malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Gosiek'] bazyliszek aaaa ja chce jaszczura :placz: Quote
Hanna R. Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 To jest śliczne !!! Jestem pod wrażeniem, tak samo jak Kasia . :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Evelina Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Witaj Gosieczku :loveu: Co ja bede mowic ladnie u Ciebie deszczyk pada :lol: U mnie takie cudownosciowe kropelki nie spadaja z nieba :shake: :lol: [quote name='PIKA']Witaj Gosiu :multi: Zdjęcia rewelacyjne :loveu: Aż mi sę zachcialo iść do zoo :lol: a daawno nie bylam :oops:Dokladnie jak ja :lol: Ostatnio bylam (ze 4 lata temu ) "w malpim gaju" ;) . Wjezdzalo sie tam samochodem a malpy lataly gdzie chcialy. Siadaly np na maskach samochodow i wyrywaly wycieraczki :evil_lol: Zwierzole sliczne, szczegolnie te kolorowe :loveu: Quote
Gosiek Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 cześć babeczki - witam słonecznie i cieplutko :multi: zdjęc z ZOO mam jeszcze trochę :evil_lol: więc Was jeszcze pomęczę Quote
Alka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Witaj Gosiu ! jejku :crazyeye:, jaki odważny ... Ty też sobie założyłaś taki szalik na szyję ?:evil_lol: Quote
Gosiek Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Alka']Witaj Gosiu ! jejku :crazyeye:, jaki odważny ... Ty też sobie założyłaś taki szalik na szyję ?:evil_lol:och nie... nie lubię węży ;) Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Cześć Gosiu :multi: :crazyeye::crazyeye: a to tak mozna? :crazyeye: Gosiu masz siakieś dzikie koty? :oops: Quote
Poświata Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Cześć Gosiu :multi: [quote name='Gosiek'] to jeszcze nie koniec :diabloti: Konrad też ma zdjęcie w takim szaliczku i drugie z krokodylem na kolanach :diabloti: . To mają dzieciaki tzw. bliski kontakt z przyrodą :evil_lol: . Quote
Gosiek Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Gosiu :multi: :crazyeye::crazyeye: a to tak mozna? :crazyeye: Gosiu masz siakieś dzikie koty? :oops:ano można... atrakcja dla dzieciaków ;) koty? jakieś mam ale... strasznie śpiące były - pewnie nie lubią deszczowej pogody Quote
malawaszka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 łooohohoo a boa nie zacisnął splotu?? :evil_lol: śliczne fotki :loveu: moja lwia rodzina ahhh :loveu: Quote
dbsst Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Gosiek'] czemu mi tak nie spały :placz: ;) WSPANIAŁE Quote
AlKil Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Witaj Gosiu!!! Widzę,że przerzuciłaś się na trochę większe robaczki...:evil_lol: Całkiem fajne...:lol: Quote
Gosiek Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 dzieńdoberek witam z rana - miało być gorąco i słonecznie a tu w nocy lało a teraz niebo zachmurzone :angryy: no nic.... wstawiam reszte fotek z ZOO Quote
mmbbaj Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Gosiek'] Witaj Gosieńko :multi: Widzę, że wszystkie zwierzaczki w zoo pięknie ci pozowały ;) Zdjęcia śliczne! Mnie tak jak i Pice zachciało się do zoo polecieć :lol: A w kropelkach ile się nadziało :crazyeye: ............:loveu: :loveu: :loveu: CUDA!!! Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :loveu::loveu::loveu:jaki rozkoszny hipcio o rany jak ja dawno w ZOO nie byłam:shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cześć Gosiaczku :multi: nadrobiłam z grubsza zaległości, przejrzałam wszytskie zdjęcia z ZOO i mi się do ZOO zachciało iśc, ale u Nas w Parku to nie ma takiego ładnego :shake: głaski dla śicznego Axelka :loveu: Quote
Alka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Witaj Gosiu !:multi: Spodobały mi się foty ptaków, a ta najbardziej , wygląda jak akwarela:loveu: Daga ma rację ,u nas nie ma takiego ładnego.W naszym chorzowskim trzeba się dużo nachodzić , a mało zobaczysz...:cool3: Quote
Poświata Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Gosiek']dzieńdoberek dzień dobry Gosiu, u mnie na dodatek wieje, ale to może dobrze że nie jest gorąco :hmmmm:. Ja też w zoo byłam ze dwa lata temu :roll: , przypomniałaś mi że chyba czas się wybrać z dzieciakami :lol: . Z ostatniej wizyty mam całą masę zdjęć, ale bez hipopotamcia, siedziała w wodzie i tylko nosa wystawiała. Pewnie się śmiała ze mnie, jak czatowałam na nią z aparatem przy oku :mad: ;) . Dziś wybieram się z dzieciakami do Pałacu Kultury na jakąś wystawę w Muzeum Techniki, może będzie ciekawie :lol: :cool3: . Quote
Recommended Posts