Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
dzień dobry :p widze ze zaczynasz u mnie gościć codziennie - ach jak miło :multi:

ja będziesz focić to ustaw sobie jeszcze na dokładkę punktowy pomiar światła ;) wychodzą fajowe zdjecia :razz:

Ja tu już od dawna goszcze:multi:
A te rady postaram się wykorzystac tylko nie wiem czy będe wiedziała jak przestawic:razz: :lol:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
Ja tu już od dawna goszcze:multi:
A te rady postaram się wykorzystac tylko nie wiem czy będe wiedziała jak przestawic:razz: :lol:
a ja nawet nie wiem jaki masz aparat bo bym poczytała w necie o MENU

;) wiesz - ja jestem cwana bo w moim aparacie wszystko ustawiam prawie z zamknietymi oczami... moje ulubione fotki to właśnie: centralny/punktowy pomiar swiatła, mała GO i wyraźny właściwie tylko "obiekt" ... no ale z megajasnoświecącym słonkiem tak sie nie da więc i GO większa :lol:

czekam na wyniki focenia w takim razie :p

Posted

[quote name='Gosiek']hmmm Moniko... chciałam oswiadczyć ze jesteś dziś stanowczo monotematyczna w komentarzach 8) :eviltong:

no właśnie też to zauważyłam :oops: ale to chyba przez ten upał tylko tyle przychodzi mi do głowy :p

Posted

:lol: Aga.. zmieńmy temat ;)

a rybitwy są sliczne ale.. jakosć zdjecia bardzo marna :evil_lol:

dziewczyny, robicie moze nieraz placki z gotowanych ziemniaków? Takie ala kopytka tyle ze zamiast gotować to sie je smaży?
mam do nich rewelacyjny sosik waniliowy :p

Posted

[quote name='Gosiek']
haha :D świetne! faktycznie wyglada jak zakneblowany :D

Gosiu, a przepisik na placki i sosik wstawisz? :oops: W galerii smakow posucha teraz panuje straszna... ;)

Posted

[quote name='*luthien*']a co to takiego?:evil_lol:
hahaha no jak to co? Aprotujący york w trakcie łapania piłeczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kasiu, przepisik oczywiscie wstawię.. nie mów ze posucha - widziałam te Twoje jagodzianeczki :eating:

Posted

[quote name='Gosiek']

i to by było na tyle jeśli chodzi o dzisiejsza partię zdjęć 8)

:-o:-o:-oAle sssuper

W ręce jakiego fryzjera on wpadł? Fryzurka bobowa:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='bigos']
:-o:-o:-oAle sssuper

W ręce jakiego fryzjera on wpadł? Fryzurka bobowa:razz::razz::razz:
a dziękuję, sama go obcinam :multi:

widzę ze waszeczka sie podoba... urodzona modelka - siedziała właściwie można rzec że bez ruchu i pozowała do zdjeć... nawet makro oczek grzecznie zniosła :loveu:
siedziała tak sobie w słonku chyba z godzinę :roll: i się wcale nie bała :crazyeye:

cześć Dominisiu :p

Posted

[quote name='Gosiek']a dziękuję, sama go obcinam :multi:

NAPRAWDĘ!!!!!!!Jestem pod wrażeniem:-o:-o:-o:-o
To Ty chyba fryzjerka z zawodu:razz:;):diabloti:

Posted

[quote name='bigos']NAPRAWDĘ!!!!!!!Jestem pod wrażeniem:-o:-o:-o:-o
To Ty chyba fryzjerka z zawodu:razz:;):diabloti:
:lol: ależ absolutnie nie jestem fryzjerka ... nauczyłam się w trakcie strzyżenia :evil_lol:
za pierwszym razem nie było za dobrze :diabloti: a teraz juz lekką wprawę mam.

Posted

[quote name='Gosiek']dziewczyny, robicie moze nieraz placki z gotowanych ziemniaków? Takie ala kopytka tyle ze zamiast gotować to sie je smaży?
mam do nich rewelacyjny sosik waniliowy :p
Czasami robię z ugniecionych, gotowanych ziemniaków kotlety, właśnie smażąc, tyle że nie na słodko, bo z koperkiem i coś jeszcze... zapomniałam:oops:
Gosiek, na zdjęciach to ta nasza waszka?:evil_lol:

Posted

dzieńdoberek

[quote name='malawaszka']:grins: ahhhhh wzruszyłam się :placz::lol::lol::lol:

Roczku, wstawiłam właśnie przepis do galerii smaczków. Jasne ze te placki robi sie też inaczej.. ja wczoraj pokombinowałam bo miałam cheć na słodki obiad :evil_lol:
ogólnie uwielbiam te placuszki, gdy jest dodana cebulka, sól i pieprz a na wierzch polewam sosikiem paprykowym :p

Posted

Witaj Gosiu!:multi:

Mówicie o placuszkach? zaraz muszę zajrzeć do galerii smaczków :sabber:

Gosiu, bardzo ładne foteczki, a najśliczniejsze te z Axelkiem w roli głównej :loveu:

pozdrawiam i życzę milego dnia!

Posted

Alka napisał(a):
Witaj Gosiu!:multi:

Mówicie o placuszkach? zaraz muszę zajrzeć do galerii smaczków :sabber:

Gosiu, bardzo ładne foteczki, a najśliczniejsze te z Axelkiem w roli głównej :loveu:

pozdrawiam i życzę milego dnia!
dzieku Alu - dzis też kilka Axelkowych fotek porobię.... wieczorkiem wybywam na weekend więc następne fotki bedą dopiero po weekendzie ;)

Posted

[quote name='Gosiek']Roczku, wstawiłam właśnie przepis do galerii smaczków. Lecę zobaczyć:p

ogólnie uwielbiam te placuszki, gdy jest dodana cebulka, sól i pieprz a na wierzch polewam sosikiem paprykowym :p

Ot to, o cebuli zapomniałam!:oops: