Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu a ja to dziękuję Ci za brak weny w foceniu :evil_lol: bo mnie nie było i nie miałam dużych zaległości :eviltong:
Ale teraz już jestem i na tak długo nie zamierzam znikać, więc podaj sobie "rękę" z aparatem no i rób dużo zdjęc :razz:

P.S na Śląsk z Axelkiem się nie wybieracie czasem :cool3:

Posted

[quote name='Aga']Witaj Gosiu! :multi: :multi: :multi:
Czy to przypadkiem nie są opieńki?????????eee chyba nie
opieńki nie rosną przypadkiem przy pniach? bo te "psiaczki" rosną u mnie wszedzie ale głównie w korze (wysypanej w ogródku) i trawie ;) Agniesiu, wiesz co? Dostałam dziś od męża storczyka :loveu::multi::multi::multi::multi:

[quote name='Dominika']

:roll: a cio to :roll: a robalek :p mały żuczek :p

Daga - podam sobie rękę, podam ... nigdzie sie raczej nie wybieramy:shake:

Posted

Cześć

jak tam po weekendzie?
[SIZE=2]
Gosiu - grzybki i robalki nie wystarczą? A co byś jeszcze chciała? :cool3:
Madziu - wreszcie sie pojawiłaś :multi: ... jak mozna na tak długo znikać z DG :razz:

miłego tygodnia

Posted

[quote name='Gosiek']

[SIZE=3]Gosiu - grzybki i robalki nie wystarczą? A co byś jeszcze chciała? :cool3: [SIZE=2]

Grzybki mogą być, ale bez robaków :evil_lol: Za to mogą być z kropelkami :p I jesienne kwiatuszki :lol:

[quote name='Gosiek']
miłego tygodnia

I tobie Gosiu, takiego z aparatem w ręku :lol:

Posted

cześć Gosiu !:multi:

Widzę ,że i Ty miałaś przerwę w galeryjce.;)Mam nadzieje ,że będziesz już stale na dogo i zapodasz masę pieknych foteczek.Pogoda zachęca do focenia,także i ja mam ochotę zobaczyć w Twoim wykonaniu kwiaty , a przede wszystkim Axelka.:p

przesyłam serdeczne pozdrowienia i buziaczki dla Was!:loveu:

Posted

[quote name='Poświata'] Takie :cool3: ???
Oj takie, takie!:multi: Beatko przepiękne zdjęcie :loveu: Wiem, że są u ciebie w galerii, ale zapomniałam napisać bo skupiłam się na Milce :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
cześć Gosiu !:multi:

Widzę ,że i Ty miałaś przerwę w galeryjce.;)Mam nadzieje ,że będziesz już stale na dogo i zapodasz masę pieknych foteczek.Pogoda zachęca do focenia,także i ja mam ochotę zobaczyć w Twoim wykonaniu kwiaty , a przede wszystkim Axelka.:p

przesyłam serdeczne pozdrowienia i buziaczki dla Was!:loveu:
:-o o rany, Ala się wreszcie odnalazła :multi::multi::multi:
Gdzieś Ty była? :mad: tyyyyyle czasu na dokładkę :shake:

Niedługo wastawię kilka zdjęć... będą i kwiatki i Axelek :p

Posted

[quote name='Poświata'] Takie :cool3: ???Beatko - cudny ten wrzosik :loveu::loveu::loveu:
aż mnie chętka naszła na obfocenie moich ogródkowych okazików :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:-o o rany, Ala się wreszcie odnalazła :multi::multi::multi:
Gdzieś Ty była? :mad: tyyyyyle czasu na dokładkę :shake:

Niedługo wastawię kilka zdjęć... będą i kwiatki i Axelek :p

Gosiu, sama się zdziwiłam ,że tyyyyle czasu minęło...;):evil_lol: a gdzie byłam ? w domciu... ale inne sprawy wzięły górę i wypadłam z obiegu.Jakoś ciężko mi było wskoczyć do Was:shake:,ale po cichutku sobie czytałam was:p

jak miło ,że spełnisz życzonka , już nie mogę się doczekać :multi:

Posted

[quote name='Alka']Gosiu, sama się zdziwiłam ,że tyyyyle czasu minęło...;):evil_lol: a gdzie byłam ? w domciu... ale inne sprawy wzięły górę i wypadłam z obiegu.Jakoś ciężko mi było wskoczyć do Was:shake:,ale po cichutku sobie czytałam was:p

jak miło ,że spełnisz życzonka , już nie mogę się doczekać :multi:ha - doskonale Cię rozumiem... też tak miewam :oops:
zdjęcia będą ale na razie nie mam jak ich obrobić bo Axel śpi mi na kolanach :lol: a 1 ręką nie bardzo mi idzie z tymi fotkami :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']Beatko - cudny ten wrzosik :loveu::loveu::loveu:
aż mnie chętka naszła na obfocenie moich ogródkowych okazików :evil_lol:I o to chodzi, chętka już jest, teraz tylko znajdź czas, przeproś się z aparatem i do dzieła :multi: .

Posted

[quote name='Poświata']I o to chodzi, chętka już jest, teraz tylko znajdź czas, przeproś się z aparatem i do dzieła :multi: .:lol: aha... z tą fotą to był podstęp, tak? :mad::lol:

no to na początek Axelek

Posted

[quote name='Gosiek']Beatko - cudny ten wrzosik :loveu::loveu::loveu:
aż mnie chętka naszła na obfocenie moich ogródkowych okazików :evil_lol:

I bardzo dobrze! Czekam na twoje okazy ogródkowe Gosiu :multi:

A z Axelka slodziak niesamowity :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alka']Ha, ha , świetna zabawa Axelka z balonikiem :loveu: Tuffcio też ją uwielbia, tyle że jest baaardzo krótka ...:evil_lol:hahaha no wiesz.. Axio rozbroił 2 baloniki w pół godzinki... z tym drugim obchodził sie łagodniej bo pierwszy się popsuł po kilkunastu sekundach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gosiu.. na razie mój nowy domowy kwiatuszek :loveu::loveu::loveu::loveu:

niedługo skoczę do ogródka i obfocę wrzosiki

Posted

wow, a co to za okazja ,że dostałaś storczyka? oczywiście ciekawa jestem :eviltong:

Ja ostatnio dostałam 5 różyczek , ale to z okazji rocznicy ślubu ;)

Posted

Alka napisał(a):
wow, a co to za okazja ,że dostałaś storczyka? oczywiście ciekawa jestem :eviltong:

Ja ostatnio dostałam 5 różyczek , ale to z okazji rocznicy ślubu ;)
sama nie wiem... właściwie bez okazji :loveu: czasem mężyk mi taką przyjemność sprawia i kupuje mi kwiatuszka :loveu:
rocznicę też mam neidługo - pod koniec września :lol: