Pati i Daisy Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Witam!:p Faniutkie fotki a Axelek:loveu: Jaki z niego śliczny piesek. Pozdrowienia. Quote
Teklunia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Gosiek'] Jejku, Gosiu to jest niesamowite! Chociaz strasznie sie musiał wymeczyc i wystraszyc biedny jezyk, ale na szczescie skonczylo sie happy endem :) Quote
olcha Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 O jaki Tuptuś do was zawitał :loveu: A jak go wyciągaliście? Nie gryzł? Quote
aga1215 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Gosiek'] No nie, Ta ma znowu sztucznego jeża :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol: śliczny biedaczek, to chyba młodziak? U nas też bywają, na szczęście za płotem:evil_lol: Gosiu - cudna=konkursowa fota:multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 myśle ze to był młodziak bo był jeszcze dość mały....nie gryzł przy uwalnianiu, nawet nie fukał - widocznie biedulek był wymęczony. Myśle ze w nocy się tak urządził a Axel znalazł go około południa. Jeżyk posiedział sobie kilkanaście minut pod krzaczkiem a potem podreptał w dalszą (mam nadzieję że szczęśliwszą) drogę :p w bocznym ujęciu lepiej widać jak sie biedulek zaklinował cieszę sie ze foteczki się podobają... dziekuję za wszystkie miłe słowa :buzi: Pati i Daisy witam w mojej galerii :multi: Quote
Alicja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :pAxio jeżo rycerz;) Sliczny tem bidulek tuptuś :loveu: Quote
PIKA Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Witaj Gosiu :multi: o rany jaki biedak :loveu: Bardzo sie pokulas jak go uwalnialas? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Gosiu :multi: o rany jaki biedak :loveu: Bardzo sie pokulas jak go uwalnialas? :evil_lol:czesć Agniesiu :multi: wcale sie nie pokłułam... mąż go uwalniał... trzeba było przeciąć płotek bo sie jeżyk strasznie zaklinował ;) i ja tylko te sztachetki rozchylałam i robiłam zdjecia :lol: Quote
Pati i Daisy Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Fotki jeżyka są naprawde super, jeżyk śliczny i faktycznie wygląda jak sztuczny;) [quote name='Gosiek'] Biedak. Myślał, że jak się głowa zmieści to i pupa przejdzie:eviltong: Pozdrowienia Quote
dbsst Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Gosiek'] PADAM na twarz przed Tobą :modla: NIESAMOWITE FANTASTYCZNE :modla: :klacz: :klacz: Quote
Tośka_m Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Dzielny Axel pomógł przeprowadzić akcję ratowania jeżyka :multi: W moim ogrodzie mieszka sobie cała jeżowa rodzinka składająca się z jeżowej mamy, jeżowego taty i jeżowych dzidziusiów. Niestety na całą jeżową rodzinkę regularnie i znienacka poluje mój rudzielec, tyle że one zwijają się w kłębek groźnie pofukując i niczego nie robią sobie z jazgotu Ozziego :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Cześć Gosiu, zaleglości zdjęciowe nadrobione :multi: no i cóż ja mogę powiedzieć na temat tych fotek Axelkoych, robaczkoych i kiatuszkoych jak nie to, że są przepiękne :oops: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Piekne...aż dech zapiera:loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Uwaga, uwaga - poszukuje się Axelka!!!!! Axio - gdzieś Ty????????????? Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Axio pewnie z Gosią i jeżykiem uciekli wtylko w sobie znane miejsce :cool1: Quote
PIKA Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Cześc Gosiu :multi: A gdzie Ty jesteś? :razz: Quote
Gosiek Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 cześć dziewczyny :buzi: dzięki za pamięć... przez dwa dni nie miałam łączy.... dranie pokradli kable :angryy: i pół mojego osiedla (łącznie z bankami) zostało pozbawione wirtualnego świata :diabloti: na szczęście wczoraj już nas podłączyli :multi: teraz musze ponadrabiać tony zaległosci w Waszych galeriach :cool3: Quote
olcha Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Gosiek napisał(a):cześć dziewczyny :buzi: dzięki za pamięć... przez dwa dni nie miałam łączy.... dranie pokradli kable :angryy: i pół mojego osiedla (łącznie z bankami) zostało pozbawione wirtualnego świata :diabloti: na szczęście wczoraj już nas podłączyli :multi: teraz musze ponadrabiać tony zaległosci w Waszych galeriach :cool3: Goooosiaaa wróciła!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Zapraszam do mnie wkleiłam robalki specjalnie dla Ciebie :cool3: Quote
Alicja Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Gosiek napisał(a):cześć dziewczyny :buzi: dzięki za pamięć... przez dwa dni nie miałam łączy.... dranie pokradli kable :angryy: i pół mojego osiedla (łącznie z bankami) zostało pozbawione wirtualnego świata :diabloti: na szczęście wczoraj już nas podłączyli :multi: teraz musze ponadrabiać tony zaległosci w Waszych galeriach :cool3: :mad:my już też takie coś przerabialiśmy:angryy:a u nas oprócz kabli to jeszcze gwizdnęli jakieś drogie cóś :cool3: Quote
aga1215 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Gosiek napisał(a):cześć dziewczyny :buzi: dzięki za pamięć... przez dwa dni nie miałam łączy.... dranie pokradli kable :angryy: i pół mojego osiedla (łącznie z bankami) zostało pozbawione wirtualnego świata :diabloti: na szczęście wczoraj już nas podłączyli :multi: teraz musze ponadrabiać tony zaległosci w Waszych galeriach :cool3: no tak smutna rzeczywistość....... :mad: :mad: :mad: najważniejsze, że już działa :multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Gosiek napisał(a):cześć dziewczyny :buzi: dzięki za pamięć... przez dwa dni nie miałam łączy.... dranie pokradli kable :angryy: i pół mojego osiedla (łącznie z bankami) zostało pozbawione wirtualnego świata :diabloti: na szczęście wczoraj już nas podłączyli :multi: teraz musze ponadrabiać tony zaległosci w Waszych galeriach :cool3: Gosieńko ty nic nie nadrabiaj tylko foty wstawiaj :cool3: Quote
Gosiek Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='dbsst']Gosieńko ty nic nie nadrabiaj tylko foty wstawiaj :cool3: ekhm.... nie mam fot :oops: jakoś nic nie fociłam ostatnio.. ale zaraz zmykam do szwagierki w odwiedzinki to moze coś tam ufocę (Axio też jedzie) Ale wiecie co? Najśmieszniejsze jest to ze jak dzwoniliśmy do TPSy że nie mamy sygnału to powiedzieli ze w ciągu 48 godzin awarię usuna i ...... cholera nawet są słowni :crazyeye: bo nawet mniej czasu im to zajęło. no nic.. zmykam chwilowo - bedę jutro - Oleńko jutro zaczne nadrabianie od Twojej galerii bo ciekawa jestem tych robalków :p Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Witaj Gosiu Coś Ci wczoraj mówilam tutaj, ale ne pamietam co :evil_lol: a to co Ci powiedzialam to ukradli :evil_lol: Quote
Moniś Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Cześć Gosieńko! Kope lat mnie u Ciebie nie było- zresztą jak u wszystkich:oops::oops::oops: Ciężko będzie mi nadrobić zaległości dlatego czekam na najnowsze, piękne foteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts