Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piszę trzeci post po kolei i może w końcu uda mi się Gosię przywołać :cool3::cool3:

Gosiu, a może jakieś zagadeczki dasz? tak jak kiedyś.. :roll: fajnie było :cool3:

Posted

Moniś napisał(a):
piszę trzeci post po kolei i może w końcu uda mi się Gosię przywołać :cool3::cool3:

Gosiu, a może jakieś zagadeczki dasz? tak jak kiedyś.. :roll: fajnie było :cool3:
cześć Monisiu :multi:

dzieki za pamięć - bardzo się cieszę ze nie popadłam w zapomniane czeluscie galerii :lol:

zagadki? oj, na to raczej nie ma szans... straciłam całkiem wenę do focenia :shake: i aparat leży sobie na półce i wcale do mnie nie chce isć :diabloti:

ale jakieś fotki niedługo wstawię :cool1:

Posted

Gosiu! A jednak się udało! Udało się! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Tak jak napisałaś, przez ostatnią stronę! :lol: Jesteś genialna! Noooo, to już nie czuję się odcięta od świata! :B-fly:

Posted

[quote name='mmbbaj']Gosiu! A jednak się udało! Udało się! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Tak jak napisałaś, przez ostatnią stronę! :lol: Jesteś genialna! Noooo, to już nie czuję się odcięta od świata! :B-fly: :lol::lol::lol: no to się bardzo cieszę że się jednak udało :sweetCyb:

Posted

Gosiek napisał(a):
straciłam całkiem wenę do focenia :shake: i aparat leży sobie na półce i wcale do mnie nie chce isć :diabloti:

Oj to smutne :shake: Czy to znaczy, że sobie cichutko siedzisz w galeryjce, czy wogóle cię nie ma ?:cool3: A ja tak chciałam pooglądać twoje śliczne foty :loveu: Miłego dnia Gosiu :lol:

Posted

Dzie Gosia? Dzie Makro? Dzie cudowne relaksujące zdjęcia? DZIE? DZIE? DZIE SIĘ PYTAM? :-( :-( :-(

Gosiu wracaj! Możesz wrócić nawet bez zdjęć :eviltong: ale wróóóóóóóć!

Posted

jestem :p

jestem prawie cały czas, tylko jakoś tak ..... :oops: nie mam weny na nic.

Zdjęć jeszcze nie mam ale postaram sie w najbliższym czasie jakieś popstrykać... chociaż Axiowi ;)

buziaki :buzi: za wszystkie odwiedzinki

Posted

ekhm :oops:
mała poprawka - mam kilka zdjeć... nawet wgrałam je przedwczoraj na Fotosika :oops:

proszę Oleńko, MAKRO:

takie grzyby mam w calym ogródku :roll:

jesień zbliza sie wielkimi krokami

Posted

malawaszka napisał(a):
cześć Gosiu :multi: pstrykaj foteczki pstrykaj, a jak Ci się nei chce to podam Ci na pw adres i czekam na przesyłkę z Twoim aparacikiem :evil_lol:

:evil_lol: tak dobrze to nie ma :eviltong:

jak tu pstrykać foty jak wichura na dworku? a w domu wszystko już obfocone na maxa :diabloti: