Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Gosiu !

Twoje ogródowe kwiaty śliczniaste ...:loveu:
ostatni motylek cosik włochaty :evil_lol:
a ten owadzik w czym się zataplał ?czyżby to kisiel?

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alka']Witaj Gosiu !

Twoje ogródowe kwiaty śliczniaste ...:loveu:
ostatni motylek cosik włochaty :evil_lol:
a ten owadzik w czym się zataplał ?czyżby to kisiel?
ala - mucha "pływała" w podstawce z wodą... jest kilka takich "poidełek" dla wróbli u nas w ogródku

Posted

[quote name='Gosiek']

Ale zieloniutki kolega :razz:

Dzień Dobry Gosiu :multi: Chyba że fotki jak zwykle powalające z nóg to nie mam co mówić :razz: :cool1:

Posted

[quote name='Gosiek']dzieńdoberek

Cieszę sie niezmiernie :grins: ze moje makrofotki Wam sie podobają.
Ale nie są to z całą pewnością zdjecia na zaden (!!!) konkurs.. nie ta jakość :shake: i nie mówię tu przez skromność tylko stwierdzam fakt oczywisty.
Niemniej bardzo mnei podbudowujecie tym że uważacie zdjęcia za dobre :p za co dziekuję :Rose:

NO MÓJ KOCHANY GOSIACZKU WŁAŚNIE MIAŁAM CIĘ O TO ZAPYTAĆ :cool3: KTÓRE PRACE PRZEŚLESZ NA KONKURS NG :cool3:

JAK BĘDZIESZ MIAŁA TAKIE NASTAWIENIE TO NIC NIE ZROBISZ :angryy:
JA W ZESZŁYM ROKU WYGRAŁAM KONKURS FOTOGRAFICZNY W MOJEJ SZKOLE ANGIELSKIEGO... NIC POWAŻNEGO (ZDJĘCIE TEŻ NAJZWYKLEJSZE W ŚWIECIE TYLKO Z POMYSŁEM) ALE SAM FAKT MNIE UCIESZYŁ :p

KWESTIA OCENY SĘDZIÓW TO BARDZO SUBIEKTYWNA SPRAWA :eviltong:

A W SKRÓCIE......... STARTUJ !!!!

Posted

Lucynko - dziękuje Ci bardzo... ale... przejrzałam poprzednie wygrane zdjecia z konkursów NG - to nie moja kategoria :shake: ja sie pasjonuję makro - tam takie zdjecia nie są zauważane......

własnie rzecz w tym że w konkursach najbardziej liczy sie pomysł i kompozycja... a ja fotografuję czysta naturę ;)

...................................................................
własnie wgrywam na Fotosika zdjecia motylków i nie tylko.. zaraz kilka wstawie

Posted

[quote name='Gosiek']Lucynko - dziękuje Ci bardzo... ale... przejrzałam poprzednie wygrane zdjecia z konkursów NG - to nie moja kategoria :shake: ja sie pasjonuję makro - tam takie zdjecia nie są zauważane......

własnie rzecz w tym że w konkursach najbardziej liczy sie pomysł i kompozycja... a ja fotografuję czysta naturę ;)

...................................................................
własnie wgrywam na Fotosika zdjecia motylków i nie tylko.. zaraz kilka wstawie

Rozumiem, że uważasz,że w Twoich zdjęciach nie ma pomysłu i kompozycji...:roll: czy Ty aby nie przesadzasz??????????

Dla nas w każdym razie są najlepsze w świecie, więc rób takie dalej, bez pomysłu i kompozycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Rozumiem, że uważasz,że w Twoich zdjęciach nie ma pomysłu i kompozycji...:roll: czy Ty aby nie przesadzasz??????????

Dla nas w każdym razie są najlepsze w świecie, więc rób takie dalej, bez pomysłu i kompozycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak jest.

z wielką checią bedę nadal robiła moje pstrykadła dla Was bo naprawdę bardzo mnei cieszy ze Wam sie zdjecia podobaja :multi::multi::multi:

pierwsza seria zegrzyńskich motylków

Posted

AlKil napisał(a):
Dla nas w każdym razie są najlepsze w świecie, więc rób takie dalej, bez pomysłu i kompozycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nooo a my bezguścia będziem sie zachwycać :eviltong: :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
O takim konkursie nie mam co marzyć... nawet nie będę próbować.

Gosiu, to jest bardzo złe nastawienie :mad: Startować możesz zawsze! Możesz najwyżej nie wygrać! Ale nie będziesz tego wiedziała jeśli nie spróbujesz! :eviltong: A jeśli nawet nie wygrasz, to wcale nie znaczy, że przegrasz! :lol: Robisz przepiękne zdjęcia, zobacz ile osób wpada do ciebie żeby je oglądać! Jak cię mamy przekonać? STARTUJ!!! A co ci szkodzi?:bigok:

Posted

hahaha czuję sie pod olbrzymią presją :nerwy:

Gosiu, ja nawet nie mam zdjec, które by tematyką pasowały do NG :evil_lol: przeca nie wstawię im motylków :roflt:

Posted

Gosiek napisał(a):

Gosiu, ja nawet nie mam zdjec, które by tematyką pasowały do NG :evil_lol:

:mad: :mad: :mad: Masz bardzo dużo takich zdjęć! Mnóstwo!!!:p

Posted

Jak widzimy moje drogie zwiedzające tą galerię, pod względem wymówek wyobraźnia Gosi jest nieograniczona....
daremne żale, próżny trud!!!!:mad:

Posted

[quote name='mmbbaj']:mad: :mad: :mad: Masz bardzo dużo takich zdjęć! Mnóstwo!!!:p taak? jakie na przykład?

część II - ostatnia

moje ulubione zdjątko :loveu:

i dwie pszczółki

Posted

AlKil napisał(a):
Ładny kapelusz miał Axio na żaglach...:evil_lol:
:lol::lol::lol: ciekawa byłam czy ktoś sie tego czepnie :lol::lol::lol:
to mój kapelinder :evil_lol: a Axio używał go jako poduszki.. za poduszkę chwilami służyło mu też radio :razz:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha czuję sie pod olbrzymią presją :nerwy:

Gosiu, ja nawet nie mam zdjec, które by tematyką pasowały do NG :evil_lol: przeca nie wstawię im motylków :roflt:a dlaczego nie? przeciez NG pokazuja przyrode! czy krokodyl, czy pajaczek/ motylek to wszystko jedno ;)

ale!

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol::lol::lol: ciekawa byłam czy ktoś sie tego czepnie :lol::lol::lol:
to mój kapelinder :evil_lol: a Axio używał go jako poduszki.. za poduszkę chwilami służyło mu też radio :razz:

czepnęłam się....:eviltong: Ciekawość to pierwszy stopień do piekła....tylko, czy w piekle mają dogo????:cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']http://www.makro.olympus.pl/wyniki/42546.jpg nijak się ta kropelka ma do Twoich - NIJAK!!! Toje są tysiąc razy ładniejsze!!!!! a ta coś zdobyła :p:lol: bo była odpowiednio wkomponowana i dawała do myslenia/skojarzenia.. a moje kropelkki ukazują naturę :evil_lol: czyli to co w nich mozna zobaczyć.. były te moje kropelki w owym konkursie :evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Widocznie jestem tępa, bo o niczym sobie nie pomyślałam jak na nią patrzyłam. Widocznie tam było bardzo myślące jury...:cool3:
oj Ewunia :lol:

dziewczyny, gdybyście były jurorkami to bym pewnie coś tam zdobyła ale nie ma tak dobrze :evil_lol: