Poświata Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Gosiu :multi: nie wzięlas aparata nad Zegrze? :razz: A duzo ludzi bylo tak w środku tygodnia? :razz:Nad Zegrze pojechała sama Paula, fotek nie będzie :shake: . Quote
Gosiek Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Gosiu :multi: nie wzięlas aparata nad Zegrze? :razz: A duzo ludzi bylo tak w środku tygodnia? :razz:hahaha jak to juz Beatka powiedziała.. ja na lato w mieście nie chodzę.. za stara jestem :evil_lol: [quote name='dbsst'] ceść Gosieńko :multi:cześć Dominisiu :multi: a teraz kilka zdjeć mirabelki kwitną już drugi raz w tym roku - szok Quote
Poświata Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 No proszę, Gosia zdjęcia wstawiła i co :-o , nikogo nie ma :nono: ??? Czy na tej fotce na górze też jest kropelka, taka duża :hmmmm: ? Quote
Gosiek Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Poświata napisał(a):No proszę, Gosia zdjęcia wstawiła i co :-o , nikogo nie ma :nono: ??? Czy na tej fotce na górze też jest kropelka, taka duża :hmmmm: ?tak - wieeelka kropla górowała nad maleńkimi :lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Gosiek']tak - wieeelka kropla górowała nad maleńkimi :lol::lol::lol::pmama kropelka i dzieciaki kroplaki;) Cześć :multi: Quote
Teklunia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 czesc Gosienko :) [quote name='Gosiek'] hmmm :hmmmm: dziwnie mi sie skojarzylo ;) Quote
Gosiek Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Gosienko :) hmmm :hmmmm: dziwnie mi sie skojarzylo ;)jak? Poooowiedz :razz: fajny prawda? pierwszy raz dojrzałam taki podwójny kolec na tej róży :lol: Quote
Poświata Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Gosiek']jak? Poooowiedz :razz: fajny prawda? pierwszy raz dojrzałam taki podwójny kolec na tej róży :lol: Fajny, szczególnie jak tak podwójnie w paluszek wejdzie :placz: . Teklunia no powiedz szybciutko z czym Ci się to skojarzyło ??? Jak znam życie to z czymś ten teges ;) , ale nie mam pojęcia z czym :niewiem:??? Quote
Teklunia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Gosiek']jak? Poooowiedz :razz: fajny prawda? pierwszy raz dojrzałam taki podwójny kolec na tej róży :lol: [quote name='Poświata'] Teklunia no powiedz szybciutko z czym Ci się to skojarzyło ??? Jak znam życie to z czymś ten teges ;) , ale nie mam pojęcia z czym :niewiem:??? zadne ten teges :lol: z kobiecym biustem mi sie skojarzylo :lol: tylko takim ...spiczastym troche ;) Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Gosiek'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gosiu rewelacja:loveu: Quote
dbsst Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Przepiękne przepiękne przepiękne :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 dzięki dziewczyny :calus: to jeszcze kilka.. kropelek Quote
Gosiek Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 dzięki dziewczyny :calus: to jeszcze kilka.. kropelek Quote
AlKil Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Gosiu, kiedyś od Twoich boskich kropelek padnę trupem!!!!:crazyeye: Quote
Poświata Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Gosiek'] to jeszcze kilka.. kropelek :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to nie kropelka :shake: , to.... to..... mistrzostwo świata :loveu: . Quote
aga1215 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 AlKil napisał(a):Gosiu, kiedyś od Twoich boskich kropelek padnę trupem!!!!:crazyeye: .......więcej takich Gosia będzie mieć na sumieniu....:placz: Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Gosiek'][quote name='PIKA']Cześc Gosiu :multi: nie wzięlas aparata nad Zegrze? :razz: A duzo ludzi bylo tak w środku tygodnia? :razz: hahaha jak to juz Beatka powiedziała.. ja na lato w mieście nie chodzę.. za stara jestem :evil_lol: taaa wyczerpująca odpowiedź na moje pytanie :roll: :evil_lol: a co to za kly? :crazyeye: Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o Quote
Daga_i_Oskar Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Gosiu przepiękne kropelczeki :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Piękny portrecik i kropelki:loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 cześć babeczki jako ze mnie dzis cały dzień w domku pewnie nie bedzie to wrzucam wam reszte kropelkowych zdjeć i życzę miłego weekendu :p Quote
Recommended Posts