Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 bigos napisał(a):Nie mam pytań:mdleje::mdleje::mdleje::eek::eek::eek: Niezły kolosik, co? w zeszłym roku też go widziałam :p Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Evelina napisał(a):Gosiek, slicznie, pieknie, tak ustronnie a nie wielkoturystycznie :multi: Uwielbiam takie miejsca. :loveu: i w takich wlasnie uwielbiam spedzac wakacje, z dala od cywilizacji i kafejek internetowych ;) Kamping tez mi sie bardzo podoba bardzo w stylu moich ulubionych :loveu: Wielkie miasto i tlum ludzi to nie sa wakacje. :shake::p to możemy razem jeździć na wakacje :lol: Nie lubię tłumów, nie lubię miejscowości typowo nastawionych na turystów... kocham wszelkiego typu odludzia i zadupia :lol: kocham dziką przyrodę, wielkie i puste campingi, ciszę, spokój i dxwięki natury :loveu: i właśnie takich miejsc zawsze szukam przed wyjazdem :p a camp jest wspaniały ale.... niestety żaden inny już nam sie tak nie spodobał :shake: kiedyś ktos napisał na forum o Chorwacji ze jeśli sie pojedzie na camp Rudine pod Dubrownikiem to potem już żaden się nie spodoba i chyba miał rację. Inne są przeludnione - zero prywatnosci, plaże przepełnione, gwar, wrzawa :shake: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 ostatnie juz foteczki widokowe na tym zdjeciu specjalnie przyciemniłam kilka linii - zobaczycie dzięki temu coś, co ja zobaczyłam :cool1: niektórzy mają dziwny sposób podróżowania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Axelek też ma swoje sposoby podróżowania a to regulamin campingu na którym bylismy :lol: Quote
mmbbaj Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a): specjalnie dla Gosi bajankowej - stragany przyuliczne :p O! Gosieńko dziękuję bardzo! :lol: No, jednak bazarem tego nazwać nie można :cool1: Ale owocki chętnie bym zakupiła ;) Gosiek napisał(a): I Gosia jest! Gosia!!! :sweetCyb: Ślicznie wyglądasz! I jak pięknie opalona! :happy1: A ja wpadłam sobie do ciebie Gosiu, ukoić nerwy twoimi pięknymi, wakacyjnymi foteczkami i jest mi tu dobrze :lol: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 mmbbaj napisał(a):O! Gosieńko dziękuję bardzo! :lol: No, jednak bazarem tego nazwać nie można :cool1: Ale owocki chętnie bym zakupiła ;) :lol: no wiesz... nie wiem czy byś zakupiła bo są średnio 2 razy droższe niż u nas - szok, prawda? mmbbaj napisał(a): I Gosia jest! Gosia!!! :sweetCyb: Ślicznie wyglądasz! I jak pięknie opalona! :happy1: i jaka tłusta :diabloti: Gosiu - nerwy schowaj do kieszeni - wszystko będzie OK.. zobaczysz już w najbliższych dniach bo ma sie ochłodzić :cool1: hmmm pokażę Ci jak potrafią rozładowywać nerwy Ausryjacy.... były (kilkakrotnie) na autostradzie roboty drogowe: zwężenie pasów na szerokość 2m :-o.. nie ufociłam tylko pierwszego znaku ale za to mam kolejne... proszę bardzo, oto one a wiele mozna im wybaczyć z powodu fantastycznych parkingów: to tylko kawałek parkingu Quote
mmbbaj Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a): na tym zdjeciu specjalnie przyciemniłam kilka linii - zobaczycie dzięki temu coś, co ja zobaczyłam :cool1: O matko! :crazyeye: Twarz widzę! I tygrysa widzę! Gosiu co to jest??? Wyrzeźbione?:razz: Gosiek napisał(a): niektórzy mają dziwny sposób podróżowania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Axelek też ma swoje sposoby podróżowania a to regulamin campingu na którym bylismy :lol: :roflt: :roflt: :roflt: No nie mogę! A Axelek najlepszy! :lol: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 mmbbaj napisał(a):O matko! :crazyeye: Twarz widzę! I tygrysa widzę! Gosiu co to jest??? Wyrzeźbione?:razz: :roflt: :roflt: :roflt: No nie mogę! A Axelek najlepszy! :lol:hihi no wiesz... jak widać podłokietnik mnoze mieć wiele funkcji.. spełniał też rolę poduszki ;) no właśnie - widziałam twarz i jakiegoś kota/tygrysa... nie, to nie jest wyrzeźbione - jest w 100% naturalne - zachwycające, prawda? Quote
mmbbaj Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a): :lol: no wiesz... nie wiem czy byś zakupiła bo są średnio 2 razy droższe niż u nas - szok, prawda? więc chcesz mi powiedzieć, że przez 2 tygodnie owocków nie jadłaś? :cool3: Ale, prawdę mówiąc myślałam, że tam są tańsze! I tak bym kupiła :eviltong: Gosiek napisał(a):i jaka tłusta :diabloti: O nie! Po prostu nie jesteś chuda ;) Gosiek napisał(a):Gosiu - nerwy schowaj do kieszeni - wszystko będzie OK.. zobaczysz już w najbliższych dniach bo ma sie ochłodzić :cool1: :buzi: Gosiek napisał(a): Ale super! Czyżby Austriacy mieli poczucie humoru ;) Quote
mmbbaj Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a): no właśnie - widziałam twarz i jakiegoś kota/tygrysa... nie, to nie jest wyrzeźbione - jest w 100% naturalne - zachwycające, prawda? Maaatko! naturalne???:crazyeye: Niesamowite! Muszę zajrzeć do książki o cudach świata czy tam jest!Tylko jutro bo dziś mi się już nic nie chce, poza siedzeniem w twojej galerii :evil_lol: A miała być burza i nic :shake: Pomruczało i na tym się skończyło :diabloti: Mąż mi obiecał wentylatorek do kompa bo ja tu ducha wyzionę :evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 mmbbaj napisał(a):więc chcesz mi powiedzieć, że przez 2 tygodnie owocków nie jadłaś? :cool3: Ale, prawdę mówiąc myślałam, że tam są tańsze! I tak bym kupiła :eviltong: O nie! Po prostu nie jesteś chuda ;) :buzi: Ale super! Czyżby Austriacy mieli poczucie humoru ;) mam naprawdę bardzo dobre zdanie o Austryjakach. Poczucie humoru hyba mają naprawdę niezłe a kulturę na drogach godną pozazdroszczenia :razz: owocki jadłam.. kupowałam jabłka - najtańsze były po około 5,50zł ;) arbuzy po 3,50 za kilogram :roll: figi mieli tanie bo po 8zł ale..... robaczywe :evil_lol: figi należy jeść tylko z drzewa i nie w Dalmacji ;) a bardziej na północy.. suchej północy o dziwo. Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 mmbbaj napisał(a):Maaatko! naturalne???:crazyeye: Niesamowite! Muszę zajrzeć do książki o cudach świata czy tam jest!Tylko jutro bo dziś mi się już nic nie chce, poza siedzeniem w twojej galerii :evil_lol: A miała być burza i nic :shake: Pomruczało i na tym się skończyło :diabloti: Mąż mi obiecał wentylatorek do kompa bo ja tu ducha wyzionę :evil_lol: pomruczało? u mnie pada :-o ale wcale przez to lepiej nie jest - zrobiło się straaaaasznie duszno i jest koszmarna wilgoc - nie ma czym oddychać w domu :roll: nie wiem czy będzie o tym w jakiejś książce....... ale powiem Ci że to "coś" widać na wyspie PAG, gdy jedzie sie jadranką czyli bardzo krętą drogą wiodącą nad samym Adriatykiem (momentami robi się hmm niedobrze :evil_lol: ) Quote
mmbbaj Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a): figi mieli tanie bo po 8zł ale..... robaczywe :evil_lol: figi należy jeść tylko z drzewa i nie w Dalmacji ;) a bardziej na północy.. suchej północy o dziwo. A wiesz, że ja fig świeżych nie lubię :shake: Mają taki kolorek jasno różowy i.............kojarzą mi się z....:oops: :evil_lol: I smak taki mdły! Wolę suszone! :eviltong: Quote
mmbbaj Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a):pomruczało? u mnie pada :-o ale wcale przez to lepiej nie jest - zrobiło się straaaaasznie duszno i jest koszmarna wilgoc - nie ma czym oddychać w domu :roll: U mnie nie padało :shake: A obiecywali w telewizji :mad: :evil_lol: U ciebie duszno? Ty nie wiesz jak jest u mnie! Ja mieszkam w bloku :angryy: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 mmbbaj napisał(a):A wiesz, że ja fig świeżych nie lubię :shake: Mają taki kolorek jasno różowy i.............kojarzą mi się z....:oops: :evil_lol: I smak taki mdły! Wolę suszone! :eviltong: hihi ja jadłam świeżutkie - prosto z drzewa i.. były bardzo słodkie i soczyste a smaczek mi bardzo odpowiadał :p ale suszone figi uwielbiam :eating: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 mmbbaj napisał(a):U mnie nie padało :shake: A obiecywali w telewizji :mad: :evil_lol: U ciebie duszno? Ty nie wiesz jak jest u mnie! Ja mieszkam w bloku :angryy:oj wiem.. przez wiele lat mieszkałam w bloku ;) u mnie na dworku sie ochłodziło - w tej chwili są 23 stopnie :razz: ale jakos to chłodne powietrze nie chce do domu wpadać i w domu mam nadal 29 stopni Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 obejrzałam, nadal niezmiennie zafasycnowana :p Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a):obejrzałam, nadal niezmiennie zafasycnowana :p :lol: cieszkam ogromnie :p w niedzielę zaczne wrzucać zdjecia chorwackich robali :razz: a są całkiem fajne :lol: ciekawe czy nadal będziesz zafascynowana :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a): typowe uliczki ślicznie to wygląda, ale sama mieszkać tak bym nie chciała! Tak okno w okno! :cool1: Gosiek napisał(a): a to zdjecie robiłam przez kraty furtki... dojście do domu cudne, prawda? Przepiękne! :loveu: Gosiek napisał(a): mnóstwo opuszczonych domów = na sprzedaż Jaki śliczny! :loveu: Ech! pomieszkałoby się...:roll: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 a wiesz Gosiu, ze z wielu domów z drzwi wyjściowych wychodzi sie bezpośrednio na jezdnię? :crazyeye: wyobraź to sobie :-o to dopiero koszmar... no i nie maja chodników.. tzn maja w kurortach ale w takich zwykłych miasteczkach, chodnika nie uswiadczysz.. ludzie chodzą po ulicy z oczami dookoła głowy. Quote
mmbbaj Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a):a wiesz Gosiu, ze z wielu domów z drzwi wyjściowych wychodzi sie bezpośrednio na jezdnię? :crazyeye: wyobraź to sobie :-o to dopiero koszmar... no i nie maja chodników.. tzn maja w kurortach ale w takich zwykłych miasteczkach, chodnika nie uswiadczysz.. ludzie chodzą po ulicy z oczami dookoła głowy. :crazyeye: Jak to dobrze, że z moich drzwi wyjściowych nie wychodzę prosto na jezdnię Alej Jerozolimskich :evil_lol: Już bym chyba tej głowy nie miała :cool3: Zbieram się Gosieńko! Jeszcze wyjdę z Bajankiem na nocne siusiu, ochłodzimy się może...:roll: Bardzo mi było u ciebie milutko :Cool!: Dobrej nocki :sleep2: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 mmbbaj napisał(a)::crazyeye: Jak to dobrze, że z moich drzwi wyjściowych nie wychodzę prosto na jezdnię Alej Jerozolimskich :evil_lol: Już bym chyba tej głowy nie miała :cool3: Zbieram się Gosieńko! Jeszcze wyjdę z Bajankiem na nocne siusiu, ochłodzimy się może...:roll: Bardzo mi było u ciebie milutko :Cool!: Dobrej nocki :sleep2: bardzo sie cieszę Gosiu, ze choc troszke poprawiłaś sobie humorek. Życzę kolorowych snów miłego ochłodzenia wszystkim zyczę zmykam na 3 dni nad Zalew więc do poklikania albo w sobotę wieczorkiem albo dopiero w niedzielę papa Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a): w niedzielę zaczne wrzucać zdjecia chorwackich robali :razz: a są całkiem fajne :lol: ciekawe czy nadal będziesz zafascynowana :evil_lol: śmiem wątpić . Wole widoczki Byłam w Chorwacji 2 lata temu, ale na Istrii, do Dubrownika nie zajechałam Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a):śmiem wątpić . Wole widoczki Byłam w Chorwacji 2 lata temu, ale na Istrii, do Dubrownika nie zajechałam no to całkiem odwrotnie niż ja.. byłam w Dubrowniku, teraz ostatnie 2 dni na Kwarnerze (KRK) a do Istrii jeszcze nie dotarłam ;) a robalki są urocze (niektóre oczywiscie) :lol: Quote
Teklunia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Oj, Gosiu, sliczne mialas wakacje :loveu: Ja tez uwielbiam swieze figi... Najlepiej prosto z drzewka, ktore rosnie tuz za oknem :p mmbbaj napisał(a):U mnie nie padało :shake: A obiecywali w telewizji :mad: :evil_lol: U ciebie duszno? Ty nie wiesz jak jest u mnie! Ja mieszkam w bloku :angryy:Gosiu, naprawde nie padalo. Na Woli bylo istne oberwanie chmury i przez jakies 30 min lało niesamowicie, a i na Grochowie usialo niezle popadac, bo jak wracalam do domu przed godziną to wszedzie byly kaluze. Quote
aga1215 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiu - Twoje fotki mogą służyć do :hmmmm: fototerapii :loveu: śliczne tereny tysz niczego sobie:loveu: Quote
Recommended Posts