Moniś Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Gosiek']Dzięki... i witam po raz pierszy :multi: Bałwan gwizdnął marchewę na którą Axel miał chętkę ;) To następna fota :cool3: eeeeeeeeeextraaaaaaa :cool3: :lol: Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 hahahah czy udało się w końcu zwędzić tą marchewkę??? :lol: Quote
Gosiek Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 malawaszka napisał(a):hahahah czy udało się w końcu zwędzić tą marchewkę??? :lol: Ależ oczywiscie że........ nie :evilbat: Za mały jest i nie doskoczył - hahaha w śnieżku sie zapadał i bałwan nadal ma marchewę :evilbat: ale Axel dostał marchewę w domku więc chyba bałwankowi odpuści :lmaa: Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Czy Axel jest też UZALEŻNIONY OD MARCHEWKI ??? :lol: Gosia, moje psy W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI rzucają sie na marchew , a dopiero później na kiełbasę. Lub inne ścierwo . :cool1: Quote
Gosiek Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy Axel jest też UZALEŻNIONY OD MARCHEWKI ??? :lol: Gosia, moje psy W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI rzucają sie na marchew , a dopiero później na kiełbasę. Lub inne ścierwo . :cool1: Hihi no Axel aż tak juz nie jest uzależniony - a od kilku miesiecy ma chyba przesyt. Kiedyś nie było dnia zeby jakiejś marchewy nie schrupał ale od kiedy dostaje na śniadanka mięsko z duuuużą ilością marchewki właśnie to przestał ja chrupać.. po kawałeczku sobie tylko skubie :p Quote
Snoopy7 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Gosieńko świetny Axelek, jejku jak on się zmienia, piękny jest . A apropo marcheweczki, to mój Snoopcio nie lubi ale co dzień dostaje zmixowaną z mięskiem i royalkiem no i dzięki marcheweczce ma ładny złoty kolorek :multi: , jesli pozwolisz Gosiu to wstawie Snoopcia ostatnio zrobioną fotkę - można??? Quote
Gosiek Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 [quote name='Snoopy7']Gosieńko świetny Axelek, jejku jak on się zmienia, piękny jest . A apropo marcheweczki, to mój Snoopcio nie lubi ale co dzień dostaje zmixowaną z mięskiem i royalkiem no i dzięki marcheweczce ma ładny złoty kolorek :multi: , jesli pozwolisz Gosiu to wstawie Snoopcia ostatnio zrobioną fotkę - można???Aga - nie pytaj tylko wstawiaj :p Quote
Snoopy7 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ok oto rezultaty marcheweczki - i z góry przepraszam że tak wstawiam Snoopiego w Galeryjce Axia. :oops: ee tak mi głupio :-( Axelku Snoopy Cię gorąco pozdrawia :hand: Quote
Gosiek Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Snoopy7 napisał(a):Ok oto rezultaty marcheweczki - i z góry przepraszam że tak wstawiam Snoopiego w Galeryjce Axia. :oops: ee tak mi głupio :-( :onfire: a ta znowu swoje :onfire: Agnieszka :lmaa: niech no ja Cię dorwę kiedyś to Ci normalnie wleję :lmaa: Przestań... wiesz o co chodzi prawda? :diabloti: Snoopcio ślicznie sie wybarwił i bardzo się cieszę ze wstawiłaś jego zdjęcia... a wiesz że Axio go pamięta? Jak powiem Snooooopi! to szuka :cool1: Quote
Magda Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Agnieszka ile latek ma Snoopy?? A Axelek??:lol::lol: Bo jakos nigdy nie pamietam......:roll: Quote
Moniś Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Gosiu :mad: Jeśli jeszcze raz powiesz, że przekochany Axio to staruszek.. tooooo... sie pliczymy :mad::mad::mad: :lol::cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Gosiek ty mi tu nie pyskuj tylko zdjęcia dawaj, bo jak nie...:mad: to sobie sama wezme :cool3: Quote
Gosiek Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 [quote name='Moniś']Gosiu :mad: Jeśli jeszcze raz powiesz, że przekochany Axio to staruszek.. tooooo... sie pliczymy :mad::mad::mad: :lol::cool3: :mdrmed: przecież staruszka wzięłam w "cudzysłów" :mdrmed: :eviltong: Quote
Moniś Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Gosiek']:mdrmed: przecież staruszka wzięłam w "cudzysłów" :mdrmed: :eviltong: to nie ma nic do rzeczy :mdrmed: :mad: :lol: Quote
Gosiek Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 :evil_lol::evil_lol: no dobra - mam jeszcze kilka fot :evil_lol::evil_lol: a tak bałwanek wyglądał pzedwczoraj - jak pięknie śnieżek napadał :multi: i zagadka: co to jest? Quote
Snoopy7 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Gosiu dziękujemy za miłe słówka w imieniu Snoopcia, a co do mnie to wiem wiem obiecałam że się poprawie i co ... nici . Naprawdę Axelek pamięta Snoopcia,:thumbs: oj tak oni to się razem dogadywali super, Snoopy ma nadal ulubioną piłeczkę od Axia (wiem to jest kotek, nie mogłam znaleść pieska z piłeczką sorki) Ah ten Axio jaki on jest fotogeniczny - i ta grzywa mmm no i też widzę piękne kolorki . Ale u was śniegu, u nas dzisiaj już topniał troszkę. OOO teraz dopiero zobaczyłam zagadkę hmmm a może to jest mała truskaweczka?????? Magdziu SNoopcio w Lutym skonczy 2 latka, całuski Quote
Gosiek Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 U nas też trochę stopniało i nie jest juz tak pieknie :( z dachu spadają wielkie kawały zmarznietego i mokrego śniegu - prawie lodu... ech :-( ale pojutrze ma padac śnieżek i ma wrócić mrozek :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Witaj Gosienko :loveu: Raptem 3 dni mnie nie było, a tutaj tyle zaległości w Axelkowej galeryjce, ale oczywiście wszytsko nadrobiłam i jak zawsze zachwycam się twoimi zdjęciami. Robisz je po prostu cudowne, a Axelek dodaje im uroku :loveu: Co do marcheweczki to mój także dostaje ją posiekaną do obiadku, ale musze przyznać, że robi wszystko, aby jej nie zjeść, a kolorek jak był intensywny tak jest :lol: :lol: Pozdrawiamy i oczywiście wszytskiego dobrego w Nowym Roku życzmy :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 A wracajać do śniegu, ach ta pogoda zmienna bywa, zupełnie jak kobieta :eviltong: :eviltong: Najpierw nas zasypało i "sparaliżowało" a następnie z nieba leciał rzęsisty deszcz, już nie wspomnę, że dzisiaj z ta pogodą to było różnie, rano deszcz, w południe śnieg, pod wieczór grad :shake: :shake: Pełno wody tylko na drogach i wiecznie przemoczone buty :shake: :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Gosiek'] nooooooooooooooooo jaka piłkaaaaaaaaaaaaa dużaaaaaaaaaaaaa :cool3: Quote
Teklunia Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Dobry wieczor, kochani! Na poczatek zycze Wam Szczesliwego Nowego Roku!!! A zaraz potem chwale zdjecia - jak zwykle doskonałe :) Te dwa sobie szczegolnie upodobalam: [quote name='Gosiek'] Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 i zagadka: co to jest? Niezależnie od tego, CO TO JEST - TO JEST NAPEWNO ŁADNE ! A ja Gosiu nie mam statywu. I aparat też nie taki, jakiego bym chciała ... :puppydog: :puppydog: :puppydog: Quote
Gosiek Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Daga - jak miło że zajrzałaś :cool1: Faktycznie najgorsza pogoda to chlapa - dziś juz na maksa :shake: nawet Axel się ślizgał na spacerku :roll: i jakos tak niemiło. Madziu, yorki kochają wielkie piłki - im większa, tym lepsza :evil_lol: Piłkarze z nich świetni ;) no ale do aportu na szczęście godza sie na małe piłeczki :lol: Haniu, to jest konwalia a właściwie nasionko. Tak sobie ślicznie czekało aż je wypatrzę i ufocę :razz: ze nie mogłam sie oprzeć :lol: A jak juz u Ciebie napisałam - skoro nir masz statywiku to tym bardziej podziwiam jakość Twoich zdjęć - czyli wychodzi na jaw ze nie dość ze masz zmysł artystyczny do takich fot to na dokładkę nie lada umiejętnosci w foceniu :cool1: Kasiu, Twoje zdjęcia z gór też doskonałe - i przepiękne. Wspaniała zima uchwycona na fotach - aż zazdroszczę. Zwłaszcza tych przecudnych choinek otulonych bielą :shock::mdleje: Quote
Alka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 witaj Gosiu! cudowne foteczki! Wiesz, że przechowuje w kompie te "śnieżne" z Karpacza? ;) Mam nadzieję ,że jak wrócisz ze Zwardonia to zasypiesz nas slicznymi zimowymi fotami.Traficie na piekną pogodę , już dziś zapowiadają mrozik na koniec tygodnia.:multi: Quote
Recommended Posts