Hanna R. Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Oooo ! Na paluszkach ! Jak w balecie !!! :loveu: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Oooo ! Na paluszkach ! Jak w balecie !!! :loveu::lol: jeszcze trochę i Ax zatańczy "jezioro łabędzie" :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 ale fantastycznie :multi: Luna też kiedyś troszkę pływała na żaglówce i chyba jej się podobało - ahhhh szukam męża żeglarza :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Gosiek'] Ktoś tu chyba miał już dość:evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 hahaha po morzu to ja bym nie chciała pływać.. ja z tych strachliwych - nie lubie zbvytnich przechyłów... dla mnei najlepsze spokojne pływanie + opalanie :lol::lol::lol: Aga - czyżby Ci sie spodobała walka axia z groźną butelką po wodzie? :evil_lol: Bigosiku - dziekuję :multi: Klaudio - jak Axio miał dość to właził do środka i leżał pod stolikiem ;) a tu (na owym zdjątku) podziwiał miniaturowy kilwater :evil_lol: Monisiu - no to powodzenia w poszukiwaniu zyczę :p Quote
Medorowa Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ale śliczne foteczki:multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :klacz: dzielny chłopak :loveu: Gosiu a fotka całej łódeczki??? :razz: Quote
Alka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Gosiek']na dobranoc Axio sternik żeglarz pełną gębą :p Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 malawaszka napisał(a)::klacz: dzielny chłopak :loveu: Gosiu a fotka całej łódeczki??? :razz: ooojojoj - nie mam :oops: nadrobię następnym razem 8) Quote
Poświata Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha po morzu to ja bym nie chciała pływać.. ja z tych strachliwych - nie lubie zbvytnich przechyłów... dla mnei najlepsze spokojne pływanie + opalanie :lol::lol::lol: Eeeee tam, nie ma to jak robienie za balast i moczenie tyłka za burtą. Fajnie to się potem po latach wspomina. Ale mnie z wiekiem i z faktem posiadania dzieci też bojaźń naszła, to pewnie odpowiedzialność nie tylko za siebie :hmmmm: :lol: . Quote
Gosiek Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 dzieńdoberek :p Beatko - kiedyś jakos aż tak przechyły mi nie przeszkadzały :evil_lol: nawet mi się dosć podobały ale jakoś tak z wiekiem nachodzi mnie coraz większa niecheć do przechyłów :razz: no i wiesz... nie moze być za dużych przechyłów bo piesek równowagi nie utrzyma ;) :evil_lol: Uff jak gorąco - w sypialni mam 29 stopni :placz: Quote
mmbbaj Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Gosiek'] Axio sternik Gosiu, świetne! :lol: Tylko mu czapki kapitana brakuje :evil_lol: Ja za żaglóweczką nie za bardzo :shake: , dla mnie każdy przechył jest za duży :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 no pieknie pieknie troche mnie nie było i tyle wycieczek mnie omineło :oops: a wogoóle to czesc i czołem gosia :buzi: Quote
AlKil Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Witaj Gosiu! Co Ty robisz na 4 stronce??? Gdzie fotki na początek dnia???? :razz: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Hey Gosiu ...czy to już wszystkie mokre fotki:cool3:............mało:razz: Quote
Tośka_m Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Dlaczego wcześniej tu nie trafiłam? :oops: Przejrzałam narazie pobieżnie galeryjkę i padłam z wrażenia. Właśnie zrobiłam sobie kawę, zaopatrzyłam się w słuszych rozmiarów ciacho i zasiadam do kontemplowania zdjęć :loveu: Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Czesć Gosiu :loveu: Obejrzalam wszystkie zdjęcia, te z Chrowacji cuuudo :loveu: A ponieważ oczywiście nie czytałam :evil_lol: to powiedz mi po jakich to wodach teraz plywaliście ? ;) Kapitan Axel :lol: Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Czesc Gonieczko mojaj kochana :) Zazdroszcze (oczywiscie tak dobrotliwie ;)) pobytu na jachcie... Ja w tym roku nie bede zeglowac :placz: Pierwszy raz od...15 lat! Czy zglosilas sie juz do konkursu? :cool3: Quote
Recommended Posts