Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anetta napisał(a):
:Cool!::sweetCyb::Cool!::sweetCyb:
Super!! Ale jakie zdjecia!? Przeciez masz juz ich tyle i to nie byle jakie!!! :sweetCyb:
ii nie wiem jakie bo w regulaminie jest ze nie mogły być wcześniej nigdzie prezentowane ;) tzn w konkursach... a najlepsze foty wysłałam na olimpusa :angryy: teraz musze jakieś wykombinować nowe :lol:

Monisiu - kawka wspaniała... na dokładkę jeszcze z lodami waniliowymi :p na pewno bedzie Ci smakować - no i robi się błyskawicznie :lol:

Kasiu - ja też dzis tylko ciepłe napoje.... oj wolałam juz te upały

Daga- no i co? taki sam przepis?

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu, zauważyłam, że cię jakiś czas na dogo nie było (teraz już wiem, że tylko nic nie pisałaś) i zauważyłam, że już wróciłaś ;) Teraz ja mówię pa, pa bo jutro wyjeżdżamy na południe :multi: Oczywiście nie omieszkam być w Krakowie :loveu: Zrób śliczne fotki i wyślij! :happy1:

Posted

Aha, rozumiem, no ale swoja droga skad maja wiedziec czy juz dane zdjecie bylo gdzies zglaszane czy nie :hmmmm: Moze maja swoich Szerlockow Holmsow :PROXY5: hihihih
Kombinuj, kombinuj :bigok:

Posted

anetta napisał(a):
Aha, rozumiem, no ale swoja droga skad maja wiedziec czy juz dane zdjecie bylo gdzies zglaszane czy nie :hmmmm: Moze maja swoich Szerlockow Holmsow :PROXY5: hihihih
Kombinuj, kombinuj :bigok:
:lol: no coś pokombinuję - do konca miesiaca mam czas :p moze coś się fajnego trafi :evil_lol:

Gosiu - baw się dobrze i obfoć Krakowskie "kawałki".. te pięknie urokliwe :loveu:

ps... uspokajajac niektórych - humorek mam genialnie wspaniały :p i jakaś taka zadowolona jestem.. sama nie wiem z czego ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol: no coś pokombinuję - do konca miesiaca mam czas :p moze coś się fajnego trafi :evil_lol:

Gosiu - baw się dobrze i obfoć Krakowskie "kawałki".. te pięknie urokliwe :loveu:

ps... uspokajajac niektórych - humorek mam genialnie wspaniały :p i jakaś taka zadowolona jestem.. sama nie wiem z czego ;)

fajnie:multi:

fotki zgłoś KONIECZNIE - wszystkie masz śliczne, więc nie opowiadaj, że nie masz co :multi:

Posted

aga1215 napisał(a):
fajnie:multi:

fotki zgłoś KONIECZNIE - wszystkie masz śliczne, więc nie opowiadaj, że nie masz co :multi:
cześć Aguś :calus:

zgłoszę, zgłoszę... tylko muszę je dobrze obmyślec bo można tylko 3 sztuki ;)
i dziękuję :calus:

Posted

hahaha Haniu - to absssolutnie sie strasznie Ciebie uczepiło :evil_lol:
P.S. postaram sie, naprawdę.

Ala.. a bo mi się przypomniała taka wesoła pioseneczka Jeżowskiej ;)
a w Wawie padało caaaały dzień: kropiło, siąpiło, kapało, lało, mżyło..... a nie mogło by sobie tak tylko nocami padać? :evil_lol:

dobrej nocki wszystkim :sleep2:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha Haniu - to absssolutnie sie strasznie Ciebie uczepiło :evil_lol:
P.S. postaram sie, naprawdę.

Ala.. a bo mi się przypomniała taka wesoła pioseneczka Jeżowskiej ;)
a w Wawie padało caaaały dzień: kropiło, siąpiło, kapało, lało, mżyło..... a nie mogło by sobie tak tylko nocami padać? :evil_lol:

dobrej nocki wszystkim :sleep2:
;)piosenkę znam , a u nas leje :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)piosenkę znam , a u nas leje :razz:
ale piosenka faaajna jest i plaża też :grins: i się mnie uczepila i prędko pewnie nie pusci :lol:

no nic... zmykam.....

Posted

Gosiek napisał(a):

Daga- no i co? taki sam przepis?

Tak, tak Gosiu identyczny, tyle że ja nie używam do tego mikseru, a robie to w szejkerze (nie wiem jak poprawnie się piszę po ang, a nie chciałam gafy popełnić, więc napisałam jak się mówi:eviltong: )
Pyyychotka, najlepsze ukojenie (zaraz po niegazowanej wodzie:eviltong: ) na upalne dni.

Posted

Dzień Dobry Gosiu,
tak sobie tu pocichu siedze i widze że coś mało fotek, jedyne co to smakowie rzeczy są, a gdzie jakieś fotki Axelka? :loveu:

Posted

PIKA napisał(a):
Gosiu nie ładnie :shake:

Odezwij się chociaz :cool3:
:lol: odzywam się :lol:

cześć wszystkim :p
pogoda wsoaniała - temperaturka wymarzona, nie pada, słonko chwilami swieci - faaajnie jest :multi:

zdjec ostatnio nie robię wcale - jakoś mnei dół fotografowania chyba dopadł ;)

mam nadzieję że niedługo coś sie zmieni :diabloti: bo jak nie to galeryjka zejdzie na sam dół zapomnienia :evil_lol:

miłego dzioneczka

Posted

aga1215 napisał(a):
Gosiu - lepiej wstaw zdjęcia :modla:, Modzi niedługo wrócą z wczasów;) :lol:
:lol::lol::lol: nio nareszcie Wvelinka wróci.. powinna juz jutro :multi::multi::multi:

oki - w takim razie wstawiam zaległe zdjecia.. z ub weekendu (o rany to już kolejny tydzień był bez zdjeć)

wyścigi łodzi na Wiśle

Posted

były i yoraski jako widzowie :evil_lol:

no cóż... nie każdy dotarł do mety

i trzeba było holować... widać jaka Wisła była głęboka ;)

koniec :p