Alicja Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='an3czka']O! O owoce morza!:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Ania o żarciu zaraz myśli :mad: Quote
aga1215 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Gosia - wysyłaj zdjęcia do NG - ale JUŻ :mad: :mad: :mad: przecież Ty od tego na przykład http://www.makro.olympus.pl/wyniki/10148.jpg robisz o WIELE lepsze:loveu: motylki pikne tysz :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Aniu dziekuję :multi: owoce morza jadasz? Ja nie tykam takowych "smaczków" - zdecydowanie wolę je na wolności i w warunkach naturalnych ;) wstawiam kolejne zdjęcia z weekendu - ależ mam zaległosci w fotkach :-o takie są skutki pływania motorówek.... ale są i chętni by to wykorzystać Quote
jo-jo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Gosiek'] Ale cuda :roll: Gosiu prowadzisz jakieś kursy związane z nauką fotografii??:razz: A tak wogóle to Dobry Wieczór, a nie dobranoc :evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='jo-jo']Ale cuda :roll: Gosiu prowadzisz jakieś kursy związane z nauką fotografii??:razz: A tak wogóle to Dobry Wieczór, a nie dobranoc :evil_lol:dobry wieczór Klaudio... jakie kursy? :evil_lol:Tu poprzestawiać, tam poprzestawiać... złapać w miarę zamierzony efekt i pstrykać :lol::evil_lol: no i jeszcze trzeba mieć farta w podpływajacych blisko głodomoroach łabędziowych ;) i dobranoc :p Quote
Teklunia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Gosiek[B']] o, brzydkie kaczątka :lol: Quote
bigos Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Gosiek']na dobranoc Łabędzie i łabądki łabądki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 dzieńdoberek.. zapowiadali wczoraj w pogodzie powrót upałów... znów Axio będzie chodził mokry na spacerki :evil_lol: zauważyłam ze to swietny sposób, zeby psiak sie nie męczył łażeniem po gorących betonach :cool3: bigos napisał(a):łabądki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no co? :mad: cóż innego.. łabądki przeca :eviltong: ..... no ewentualnie mozna by je jeszcze łabędziątkami nazwać :cool3: Quote
bigos Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Odpowiadam pełnym zdaniem: Pięnie sfocone łabądki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='bigos']Odpowiadam pełnym zdaniem: Pięnie sfocone łabądki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak już lepiej ;) Axio Quote
aga1215 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Gosiek'] :multi: ale się dostosował kolorystycznie ten Axelek jeden :loveu: Quote
Lucy* Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 dzień dobry :multi: :multi: cała jestem podekscytowana i zniecierpliwiona :cool3: jakie dziś fotki będą :razz: Quote
Teklunia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Gosiek'] przyczajony tygrys... a to drugie - :megagrin::megagrin::megagrin: A'propos łabędzi, to przypomniało mi się, jak kiedyś w Mikołajkach szliśmy w kilka osób na brzegiem i zobaczyliśmy stadko łabędzi. Jedna koleżanka bardzo się ucieszyła na ich widok i wykrzyknęła "O, wielbłądy!" Ludzie dookoła byli dość zdezorientowani :lol: I od tamtej pory w naszym twarzystwie na łabędzie mówi się wielbłądy... A koleżanka zawsze sie wścieka ;) Quote
megii Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 przejrzałam sobie waszą galerię.. oczywiscie całej :crazyeye: nie dałam rady ;) ale pewnie kiedyś się za to zabiorę, bo warto!! zdjęcia są śliczne, mają ładną kompozycję i baaardzo przyjkemnie się je ogląda :) na prawdę super!! :multi: a i psi model :loveu: bardzo się ślicznie na nich prezentuje. Kochany psiak! I widze, że też ma żyłkę żeglarza we krwi ;) duuzó głasków dla niego :lilangel: Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Lucynko 8-) przecież ja juz zdjecia dziś wstawiałam :cool3: [quote name='malawaszka'] hahahahha :turn-l: hmmm Moniko... chciałam oswiadczyć ze jesteś dziś stanowczo monotematyczna w komentarzach 8) :eviltong: Hahahaha Kasiu - no ja sie kjoleżance nie dziwie ze zła skoro wszyscy zapamietali na długo jej gafę :evil_lol: hahahaha no nie mogę... wielbłądy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: megii - dziekuje za przemiłe słowa i bardzo sie cieszę ze do nas zajrzałaś. Axio żeglowanie musi mieć we krwi.. nie ma innego wyjścia ;) w piątek znów jedziemy wiec będą nowe fotki Axla-zelgarza :p Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Gosiek']dobry wieczór Klaudio... jakie kursy? :evil_lol:Tu poprzestawiać, tam poprzestawiać... złapać w miarę zamierzony efekt i pstrykać :lol::evil_lol: no i jeszcze trzeba mieć farta w podpływajacych blisko głodomoroach łabędziowych ;) To ja dzisiaj popróbuje porobić to samo z fokami :evil_lol: Bo ide na karmienie specjalnie z aparatem więc zobaczymy :diabloti: A tak wogóle to Dzień Dobry :multi: Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='jo-jo']To ja dzisiaj popróbuje porobić to samo z fokami :evil_lol: Bo ide na karmienie specjalnie z aparatem więc zobaczymy :diabloti: A tak wogóle to Dzień Dobry :multi:dzień dobry :p widze ze zaczynasz u mnie gościć codziennie - ach jak miło :multi: ja będziesz focić to ustaw sobie jeszcze na dokładkę punktowy pomiar światła ;) wychodzą fajowe zdjecia :razz: ..................................................................... Ewciu - Axelka zakneblowała jego zniszczona juz piłeczka :evil_lol: .................................................................... zmykam do kuchni pilnować sosiku waniliowego... mmmm jak pachnie w domku 8) Quote
Recommended Posts