Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Oooo ! Na paluszkach ! Jak w balecie !!! :loveu::lol: jeszcze trochę i Ax zatańczy "jezioro łabędzie" :evil_lol:

Posted

hahaha po morzu to ja bym nie chciała pływać.. ja z tych strachliwych - nie lubie zbvytnich przechyłów... dla mnei najlepsze spokojne pływanie + opalanie :lol::lol::lol:

Aga - czyżby Ci sie spodobała walka axia z groźną butelką po wodzie? :evil_lol:

Bigosiku - dziekuję :multi:

Klaudio - jak Axio miał dość to właził do środka i leżał pod stolikiem ;) a tu (na owym zdjątku) podziwiał miniaturowy kilwater :evil_lol:

Monisiu
- no to powodzenia w poszukiwaniu zyczę :p

Posted

malawaszka napisał(a):
:klacz: dzielny chłopak :loveu:

Gosiu a fotka całej łódeczki??? :razz:
ooojojoj - nie mam :oops:
nadrobię następnym razem 8)

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha po morzu to ja bym nie chciała pływać.. ja z tych strachliwych - nie lubie zbvytnich przechyłów... dla mnei najlepsze spokojne pływanie + opalanie :lol::lol::lol:
Eeeee tam, nie ma to jak robienie za balast i moczenie tyłka za burtą. Fajnie to się potem po latach wspomina. Ale mnie z wiekiem i z faktem posiadania dzieci też bojaźń naszła, to pewnie odpowiedzialność nie tylko za siebie :hmmmm: :lol: .

Posted

dzieńdoberek :p

Beatko - kiedyś jakos aż tak przechyły mi nie przeszkadzały :evil_lol: nawet mi się dosć podobały ale jakoś tak z wiekiem nachodzi mnie coraz większa niecheć do przechyłów :razz:
no i wiesz... nie moze być za dużych przechyłów bo piesek równowagi nie utrzyma ;) :evil_lol:

Uff jak gorąco - w sypialni mam 29 stopni :placz:

Posted

[quote name='Gosiek']

Axio sternik

Gosiu, świetne! :lol: Tylko mu czapki kapitana brakuje :evil_lol: Ja za żaglóweczką nie za bardzo :shake: , dla mnie każdy przechył jest za duży :evil_lol:

Posted

Dlaczego wcześniej tu nie trafiłam? :oops:
Przejrzałam narazie pobieżnie galeryjkę i padłam z wrażenia.
Właśnie zrobiłam sobie kawę, zaopatrzyłam się w słuszych rozmiarów ciacho i zasiadam do kontemplowania zdjęć :loveu:

Posted

Czesć Gosiu :loveu:

Obejrzalam wszystkie zdjęcia, te z Chrowacji cuuudo :loveu:

A ponieważ oczywiście nie czytałam :evil_lol: to powiedz mi po jakich to wodach teraz plywaliście ? ;)

Kapitan Axel :lol:

Posted

Czesc Gonieczko mojaj kochana :)

Zazdroszcze (oczywiscie tak dobrotliwie ;)) pobytu na jachcie... Ja w tym roku nie bede zeglowac :placz: Pierwszy raz od...15 lat!

Czy zglosilas sie juz do konkursu? :cool3: