Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 My postanowiliśmy z racji tej rocznicy na początku listopada pojechać na 4 dni w Pieniny , mam nadzieję ,że plany się ziszczą :razz: Tuffi i Mati zostaną w domu ;) Quote
Moniś Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Witaj Gosiu :multi: Sympatycznie Axio wygląda z tym balonikiem :lol::lol::lol: U nas taka zabawa skonczyła by się w sekundę :crazyeye::evil_lol: Ostatnio kupiłam Nodiemu piłkę- pobawił się może z 5 minut :evil_lol: po tych 5 minutach był flak i strzępy po całym mieszkaniu :mad: Stroczyk prześliczny, czekam na wrzosiki:loveu: Miłego dzionka! Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 foczuś śliczny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Monia - po wrzosach to za wiele sie nie spodziewaj - dopiero zaczynają kwitnąć lub wręcz mają pączki ;) No ale co się da to ufocę i później wstawię :p Waszeczko - oj foczka z Axia niezła, tylko żonglować piłką na nosku nie potrafi :evil_lol: choć podbijanie noskiem ma opanowane do perfekcji :lol: Ala - w takim razie zyczę by nic nie stanęło wam na przeszkodzie względem wyjazdu :p Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Gosiek'] no faktycznie, prawdziwa foczka :lol: czesc Gosiu :) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Gosiek'] niedługo skoczę do ogródka i obfocę wrzosiki ehh brak mi słów...pieknie pieknie PIEKNIE! Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu.. na razie mój nowy domowy kwiatuszek :loveu::loveu::loveu::loveu: niedługo skoczę do ogródka i obfocę wrzosiki Gosiu przepiękny ten storczyk :loveu: A te kwiaty bez okazji, chyba sprawiają jeszcze większą radość prawda? No bo jak jest okazja to się ich i tak spodziewamy :lol: Choć raz zdarzyło się mojemu mężowi, że zapomniał o moich urodzinach :mad: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Gosiu, byłam byłam byłam na grzybach! :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie odlatuj Quote
aga1215 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha no wiesz.. Axio rozbroił 2 baloniki w pół godzinki... z tym drugim obchodził sie łagodniej bo pierwszy się popsuł po kilkunastu sekundach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiu.. na razie mój nowy domowy kwiatuszek :loveu::loveu::loveu::loveu: niedługo skoczę do ogródka i obfocę wrzosiki ale śliczny :loveu: Quote
PIKA Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Witaj Gosiu :multi: Nie mogę uwierzyć, ze wstawilas jakies zdjęcia :razz: Rozumiem, ze fotolenistwo przeszło ;) Quote
olcha Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Łaaaaaaaaaaaaaał jaki piękny :loveu: :loveu: :loveu: To ja wole dostawać takie storczyki niż na grzyby jeździć :eviltong: Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Kasiu... jak mogłaś :-( ;):lol::lol::lol: nadszedł czas na moje mikre wrzosy: Quote
olcha Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Nooooo! Teraz widzę, że wróciłaś na 100% :multi: :multi: :multi: Powalająca fota! Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 dzięki Olu :buzi: no to jeszcze kilka zdjęć :p Quote
Medorowa Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 :smhair2: :smhair2: :smhair2: :cool2: Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Gosiek'] :crazyeye: Gosiu, to jest powrót w wielkim stylu :happy1: CUDOWNE te wrzosy :loveu: A ta ostatnia fotka to już mnie powaliła, przepiękna :Cool!: Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Gosiu, nigdy nie widziałam wrzosów w takim zbliżeniu! Nie poznałabym że to wrzos, gdybyś nie napisala :) I muszę przyznać, że wrzosy na Twoich zdjęciach są piękniejsze niż w naturze! Quote
PIKA Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ten ptak jest sztuczny czy prawdziwy? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 :loveu: jjeeee Gosia śliczne wrzoski Quote
Gosiek Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 doberek, witam porannie :p [quote name='PIKA']Ten ptak jest sztuczny czy prawdziwy? :crazyeye:ależ prawdziwy :eviltong: Sójeczka wczoraj nas nawiedziła i bawiła sie w ganianego z Axlem - wrzeszczała i przelatywała na coraz to inną choinke a Axio ją ganiał i obszczekiwał - kino dosłownie a sójka baaardzo odwazna i nabijała sie z mojego szczekajacego szkrabka :lol::lol::lol: Dziewczyny - dziękuję ślicznie za przemiłe słowa - bardzo mnie podbudowują... naprawdę :multi: wrzosy są bardzo wdzęcznym obiektem do fotografowania i mam nadzieję że bedą naprawdę ładnie kwitły :) Axio na dzień dobry :cool3: Quote
Alka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 cześć Gosiu !:multi: Ale sliczną piłeczkę ma Axelek :loveu:widzę ,że z łatwością ją sobie przenosi:evil_lol: Jeszcze ja muszę pochwalić śliczne foty wrzosów, są zachwycające :loveu:, i tak jak Kasia nie poznałabym roślinki gdybyś nie napisała.:cool3: miłego dnia! Quote
Gosiek Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Axio przenosi piłeczkę bo piłeczka ma dziurę :evil_lol: żywot był krótki ale to nie z winy Axia tylko Pauli i babci :evil_lol: tak sobie piłkę rzucały ze jak zwykle musiały ja rzucić na róże :diabloti: dzięki i Tobie Alu również życzę miłego dzionka Quote
mmbbaj Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Gosiek']kwiatuszki :loveu: Gosiu, prawdziwe cuda nam tu wstawiłaś :loveu: A masz astry w ogródku? To kwiaty zwiastujące koniec lata więc teraz na nie pora :cool3: Mają takie śliczne kolory! Jeśli rosną u ciebie to ja o takie poproszę :lol: Chyba nikt tu na dogo nie robi tak pięknych zdjęć kwiatów jak ty :loveu: Miłego dnia Gosiu :multi: Dzień dobry Axiu :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts