jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Gosiek napisał(a):dzień dobry :p widze ze zaczynasz u mnie gościć codziennie - ach jak miło :multi: ja będziesz focić to ustaw sobie jeszcze na dokładkę punktowy pomiar światła ;) wychodzą fajowe zdjecia :razz: Ja tu już od dawna goszcze:multi: A te rady postaram się wykorzystac tylko nie wiem czy będe wiedziała jak przestawic:razz: :lol: Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 jo-jo napisał(a):Ja tu już od dawna goszcze:multi: A te rady postaram się wykorzystac tylko nie wiem czy będe wiedziała jak przestawic:razz: :lol: a ja nawet nie wiem jaki masz aparat bo bym poczytała w necie o MENU ;) wiesz - ja jestem cwana bo w moim aparacie wszystko ustawiam prawie z zamknietymi oczami... moje ulubione fotki to właśnie: centralny/punktowy pomiar swiatła, mała GO i wyraźny właściwie tylko "obiekt" ... no ale z megajasnoświecącym słonkiem tak sie nie da więc i GO większa :lol: czekam na wyniki focenia w takim razie :p Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ja mam Nikona 50, a co dokładniej to nie powiem bo mi zabrali teraz aparata na wycieczke:diabloti: No ale ćóż spróbuje dzisiaj i pofoce ;-) Quote
malawaszka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Gosiek']hmmm Moniko... chciałam oswiadczyć ze jesteś dziś stanowczo monotematyczna w komentarzach 8) :eviltong: no właśnie też to zauważyłam :oops: ale to chyba przez ten upał tylko tyle przychodzi mi do głowy :p Quote
aga1215 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 oglądałam sobie jeszcze raz Twoje zdjęcia, Gosiu - co z NG? to mi sie spodobało [quote name='Gosiek'] Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 :lol: Aga.. zmieńmy temat ;) a rybitwy są sliczne ale.. jakosć zdjecia bardzo marna :evil_lol: dziewczyny, robicie moze nieraz placki z gotowanych ziemniaków? Takie ala kopytka tyle ze zamiast gotować to sie je smaży? mam do nich rewelacyjny sosik waniliowy :p Quote
Teklunia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Gosiek'] haha :D świetne! faktycznie wyglada jak zakneblowany :D Gosiu, a przepisik na placki i sosik wstawisz? :oops: W galerii smakow posucha teraz panuje straszna... ;) Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='*luthien*']a co to takiego?:evil_lol: hahaha no jak to co? Aprotujący york w trakcie łapania piłeczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasiu, przepisik oczywiscie wstawię.. nie mów ze posucha - widziałam te Twoje jagodzianeczki :eating: Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 i to by było na tyle jeśli chodzi o dzisiejsza partię zdjęć 8) Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Gosiek'] i to by było na tyle jeśli chodzi o dzisiejsza partię zdjęć 8) Cóż za robaczek :razz: Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 bońciu jaki przepiękne Alexowe fotki :loveu: cześć Gosiu :multi: Quote
bigos Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Gosiek'] i to by było na tyle jeśli chodzi o dzisiejsza partię zdjęć 8) :-o:-o:-oAle sssuper W ręce jakiego fryzjera on wpadł? Fryzurka bobowa:razz::razz::razz: Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='bigos'] :-o:-o:-oAle sssuper W ręce jakiego fryzjera on wpadł? Fryzurka bobowa:razz::razz::razz: a dziękuję, sama go obcinam :multi: widzę ze waszeczka sie podoba... urodzona modelka - siedziała właściwie można rzec że bez ruchu i pozowała do zdjeć... nawet makro oczek grzecznie zniosła :loveu: siedziała tak sobie w słonku chyba z godzinę :roll: i się wcale nie bała :crazyeye: cześć Dominisiu :p Quote
bigos Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Gosiek']a dziękuję, sama go obcinam :multi: NAPRAWDĘ!!!!!!!Jestem pod wrażeniem:-o:-o:-o:-o To Ty chyba fryzjerka z zawodu:razz:;):diabloti: Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='bigos']NAPRAWDĘ!!!!!!!Jestem pod wrażeniem:-o:-o:-o:-o To Ty chyba fryzjerka z zawodu:razz:;):diabloti: :lol: ależ absolutnie nie jestem fryzjerka ... nauczyłam się w trakcie strzyżenia :evil_lol: za pierwszym razem nie było za dobrze :diabloti: a teraz juz lekką wprawę mam. Quote
aga1215 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Gosiek'] i to by było na tyle jeśli chodzi o dzisiejsza partię zdjęć 8) ochhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:loveu: Quote
r_2005 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Gosiek']dziewczyny, robicie moze nieraz placki z gotowanych ziemniaków? Takie ala kopytka tyle ze zamiast gotować to sie je smaży? mam do nich rewelacyjny sosik waniliowy :p Czasami robię z ugniecionych, gotowanych ziemniaków kotlety, właśnie smażąc, tyle że nie na słodko, bo z koperkiem i coś jeszcze... zapomniałam:oops: Gosiek, na zdjęciach to ta nasza waszka?:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Gosiek napisał(a):widzę ze waszeczka sie podoba... urodzona modelka :grins: ahhhhh wzruszyłam się :placz: Quote
Gosiek Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 dzieńdoberek [quote name='malawaszka']:grins: ahhhhh wzruszyłam się :placz::lol::lol::lol: Roczku, wstawiłam właśnie przepis do galerii smaczków. Jasne ze te placki robi sie też inaczej.. ja wczoraj pokombinowałam bo miałam cheć na słodki obiad :evil_lol: ogólnie uwielbiam te placuszki, gdy jest dodana cebulka, sól i pieprz a na wierzch polewam sosikiem paprykowym :p Quote
Alka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Witaj Gosiu!:multi: Mówicie o placuszkach? zaraz muszę zajrzeć do galerii smaczków :sabber: Gosiu, bardzo ładne foteczki, a najśliczniejsze te z Axelkiem w roli głównej :loveu: pozdrawiam i życzę milego dnia! Quote
Gosiek Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Alka napisał(a):Witaj Gosiu!:multi: Mówicie o placuszkach? zaraz muszę zajrzeć do galerii smaczków :sabber: Gosiu, bardzo ładne foteczki, a najśliczniejsze te z Axelkiem w roli głównej :loveu: pozdrawiam i życzę milego dnia!dzieku Alu - dzis też kilka Axelkowych fotek porobię.... wieczorkiem wybywam na weekend więc następne fotki bedą dopiero po weekendzie ;) Quote
r_2005 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Gosiek']Roczku, wstawiłam właśnie przepis do galerii smaczków. Lecę zobaczyć:p ogólnie uwielbiam te placuszki, gdy jest dodana cebulka, sól i pieprz a na wierzch polewam sosikiem paprykowym :p Ot to, o cebuli zapomniałam!:oops: Quote
Recommended Posts