Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pGosiu ...przewspaniałe dzieki - bardzo mi się ta góra w chmurach podobała :p Roczku - oni są dopiero 10 lat po wojnie i baaardzo nastawieni na turystykę - z tego żyją ;) I tak mają wspaniałe drogi i wszystko świetnie zaplanowane i zrobione... gdzie nam do nich :roll: może kiedyś i piasek sprowadzą... z roku na rok widzę że rozwijają się w oszałamiajacym tempie :cool3: Quote
r_2005 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a):może kiedyś i piasek sprowadzą... z roku na rok widzę że rozwijają się w oszałamiajacym tempie :cool3: Jak są nastawieni to i sprowadzą:p Na zdjęciu widzę, żeś opalona ładnie, i tylko niby 5 dni...?:razz: Quote
dbsst Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 fantastyczny raj na ziemi odrazu mi sie humor poprawił :multi: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 r_2005 napisał(a):Jak są nastawieni to i sprowadzą:p Na zdjęciu widzę, żeś opalona ładnie, i tylko niby 5 dni...?:razz: tak jest - całe 5 dni na słonku... ale za to po 5-6 godzin :evil_lol: z czego ze 2 godzinki w słońcu a reszta pod parasolem :evil_lol: Dominisiu- tam jest naprawdę pięknie :loveu: typowe uliczki a to zdjecie robiłam przez kraty furtki... dojście do domu cudne, prawda? mnóstwo opuszczonych domów = na sprzedaż Quote
dbsst Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 niom Chorwacja to bardzo fotogeniczne ;) miejsce mam nadzieję że uda mi się kiedyś tam dojechać :cool1: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 ach te oleandry :loveu: zatoczka w zeszłym roku widzieliśmy w tym miejscu koparkę... w tym roku są już porobione (wyryte w górze) tarasy i budują hotel :razz: Adriatyk ma bajeczny kolor :loveu: a to widokj na Dubrownik z tarasu widokowego przed mostem Quote
Alka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a):ach te oleandry :loveu: a jak Wam ładnie wśród nich :loveu: Quote
Alka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:to mi się widzi / lubię takie klimaty/ Ala, przecież Gosia pisze , na sprzedaż ;) zaklepuj szybciorem:evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 :cool1: pływaczki mijanko wodolotów prom Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alka napisał(a):Ala, przecież Gosia pisze , na sprzedaż ;) zaklepuj szybciorem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dorzuć ze skarbonki to weźmiemy na spółę;) Quote
Alka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dorzuć ze skarbonki to weźmiemy na spółę;) chętnie, ale moja pusta :placz::placz::placz: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Alka napisał(a):Ala, przecież Gosia pisze , na sprzedaż ;) zaklepuj szybciorem:evil_lol::lol::lol::lol: tam jest całe mnóstwo takich domków - cudny klimat... nad samą wodą, mnóstwo roślin wszędzie wokół :loveu: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 pomęczę Was dziś jeszcze zdjeciami... ale odpoczniecie sobie potem do niedzieli ;) :lol: kolosik :razz: specjalnie dla Gosi bajankowej - stragany przyuliczne :p :evil_lol: motylek :evil_lol: Quote
Alka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Baaardzo przyjemna męczarnia :multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 a to zdjecia z wycieczki do Stonu i ... moje ukochane ruinki :multi: kaktusik strome wejście? widok z baszty... to chyba pola ryżowe Quote
anetta Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :mdleje::mdleje: nic wiecej nie powiem :mdleje: Quote
r_2005 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Przepiękne zdjęcia, przepiękne krajobrazy... i te drzewa, krzewy takie kolorowe... Dawaj Gosiek jeszcze, niech chociaż przed kompem wzrok napasę:lol: Jedno tylko - na tej typowej uliczce chyba dostałabym klaustrofobii:shake: Quote
dbsst Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 fantastic :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
bigos Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Nie mam pytań:mdleje::mdleje::mdleje::eek::eek::eek: Quote
Evelina Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Gosiek, slicznie, pieknie, tak ustronnie a nie wielkoturystycznie :multi: Uwielbiam takie miejsca. :loveu: i w takich wlasnie uwielbiam spedzac wakacje, z dala od cywilizacji i kafejek internetowych ;) Kamping tez mi sie bardzo podoba bardzo w stylu moich ulubionych :loveu: Wielkie miasto i tlum ludzi to nie sa wakacje. :shake: Quote
Recommended Posts