malawaszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gosieńko to nie pisz ale wstawiaj fotki :modla: :loveu: :loveu: :loveu: dobrze że jesteś :multi: Quote
Teklunia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gosiek napisał(a):witam i cieszę sie ze jednak ktoś o mnie pamięta :loveu: jakoś nie mam weny na pisanie - staram się zaglądać do waszych galerii ale.... nie piszę :oops: ale jestem i dziękuję za pamięć :multi:Gosia, ale tak nic nic sie nie odzywac??? tu sie wszyscy martwia... wybacze Ci jedynie, jesli powiesz, ze wybierałas zdjecia, które wyślesz na konkurs :cool3: Quote
Gosiek Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Teklunia napisał(a):Gosia, ale tak nic nic sie nie odzywac??? tu sie wszyscy martwia... wybacze Ci jedynie, jesli powiesz, ze wybierałas zdjecia, które wyślesz na konkurs :cool3: :eviltong: zdjeć nie wysyłam ale naprawde nei miałam chwilki żeby cokolwiek pisać i odpisywać :oops: zdjeć nei robiłam wcale... no może poza niedzielą - pojechałam na wyścigi łodzi motorowych na Wiśle ;) postaram się kilka zdjęć wybrać i wieczorkiem lub jutro wstawię - obiecuję :p Quote
Sabina1 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gosiek napisał(a):witam i cieszę sie ze jednak ktoś o mnie pamięta :loveu: Wszyscy pamietają i ja też. I dziękuję Ci "Gosieku" za kolorową, kwiatową karteczkę, za życzenia zdrowia.....A ja życzę Tobie i nam wszystkim, żeby Twoje zdjącia, które budzą nasz podziw i są ozdoba dogomanii, pojawiały sie codziennie i w wielkiej ilości :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Sabina1 napisał(a):Wszyscy pamietają i ja też. I dziękuję Ci "Gosieku" za kolorową, kwiatową karteczkę, za życzenia zdrowia.....A ja życzę Tobie i nam wszystkim, żeby Twoje zdjącia, które budzą nasz podziw i są ozdoba dogomanii, pojawiały sie codziennie i w wielkiej ilości :loveu: :loveu: :loveu: Sabinko :multi::loveu: ach jak się cieszę ze do mnie wpadłaś :multi: postaram się w takim razie jutro jakieś zdjecia miłe dla oka zrobić :p a teraz dla wszystkich tęskniących i nie tylko coś dobrego :lol: ps - przepisik na bułeczki drożdżowe z serkiem wstawię jutro Quote
Sabina1 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gosiek napisał(a): a teraz dla wszystkich tęskniących i nie tylko coś dobrego :lol: ps - przepisik na bułeczki drożdżowe z serkiem wstawię jutro Koniecznie przepisik Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gosia się znalazła :multi: Gosiek napisał(a): jakoś nie mam weny na pisanie - staram się zaglądać do waszych galerii ale.... nie piszę :oops: to mi na szpiegowanie siakieś wygląda :evil_lol: Quote
Lucy* Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gosiek napisał(a): a teraz dla wszystkich tęskniących i nie tylko coś dobrego :lol: ps - przepisik na bułeczki drożdżowe z serkiem wstawię jutro a na to cappucinko ?? :loveu: Quote
Gosiek Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 PIKA napisał(a):Gosia się znalazła :multi: to mi na szpiegowanie siakieś wygląda :evil_lol:przecież sie nie gubiłam ;) szpiegowanie? :mad: raczej strach przed kobylastymi zaległościami :eviltong: Quote
Gosiek Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Lucy* napisał(a):a na to cappucinko ?? :loveu:rozczaruję Cię Lucynko pewnie ale.... to kawa espresso z pianką z mleczka :lol: Quote
Lucy* Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gosiek napisał(a):rozczaruję Cię Lucynko pewnie ale.... to kawa espresso z pianką z mleczka :lol: .....ehhhh jakie to życie prozaiczne... ;) ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Lucy* napisał(a):.....ehhhh jakie to życie prozaiczne... ;) ;) :evil_lol: :evil_lol: no tak ;) ale mogę dać przepis na kawkę mrożoną ... a przynajmniej zimną ;) o taką :p ale to jutro bo dziś już zmykam Quote
dbsst Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 czesc Gosiu :buzi: ale fantastyczny pić :pepsi: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gosiek napisał(a):Sabinko :multi::loveu: ach jak się cieszę ze do mnie wpadłaś :multi: postaram się w takim razie jutro jakieś zdjecia miłe dla oka zrobić :p a teraz dla wszystkich tęskniących i nie tylko coś dobrego :lol: ps - przepisik na bułeczki drożdżowe z serkiem wstawię jutro :oops:zgłodniałam:cool1: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gosiek napisał(a): przecież sie nie gubiłam ;-) szpiegowanie? :mad: raczej strach przed kobylastymi zaległościami :eviltong: przy tych zaległościach to moglas się zgubic :evil_lol: a zaleglości się robią jak sie nie jest na bierząco :evil_lol: Quote
r_2005 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Hej Gosiek, wpadłam się przywitać:p Zamordowałaś mnie bułęczką i kawką;) Zostaniesz moją żoną?:evil_lol: Quote
anetta Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gooosiuuu, patrz http://www.emea.symantec.com/konkursfoto/ :modla::modla::modla: Quote
Lucy* Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gosiek napisał(a):no tak ;) ale mogę dać przepis na kawkę mrożoną ... a przynajmniej zimną ;) o taką :p ale to jutro bo dziś już zmykam mmmmmmm :loveu: to czekam :loveu: Quote
Gosiek Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 cześć wszystkim :p nawet sobie nie wyobrażacie jaką radość mi sprawiłyscie tym pamiętaniem o mnie :loveu: przepisy wstawię lada moment do galerii smaczków 8) mam nadzieję ze sie Wam naprawde spodobają :cool3: anetta napisał(a):Gooosiuuu, patrz http://www.emea.symantec.com/konkursfoto/ :modla::modla::modla::crazyeye: hahaha no nie mogę - rozbroiłaś mnei teraz Anetko na maxa :lol: jesteście niesamowite :loveu: z tym nakłanianiem do konkursów. Ten mi się podoba bo mogą brać udział tylko amatorzy :multi: chyba się zgłoszę... muszę "tylko" stworzyć jakieś ciekawe zdjecia ;) mimo deszczowej pogody życzę Wam cudownego i baaaardzo miłego dnia Quote
bigos Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 mniam, mniam A kawke mrozoną jak pracowałam za czasów studenckich w kawiarni, to podawaliśmy z lodami waniliowymi i bita śmietana posypana zmielona kawką:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: Quote
Gosiek Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 bigos napisał(a):mniam, mniam A kawke mrozoną jak pracowałam za czasów studenckich w kawiarni, to podawaliśmy z lodami waniliowymi i bita śmietana posypana zmielona kawką:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: hihi no jasne że tak też można ale.... ta moja kawka jest że tak powiem codzienną kawusią na upalne dni ;) a z lodami hmmm od święta :evil_lol: przepisiki już wstawiłam do galerii smaków więc mozecie sobie looknąć :p Quote
Daga_i_Oskar Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Cześć Gosiu, No wreszcie się odezwałaś, bo już się zastanawiałam, gdzie tym razem się wczasujesz, bo ani Cię na dgm nie było ani na GG :shake: Pędzęściągnąc przepisik na mrożoną kawke, sprawdze czy jest podobny z moim, tyle, że ja zawsze min 2kostki lodu wrzucam :eviltong: Quote
Teklunia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Czesc Gosiu :) Tez sie w te upały raczylam codziennie kawka mrozona :) Ja poporstu wszystko wlewałam do robota i on odwalal całą robotę za mnie ;) I robil cuuudowna wprost pianę, tak gęstą, że mozna bylo w zasadzie jesc taką kawe ;) Ale dzis mam raczej ochotę na ciepla kawke ;) Pogoda pod psem... Quote
anetta Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :crazyeye: hahaha no nie mogę - rozbroiłaś mnei teraz Anetko na maxa :lol: jesteście niesamowite :loveu: z tym nakłanianiem do konkursów. Ten mi się podoba bo mogą brać udział tylko amatorzy :multi: chyba się zgłoszę... muszę "tylko" stworzyć jakieś ciekawe zdjecia ;) :Cool!::sweetCyb::Cool!::sweetCyb: Super!! Ale jakie zdjecia!? Przeciez masz juz ich tyle i to nie byle jakie!!! :sweetCyb: Quote
malawaszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Gosiu koniecznie muszę kawkę mrożoną sobie zapodać wg Twojego przepisiku - wygląda smaaakowicie :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts