Gosiek Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no pieknie pieknie troche mnie nie było i tyle wycieczek mnie omineło :oops: a wogoóle to czesc i czołem gosia :buzi: Madziu - nareszcie jesteś :multi::multi::multi:[quote name='PIKA']Czesć Gosiu :loveu: Obejrzalam wszystkie zdjęcia, te z Chrowacji cuuudo :loveu: A ponieważ oczywiście nie czytałam :evil_lol: to powiedz mi po jakich to wodach teraz plywaliście ? ;) Kapitan Axel :lol:cześć Agniesiu - fajnie cie czytać :multi::multi::multi: hahaha wody nie poznajesz? Przecież to nasz Zalew Zegrzyński :p ufff nasiedziałam sie dziś w internecie w poszukiwaniu księgarni wysyłkowej.. właściwie ani jedna nie ma całego kompletu książek do szkoły dla Pauliny :-o zawsze chociaż jednej ze spisu brakuje :evil_lol: wstawiam zdjecia Axia - zebyście nie zapomniały jak wyglada ;) Quote
PIKA Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Witaj Gosiu :multi::multi::multi: [quote name='Gosiek'] hahaha wody nie poznajesz? Przecież to nasz Zalew Zegrzyński :p haha ja nad Zalewem daawno nie bylam, nie mowiąc o tym, ze po nim nie plywam :lol: Dwie rzeki tworzące Zalew to zupelnie co innego ;) jaki Axio ma basen :lol: Quote
Poświata Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Gosiek napisał(a): ufff nasiedziałam sie dziś w internecie w poszukiwaniu księgarni wysyłkowej.. właściwie ani jedna nie ma całego kompletu książek do szkoły dla Pauliny :-o zawsze chociaż jednej ze spisu brakuje :evil_lol: Bardzo dobrze zaopatrzona w podręczniki jest księgarnia na tyłach Domów Centrum. Odkryłam ją w zeszłym roku, za jednym podejściem kupujesz wszystko - polecam. Quote
dbsst Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 cześć Gosiu ale masz przystojnego pirata Alexa :evil_lol: :evil_lol: ALEX to ni e w ta strone sie skacze na główkę Quote
Gosiek Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='dbsst']cześć Gosiu ale masz przystojnego pirata Alexa :evil_lol: :evil_lol: ALEX to ni e w ta strone sie skacze na główkę hmmm Dominisiu hmmm :mad: oj cicho - to stareńka piaskownica jest - moja córa sie w niej bawiła bedąs szkrabem :evil_lol: Pika no niby co innego ale... wiesz... mysmy sobie dopływali do Wierzbicy a Ty chyba właśnie w tych okolicach działkę masz, prawda? Czy przejeżdżasz przez most za Serockiem? Quote
Gosiek Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='aga1215']Axio ma prywatny basenik :crazyeye: :loveu::lol: Axio uwielbia się w nim taplać - wrzucam mu szyszki, piłeczki itp a on wskakuje, pomoczy się i wyłazi zadowolony ze zdobyczą :lol::lol::lol: zakwitła mi bazylia spragniona osa :cool1: a to.. co to? hę? :razz: Quote
Poświata Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Gosiek'] a to.. co to? hę? :razz: Jak dla mnie czereśnia.......... ale jakaś taka sztuczna ;) :evil_lol: . Quote
aga1215 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Gosiek']:lol: Axio uwielbia się w nim taplać - wrzucam mu szyszki, piłeczki itp a on wskakuje, pomoczy się i wyłazi zadowolony ze zdobyczą :lol::lol::lol: zakwitła mi bazylia spragniona osa :cool1: a to.. co to? hę? :razz: jak to co? sztuczna czeresieńka;) :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: <Ale ma talie>:evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='madzia i medor']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: <Ale ma talie>:evil_lol: jak na osę przystało ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .......................................................................................... czas przekwitania......... i czas rozkosznego kwitnienia Quote
Gosiek Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 szafirowa burza jeszcze raz bazylia wisienki Quote
PIKA Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Gosiek'] Pika no niby co innego ale... wiesz... mysmy sobie dopływali do Wierzbicy a Ty chyba właśnie w tych okolicach działkę masz, prawda? Czy przejeżdżasz przez most za Serockiem? No nie bylo zadzwonic :mad: w 10 minut na rowerku bylabym do tej Wierzbicy dojechala :mad: Po drugiej stronie Narwii można zacumowac :razz: Quote
malawaszka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Gosiek']zakwitła mi bazylia :crazyeye: Gosi to nawet przyprawy kwitną :crazyeye: Quote
anetta Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Gosiu myslalam ze juz nie dam rady nic napisac, jeszcze teraz mi sie zacina :roll: Wlaczylam antywirusa i wszystko chodzi mi jak mucha w smole i sie zacina...:angryy: Piekne zdjecia z zagloweczki, ja tez uwielbiam plywac po wodzie :loveu: Kiedys jak bylam na Mazurach to wlascicielka zaglowki pokazala nam przechyl... :evil_lol: myslalam ze bede miec mokro w majtach :evil_lol::evil_lol: Prawie ze plasko bylo :scared: Od tamtej pory nie lubie przechylow hahahaha :evil_lol: Axelek w roli zeglarza :cool2::cool2: Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :multi::multi::multi:ile sztucznych czeresieniek;) Quote
Hanna R. Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ile sztucznych czeresieniek;) Uhaha ! Alu ! DWÓJECZKA z przyrody ! Dwójeczka ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobranoc Gosieńko ! :hand: Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Uhaha ! Alu ! DWÓJECZKA z przyrody ! Dwójeczka ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobranoc Gosieńko ! :hand::razz:a co wisienki to są ....nieważne grunt ze sztuczne bez pestek;) Quote
madzia20sosnowiec Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 gosiuuu kochana wracaaaaj naaam :shake: Quote
Lucy* Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 jak ja już przyjszłam to jej ni ma :candle: :shake: Quote
aga1215 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gosiu - odezwij się, co się dzieje???? widziałam, byłaś rano na forum... Quote
Gosiek Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 witam i cieszę sie ze jednak ktoś o mnie pamięta :loveu: jakoś nie mam weny na pisanie - staram się zaglądać do waszych galerii ale.... nie piszę :oops: ale jestem i dziękuję za pamięć :multi: Quote
Recommended Posts