Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']Dzięki... i witam po raz pierszy :multi:

Bałwan gwizdnął marchewę na którą Axel miał chętkę ;)
To następna fota :cool3:

eeeeeeeeeextraaaaaaa :cool3: :lol:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahah czy udało się w końcu zwędzić tą marchewkę??? :lol:
Ależ oczywiscie że........ nie :evilbat:
Za mały jest i nie doskoczył - hahaha w śnieżku sie zapadał i bałwan nadal ma marchewę :evilbat:

ale Axel dostał marchewę w domku więc chyba bałwankowi odpuści :lmaa:

Posted

Czy Axel jest też UZALEŻNIONY OD MARCHEWKI ??? :lol:
Gosia, moje psy W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI rzucają sie na marchew , a dopiero później na kiełbasę. Lub inne ścierwo . :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Czy Axel jest też UZALEŻNIONY OD MARCHEWKI ??? :lol:
Gosia, moje psy W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI rzucają sie na marchew , a dopiero później na kiełbasę. Lub inne ścierwo . :cool1: Hihi no Axel aż tak juz nie jest uzależniony - a od kilku miesiecy ma chyba przesyt.
Kiedyś nie było dnia zeby jakiejś marchewy nie schrupał ale od kiedy dostaje na śniadanka mięsko z duuuużą ilością marchewki właśnie to przestał ja chrupać.. po kawałeczku sobie tylko skubie :p

Posted

Gosieńko świetny Axelek, jejku jak on się zmienia, piękny jest .
A apropo marcheweczki, to mój Snoopcio nie lubi ale co dzień dostaje zmixowaną z mięskiem i royalkiem no i dzięki marcheweczce ma ładny złoty kolorek :multi: , jesli pozwolisz Gosiu to wstawie Snoopcia ostatnio zrobioną fotkę - można???

Posted

[quote name='Snoopy7']Gosieńko świetny Axelek, jejku jak on się zmienia, piękny jest .
A apropo marcheweczki, to mój Snoopcio nie lubi ale co dzień dostaje zmixowaną z mięskiem i royalkiem no i dzięki marcheweczce ma ładny złoty kolorek :multi: , jesli pozwolisz Gosiu to wstawie Snoopcia ostatnio zrobioną fotkę - można???Aga - nie pytaj tylko wstawiaj :p

Posted

Ok oto rezultaty marcheweczki - i z góry przepraszam że tak wstawiam Snoopiego w Galeryjce Axia. :oops: ee tak mi głupio :-(

Axelku Snoopy Cię gorąco pozdrawia :hand:

Posted

Snoopy7 napisał(a):
Ok oto rezultaty marcheweczki - i z góry przepraszam że tak wstawiam Snoopiego w Galeryjce Axia. :oops: ee tak mi głupio :-(

:onfire: a ta znowu swoje :onfire:
Agnieszka :lmaa: niech no ja Cię dorwę kiedyś to Ci normalnie wleję :lmaa:
Przestań... wiesz o co chodzi prawda? :diabloti:

Snoopcio ślicznie sie wybarwił i bardzo się cieszę ze wstawiłaś jego zdjęcia... a wiesz że Axio go pamięta? Jak powiem Snooooopi! to szuka :cool1:

Posted

[quote name='Moniś']Gosiu :mad: Jeśli jeszcze raz powiesz, że przekochany Axio to staruszek.. tooooo... sie pliczymy :mad::mad::mad: :lol::cool3:
:mdrmed: przecież staruszka wzięłam w "cudzysłów" :mdrmed: :eviltong:

Posted

:evil_lol::evil_lol:
no dobra - mam jeszcze kilka fot
:evil_lol::evil_lol:

a tak bałwanek wyglądał pzedwczoraj - jak pięknie śnieżek napadał :multi:

i zagadka: co to jest?

Posted

Gosiu dziękujemy za miłe słówka w imieniu Snoopcia, a co do mnie to wiem wiem obiecałam że się poprawie i co ... nici .
Naprawdę Axelek pamięta Snoopcia,:thumbs: oj tak oni to się razem dogadywali super, Snoopy ma nadal ulubioną piłeczkę od Axia (wiem to jest kotek, nie mogłam znaleść pieska z piłeczką sorki)
Ah ten Axio jaki on jest fotogeniczny - i ta grzywa mmm no i też widzę piękne kolorki . Ale u was śniegu, u nas dzisiaj już topniał troszkę. OOO teraz dopiero zobaczyłam zagadkę hmmm a może to jest mała truskaweczka??????

Magdziu SNoopcio w Lutym skonczy 2 latka, całuski

Posted

U nas też trochę stopniało i nie jest juz tak pieknie :(
z dachu spadają wielkie kawały zmarznietego i mokrego śniegu - prawie lodu... ech :-(
ale pojutrze ma padac śnieżek i ma wrócić mrozek :multi:

Posted

Witaj Gosienko :loveu:

Raptem 3 dni mnie nie było, a tutaj tyle zaległości w Axelkowej galeryjce, ale oczywiście wszytsko nadrobiłam i jak zawsze zachwycam się twoimi zdjęciami. Robisz je po prostu cudowne, a Axelek dodaje im uroku :loveu:

Co do marcheweczki to mój także dostaje ją posiekaną do obiadku, ale musze przyznać, że robi wszystko, aby jej nie zjeść, a kolorek jak był intensywny tak jest :lol: :lol:

Pozdrawiamy i oczywiście wszytskiego dobrego w Nowym Roku życzmy :multi: :multi:

Posted

A wracajać do śniegu, ach ta pogoda zmienna bywa, zupełnie jak kobieta :eviltong: :eviltong:
Najpierw nas zasypało i "sparaliżowało" a następnie z nieba leciał rzęsisty deszcz, już nie wspomnę, że dzisiaj z ta pogodą to było różnie, rano deszcz, w południe śnieg, pod wieczór grad :shake: :shake:
Pełno wody tylko na drogach i wiecznie przemoczone buty :shake: :shake:

Posted

Dobry wieczor, kochani!
Na poczatek zycze Wam Szczesliwego Nowego Roku!!!
A zaraz potem chwale zdjecia - jak zwykle doskonałe :)

Te dwa sobie szczegolnie upodobalam:
[quote name='Gosiek']

Posted

i zagadka: co to jest?

Niezależnie od tego, CO TO JEST - TO JEST NAPEWNO ŁADNE !
A ja Gosiu nie mam statywu. I aparat też nie taki, jakiego bym chciała ... :puppydog: :puppydog: :puppydog:

Posted

Daga - jak miło że zajrzałaś :cool1: Faktycznie najgorsza pogoda to chlapa - dziś juz na maksa :shake: nawet Axel się ślizgał na spacerku :roll: i jakos tak niemiło.

Madziu, yorki kochają wielkie piłki - im większa, tym lepsza :evil_lol:
Piłkarze z nich świetni ;) no ale do aportu na szczęście godza sie na małe piłeczki :lol:

Haniu, to jest konwalia a właściwie nasionko. Tak sobie ślicznie czekało aż je wypatrzę i ufocę :razz: ze nie mogłam sie oprzeć :lol:
A jak juz u Ciebie napisałam - skoro nir masz statywiku to tym bardziej podziwiam jakość Twoich zdjęć - czyli wychodzi na jaw ze nie dość ze masz zmysł artystyczny do takich fot to na dokładkę nie lada umiejętnosci w foceniu :cool1:

Kasiu, Twoje zdjęcia z gór też doskonałe - i przepiękne. Wspaniała zima uchwycona na fotach - aż zazdroszczę. Zwłaszcza tych przecudnych choinek otulonych bielą :shock::mdleje:

Posted

witaj Gosiu!

cudowne foteczki!

Wiesz, że przechowuje w kompie te "śnieżne" z Karpacza? ;) Mam nadzieję ,że jak wrócisz ze Zwardonia to zasypiesz nas slicznymi zimowymi fotami.Traficie na piekną pogodę , już dziś zapowiadają mrozik na koniec tygodnia.:multi: