Alka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Witaj Gosiu ! Twoje ogródowe kwiaty śliczniaste ...:loveu: ostatni motylek cosik włochaty :evil_lol: a ten owadzik w czym się zataplał ?czyżby to kisiel? Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='Alka']Witaj Gosiu ! Twoje ogródowe kwiaty śliczniaste ...:loveu: ostatni motylek cosik włochaty :evil_lol: a ten owadzik w czym się zataplał ?czyżby to kisiel? ala - mucha "pływała" w podstawce z wodą... jest kilka takich "poidełek" dla wróbli u nas w ogródku Quote
jo-jo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Gosiek'] Ale zieloniutki kolega :razz: Dzień Dobry Gosiu :multi: Chyba że fotki jak zwykle powalające z nóg to nie mam co mówić :razz: :cool1: Quote
Lucy* Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Gosiek']dzieńdoberek Cieszę sie niezmiernie :grins: ze moje makrofotki Wam sie podobają. Ale nie są to z całą pewnością zdjecia na zaden (!!!) konkurs.. nie ta jakość :shake: i nie mówię tu przez skromność tylko stwierdzam fakt oczywisty. Niemniej bardzo mnei podbudowujecie tym że uważacie zdjęcia za dobre :p za co dziekuję :Rose: NO MÓJ KOCHANY GOSIACZKU WŁAŚNIE MIAŁAM CIĘ O TO ZAPYTAĆ :cool3: KTÓRE PRACE PRZEŚLESZ NA KONKURS NG :cool3: JAK BĘDZIESZ MIAŁA TAKIE NASTAWIENIE TO NIC NIE ZROBISZ :angryy: JA W ZESZŁYM ROKU WYGRAŁAM KONKURS FOTOGRAFICZNY W MOJEJ SZKOLE ANGIELSKIEGO... NIC POWAŻNEGO (ZDJĘCIE TEŻ NAJZWYKLEJSZE W ŚWIECIE TYLKO Z POMYSŁEM) ALE SAM FAKT MNIE UCIESZYŁ :p KWESTIA OCENY SĘDZIÓW TO BARDZO SUBIEKTYWNA SPRAWA :eviltong: A W SKRÓCIE......... STARTUJ !!!! Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Lucynko - dziękuje Ci bardzo... ale... przejrzałam poprzednie wygrane zdjecia z konkursów NG - to nie moja kategoria :shake: ja sie pasjonuję makro - tam takie zdjecia nie są zauważane...... własnie rzecz w tym że w konkursach najbardziej liczy sie pomysł i kompozycja... a ja fotografuję czysta naturę ;) ................................................................... własnie wgrywam na Fotosika zdjecia motylków i nie tylko.. zaraz kilka wstawie Quote
AlKil Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Gosiek']Lucynko - dziękuje Ci bardzo... ale... przejrzałam poprzednie wygrane zdjecia z konkursów NG - to nie moja kategoria :shake: ja sie pasjonuję makro - tam takie zdjecia nie są zauważane...... własnie rzecz w tym że w konkursach najbardziej liczy sie pomysł i kompozycja... a ja fotografuję czysta naturę ;) ................................................................... własnie wgrywam na Fotosika zdjecia motylków i nie tylko.. zaraz kilka wstawie Rozumiem, że uważasz,że w Twoich zdjęciach nie ma pomysłu i kompozycji...:roll: czy Ty aby nie przesadzasz?????????? Dla nas w każdym razie są najlepsze w świecie, więc rób takie dalej, bez pomysłu i kompozycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='AlKil']Rozumiem, że uważasz,że w Twoich zdjęciach nie ma pomysłu i kompozycji...:roll: czy Ty aby nie przesadzasz?????????? Dla nas w każdym razie są najlepsze w świecie, więc rób takie dalej, bez pomysłu i kompozycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak jest. z wielką checią bedę nadal robiła moje pstrykadła dla Was bo naprawdę bardzo mnei cieszy ze Wam sie zdjecia podobaja :multi::multi::multi: pierwsza seria zegrzyńskich motylków Quote
malawaszka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 AlKil napisał(a):Dla nas w każdym razie są najlepsze w świecie, więc rób takie dalej, bez pomysłu i kompozycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nooo a my bezguścia będziem sie zachwycać :eviltong: :lol: Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nooo a my bezguścia będziem sie zachwycać :eviltong: :lol::eviltong: złośliwiec :eviltong: sama zobacz co sie podoba jurorom :evil_lol: http://www.makro.olympus.pl/zgloszenie.html Quote
mmbbaj Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Gosiek napisał(a): O takim konkursie nie mam co marzyć... nawet nie będę próbować. Gosiu, to jest bardzo złe nastawienie :mad: Startować możesz zawsze! Możesz najwyżej nie wygrać! Ale nie będziesz tego wiedziała jeśli nie spróbujesz! :eviltong: A jeśli nawet nie wygrasz, to wcale nie znaczy, że przegrasz! :lol: Robisz przepiękne zdjęcia, zobacz ile osób wpada do ciebie żeby je oglądać! Jak cię mamy przekonać? STARTUJ!!! A co ci szkodzi?:bigok: Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 hahaha czuję sie pod olbrzymią presją :nerwy: Gosiu, ja nawet nie mam zdjec, które by tematyką pasowały do NG :evil_lol: przeca nie wstawię im motylków :roflt: Quote
mmbbaj Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Gosiek napisał(a): Gosiu, ja nawet nie mam zdjec, które by tematyką pasowały do NG :evil_lol: :mad: :mad: :mad: Masz bardzo dużo takich zdjęć! Mnóstwo!!!:p Quote
AlKil Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Jak widzimy moje drogie zwiedzające tą galerię, pod względem wymówek wyobraźnia Gosi jest nieograniczona.... daremne żale, próżny trud!!!!:mad: Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='mmbbaj']:mad: :mad: :mad: Masz bardzo dużo takich zdjęć! Mnóstwo!!!:p taak? jakie na przykład? część II - ostatnia moje ulubione zdjątko :loveu: i dwie pszczółki Quote
AlKil Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ładny kapelusz miał Axio na żaglach...:evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 AlKil napisał(a):Ładny kapelusz miał Axio na żaglach...:evil_lol::lol::lol::lol: ciekawa byłam czy ktoś sie tego czepnie :lol::lol::lol: to mój kapelinder :evil_lol: a Axio używał go jako poduszki.. za poduszkę chwilami służyło mu też radio :razz: Quote
Teklunia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha czuję sie pod olbrzymią presją :nerwy: Gosiu, ja nawet nie mam zdjec, które by tematyką pasowały do NG :evil_lol: przeca nie wstawię im motylków :roflt:a dlaczego nie? przeciez NG pokazuja przyrode! czy krokodyl, czy pajaczek/ motylek to wszystko jedno ;) ale! Quote
AlKil Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Gosiek napisał(a)::lol::lol::lol: ciekawa byłam czy ktoś sie tego czepnie :lol::lol::lol: to mój kapelinder :evil_lol: a Axio używał go jako poduszki.. za poduszkę chwilami służyło mu też radio :razz: czepnęłam się....:eviltong: Ciekawość to pierwszy stopień do piekła....tylko, czy w piekle mają dogo????:cool1: Quote
malawaszka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Gosiek']sama zobacz co sie podoba jurorom :evil_lol: http://www.makro.olympus.pl/zgloszenie.html http://www.makro.olympus.pl/wyniki/42546.jpg nijak się ta kropelka ma do Twoich - NIJAK!!! Toje są tysiąc razy ładniejsze!!!!! a ta coś zdobyła :p Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='malawaszka']http://www.makro.olympus.pl/wyniki/42546.jpg nijak się ta kropelka ma do Twoich - NIJAK!!! Toje są tysiąc razy ładniejsze!!!!! a ta coś zdobyła :p:lol: bo była odpowiednio wkomponowana i dawała do myslenia/skojarzenia.. a moje kropelkki ukazują naturę :evil_lol: czyli to co w nich mozna zobaczyć.. były te moje kropelki w owym konkursie :evil_lol: Quote
AlKil Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Widocznie jestem tępa, bo o niczym sobie nie pomyślałam jak na nią patrzyłam. Widocznie tam było bardzo myślące jury...:cool3: Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 AlKil napisał(a):Widocznie jestem tępa, bo o niczym sobie nie pomyślałam jak na nią patrzyłam. Widocznie tam było bardzo myślące jury...:cool3: oj Ewunia :lol: dziewczyny, gdybyście były jurorkami to bym pewnie coś tam zdobyła ale nie ma tak dobrze :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Gosiek']Krabiki :p i kreweteczka :p O! O owoce morza!:lol: Quote
an3czka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Gosiu, a na widok motylków i innych robaczków, to normalnie szczena mi opadła z wrażenia:crazyeye: Quote
Recommended Posts