted

Gosiu, nigdy nie widziałam wrzosów w takim zbliżeniu! Nie poznałabym że to wrzos, gdybyś nie napisala :) I muszę przyznać, że wrzosy na Twoich zdjęciach są piękniejsze niż w naturze!

Posted

doberek, witam porannie :p

[quote name='PIKA']Ten ptak jest sztuczny czy prawdziwy? :crazyeye:ależ prawdziwy :eviltong:
Sójeczka wczoraj nas nawiedziła i bawiła sie w ganianego z Axlem - wrzeszczała i przelatywała na coraz to inną choinke a Axio ją ganiał i obszczekiwał - kino dosłownie a sójka baaardzo odwazna i nabijała sie z mojego szczekajacego szkrabka :lol::lol::lol:

Dziewczyny - dziękuję ślicznie za przemiłe słowa - bardzo mnie podbudowują... naprawdę :multi:
wrzosy są bardzo wdzęcznym obiektem do fotografowania i mam nadzieję że bedą naprawdę ładnie kwitły :)

Axio na dzień dobry :cool3:

Posted

cześć Gosiu !:multi:

Ale sliczną piłeczkę ma Axelek :loveu:widzę ,że z łatwością ją sobie przenosi:evil_lol:

Jeszcze ja muszę pochwalić śliczne foty wrzosów, są zachwycające :loveu:, i tak jak Kasia nie poznałabym roślinki gdybyś nie napisała.:cool3:

miłego dnia!

Posted

Axio przenosi piłeczkę bo piłeczka ma dziurę :evil_lol:
żywot był krótki ale to nie z winy Axia tylko Pauli i babci :evil_lol: tak sobie piłkę rzucały ze jak zwykle musiały ja rzucić na róże :diabloti:

dzięki i Tobie Alu również życzę miłego dzionka

Posted

[quote name='Gosiek']kwiatuszki :loveu:

Gosiu, prawdziwe cuda nam tu wstawiłaś :loveu: A masz astry w ogródku? To kwiaty zwiastujące koniec lata więc teraz na nie pora :cool3: Mają takie śliczne kolory! Jeśli rosną u ciebie to ja o takie poproszę :lol: Chyba nikt tu na dogo nie robi tak pięknych zdjęć kwiatów jak ty :loveu:
Miłego dnia Gosiu :multi:

Dzień dobry Axiu :lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: