Daga_i_Oskar Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Gosiu a ja to dziękuję Ci za brak weny w foceniu :evil_lol: bo mnie nie było i nie miałam dużych zaległości :eviltong: Ale teraz już jestem i na tak długo nie zamierzam znikać, więc podaj sobie "rękę" z aparatem no i rób dużo zdjęc :razz: P.S na Śląsk z Axelkiem się nie wybieracie czasem :cool3: Quote
Gosiek Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='Aga']Witaj Gosiu! :multi: :multi: :multi: Czy to przypadkiem nie są opieńki?????????eee chyba nie opieńki nie rosną przypadkiem przy pniach? bo te "psiaczki" rosną u mnie wszedzie ale głównie w korze (wysypanej w ogródku) i trawie ;) Agniesiu, wiesz co? Dostałam dziś od męża storczyka :loveu::multi::multi::multi::multi: [quote name='Dominika'] :roll: a cio to :roll: a robalek :p mały żuczek :p Daga - podam sobie rękę, podam ... nigdzie sie raczej nie wybieramy:shake: Quote
Juszes Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 wspaniała galeria!!!:multi::multi::multi: Quote
mmbbaj Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Cześć Gosiu :p Jestem zawiedziona, że tylko grzyby i robalki :shake: Popraw się :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 czesc gosia :buzi: co u was słychać?jak sie ma axio?kurka, stęskniłam sie za twoimi zdjęciami :oops: :loveu: nie ma co, jesien jak w morde strzelił :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Cześć jak tam po weekendzie? [SIZE=2] Gosiu - grzybki i robalki nie wystarczą? A co byś jeszcze chciała? :cool3: Madziu - wreszcie sie pojawiłaś :multi: ... jak mozna na tak długo znikać z DG :razz: miłego tygodnia Quote
Poświata Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Gosiek']miłego tygodnia i wzajemnie !!! Cześć Gosiu !!! Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Poświata'] i wzajemnie !!! Cześć Gosiu !!!cześć Beatko :laugh2_2: jak miło Cię widzieć :calus: Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Gosiek'] [SIZE=3]Gosiu - grzybki i robalki nie wystarczą? A co byś jeszcze chciała? :cool3: [SIZE=2] Grzybki mogą być, ale bez robaków :evil_lol: Za to mogą być z kropelkami :p I jesienne kwiatuszki :lol: [quote name='Gosiek'] miłego tygodnia I tobie Gosiu, takiego z aparatem w ręku :lol: Quote
bigos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Piękna foteczka:loveu::loveu::loveu: Brawo Quote
Poświata Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='mmbbaj']I jesienne kwiatuszki :lol: Takie :cool3: ??? Quote
Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 cześć Gosiu !:multi: Widzę ,że i Ty miałaś przerwę w galeryjce.;)Mam nadzieje ,że będziesz już stale na dogo i zapodasz masę pieknych foteczek.Pogoda zachęca do focenia,także i ja mam ochotę zobaczyć w Twoim wykonaniu kwiaty , a przede wszystkim Axelka.:p przesyłam serdeczne pozdrowienia i buziaczki dla Was!:loveu: Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Poświata'] Takie :cool3: ??? Oj takie, takie!:multi: Beatko przepiękne zdjęcie :loveu: Wiem, że są u ciebie w galerii, ale zapomniałam napisać bo skupiłam się na Milce :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Alka napisał(a):cześć Gosiu !:multi: Widzę ,że i Ty miałaś przerwę w galeryjce.;)Mam nadzieje ,że będziesz już stale na dogo i zapodasz masę pieknych foteczek.Pogoda zachęca do focenia,także i ja mam ochotę zobaczyć w Twoim wykonaniu kwiaty , a przede wszystkim Axelka.:p przesyłam serdeczne pozdrowienia i buziaczki dla Was!:loveu::-o o rany, Ala się wreszcie odnalazła :multi::multi::multi: Gdzieś Ty była? :mad: tyyyyyle czasu na dokładkę :shake: Niedługo wastawię kilka zdjęć... będą i kwiatki i Axelek :p Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Poświata'] Takie :cool3: ???Beatko - cudny ten wrzosik :loveu::loveu::loveu: aż mnie chętka naszła na obfocenie moich ogródkowych okazików :evil_lol: Quote
Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Gosiek napisał(a)::-o o rany, Ala się wreszcie odnalazła :multi::multi::multi: Gdzieś Ty była? :mad: tyyyyyle czasu na dokładkę :shake: Niedługo wastawię kilka zdjęć... będą i kwiatki i Axelek :p Gosiu, sama się zdziwiłam ,że tyyyyle czasu minęło...;):evil_lol: a gdzie byłam ? w domciu... ale inne sprawy wzięły górę i wypadłam z obiegu.Jakoś ciężko mi było wskoczyć do Was:shake:,ale po cichutku sobie czytałam was:p jak miło ,że spełnisz życzonka , już nie mogę się doczekać :multi: Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Alka']Gosiu, sama się zdziwiłam ,że tyyyyle czasu minęło...;):evil_lol: a gdzie byłam ? w domciu... ale inne sprawy wzięły górę i wypadłam z obiegu.Jakoś ciężko mi było wskoczyć do Was:shake:,ale po cichutku sobie czytałam was:p jak miło ,że spełnisz życzonka , już nie mogę się doczekać :multi:ha - doskonale Cię rozumiem... też tak miewam :oops: zdjęcia będą ale na razie nie mam jak ich obrobić bo Axel śpi mi na kolanach :lol: a 1 ręką nie bardzo mi idzie z tymi fotkami :evil_lol: Quote
Poświata Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Gosiek']Beatko - cudny ten wrzosik :loveu::loveu::loveu: aż mnie chętka naszła na obfocenie moich ogródkowych okazików :evil_lol:I o to chodzi, chętka już jest, teraz tylko znajdź czas, przeproś się z aparatem i do dzieła :multi: . Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Poświata']I o to chodzi, chętka już jest, teraz tylko znajdź czas, przeproś się z aparatem i do dzieła :multi: .:lol: aha... z tą fotą to był podstęp, tak? :mad::lol: no to na początek Axelek Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Gosiek']Beatko - cudny ten wrzosik :loveu::loveu::loveu: aż mnie chętka naszła na obfocenie moich ogródkowych okazików :evil_lol: I bardzo dobrze! Czekam na twoje okazy ogródkowe Gosiu :multi: A z Axelka slodziak niesamowity :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ha, ha , świetna zabawa Axelka z balonikiem :loveu: Tuffcio też ją uwielbia, tyle że jest baaardzo krótka ...:evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Alka']Ha, ha , świetna zabawa Axelka z balonikiem :loveu: Tuffcio też ją uwielbia, tyle że jest baaardzo krótka ...:evil_lol:hahaha no wiesz.. Axio rozbroił 2 baloniki w pół godzinki... z tym drugim obchodził sie łagodniej bo pierwszy się popsuł po kilkunastu sekundach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiu.. na razie mój nowy domowy kwiatuszek :loveu::loveu::loveu::loveu: niedługo skoczę do ogródka i obfocę wrzosiki Quote
Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 wow, a co to za okazja ,że dostałaś storczyka? oczywiście ciekawa jestem :eviltong: Ja ostatnio dostałam 5 różyczek , ale to z okazji rocznicy ślubu ;) Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Alka napisał(a):wow, a co to za okazja ,że dostałaś storczyka? oczywiście ciekawa jestem :eviltong: Ja ostatnio dostałam 5 różyczek , ale to z okazji rocznicy ślubu ;) sama nie wiem... właściwie bez okazji :loveu: czasem mężyk mi taką przyjemność sprawia i kupuje mi kwiatuszka :loveu: rocznicę też mam neidługo - pod koniec września :lol: Quote
Recommended Posts