Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 no to jedziemy z tym koksem..... ale uprzedzam że zdjecia nie są wspaniałe - powietrze było aż gęste z upału :roll: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pwoda i ptaszki ;):diabloti: braaawo - zgadłaś :evil_lol: Quote
chicken Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Hehehe! Axelek wyglada jak taka mala laleczka :lol: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 :evil_lol: straż pożarna na wodzie :cool1: a ten pan miał nietęgą minę ;) Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 chicken napisał(a):Hehehe! Axelek wyglada jak taka mala laleczka :lol::lol: hihi no ładnie - takiego komentarza Axio jeszcze nie słyszał ;) Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :pzdolna jezdem to zgadłam ;) A pan straszak to tu pali papierocha :cool3: Quote
Hanna R. Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Dziędobry Gosiu ! :p Piękne lato latoś mamy :angryy: :angryy: :angryy: Ładnie na tej wodzie było ... Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pzdolna jezdem to zgadłam ;) A pan straszak to tu pali papierocha :cool3: hahaha dokładnie.. jak fociłam to tego nie widziałam ze palił :evil_lol: cześć Haniu - coś ostatnio rzadko u mnie bywasz :placz: na wodzie było ładnie i fajnie w sobotę.. w niedzielę nie było już tak fajnie bo nie było wcale wiatru ani chmurek - czysta patelnia :roll: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='jo-jo']Moje łabądki:loveu::lol: skubańce były w trakcie posiłku i to jedyna dobra fotka :evil_lol: pozostałe wyglądały tak: Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Gosiek']:lol: skubańce były w trakcie posiłku i to jedyna dobra fotka :evil_lol: pozostałe wyglądały tak: Ale wiesz, ja każde przyjme :loveu: Jeszcze w twoim wykonaniu to już wogóle :loveu: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='jo-jo']Ale wiesz, ja każde przyjme :loveu: Jeszcze w twoim wykonaniu to już wogóle :loveu:ależ słodzisz :evil_lol: mam jeszcze samotnego łabędzia Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Gosiek']ależ słodzisz :evil_lol: A nie moge? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Stwerdzam fakty :diabloti: [quote name='Gosiek'] Quote
Hanna R. Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Gosiek'] cześć Haniu - coś ostatnio rzadko u mnie bywasz :placz: A fcale nieprawda ! :eviltong: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A fcale nieprawda ! :eviltong::lol: nadrabiasz dziś? :lol: no dobrze.. niech będzie ze bywasz 8) Quote
Hanna R. Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Gosiek napisał(a): no dobrze.. niech będzie ze bywasz 8) :evil_lol: Czy chcesz - czy nie - to ja i tak bywam ! :evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:evil_lol: Czy chcesz - czy nie - to ja i tak bywam ! :evil_lol: chcę - zawsze chcę :multi: czas na Axia Quote
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Axio na lince :cool1: chciał skakać??? :razz: Quote
Alka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 witaj Gosiu!:multi: Axio-żeglarz wspaniale się prezentuje :loveu:Na pewno trochę Wam chłodniej było, tyyyle wody dokoła... foteczki sliczne i nie narzekaj proszę ...:mad: Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='Alka']witaj Gosiu!:multi: Axio-żeglarz wspaniale się prezentuje :loveu:Na pewno trochę Wam chłodniej było, tyyyle wody dokoła... foteczki sliczne i nie narzekaj proszę ...:mad:j? Ala - tam patelnia pełna zaru była.. nic a nic nie było chłodniej :shake: przynajmneij w niedzielę... w sobotę powoewał wiaterek.. a z piątku na sob. mieliśmy niezłą burzę i deszcz ;) Monisiu - Axel na lince bo nie ma innej mozliwosci. Ma tak silnie rozwinięty instynkt łowiecki że by wskoczył do wody za kaczką :lol: wiec zeby go nie wyławiać, siedzi na lince 8) Quote
Poświata Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Gosiek'] O Axio żeglarz, zupełnie jak kapitan Sparow :loveu: !!! Przypomniały mi się zamierzchłe czasy z ubiegłego wieku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Dawno temu, żeglowałam po Mazurach ze sznaucerem olbrzymem na pokładzie. To było niesamowite jak ta psina nauczyła się sprawnie poruszać po jachcie. Potrafiła przejść z rufy na dziób burtą szerokości męskiej stopy na bujającej łajbie. Quote
Gosiek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Beatko - psiaki są niesamowicie zreczne i na dokładkę mają 4 łapy :evil_lol: wiec łatwiej im utrzymać równowagę. jak bujało nas na falach (wrr te mnotorówki) to patrzyłam jak fajnie Axel pracuje łapkami żeby ustać :lol: a w naszym porcie całkiem sporo psiaków-żeglarzy: jest jeszcze jeden yoreczek, jest coli, są ONki, jamniki, małe i większe kundelki .. itd och jak dobrze w cieniu... mmmm podusia to jest to :p a cóż tam na brzegu się dzieje? Quote
Recommended Posts