olcha Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='dbsst']opłaciło sie czekać :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Oj opłaciło :loveu: :loveu: :loveu: stęskniłam się za Gosiowym makro :oops: Quote
PIKA Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Wtaj skrzypiąca Gosiu :evil_lol: ;) Nie skrzystalas z naszych rad i to są efekty :razz: to jest cudne a co to za kfiatek? :oops: Quote
Evelina Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Jaki fajny :lol: z kucykiem na bakier :lol: Uwielbiam takie psie spojrzenie. :loveu: Ta fotka przesliczna. Taka "moja", jesli sie moge tak wyrazic :oops: bo takie zestawy kolorow i ujecia i swiezosc kwiatow zawsze mnie urzeka :loveu: Gosiu przestan juz "skrzypiec" ;) Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 ;)Gosiu , jak skrzypisz to trzeba nasmarować;) fotki śliczne ...co to za kwiatuszek Quote
Gosiek Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 cześć dziś już nie skrzypię ale wczoraj było śmiesznie... Axel nie odstępował mnie na krok :lol: pewnie sie biedak wystraszył ze ktoś moze pańcię ukraść skoro ukradł jej normalny głos :evil_lol: siedział przy mnie non stop :loveu: na poczcie? no cóż.. pani mnie nie bardzo mogła zrozumieć a ja nie byłam w stanie podniesc głosu zeby mnie dobrze słyszała :evil_lol: no ale jakoś sie domyśliła o co mi chodzi i wszystko załatwiłam :p te różowe i białe kwiatki to........ wrzos :p cieszę sie bardzo ze Wam sie spodobały :multi: i dziekuję ślicznie za wszystkie przemiłe komentarze :buzi: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Gosieńko zdrowiej szybciutko i marsz do ogródka robić makrowe foteczki :loveu: Quote
Gosiek Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='malawaszka']Gosieńko zdrowiej szybciutko i marsz do ogródka robić makrowe foteczki :loveu:staram się Monisiu, staram :shiny: a może być przedwczorajsze makro? :evil_lol: pajęcza spiżarnia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Gosiek napisał(a):a może być przedwczorajsze makro? :evil_lol: noo ewentualnie z lekka przykurzone ale może być :evil_lol: a pajęcza spiżarnia jest zabójcza :crazyeye: jakiś pedant tak równo poukłądał musie zwłoki :-o Quote
PIKA Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Witaj Gosiu :multi: Glos wrocil, to najwazniejsze .. milczenie w domu zostalo przerwane :evil_lol: Te robale są zabójcze :razz: a ten pająk to se niezly zapas na zime zrobil :lol: Quote
mmbbaj Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Gosiek']cześć dziś już nie skrzypię ale wczoraj było śmiesznie... Axel nie odstępował mnie na krok :lol: pewnie sie biedak wystraszył ze ktoś moze pańcię ukraść skoro ukradł jej normalny głos :evil_lol: siedział przy mnie non stop :loveu: Oj Gosieńko :buzi: , parę dni nie zaglądałam, a ty chora :shake: Dobrze, że Axelek pańci pilnował :loveu: A na tej fotceto jest po prostu do schrupania :loveu: Te niewinne oczka;) Pozdrawiam cię kochana serdecznie! Ja dziś w dołku, po przeczytaniu wątku o Ozzim. Nic nie wiedziałam wcześniej:-( Quote
Teklunia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Gosieńko, a czemu Ty nie wstawiasz nowych fotek? :shake: Quote
Gosiek Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 cześć nie było mnie bo musiałam sie wykurować ;) dziękuję dziewczyny za pamięć :buzi: dziś już jestem "prawie" zdrowa i dobrze sie czuję więc powracam na łono DG :lol: wstawiam resztkę zdjęć, które wgrałam kilka dni temu na Fotosika i biore sie zaraz za zmniejszenie wczorajszych zdjęć :cool1: pączek fioletowego hibiskusa "serce" fibiskusika ;) lawenda lawenda po przekwitnięciu Quote
Alicja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :pa tu się zarobaczyło ..zakwieciło....i zaaxelkowało ....;)no i chyba już zdrowa jesteś:razz: Quote
AlKil Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Witaj Gosiu! Fajnie, że już mniej chrypisz....:cool3: a zdjęcia cóż...jak zwykle wprawiają mnie w lepszy nastrój.:lol: Quote
Teklunia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Gosiek']Axio czesc Gosiu, ciesze sie ze juz Ci lepiej :) Axio tu wyszedl jak jakis król dżungli :) Taki dostojny i grzywiasty! :lol: Quote
Gosiek Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Gosiu, ciesze sie ze juz Ci lepiej :) Axio tu wyszedl jak jakis król dżungli :) Taki dostojny i grzywiasty! :lol:hihi Axio z odpowiedniej odległości obserwował stwora którego wytropił.... a do którego nie pozwalałam mu sie zbliżyć ;) [quote name='Ewa']Witaj Gosiu! Fajnie, że już mniej chrypisz....:cool3: a zdjęcia cóż...jak zwykle wprawiają mnie w lepszy nastrój.:lol: mam nadzieję Ewus ze naprawde poprawiają Ci choć troszkę humorek wczorajszy zachód słonka :loveu: Quote
aga1215 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 ale zachody [quote name='Gosiek']hihi Axio z odpowiedniej odległości obserwował stwora którego wytropił.... a do którego nie pozwalałam mu sie zbliżyć ;-) co to za stwór? Mam nadzieję, że nam go przedstawisz??????? ...... fajnie, że już jesteś zdrowa:multi: Quote
Mi. Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale fajjjjne:crazyeye: Quote
Gosiek Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 to jeszcze dwa zdjecia zachodzącego słonka.. najbardziej mi się podobają Quote
Gosiek Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 a teraz czas na "stwora" wytropionego przez Axelka i ... dzięki Axiowi stwór został uratowany :multi: to już po uwolnieniu pod płotkiem tup...tup...tup hoopsa na płotek jeżyk przeszedł przez siatkę i poszedł w świat koniec Quote
Cola Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 ..najpiewr pajączek i :loveu: ...a potem biedny jeżyk wkomponowany w płocik :loveu: (sprawdź czy Axelek teraz nie ma pcheł po kolczastym przyjacielu :cool3: ) Quote
Gosiek Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Cola napisał(a):..najpiewr pajączek i :loveu: ...a potem biedny jeżyk wkomponowany w płocik :loveu: (sprawdź czy Axelek teraz nie ma pcheł po kolczastym przyjacielu :cool3: )na szczęście nie ma ;) jest zabezpieczony przed inwazją "obcych"..... no i tylko raz zbliżyl się na tyle by z daleka jezyka powąchać. Quote
malawaszka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 o matko jaka rewelacyjna fota :loveu: biedaczysko miał szczęście, że Axio go wytropił - wielki buziak dla Axia za uratowanie Pana Jeża :loveu: Quote
Recommended Posts