Maga100 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a):no to całkiem odwrotnie niż ja.. byłam w Dubrowniku, teraz ostatnie 2 dni na Kwarnerze (KRK) a do Istrii jeszcze nie dotarłam ;) my w sumie byliśmy krótko, bo tylko 7 noclegów, więc nie mieliśmy czasu, aby jechać dalej :shake: Istria też fajna, ale nie tak malownicza jak okolice Dubrownika. Pewnie kiedyś nadrobię, bo zachęciłaś mnie zdjęciami :loveu: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a):my w sumie byliśmy krótko, bo tylko 7 noclegów, więc nie mieliśmy czasu, aby jechać dalej :shake: Istria też fajna, ale nie tak malownicza jak okolice Dubrownika. Pewnie kiedyś nadrobię, bo zachęciłaś mnie zdjęciami :loveu: powiem Ci tak.. warto pojechać ale trzeba sie liczyć z tym ze okolice Dubrownika są niestety dość deszczolubne :roll: ale za to jest co pozwiedzać... konieczna jest wycieczka na mury okalajace starówkę :loveu: bardzo przyjemnie sie spaceruje w arboretum w Trsteno (byłam w zeszłym roku), które jest przed Dubrownikiem, no i warto dla dreszczyku wjechać na wzgórze za Dubrownikiem - widok powalający a dreszczyk wiąże sie i z widokiem wysadzonej kolejki i z... wjazdem na górę :crazyeye: droga na 1 samochód, koszmarnie stroma, zakręty mają 180 stopni :roll: i w dole przepaść .. brrr no i im dalej na południe tym więcej typowej ciepłolubnej roślinnosci np palm :loveu: które wprost uwielbiam. Kasiu - własnie takie figi są najsmaczn iejsze - własnoręcznie zerwane.... tylko strasznie się potem ręce kleją :evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 aga1215 napisał(a):Gosiu - Twoje fotki mogą służyć do :hmmmm: fototerapii :loveu: śliczne tereny tysz niczego sobie:loveu: :multi: czyżbym za pomocą zdjeć poprawiła Ci troszkę humorek? jeśli tak to bardzo się z tego cieszę :multi: to jeszcze motylek dla Ciebie Agniesiu Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Zobaczyłam , poczytałam , jestem zachwycona , czekam na robalki , Gosiu ślicznie wyszłaś na fotach , nic się ni zmieniłaś od zeszłego roku :p Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Ekhmmmmm dziękuje Alu za słodzenie :cool1: No dobrze - ja już zmykam bo rano znów trzeba wstać... a rano się najlepiej śpi :diabloti:.... dobranoc i do "zobaczonka" za kilka dni Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a):powiem Ci tak.. warto pojechać ale trzeba sie liczyć z tym ze okolice Dubrownika są niestety dość deszczolubne :roll: mam w planach, ze kiedyś sie wybiorę Na Istrii były upały nieziemskie, poza tym pod nosem Włochy, wiec sobie wyskakiwaliśmy na wycieczki (np. do Wenecji). Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a):Ekhmmmmm dziękuje Alu za słodzenie :cool1: No dobrze - ja już zmykam bo rano znów trzeba wstać... a rano się najlepiej śpi :diabloti:.... dobranoc i do "zobaczonka" za kilka dni:mad::mad::mad:Gosiu ...ja nie słodzę .....to wszystko prawda :p Quote
Patikujek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Jak mnie tu dawno nie było, miałam do nadrobienia chyba ze 30 stron nie wiem jakim cudem wykasował mi się link z ulubionych:shake: Quote
mmbbaj Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Teklunia napisał(a): Gosiu, naprawde nie padalo. Na Woli bylo istne oberwanie chmury i przez jakies 30 min lało niesamowicie, a i na Grochowie usialo niezle popadac, bo jak wracalam do domu przed godziną to wszedzie byly kaluze. Ja mieszkam na Ochocie, u mnie nie padało!:diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cześć Gosiu :multi: Obejrzałam wszytskie zdjęcia z wyjazdu które wstawiłaś dotychczas i jestem pełna zachwytu. Chorwacja zaraz po Hiszpani jest miejscem, do którego strasznie mnie ciągnie, a Twoje foty potęgują moją chęc pojechania tam - coś cudownego :loveu: Quote
Hanna R. Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Gosiu kochana, dzień dobry, dopiero Twój powrót uzmysłowił mi, ile czasu minęło :crazyeye: Chorwacja zawsze była śliczna, Przywiozłaś jej kawałek ... Dziękujemy ... Rodzinnie Was obejrzeliśmy. Pozytywnia zazdrościmy pobytu ! Tym bardziej, że TAM PADAŁO - u nas NIE ...:-( :-( :-( Quote
Cola Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Gosiu ....ZDJĘCIA SĄ BAJECZNE :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Część zdjęć zobaczyłam w pracy i odebrały mi chęć do dalszej pracy ;) chciałam na wakacje :roll: Quote
Evelina Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Gosiek napisał(a)::p to możemy razem jeździć na wakacje :lol: Nie lubię tłumów, nie lubię miejscowości typowo nastawionych na turystów... kocham wszelkiego typu odludzia i zadupia :lol: Dokladnie. A najbardziej lubie i uskuteczniam to co roku, ze nie wiem, siedzac juz za kierownica samochodu gotowego do drogi dokad pojedziemy ? :oops: Kiedys pojechalismy pod Marsylie a skonczylo sie na Wenecji :oops: Gosiek napisał(a):kiedyś ktos napisał na forum o Chorwacji ze jeśli sie pojedzie na camp Rudine pod Dubrownikiem to potem już żaden się nie spodoba i chyba miał rację. Inne są przeludnione - zero prywatnosci, plaże przepełnione, gwar, wrzawa :shake:Tylko, ze my nigdy nie jezdzimy w te same okolice :oops: Jakos czujemy sie nieswojo gdy przyjezdzamy i nie ma co odkrywac, bo juz znamy miejsce. :oops: Gosia, Twoje foteczki tez rodzinnie ogladalismy. Sliczne, piekne sa i ma sie ochote do nich wracac :loveu: Nie obylo sie jednak bez komentarzy :evil_lol: Paula robi "gazowana" wode :evil_lol: ... az biedna odrzucilo :oops: ufff juz jej przeszlo. :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Gosiek napisał(a):ach te oleandry :loveu: zatoczka Ale cudowne!:loveu: My w tym roku posiedzimy sobie w Krakowie. Przeprowadzka nas zrujnuje, ale co tam:lol: Quote
AlKil Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Witaj Gosieńko!!!!:lol::lol::lol: Zdjęcia urocze, cudowne itp, itd,....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też teraz zmykam na działeczkę, jedziemy na grilla z okazjii naszej rocznicy ślubu (17:placz:) To sobie pogadamy po powrocie... Całuski i cieszę się, że już jesteś na miejscu!!! Quote
jo-jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Gosiek napisał(a): Witaj Gosiu:multi: Ja ledwo wyjechałam a Ty wróciłaś:evil_lol: Widze że wyjazd barzo udany :loveu: A te kolorki przepiekne :multi: :multi: :multi: Quote
Patikujek Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Piękne miejsca tylko dlaczego na tak niewielu fotkach Axelek występuje:mad::( :evil_lol: ??? Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Kochaniutka gdzie Ty sie podziewasz NUDNO i SMUTNO bez Twojej uroczej osóbki :placz: :placz: Quote
Teklunia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Gosiu, czy mi sie wydaje czy Ty mialas wrocic wczoraj? :hmmmm: Quote
marlena924 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 super foteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Teklunia']Gosiu, czy mi sie wydaje czy Ty mialas wrocic wczoraj? :hmmmm::lol: jestem Kasieńko, jestem jestem w szoku ileż mam ton zaległości w waszych galeriach.... zwłaszcza u takiej jednej pani R. :mad: troszkę też muszę się po domku pokręcić w celu jego doprowadzenia fdo jakieoś ładu ;) ale niedługo siądę do zdjęć :evil_lol: PS - dziekuję wszystkim za pamieć i za wszelkie pochwały Quote
Alka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Witaj Gosiu !:multi: Pogoda pewnie dopisała , mam nadzieje ,że przywiozłaś duuużo fotek :p pozdrowionka i buziaczki dla Was!:loveu: Quote
Recommended Posts