Gosiek Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 anetta napisał(a)::Cool!::sweetCyb::Cool!::sweetCyb: Super!! Ale jakie zdjecia!? Przeciez masz juz ich tyle i to nie byle jakie!!! :sweetCyb:ii nie wiem jakie bo w regulaminie jest ze nie mogły być wcześniej nigdzie prezentowane ;) tzn w konkursach... a najlepsze foty wysłałam na olimpusa :angryy: teraz musze jakieś wykombinować nowe :lol: Monisiu - kawka wspaniała... na dokładkę jeszcze z lodami waniliowymi :p na pewno bedzie Ci smakować - no i robi się błyskawicznie :lol: Kasiu - ja też dzis tylko ciepłe napoje.... oj wolałam juz te upały Daga- no i co? taki sam przepis? Quote
mmbbaj Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Gosiu, zauważyłam, że cię jakiś czas na dogo nie było (teraz już wiem, że tylko nic nie pisałaś) i zauważyłam, że już wróciłaś ;) Teraz ja mówię pa, pa bo jutro wyjeżdżamy na południe :multi: Oczywiście nie omieszkam być w Krakowie :loveu: Zrób śliczne fotki i wyślij! :happy1: Quote
anetta Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Aha, rozumiem, no ale swoja droga skad maja wiedziec czy juz dane zdjecie bylo gdzies zglaszane czy nie :hmmmm: Moze maja swoich Szerlockow Holmsow :PROXY5: hihihih Kombinuj, kombinuj :bigok: Quote
Gosiek Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 anetta napisał(a):Aha, rozumiem, no ale swoja droga skad maja wiedziec czy juz dane zdjecie bylo gdzies zglaszane czy nie :hmmmm: Moze maja swoich Szerlockow Holmsow :PROXY5: hihihih Kombinuj, kombinuj :bigok::lol: no coś pokombinuję - do konca miesiaca mam czas :p moze coś się fajnego trafi :evil_lol: Gosiu - baw się dobrze i obfoć Krakowskie "kawałki".. te pięknie urokliwe :loveu: ps... uspokajajac niektórych - humorek mam genialnie wspaniały :p i jakaś taka zadowolona jestem.. sama nie wiem z czego ;) Quote
aga1215 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: no coś pokombinuję - do konca miesiaca mam czas :p moze coś się fajnego trafi :evil_lol: Gosiu - baw się dobrze i obfoć Krakowskie "kawałki".. te pięknie urokliwe :loveu: ps... uspokajajac niektórych - humorek mam genialnie wspaniały :p i jakaś taka zadowolona jestem.. sama nie wiem z czego ;) fajnie:multi: fotki zgłoś KONIECZNIE - wszystkie masz śliczne, więc nie opowiadaj, że nie masz co :multi: Quote
Gosiek Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 aga1215 napisał(a):fajnie:multi: fotki zgłoś KONIECZNIE - wszystkie masz śliczne, więc nie opowiadaj, że nie masz co :multi:cześć Aguś :calus: zgłoszę, zgłoszę... tylko muszę je dobrze obmyślec bo można tylko 3 sztuki ;) i dziękuję :calus: Quote
Hanna R. Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Cześć Gosieńko ! :calus: Ja uważam, że wysłanie zdjęć na konkurs jest Twoim obowiązkiem . Abssssolutnie !!! Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Gosiu jaka pogoda w Warszawce ....bo coś mnie zmyla ten twój opisik na gg;) Quote
Gosiek Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 hahaha Haniu - to absssolutnie sie strasznie Ciebie uczepiło :evil_lol: P.S. postaram sie, naprawdę. Ala.. a bo mi się przypomniała taka wesoła pioseneczka Jeżowskiej ;) a w Wawie padało caaaały dzień: kropiło, siąpiło, kapało, lało, mżyło..... a nie mogło by sobie tak tylko nocami padać? :evil_lol: dobrej nocki wszystkim :sleep2: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha Haniu - to absssolutnie sie strasznie Ciebie uczepiło :evil_lol: P.S. postaram sie, naprawdę. Ala.. a bo mi się przypomniała taka wesoła pioseneczka Jeżowskiej ;) a w Wawie padało caaaały dzień: kropiło, siąpiło, kapało, lało, mżyło..... a nie mogło by sobie tak tylko nocami padać? :evil_lol: dobrej nocki wszystkim :sleep2:;)piosenkę znam , a u nas leje :razz: Quote
Gosiek Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)piosenkę znam , a u nas leje :razz:ale piosenka faaajna jest i plaża też :grins: i się mnie uczepila i prędko pewnie nie pusci :lol: no nic... zmykam..... Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Gosiek napisał(a):ale piosenka faaajna jest i plaża też :grins: i się mnie uczepila i prędko pewnie nie pusci :lol: no nic... zmykam.....:pdogobranoc;) Quote
PIKA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Gosiu Dzień dobry :multi:............. i Dobranoc :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Gosiek napisał(a): Daga- no i co? taki sam przepis? Tak, tak Gosiu identyczny, tyle że ja nie używam do tego mikseru, a robie to w szejkerze (nie wiem jak poprawnie się piszę po ang, a nie chciałam gafy popełnić, więc napisałam jak się mówi:eviltong: ) Pyyychotka, najlepsze ukojenie (zaraz po niegazowanej wodzie:eviltong: ) na upalne dni. Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Gosiu , czy ty dzisiaj znów na łódeczce :cool3: Quote
jo-jo Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Dzień Dobry Gosiu, tak sobie tu pocichu siedze i widze że coś mało fotek, jedyne co to smakowie rzeczy są, a gdzie jakieś fotki Axelka? :loveu: Quote
Patikujek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dawno mnie tu nie było i Gosiek coś się w fotkach opuściła:mad: Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Gosiu nie ładnie :shake: Odezwij się chociaz :cool3: Quote
anetta Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Gosia sie nie odzywa bo pewnie foci na konkursik :p hihih Quote
Gosiek Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 PIKA napisał(a):Gosiu nie ładnie :shake: Odezwij się chociaz :cool3: :lol: odzywam się :lol: cześć wszystkim :p pogoda wsoaniała - temperaturka wymarzona, nie pada, słonko chwilami swieci - faaajnie jest :multi: zdjec ostatnio nie robię wcale - jakoś mnei dół fotografowania chyba dopadł ;) mam nadzieję że niedługo coś sie zmieni :diabloti: bo jak nie to galeryjka zejdzie na sam dół zapomnienia :evil_lol: miłego dzioneczka Quote
aga1215 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Gosiu - lepiej wstaw zdjęcia :modla:, Modzi niedługo wrócą z wczasów;) :lol: Quote
Gosiek Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 aga1215 napisał(a):Gosiu - lepiej wstaw zdjęcia :modla:, Modzi niedługo wrócą z wczasów;) :lol::lol::lol::lol: nio nareszcie Wvelinka wróci.. powinna juz jutro :multi::multi::multi: oki - w takim razie wstawiam zaległe zdjecia.. z ub weekendu (o rany to już kolejny tydzień był bez zdjeć) wyścigi łodzi na Wiśle Quote
Gosiek Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 były i yoraski jako widzowie :evil_lol: no cóż... nie każdy dotarł do mety i trzeba było holować... widać jaka Wisła była głęboka ;) koniec :p Quote
anetta Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 O kurcze, wspaniale! A to nie wyglada jak na Wawe http://images3.fotosik.pl/119/0bfa84f5e955e160.jpg hahaha ta plaza, plazowiecze, scigacze. Poczulam sie jak nad naszym morzem :lol::lol: Albo innym w cieplych krajach :lol::lol: Quote
Recommended Posts