Alka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hej Gosiu! Odezwałaś się wreszcie :multi: Pogoda wydaje się wspaniała , ale powietrze jest ciężkie...duszno, słoneczko na przemian z deszczykiem...ja przynajmniej czuję się ospale i ociężale;) Gosiu, a co z Tobą ?:glaszcze:co to za humorki :cool3: masz aparacik, talent , proszę dużo pstrykać i Axelka zapodać :loveu: pozdrowionka i buziaczki dla Was!:loveu: Quote
Gosiek Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Anetko bo to jest sztuczna plaża :lol::lol::lol: no ale ważne ze jest, nawet widziałam ze namiocik jakiś tam ktoś sobie rozbił :evil_lol: Ala jakoś tak aparacik sobie leży i mnie do niego nie ciągnie.. czasu mi brakuje, ciągle mam coś do zrobienia ;) a jak wychodzę z Axiem to czytam książeczki :razz: ja nie odczuwam duchoty - wreszcie jest czym oddychać i mozna sobie odpocząć siedząc na powietrzu... taka temperatura powinna być non stop :p Quote
Alka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Gosiek napisał(a): Ala ja nie odczuwam duchoty - wreszcie jest czym oddychać i mozna sobie odpocząć siedząc na powietrzu... taka temperatura powinna być non stop :p Gosiu, mnie się marzy wyższa temperaturka ...;)przez 2 tygodnie mam do dyspozycji ogród i mam nadzieję ten czas wykorzystać na leżeniu na leżaczku...:razz: Quote
Gosiek Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Alka napisał(a):Gosiu, mnie się marzy wyższa temperaturka ...;)przez 2 tygodnie mam do dyspozycji ogród i mam nadzieję ten czas wykorzystać na leżeniu na leżaczku...:razz:ooo to fajnie masz.. Ala - taka temperaturka wystarczy w zupełnosci - byle tylko słonko swieciło :p opalasz sie a nie czujesz jak Cię przypieka ;) Ala.... odezwij sie na GG Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 O Gosia się odezwala :multi: wezwana zresztą :evil_lol: I nawet fotki zapodala, nono :razz: ;) Oby częściej :lol: Quote
Hanna R. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Gosiu, nie zaniedbuj nas tak okrutnie :-( Czujemy się porzuceni ... :shake: Quote
anetta Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 O!! Juz wiem :lol: Ta fota http://images3.fotosik.pl/119/0bfa84f5e955e160.jpg wyglada jak z filmu hamerykanskiego, Sloneczy patrol itp. :lol::lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Gosiek napisał(a): ja nie odczuwam duchoty - wreszcie jest czym oddychać i mozna sobie odpocząć siedząc na powietrzu... taka temperatura powinna być non stop :p:pGosiu i tu się z Tobą zgadzam ...upały są dla zdrowych ....dla normalnie funkcjonujących człowieczków ta pogoda jest the best;) Quote
bigos Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gosiek napisał(a):były i yoraski jako widzowie :evil_lol: no cóż... nie każdy dotarł do mety i trzeba było holować... widać jaka Wisła była głęboka ;) koniec :p Jaki koniec!?Ja chce jeszcze raz:p:p:p Quote
Gosiek Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 bigos napisał(a):Jaki koniec!?Ja chce jeszcze raz:p:p:p:lol: jeszcze raz mam wkleić te same zdjecia? :eviltong: cześć babeczki... pogoda hmmm powiedzmy że średnia - mgła jak nie wiem i skubana opada :roll: nie za przyjemnie sie spacerowało z Axiem w takim wilgotnym powietrzu :evil_lol: wiecie jak fajnei dzieciaki mają w szkole chodząc na "lato w mieście"? Kurczę co chwila jakieś wycieczki, zwiedzanie... wczoraj zwiedzali SENAT ale.. nie spotkali ani osła ani kaczek :diabloti: i byli lekko zawiedzeni... w zeszłym tygodniu byli w Pałacu Kultury na lekcji powstawania baniek mydlanych :razz: chodzą na basen, do kina... dziś jadą do Wilanowa, jutro i pojutrze nad Zegrze... i wszystko za friko - gmina jest sponsorem :crazyeye: aha i codziennie maja pyszne dwudaniowe obiadki :razz: Anetko... hahaha no niezłe porównanie ;) Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :cool3:kurcze a nie dałoby sie załapać na to Lato w Mieście ;)pozwiedzałoby się troszkę .... Gosiu u nas dziś pada ....ale nawet dobrze boo będzie większa radość jak wyjdzie słoneczko , a przez te ostatnie upały jak wstawałam to patrzac w okno już marudziłam ....znowu słońce:angryy: Ozzy też się rozhulał , na spacerki bierzemy gumową piłeczkę i chłopak spokojnie moze pobiegać bo mniej ludzi się szwenda:razz: Quote
PIKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Cześć Gosiu :multi: No ten deszcz to troszke przesadzil :shake: Ludzi pozalewało :shake: Quote
dbsst Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gosieńko też mieliśmy być na tych zawodach i jakoś nie dotarliśmy :shake: a teraz po 100 kroć żałuje :placz: Ceść :cool3: Quote
Alka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gosiek napisał(a):ooo to fajnie masz.. Ala - taka temperaturka wystarczy w zupełnosci - byle tylko słonko swieciło :p właśnie Gosiu, w tym rzecz ,że mamy zero słonka :cool3: nic tylko pada i pada...:diabloti: buziaczki! Quote
Teklunia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 dbsst napisał(a):Gosieńko też mieliśmy być na tych zawodach i jakoś nie dotarliśmy :shake: a teraz po 100 kroć żałuje :placz: Ceść :cool3:a ja przejezdzalam tamtedy (mostem Gdanskim) dokladnie wtedy kiedy trwaly... i zastanawialismy sie co to jest :oops: Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 łoohohooo ale superanckie foty z wyścigów :multi: Quote
Gosiek Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='dbsst']Gosieńko też mieliśmy być na tych zawodach i jakoś nie dotarliśmy :shake: a teraz po 100 kroć żałuje :placz: Ceść :cool3: [quote name='Teklunia']a ja przejezdzalam tamtedy (mostem Gdanskim) dokladnie wtedy kiedy trwaly... i zastanawialismy sie co to jest :oops: :mad::mad::mad: o - tyle mam do powiedzenia :eviltong: kolejna okazja zmarnowana :roll: no cóż... będą jeszcze i inne :multi: tak ogólnie to witam popołudniowo :cool1: dziecie moje jeszcze z wycieczki nie powróciło a czeka na nią pyszny obiadek... ciekawe czy zje bo mieli ponoć grilla na plaży :razz: Quote
dbsst Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Gosiu teraz to ja wolny człowiek jestem nic nademna nie wisi wiec.............pewnie szanse na sptkanie wzrosły ;) Ceść :buzi: Quote
Poświata Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Witaj Gosiu :multi: :multi: :multi: , od rana mam dobry humor...... już za cztery dni moi wracają :loveu: . Gosiek napisał(a):dziecie moje jeszcze z wycieczki nie powróciło a czeka na nią pyszny obiadek...:razz:"Lato w mieście" to świetny wynalazek, tylko dużo też zależy od organizacji i jak się komu chce. Konrad chodził parę dni przed obozem, to szwendali się po parku, boisku i na basen, nigdzie tyłków nie ruszyli. A organizowała to szkolna świetlica. Natomiast kiedyś chodził do klubu dzielnicowego i było tak jak u Pauli, cała warszawa była ich pełna :evil_lol: . Jak udała się Pauli wczorajsza wycieczka, dziecko zadowolone ??? Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :crazyeye:Gosi jeszcze nie ma :cool3:no to sa 2 wyjścia ...albo foci w ogródku ....albo pichci coś pysznego:p Quote
Moniś Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Witaj Gosiu :razz: Ale tu u Ciebie namnożyło się tych stron :-o:-o Nadrobiłam tylko kilka ostatnich, bo na wszystkie by mi dnia zabrakło :-o Superanckie te zawody :razz::razz::razz: Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Zawody świetne a u nas się rozpogadza wczoraj było pochmurnie ale nie padało a dzisiaj świeci słoneczko:) Quote
Gosiek Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 czesć babeczki dziecię wróciło przed dziewiętnastą:zadowolone, wesołe i rozgadane :evil_lol: dziś pojechali znów nad Zegrze :lol: nie focę.. aparat nadal do mnei nie chce isć ;) a obiadek tak... oj trzeba popichcić troszkę choć nie będzie tak pyszny jak wczoraj bo dzis tylko rybka i sórówka z kapuchy ;) Quote
PIKA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Gosiek napisał(a):czesć babeczki dziecię wróciło przed dziewiętnastą:zadowolone, wesołe i rozgadane :evil_lol: dziś pojechali znów nad Zegrze :lol: nie focę.. aparat nadal do mnei nie chce isć ;) a obiadek tak... oj trzeba popichcić troszkę choć nie będzie tak pyszny jak wczoraj bo dzis tylko rybka i sórówka z kapuchy ;) Cześc Gosiu :multi: nie wzięlas aparata nad Zegrze? :razz: A duzo ludzi bylo tak w środku tygodnia? :razz: Quote
Recommended Posts