Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']jejuuu może kiedy ś się od Was nauczę coś dobrego robić, ale nie w taki upał :shake: Gosiu miłego weekendu - ahhh mnie się marzy wypadzik na wodę do zacienionego domku :placz:moze Cię pocieszy to że ja na cień nie mam co liczyć ... jak pogoda dopisze to zostajemy do niedzieli.. jeśli nie to wrócimy wczesniej :razz:

a na razie fotki Axia

Posted

Cześć Ala - cieszę sie ze kompik się szybciutko naprawił :multi:

malawaszka napisał(a):
u mnie tyz coś pogrzmiewa :multi:
:roll: mam nadzieje ze do mnie to nie przylezie - coś ostatnio nie mam szczęścia z pogodą na wyjazdy :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:
świetne

Gosiu kup Axelkowi materiałowe frisbee , jest wygodne i bezpieczne dla malców ;)a widać ze to lubi
on to uwielbia... to rfisbee jest juz nieźle oznakowane Axelkowymi zębolkami..... materiałowe mówisz? Ale materiałowe tak nie lata a Axlowi podoba sie najwyraźniej śmiganie za latajacym talerzem ... musze gdzieś znaleść takie mniejsze i najlepiej pełne ;)
Axio sie na pewno by z takiego bardzo ucieszył :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']
hihi :D jest takie wielkie ze mu o ziemie zahacza :lol:

[quote name='Gosiek']

super! :multi:

uwielbiam bawiace sie yorki! sa takie energiczne, wesole i "charakterne" :)

Posted

Teklunia napisał(a):
hihi :D jest takie wielkie ze mu o ziemie zahacza :lol:

super! :multi:

uwielbiam bawiace sie yorki! sa takie energiczne, wesole i "charakterne" :)
hihi sam sobie tak zrobił :lol: zdolniacha mały co? a kółeczko faktycznie zdecydowanie za duże jak na Axelka wymiary ale i tak swietnie sie nim bawi :evil_lol:

no nic... ja juz zmykam wiec wszystkim życzę miłego weekendu, wspaniałej pogody i swietnie spędzonego czasu papapa

Posted

Gosiu Axel i frisbee bosko razem wyglądają. Również polecam materiałowe :cool3: takie posiadamy i również lata jak oszalałe,a Toyeczka za nim. Ja kupiłam w Kakadu i pasuje jak ulał do Toyi,bo jest na nim napisane dog Toy :lol:

Posted

dzieńdoberek, witam poniedziałkowo :p
i mamy przed sobą kolejny upalny tydzień :crazyeye: Tegoroczne lato jest niesamowicie gorące - nie pamiętam takiego ... w poprzednich latach było tylko po kilka takich dni i padały deszcze a teraz? Szok :crazyeye:
Axelek dzielnie znosi upały... na jachcie leżał sobie na suwklapie w cieniu - Pan zrobił dla niego cień dzieki namiocikowi założonemu na bom i axio się tam wylegiwał :lol: zgram później zdjecia i powstawiam.. nie mam ich wielu bo co tu focić siedząc 2 dni na wodzie :evil_lol: ale mam kilka ciekawych ujęć.. zobaczymy tylko xczy zdjecia wyszły i nadają sie do pokazania ;)

[quote name='Magdalena1']Gosiu Axel i frisbee bosko razem wyglądają. Również polecam materiałowe :cool3: takie posiadamy i również lata jak oszalałe,a Toyeczka za nim. Ja kupiłam w Kakadu i pasuje jak ulał do Toyi,bo jest na nim napisane dog Toy :lol:Madziu - jak wspanbiale Cię tu czytać :multi: mówisz że to fersbee dobrze lata? W takim razie muszę koniecznie go poszukać w sklepach - moze wstawisz fotkę żebym wzrokowo wiedziała czego szukać?

dziękuję za pochwały rozbieganego Axia.. tak myslałam ze zdjęcie z fresbee na szyjce najbardziej Wam sie spodoba :lol::lol::evil_lol:

Posted

Cudne zdjęcia! Axio jest przeuroczy :loveu:
Wszystkie fotki śliczne.. szczególnie podobają mi się te z Chorwacji ;)
mam do tego kraju sentyment... byłam tam 5 razy, mam tam rodzinę ;)
jestem pod wrażeniem :cool3:

Pozdrawiamy i zapraszamy na naszą galerię! :p

Posted

[quote name='jo-jo']Dzień Dobry Gosiu8)

A gdzież to nowe fotki?? Widze zupełne zaniedbanie galerii :evil_lol:czesć Klaudio 8)
ufff nie mam siły - upał mnie wykańcza :razz: nawet jeszcze nie zgrałam zdjec z aparatu - na razie nagrzewam kuchnie produkując obiadek :evil_lol:

Dosiu - witam serdecznie