Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pzdolna jezdem to zgadłam ;)

A pan straszak to tu pali papierocha :cool3:

hahaha dokładnie.. jak fociłam to tego nie widziałam ze palił :evil_lol:

cześć Haniu - coś ostatnio rzadko u mnie bywasz :placz:

na wodzie było ładnie i fajnie w sobotę.. w niedzielę nie było już tak fajnie bo nie było wcale wiatru ani chmurek - czysta patelnia :roll:

Posted

[quote name='Gosiek']:lol: skubańce były w trakcie posiłku i to jedyna dobra fotka :evil_lol:

pozostałe wyglądały tak:

Ale wiesz, ja każde przyjme :loveu:
Jeszcze w twoim wykonaniu to już wogóle :loveu:

Posted

[quote name='jo-jo']Ale wiesz, ja każde przyjme :loveu:
Jeszcze w twoim wykonaniu to już wogóle :loveu:ależ słodzisz :evil_lol:

mam jeszcze samotnego łabędzia

Posted

witaj Gosiu!:multi:

Axio-żeglarz wspaniale się prezentuje :loveu:Na pewno trochę Wam chłodniej było, tyyyle wody dokoła...

foteczki sliczne i nie narzekaj proszę ...:mad:

Posted

[quote name='Alka']witaj Gosiu!:multi:

Axio-żeglarz wspaniale się prezentuje :loveu:Na pewno trochę Wam chłodniej było, tyyyle wody dokoła...

foteczki sliczne i nie narzekaj proszę ...:mad:j? Ala - tam patelnia pełna zaru była.. nic a nic nie było chłodniej :shake: przynajmneij w niedzielę... w sobotę powoewał wiaterek.. a z piątku na sob. mieliśmy niezłą burzę i deszcz ;)

Monisiu
- Axel na lince bo nie ma innej mozliwosci. Ma tak silnie rozwinięty instynkt łowiecki że by wskoczył do wody za kaczką :lol: wiec zeby go nie wyławiać, siedzi na lince 8)

Posted

[quote name='Gosiek']
O Axio żeglarz, zupełnie jak kapitan Sparow :loveu: !!!
Przypomniały mi się zamierzchłe czasy z ubiegłego wieku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Dawno temu, żeglowałam po Mazurach ze sznaucerem olbrzymem na pokładzie. To było niesamowite jak ta psina nauczyła się sprawnie poruszać po jachcie. Potrafiła przejść z rufy na dziób burtą szerokości męskiej stopy na bujającej łajbie.

Posted

Beatko - psiaki są niesamowicie zreczne i na dokładkę mają 4 łapy :evil_lol: wiec łatwiej im utrzymać równowagę. jak bujało nas na falach (wrr te mnotorówki) to patrzyłam jak fajnie Axel pracuje łapkami żeby ustać :lol:
a w naszym porcie całkiem sporo psiaków-żeglarzy: jest jeszcze jeden yoreczek, jest coli, są ONki, jamniki, małe i większe kundelki .. itd

och jak dobrze w cieniu...

mmmm podusia to jest to :p

a cóż tam na brzegu się dzieje?