Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Gosiu :multi: Ja się krabami nie zachwycam, ale mam nadzieję i na inne foteczki ;) A powiem ci apropos zaległości, że ja też się miotam :evil_lol: I na dogo chciałabym i mieszkanie odkopać i wogóle nie będę wymieniać bo zaległości mam na każdym odcinku :cool1: Najpierw wyjeżdżaliśmy, potem były upały, potem z Bajankiem i tak się nazbierało! Dzisiaj jednak udało mi się doczyścić dywan!Nawet nie miałam świadomości, że tyle na nim sierści :shock: Bajan jest po okresie wylinki, ale przecież odkurzaliśmy:hmmmm: Dzisiaj oprócz odkurzacza użyłam mokrej gąbki i dopiero zobaczyłam efekty :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):

cześć Monisiu- dawno Cię nie widzialam.. jak wakacje?

dobrze Gosieńko, dobrze ;) w sobotę wyjeżdżam- niestety bez Noddusia :-(
Mały zostaje z Mamą w domku :razz:

Posted

hahaha Agnieszko... wiesz kiedy da sie focić motylki? Wtedy, gdy trafisz w magiczne miejsce :evil_lol: czyli gdzie jest dużo motylków - wtedy jakiegoś zawsze da sie złapać w obiektyw ;) jak na razie tylko dwa razy miałam taka okazję.. druga była w ten czwartek :lol: ale te wstawię później

Ala - mam idealnego sobowtóra Twojego konisia... jeszcze troszkę zdjeć i go stawię :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o żasz w mordę on wygląda jak broszka ze starego srebra :razz:cudeńko

nio... śliczny był, tylko olbrzymi - większego jak zyję, nie widziałam :evil_lol: