mmbbaj Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Gosiek']:razz: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1926816&postcount=6699 Och wybacz Gosiu :modla: , powinnam się cofnąć :oops: [quote name='Gosiek'] cykadka Śliczna! Ale gdzie ona jest? na sitku? :evil_lol: .... [quote name='Gosiek'] koniś ze ślicznym pyszczkiem Ooooooo! Jaki sympatyczny :loveu: Taki muminek! :lol: Quote
Gosiek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 mmbbaj napisał(a):Och wybacz Gosiu :modla: , powinnam się cofnąć :oops: Śliczna! Ale gdzie ona jest? na sitku? :evil_lol: .... nie, nie na sitku :lol: na naszym namiocie sobie wylądowała ;) Quote
Gosiek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 na koniec moje ulubione kadry :p mrówka w kropli deszczu Quote
Hanna R. Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Gosiek'] O matko Gosiu, ale pastele !!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: U innych robali też piękne kolory - ale ja - tak jak Gosia Bajankowa za robalami nie teges ...:shake: Quote
Gosiek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 "ręce do góry" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no dooobra, pokażę oczka starczy? :roll: oczka ważki :cool3: Quote
Gosiek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O matko Gosiu, ale pastele !!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: U innych robali też piękne kolory - ale ja - tak jak Gosia Bajankowa za robalami nie teges ...:shake::grins: Haniu, jak to miło ze że zwróciłaś uwagę na te kolorki :multi: osobiście mnie sie też podobają :lol: co do robali... można by się pokusić o stwierdzenie że robale zaczęłam tolerować :cool3: toleruję je od kiedy zaczęłam je fotografować... wiele odrażajacych z daleka robali ma.... naprawdę bardzo ciekawe pyszczki :evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 robali na żywo nie lubię :shake: ale te, w Twoim Gosiu wydaniu mogę ogladać i oglądać i oglądać.....................:loveu: Quote
anetta Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 :question: Piekne :question: Te kolory sa niesamowite... No i znowu TO :lol::lol::lol: http://images1.fotosik.pl/105/626aee5a35be9e72.jpg Mucha wyglada jakby byla w studiu fotograficznym :megagrin: Zebysmy mogli uwierzyc jak byl duzy ten konik trzeba bylo palec do niego przysunac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 o nie, ja nie lubię robali :shake: wolę widoczki! :placz: Quote
Gosiek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='anetta']:question: Piekne :question: Te kolory sa niesamowite... No i znowu TO :lol::lol::lol: http://images1.fotosik.pl/105/626aee5a35be9e72.jpg Mucha wyglada jakby byla w studiu fotograficznym :megagrin: Zebysmy mogli uwierzyc jak byl duzy ten konik trzeba bylo palec do niego przysunac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ha - próbowaliśmy ale był strasznie płochliwy i przy nawet powolnym zblizeniu do niego ręki... odfruwał :mad: co do muchy to.. siedziała na plastikowym talerzyku.. sama nie wiem czy to była mucha czy moze coś z osowatych bo odwłok miała w paski zółto-czarne i .... gryzła bardzo boleśnie :mad: hahaha a cóż Ci sie w żuczkach nie podobuje :evil_lol: a co powiesz w takim razie o tym zdjeciu? :diabloti: Quote
Teklunia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Gosiek'] Kochana Gosienko, jestem...porazona. To chyba najlepsze slowo. Za kazdym razem jak ogladam Twoje zdjecia, to dziwie sie na nowo, jaki masz talent do tego... Makro w Twoim wykonaniu smialo moze rywalizowac z najlepszymi zdjeciami najlepszych fotografów! Wczoraj w TV uslyszalam ze trwa teraz (chyba do 31.08.) konkurs fotograficzny NG. Prosze, zglos sie tam! :modla: P.S. zdradz mi prosze, co to za tło na 2 ostatnich zdjeciach. To ostatnie to tkanina jakas czy cos? Quote
Gosiek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Kasiu - na przedostatnim zdjeciu tłem jest mój materac do pływania (mam taki srebrny - ostatnio stwierdziłam ze jest szalenie populalrny w wielu krajach ) a na ostatnim zdjeciu to po prostu tkanina namiotu :razz: dziękuję Ci Kasieńko za te przemiłe słowa - bardzo mnei cieszą. O takim konkursie nie mam co marzyć... nawet nie będę próbować. Quote
malawaszka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Gosiek']oczka ważki :cool3: piękne nieprawdaż??? :grins: Witaj Gosieńko :loveu: a ja dopiero do Ciebie trafiłam po wakacjach bo dopiero dziś dostałam powiadomienie od Ciebie, że już wróciłaś :mad: :nono: Quote
Teklunia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Gosiek napisał(a):dziękuję Ci Kasieńko za te przemiłe słowa - bardzo mnei cieszą. O takim konkursie nie mam co marzyć... nawet nie będę próbować.Gosia, sprobuj! Robisz naprawde niesamowite zdjecia! Moze sama tego nie widzisz tak wyraznie, bo skromnosc, samokrytyka itd., ale ja mysle ze smialo moglabys stanac do takiego konkursu! Quote
Gosiek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 malawaszka napisał(a):piękne nieprawdaż??? :grins: Witaj Gosieńko :loveu: a ja dopiero do Ciebie trafiłam po wakacjach bo dopiero dziś dostałam powiadomienie od Ciebie, że już wróciłaś :mad: :nono: przepiękne - tęczowe i zachwycajace te oczka :loveu: napstrykałam jej kilka zdjęć :lol: jakoś tak wyszło ze wróciłam tydzień wcześniej ;) ale... ja wróciłam wcześniej a Ty nie masz zdjeć :eviltong: Quote
AlKil Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Witaj Gosiu! Co to znaczy , że nie masz co marzyć o konkursie NG???????:mad: Trzeba marzyć, a potem te marzenia realizować!!!! Startuj, najwyżej nie wygrasz...:razz: A fotki powalają na kolana....:crazyeye: Quote
Patikujek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Zdjecia śa muszę przyznać niesamowite, aż trudno uwierzyć żę sasma te zdjęcia robiłaś:o Tylko mogłabym prosić o jakieś cudne fotki innych stworzonek niż owady bo jakoś tymi zwierzatkmi nie przepadam:) Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Gosiaczku KONIECZNIE zgłoś foty na konkurs PRZECIEŻ to są WSPANIAŁE obrazki natury :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Gosiu :modla: jesteś KRÓLOWĄ MACRO :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 dzieńdoberek Cieszę sie niezmiernie :grins: ze moje makrofotki Wam sie podobają. Ale nie są to z całą pewnością zdjecia na zaden (!!!) konkurs.. nie ta jakość :shake: i nie mówię tu przez skromność tylko stwierdzam fakt oczywisty. Niemniej bardzo mnei podbudowujecie tym że uważacie zdjęcia za dobre :p za co dziekuję :Rose: Patikujek_Zabrze napisał(a):Zdjecia śa muszę przyznać niesamowite, aż trudno uwierzyć żę sasma te zdjęcia robiłaś:o Tylko mogłabym prosić o jakieś cudne fotki innych stworzonek niż owady bo jakoś tymi zwierzatkmi nie przepadam:) hihi a motylki z owadów tolerujesz? bo mam całkiem sporo zdjeć zrobionych właśnie nad Zegrzem ;) Quote
Alicja Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Gosiu , cudowne :pże też człowiek ma tak niewprawne oko i dopiero obiektyw musi pokazać jak wokół jest ciekawie :razz: Czekam na zegrzeńskie motylki :p Quote
aga1215 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Gosiek napisał(a):bo mam całkiem sporo zdjeć zrobionych właśnie nad Zegrzem ;-) będą motylki :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 dzięki Alu...... zanim będą owe motylki, musze wstawic zdjecia robione w ogródku... żeby było cokolwiek hronologicznie ;) uschnięty motylek Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='aga1215']będą motylki :multi: :multi: :multi: :lol: będzie ich całkiem sporo :oops: jak się dorwałam do focenia to nie mogłam przestać :diabloti: reszta ogródkowych zdjeć - ten motylek cudnie siedział i bardzo cierpliwie pozwalał się fotografować pozostałe motylki później bo muszę z Axiem na dworek wyjść ;) Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o masz ...to chyba jakiś ciem:razz: hihi nie - to motylek z powyższych fot :p Quote
Recommended Posts